Haydi Yine Yeniden...

Guzel cikmis canim sonuclar.b vit.e dikkat et ihmal etme.benimde baktirmam lazim aslinda.ben herhun calsiyum d vit li vitamin aliyorum.ayda bir kez de d vitamini ampulu aliyorum.b vitamini hic baktirmadim
Ilaclari aldim canim b12 ignesi verdi zaten bu kansizlikla ikisi birbirine bagliymis b12 dusunce kansizlik olurmus icecez artik ilaclari igneyide regl olup bitsin oyle baslayayim bunye kaldirmaz benim hepsini ..

Sabah 9 30
Tost
Dort zeytin
Domates salatalik
Sekersiz cay
Oglen yok
Ara 15 40
Kucuk bir muz
Aksam 17 00
Bir kepce corba
Iki kasik pilav
Dort kasik et sote
Bol kis salatasi
Su 1.5 litre
Spor 6000 adim attim okula gittim hastaneye gittim geldim tekrar gittim oyle yuruyus oldu

Canım tekrar çok geçmiş olsun oğlunun ateşi çıkarsa hemen soğuğa yakın ılık suyla duş aldır ateş ihmale gelmez
Senin sonuçlarınında iyi çıkmasına sevindim ilaçlarını kullan değerlerin düzelir
Menün hafif olmuş be güzelim hastasın beslenmene dikkat et sen iyi olacaksın ki çocuklarına bakacaksın onların sana ihtiyacı var boşver şimdi diyeti iyileşin sağlığınıza kavuşun kaldığın yerden devam edersin

Menumu vereyim
Sabah: iki kuru kayısı, küçük kek ve yarım simit

Ara: 5 yaprak sarma
Öğle 13.30: 1 kepçe çorba
1 kase kuru fasulye ,3 kaşık pilav
yoğurt , az turşu

Ara: Türk Kahvesi
Aksam18.30: 3 Baget, 1 kase yoğurt
2.5 litre su
Bitki Çayı

Kızlar ben üşüttüm galiba her yerim ağrıyor ağrı kesici iciyorum biraz iyi hissediyorum etkisi geçince yine aynı oluyor neyse menümu yazayım

Sabah 09:30
Bir kase çorba

Öğle 12:00
Bir kase çorba
Dört kaşık kadar merulcan kavurması

Akşam henüz yemedim ama menü belli
Bir kase yoğurt
Bir tabak etli nohut yemeği
Sanırım iki dilim ekmek yiyecem çünkü çok güçsüz hissediyorum

Su bir buçuk litre oldu içerim daha

Günü akşamla dengelemişsin canım afiyet olsun

Akşamın geç olmuş canım ekmek yerine yoğurt ye o daha çok kuvvet verir

Kahvaltın zayıf olmuş canım kendine dikkat et. biz kuvvetli olacazki çocuklarımıza bakabilelim. menunun kalanı güzel afiyet olsun

Sabah 8.30
1 tk tereyag 1 yumurta+1 aki ile kasarli omlet
1 salatalik
5 zeytin

Ara 11
1 trabzon hurmasi
1 ceviz

Oglen 13.30
1 kase salcali cubuk makarna
3 yk yogurt

Ara 16
5 adet kestane

Aksam 18
4 yk patlican yemegi
1 kase haslama et
1 kase yogurt

Su 2.5 lt

Bi tik artir canim bu ara yediklerini.senin guclu olman lazim oglun icin

Aksamla birlikte dengeli ve saglikli bir menu olmus canim.afiyet olsun

Menun guzel canim.aksam ekmek 1 dilim olsa keske.yada 3 kasik bulgur pilavi olabilir varsa

Akşamın geç olmuş canım ekmek yerine yoğurt ye o daha çok kuvvet verir

Akşamları hep geç yiyorum canım işten geldikten sonra anca hazirliyorum

Menün güzel ve dengeli canım afiyet olsun

Bi tik artir canim bu ara yediklerini.senin guclu olman lazim oglun icin

Aksamla birlikte dengeli ve saglikli bir menu olmus canim.afiyet olsun

Menun guzel canim.aksam ekmek 1 dilim olsa keske.yada 3 kasik bulgur pilavi olabilir varsa

Pilav yapmıyorum canım iki dilim ekmek yedim ama hem inceydi hemde küçük dilimlerdi

Harikasın canım çok güzel ve sağlıklı bir menü
Ne iyi ettin canim.senden mahrum etme bizi
Oyy canım benim

Yokk ihmal edermiyim hicc saati saatine ilaclarini veriyorum sık atesini olcuyorum zaten yuzunden belli oluyor atesi hemen ...aslinda oglen firsat bulamadim yemek yemeye oglana iki lokma yediriyim diye cabalarken kendimi unuttum

Cok gecmis olsun herkes hasta bu ara dr git istersen ilac falan al bitki cayi ic iyi gelir afiyet olsun canim menun iyi ...

Afiyet olsun canim menun cok iyi yine ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…