Haydi Yine Yeniden...

Gunaydinnnn kizlarrrr atesimiz düştü sonundaa dr taktigi ise yaradi antibiyotigi 6 saat arayla verince dustuu atesssuykusuz gecen bir gecenin ardindan derin derin uyuyor oglum cok sukur bin sukurr hepinizi cok seviyorumm iyiki varsiniz sizlerin dualari sayesinde canlarim benimmm

Ohhh şükür iyi haber geldi,valla uyumadan önce çok dua etmiştim ne yalan söyliyim.Rabbim kabul etti

Gecen hafta 69
Bu hafta 69.500
Fark +500
Iki gunluk uykusuzluk bana arti olarak dondu halbuki bu hafta cok guzeldi menulerim ama hic bir onemi yok oglum iyi olsun yeter ...

Cok guzel bir rakamm tatlim ve ben bunun hepsinin yagdan oldugunu dusunuyorum cunku odemini ilk uc dort kiloda verdin senn tebrik ediyorumm seni mukemmel bir rakamm

Gecen hafta 69
Bu hafta 69.500
Fark +500
Iki gunluk uykusuzluk bana arti olarak dondu halbuki bu hafta cok guzeldi menulerim ama hic bir onemi yok oglum iyi olsun yeter ...
bu geceniz nasıl geçti yine ateşi düşmedi mi oğluşunun
kilonun artı olmadığını biliyorsun zaten uykusuzluk stres yorgunluktan ödem olmuşsun kesin menülerin çok güzeldi
aynen dediğin gibi oğlun iyi olsun bir güzel de uyku çekin yeter

maşallahhhh maşallahh çok güzel vermişsin 1 ocakta 2 haneli olacaksın allahın izniyle

Gecen hafta 69
Bu hafta 69.500
Fark +500
Ikimiz de arti 500 üz ben çabuk gideceğine inanıyorum hiç keyfimi bozmadım.sende uyksuzluk ve rahatsızlığından öylesindir canım.takılma sakın

Yuupppiii yaşasıııınnn oleeeyyy
çok sevindim canım inan bana,tebrik ederim süpersin emeklerinin karşılığını aldın

Sabah yazmistim aslinda cok sukur cok daha iyi ...

ben de yazayım kiloyu
geçen hafta 99.4
bu hafta 99.3
fark -100gr
ben de minik minik iniyorum buna şükür :)

Olsun canım kilolar gitsinde minik minik de olsa olur yeterli artık kilo almayalım

Bildirim yapmayi unuttum hos cok da ic acici degil ama olsun.sokulmek bilmeyen reglim bugun gelmeye basladi.bir iki gune atarim artiyi
Gecen hafta 71
Bu hafta 71.5
Fark +500 gr

Seninki de odemkiii

Yuupppiii yaşasıııınnn oleeeyyy
çok sevindim canım inan bana,tebrik ederim süpersin emeklerinin karşılığını aldın

Tesekkur ederim canım

Cok guzel bir rakamm tatlim ve ben bunun hepsinin yagdan oldugunu dusunuyorum cunku odemini ilk uc dort kiloda verdin senn tebrik ediyorumm seni mukemmel bir rakamm

İnşallah canım öyledir teşekkür ederim

maşallahhhh maşallahh çok güzel vermişsin 1 ocakta 2 haneli olacaksın allahın izniyle

İnşallah canım ya inşallah sende bu ayın sonunda 8 li rakamları görürsün

Tomurcugum kusura bakma. okul çok yoğundu okul sonrasida dayimin hanımı rahatsizdi onun yanına gittim.
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 67.2
Bu hafta 67.6
Fark +400
Ben bunu neye bagliyorum inanın bilmiyorum ama menulerimde de çokça hata vardı. reglimde oldu olacak bakalım haftaya ne olacak. Bu arada ilçemizde plates arti aerobik kursu varmış haftada üç gün. Eşim izin verirse bende gitmek istiyorum inşallah izin verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…