Haydi Yine Yeniden...

Gece boyu uyumadik esimle dusmedi bir turlu atesi oglumun ..mahvoldu yavrum bu gece en zor geceydi daha yeni 38 gorduk cok sukur uykusuzluktan ölüyorum ama uyuyamiyorumm ..

Gercekten canim sen guzel kararlarini yazdikca bizler okuyoruz ve yeniden motive oluyoruz cunku sendeki o istegi gercekten zayiflama arzusunu buradan hissedebiliyorumm ....iyiki varsin canim

Sende sizde iyiki varsınız canım diyet işini sizin sayesinizde basariyorum

Gunaydinnn fistikk masallah enerjine hahaahhh nazar boncugumuzuda koyalimm nazara gelmeyelimm

Biliyomusun bu klavye enerjisi yoksa heryerim hatta kemiklerim ağrıyor sabah kahvaltı bile yapmadım sadece suyumu ictim birazdan gidip bi çorba iceyim diyorum

Gece boyu uyumadik esimle dusmedi bir turlu atesi oglumun ..mahvoldu yavrum bu gece en zor geceydi daha yeni 38 gorduk cok sukur uykusuzluktan ölüyorum ama uyuyamiyorumm ..

Offf ya çok geçmiş olsun dikkat edin canım Rabbim sifa versin inşallah

Menünde kusurluk hiçbirşey yok canım.sen bi daha oku istersen baştan Regl yakınken hepimiz aynıyız merak etme bi terslik yok

Bende bundan sonra evde aerobik yapayım diyorum topuğum ağrıdığı için yuruyemiyorum bari biraz hareket olsun istiyorum nasıl fikir ama
Aynen canım çok süper olur.Bende bi ara telefona program indirip yapıyordum ne güzel.şimdi boşladım ama yeniden başlamaya niyetliyim...

Ben kararlıyım bu ayın sonunda 100 lü kilolara elveda diyecem
İnşallah canım.kararlılığın menülerine ve enerjine yansıyor zaten.dikkat ettiysen baya düzene girdim artık kahvaltıların ekmek pilavla olan savaşın ve en önemlisi su,günde 1 bardağı zor içerken 2 litreye kadar çıkman.gerçekten kocaman bir alkışı hakettin
Oyyy kıyamam yaa.düşük hali bile 38 offf.Şifasını versin Rabbim en kısa zamanda...

Kiyamam yaaa insallah orayada yagar burada şimdide gunes açtı manzara güzel ama heryer buz okullar tatil
siz hangi şehirdeydiniz canım,yazdıysan da aklımda kalmadı kusura bakma

Evet canim dusuk hali 38 ve hic bir sekilde beslenemiyor yemiyor su bile icmiyor ....

Evet canim dusuk hali 38 ve hic bir sekilde beslenemiyor yemiyor su bile icmiyor ....
gece boyu ateşlenmiş yine yavrucak birşeyde yiyip içmiyormuşlimonata ya da hibiskusun var mı nar çiçeği aslında kuzumun içi de yanıyordur hibiskus içine ferahlık verir varsa azcık kaynat şeker de kar bir parça meyve suyu diye belki içer
en azından normal suyu içirmeye çalış ayyh çok üzüldüm çocuk 2 gündür perişan oldu

Hibiskus var evde ama cok ilac kullaniyor o nedenle bitkilerle karisip alerji yapar diye korkuyorum

Merhabaa biz yine dr gittik tahlilimi almaya gidince oglumun dr gece atesin cogaldigini dusmedigini soyledim acil getirin dedi oglumun bogazi iyilesecegi yerde viralolan durum enfesksiyona donusmus ciger gibi kipkirmizi olmus bogazi offf ilaclar degisti mecburen antibiyotige basladik cinko takviyesi verdi bu gece yine 40 gorursunuz dedi dr hey allahim uc tane ates dusurucu veriyoruz yok dusmuyor 38 e anca dusuyor bu hafta boyle gececek

Bana gelince troit iyi seker yok kolestrol cok iyi karaciger enzimleri hepsi super ...problem kansizlik vede b12 eksikligi kan 9.5 b12 130 dr iyi ayakta duruyorsun bu kanla dedi kalbe cok zarari var dedi b12 ignesi verdi kan icin ilac verdi korkma kilo yapmaz dedi kasik olculu ins kilo yapmaz belkide hep sabitte olmamin nedeni budur boyle iste dun gece uyumadigim icin odem oldum bu gecede 40 bulur dedi atesi yine uykusuz gecelerr ben neysede yavrum iyi olsun baska bisey istemiyorumm ...

Canim acaba yatiş mi yaptirsaniz yaa.orfa musahadede kalsa goz onunde olsa.evde olunca sende endise ediyorsun haliyle...
Senin tahliller nasil cikti

Guzel cikmis canim sonuclar.b vit.e dikkat et ihmal etme.benimde baktirmam lazim aslinda.ben herhun calsiyum d vit li vitamin aliyorum.ayda bir kez de d vitamini ampulu aliyorum.b vitamini hic baktirmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…