Haydi Yine Yeniden...

Kızlar o kadar hastayım dedim serum yedim dedim angelina dışında hiç kimse bir geçmiş olsun demedi açıkçası kırıldım biraz
Aaa ben gormedim canim mesajini serum yedim dedigini.yada atladim cok ozur dilerim inan bana cok uzuldum simdi hic farkinda degilim

Biz kapuska deriz canim bu yemege

Şifa olsun canım. buarada kan ilacı wc için kabiz yapabilir canım bol su iç sabahları da ılık su ile kuru kayısı yemeye çalış
Sadece suyun az olmuş canım afiyet olsun
Harika ekmeksiz süper süper menu

Tatlim ekmegin cok degil normal olcude sabahin yetersiz sadece oda galiba hasta oldugun icin olsun bu menu arti yapmaz ama su icmezsen artiya gecersin suyu iki yapmaya calis afiyet olsunn ..

Menun her zamanki gibi cok iyi canim afiyet olsunn ..

Harikaa hele su uc litre tek eksik spor artik az az kat sporuda canim sımsıkı olucak cildinn

Hadi yaa zaten problemim vardi tuhh dedigin gibi kayisi ile su iceyim olmadi incir yiyeyimm zaten kayisida kan yapiyormus el mahkum yiycez .cok saol canim uyardigin icin yarin yoksa cikislar kople gidecekti

Hadi yaa zaten problemim vardi tuhh dedigin gibi kayisi ile su iceyim olmadi incir yiyeyimm zaten kayisida kan yapiyormus el mahkum yiycez .cok saol canim uyardigin icin yarin yoksa cikislar kople gidecekti
Heheh aynen canım beli de benim yediğim bu kuru meyveler kanimi cogaltti 14 çıkmıştı da B12 mde 300

Insallah canim.reglin ilk gunleri yapamiyorum spor yogun geciyor biraz.ama haftaya leslei ile baslamayi dusunuyorum insallah
Regl oldunmu canim benimde yakin ama tik yok belim agriyor ama daha ses yokk iki gune olurum herhalde .... leslei cok iyi bir program cok ter attiriyor ... hadi o zaman haftaya basliyoruz spora yilbasina cok az kaldii hedefleri hatirlayip motive olmaliyiz ...

Off cok iyi senin siniri gecmissin ben sinirin en altindayimm 130 beyaa hic iyi degil
Yanilmiyorsam ceviz fındık badem gibi şeyler de B12 yüksek canım ara ogunlerinde bundan sonra kuru meyve ve kuru yemiş gorecez tamam mı
Zaten kızımın okuluna kan vermeye gittigimDe doktor kan değerimi ölçerken lanseti batirinca maşallah ne kan varmış sizde demişti

Kan ilaci b12 ignesi belim icin ictigim ilaclar bende uykuya neden oldu gozumu acamiyorumm normalmiki yada hiccc ilac icmeyen ben vucudumu sapittirdim vutaminleri yiyince mayisti herhal iki gunluk uykusuzlukta var tabii
Ama hep boyle olursa sevmedim ben bu isi ne oyle yasli teyzeler gibi ayoll

Aynen canim biraz arastirdim da dedigin gibi findik ceviz kuru baklagiller de bol o nedenle bugun kuruyemis vardi ogun arasinda igne de 1000 lik zaten cobucak yukselirmis oyle dedi eczaci arkadas

Bence sen böyle olursun (temsili)

Isin yoksa yat uyu canim dinlenmene bak.belki ilk gunler etki yapabilir ama zamanla bunyen alisacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…