- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.661
Aaa ben gormedim canim mesajini serum yedim dedigini.yada atladimKızlar o kadar hastayım dedim serum yedim dedim angelina dışında hiç kimse bir geçmiş olsun demedi açıkçası kırıldım biraz
Biz kapuska deriz canim bu yemegeTabiki canım
Sarma sardıktan sonra artan lahanalari ince ince doğruyoruz. tencereye soğan Salça yapıyoruz. lahanalari ekliyoruz içine 1 avuç pirinç ve kavrulmuş hazır kiymadanda koyabilirsin. üzerini geçecek kadar su ve pirince pişene kadar pisiriyoruz. isteğe göre kırmızı biber karabiber koyabilirsin. lahanalar zaten sarma için haşlanmış old için rahat pişiyor
Şifa olsun canım. buarada kan ilacı wc için kabiz yapabilir canım bol su iç sabahları da ılık su ile kuru kayısı yemeye çalışSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar
Biraz tel peynir
Bir cay kasigi bal
Bir kup tahin helva
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 14 00
Bes badem
Bes findik
Ara 15 30
Bir dilim ekmek uzerine tel peynir koyup yedim
Aksam 17 00
Bir kepce sehriye corbasi
Dort kasik yesil fasulye
Iki kasik pirinc pilavi
Iki kasik tavuk sote
Boll bol kis salatasi yedimm kan olsun insallahhh
Su 1.5 oldu icerim daha
Spor ..6000 adim hic yoktan iyidirrr
Sadece suyun az olmuş canım afiyet olsunBenim bugünkü menum biraz sacma oldu
Sabah 08:00
Bir dilim ekmek
Bir tatli kaşığı suzme yoğurt
Bir catal alic marmeladı
Bir catal erik reçeli
Öğle 12:00
Bir tabak etli nohut yemegi
Bir kase yoğurt
Iki dilim ekmek
Akşam muhtemelen saat sekiz civarı yiyecem
Bir porsiyon baharatlı tavuk
Iki kaşık kadar sossuz haslanmis makarna
Ilac içecem diye sacmalayip ekmek yedim ama yarın telafi ederim
Suda ancak bir litre ictim biraz daha icer bir buçuga tamamlarım
Harika ekmeksiz süper süper menuSabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 salatalik
7 adet zeytin
Ara 11.30
1 trabzon hurmasi
Oglen 13.30
Yarin kizarmis pilic
1 bardak ayran
Ara 16
1 duble fincan turk kahvesi
2 kup bitter karam
Aksam 18
4 yk patlican yemegi
4 yk kavurma
1 kase yogurt
Su 3 litre
Ara yaparsam yazarim
He bak yanilmiyorsam kiymasizi Kelem aşı, kiymalisi kapuskaBiz kapuska deriz canim bu yemege
Tatlim ekmegin cok degil normal olcude sabahin yetersiz sadece oda galiba hasta oldugun icin olsun bu menu arti yapmaz ama su icmezsen artiya gecersin suyu iki yapmaya calis afiyet olsunn ..Benim bugünkü menum biraz sacma oldu
Sabah 08:00
Bir dilim ekmek
Bir tatli kaşığı suzme yoğurt
Bir catal alic marmeladı
Bir catal erik reçeli
Öğle 12:00
Bir tabak etli nohut yemegi
Bir kase yoğurt
Iki dilim ekmek
Akşam muhtemelen saat sekiz civarı yiyecem
Bir porsiyon baharatlı tavuk
Iki kaşık kadar sossuz haslanmis makarna
Ilac içecem diye sacmalayip ekmek yedim ama yarın telafi ederim
Suda ancak bir litre ictim biraz daha icer bir buçuga tamamlarım
Biz kiymasizina da kapuska diyoruz amaHe bak yanilmiyorsam kiymasizi Kelem aşı, kiymalisi kapuskabizfe de kapuska denilir kiymalisina..
