Haydi Yine Yeniden...

Allah iyiligini versin aksam aksam kahkaha attirdin bana ..evdekilerde bakiyor saskin saskinn saol canimm benim beni dinc gormen cok mutlu etti insallah mutlu dinc bir teyze olurum 50 - 60 yasinda ama 45 gibi duran
Tabiki canım öyle görüyorum bence öyle olacaksın öyle olacaz ama tabi önce istediğimiz kiloya dusecez

Canim yaa tekrar kusura bakma.sayfalari tek tek tekrar okudum nerede yazdigini gormek icin ve inan sadece kilo bildirimine odaklanmisim ben. e cok da guzel rakamdi.listeleri de doldurdugum icin gozumden kacmis.icime dert oldu valla tekrar ozur dilerim cok gecmis olsun canim benim.baristik dimi

Gunaydinnn mutlu bir persembemiz olsun . Bugün okul nobetcisiyim dışarda kar var inş hasta olmam
Kalin giyinseydin keske .baya yagdimi cogu yerde tatil edilmis okullar burada halen kar yok kuru ayaz var buzz gibiiii ...insallah hasta olmazsin canim eve gidince bitki cayi ic bol bol ...

Aaa ben gormedim canim mesajini serum yedim dedigini.yada atladim cok ozur dilerim inan bana cok uzuldum simdi hic farkinda degilim

sara_28 hiç girmedin akşamdan beri,kırgınlığın devam mı ediyor yoksa,özür dilemiştik oysa ki

Sagolun kızlar özür dilyecek birşey yok ama insan sevdiğine kirilirya benimki o hesap çok sagolun iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Bugün yine midem çok bulanıyor ve başım dönüyor isegeldim ama çok halsizdim o yuzden buraya da bakamadım bugün

Dün geceden beri kar yağıyor burada okullar tatil her yer buz havada çok soğuk tam hastalık havası sizde kendinize dikkat edin

angelina35 sen nasıl oldunuz oğlun nasıl

Yok canım söylemekle iyi yaptın.birbirimize nazımız geçiyor sonuçta.her türlü sıkıntımızı burda paylaşıyoruz.ben gerçekten sadece kilo bildirimine odaklanmışım üstteki yazıyı tam görmedim.
Havalardan dolayı hastalığın devam ediyor olabilir.ilaç alıyor musun extra?

Dogrudur canım ama su icmeye basladigimdan beri kilo almiyorum ona dikkat ettim bugun bile eksideyim laf aramızda

Ilac alıyorum canim ama cokda etki etmiyor ilacın etkisi gectimi yine aynı tas aynı hamam

Dogrudur canım ama su icmeye basladigimdan beri kilo almiyorum ona dikkat ettim bugun bile eksideyim laf aramızda

Ilac alıyorum canim ama cokda etki etmiyor ilacın etkisi gectimi yine aynı tas aynı hamam
Eksideysen süper.suyu ihmal etme ve menüne dikkat et olur mu

Soğuk alginliginin en büyük çaresi bol sıvı canım sende iciyorsun zaten

Kalin giyinseydin keske .baya yagdimi cogu yerde tatil edilmis okullar burada halen kar yok kuru ayaz var buzz gibiiii ...insallah hasta olmazsin canim eve gidince bitki cayi ic bol bol ...
Canim gece çok az yagmış ilk iki derste çocuklar resmen yeri kaziyarak kartopu oynadilar 3. derste güneş çıktı şimdi kar falan yok :)) şu an iyiyim ama inşallah olmam canım. Ayy reglim yaklaştı hatta geçen ay bugün olmuştum ama hala olmadım

Ah şu sökülmeyen regller,nasıl da düzen bozuyor.benim bugün şakır şakır Ayarı yok

selam hatunlar nasılsınız dün tüm gün temizlik yaptım akşam erkenden yattım 2 saat sonra kalkıp hazırlığa giriştim
hastalar nasıl iyileştiniz mi sara, angelineve oğluşu , iyileştiniz mi ,tomurcuk çocuklar ın durumu nasıl ya biz ya çocuklar ya yeğenler hep hastalık var bu dönem rabbim herkese şifa versin
sabahtan akşamın yemeğini yapıp ortalık toparlayıp azcık daha hazırlık yaptım misafirim vardı yine :))
menümü şimdiden yazayım benimkiler gelince fırsat olmaz sonrada neti açmayabilirim işlemlemimi bitirmem lazııım:)
sabah
yok

öğleden sonra
2 yemek kaşığı turşulu yeşillikli patates kavurması
1 mini ıspanaklı börek
2 bulgurdan kebap deriz yumurtalı unlu kızarması
3 y. k. yoğurtlu sarımsaklı bulgur köftesi
1 y.k. dolusu irmik helvası

akşam
açıkırsam sodalı limonlu ayran olacak

çok üşümediysen hasta olmazsın gülüm ne güzel eğlenmiş çocuklar ahhh ahh çocuk olmak ne güzelll:)))

Iyiyiz kuzum ama aksilikler pesimizi birakmiyor kullandigimiz antibiyotik alerji yapti kasinip duruyor yavrumm birde boynunun yan tarafi sis gibi agriyor diyo boynu tutuk gibi geziyorr ..beni sorarsan bende b12 ignesi olunca acayip usume hissediyorum uyku hali buda alerjik bir durummus offf tek guzel sey atesimiz yok artik cok sukur gerisi ilacla duzelir insallah .... Sende daha iyilesmemissin soguk havalar herkesi kotu etkiliyor bitki cayi icebilirsen ic canim kusburnu ihlamur zaten bu ikisinin zayiflamayada faydasi var donusumlu icmeni tavsiye ederimm gecmis olsun canim ..

Ben daha iyiyim canım sağol

Menunde patatesler unlu kızartmalar bulgur köfteleri helvalar ama olmazki be gülüm biz kilo vermeliyiz bunların hepsini aynı gün yersen nasıl olacak zayiflama işi bari hergün birini yesen daha iyi olur yapma boyle bu ayin sonunda istediğimiz kiloda olmalıyız en azından istediğimiz kiloya yaklasmaliyiz dimi canım

Su ne kadar içtin bakayım insallah iki litreye yakındır

Cocuklarda kara hasret kaldi bu sene gecen yil coktan yagmisti ...valla benimde yarin olmasi gerekiyor hic belirti falan yok dunya ilac iciyorumm off agri kesici icsem onda bile kesilir o kadar yani bu ay olmazsam hicc sasmamm ..insallah sen olursunn canim soguk ya havalar gecikiyor normal yani ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…