Menun her zamanki gibi cok iyi canim afiyet olsunn ..Menumu vereyim
Sabah 1 poğaça yedim 3 zeytin 2 çatal peynir
Ara: şekersiz kahve
Ogle: 1 kepçe buğday çorbası
1 kepçe pırasa, 2 kaşık kelem aşı
1 dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi iki kuru kayısı
Aksam: yarım kase çorba
1 tabak Fas kavurma
2 bardak ayran
Türk Kahvesi iki ceviz
2.5 litre su bitki çayı
Harikaa hele su uc litre tek eksik spor artik az az kat sporuda canim sımsıkı olucak cildinnSabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 salatalik
7 adet zeytin
Ara 11.30
1 trabzon hurmasi
Oglen 13.30
Yarin kizarmis pilic
1 bardak ayran
Ara 16
1 duble fincan turk kahvesi
2 kup bitter karam
Aksam 18
4 yk patlican yemegi
4 yk kavurma
1 kase yogurt
Su 3 litre
Ara yaparsam yazarim
Insallah canim.reglin ilk gunleri yapamiyorum spor yogun geciyor biraz.ama haftaya leslei ile baslamayi dusunuyorum insallahHarikaa hele su uc litre tek eksik spor artik az az kat sporuda canim sımsıkı olucak cildinn
Hadi yaa zaten problemim vardi tuhh dedigin gibi kayisi ile su iceyim olmadi incir yiyeyimm zaten kayisida kan yapiyormus el mahkum yiycez .cok saol canim uyardigin icin yarin yoksa cikislar kople gidecektiŞifa olsun canım. buarada kan ilacı wc için kabiz yapabilir canım bol su iç sabahları da ılık su ile kuru kayısı yemeye çalış
Sadece suyun az olmuş canım afiyet olsun
Harika ekmeksiz süper süper menu
Heheh aynen canım beli de benim yediğim bu kuru meyveler kanimi cogaltti 14 çıkmıştı daHadi yaa zaten problemim vardi tuhh dedigin gibi kayisi ile su iceyim olmadi incir yiyeyimm zaten kayisida kan yapiyormus el mahkum yiycez .cok saol canim uyardigin icin yarin yoksa cikislar kople gidecekti
Regl oldunmu canim benimde yakin ama tik yok belim agriyor ama daha ses yokk iki gune olurum herhalde .... leslei cok iyi bir program cok ter attiriyor ... hadi o zaman haftaya basliyoruz sporaInsallah canim.reglin ilk gunleri yapamiyorum spor yogun geciyor biraz.ama haftaya leslei ile baslamayi dusunuyorum insallah
Off cok iyi senin siniri gecmissin ben sinirin en altindayimm 130 beyaa hic iyi degilHeheh aynen canım beli de benim yediğim bu kuru meyveler kanimi cogaltti 14 çıkmıştı daB12 mde 300
Internette baktım kelem asi tarifine haşlanmış nohut yeşil mercimek falan konuluyormus. Ayy ne lezzetli olur bir dahakine öyle yapayımBiz kiymasizina da kapuska diyoruz ama
Yanilmiyorsam ceviz fındık badem gibi şeyler de B12 yüksek canım ara ogunlerinde bundan sonra kuru meyve ve kuru yemiş gorecez tamam mıOff cok iyi senin siniri gecmissin ben sinirin en altindayimm 130 beyaa hic iyi degil
Aynen canim biraz arastirdim da dedigin gibi findik ceviz kuru baklagiller de bol o nedenle bugun kuruyemis vardi ogun arasinda igne de 1000 lik zaten cobucak yukselirmis oyle dedi eczaci arkadasYanilmiyorsam ceviz fındık badem gibi şeyler de B12 yüksek canım ara ogunlerinde bundan sonra kuru meyve ve kuru yemiş gorecez tamam mı
Zaten kızımın okuluna kan vermeye gittigimDe doktor kan değerimi ölçerken lanseti batirinca maşallah ne kan varmış sizde demişti
Bence sen böyle olursun (temsili)Kan ilaci b12 ignesi belim icin ictigim ilaclar bende uykuya neden oldu gozumu acamiyorumm normalmiki yada hiccc ilac icmeyen ben vucudumu sapittirdim vutaminleri yiyince mayisti herhaliki gunluk uykusuzlukta var tabii
Ama hep boyle olursa sevmedim ben bu isi ne oyle yasli teyzeler gibi ayoll
Allah iyiligini versin aksam aksam kahkaha attirdin
Isin yoksa yat uyu canim dinlenmene bak.belki ilk gunler etki yapabilir ama zamanla bunyen alisacaktirKan ilaci b12 ignesi belim icin ictigim ilaclar bende uykuya neden oldu gozumu acamiyorumm normalmiki yada hiccc ilac icmeyen ben vucudumu sapittirdim vutaminleri yiyince mayisti herhaliki gunluk uykusuzlukta var tabii
Ama hep boyle olursa sevmedim ben bu isi ne oyle yasli teyzeler gibi ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?