- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.881
Iki cesit yaptik melemeni yumurtali vede yumurtasiz ben ikisindende tattim ... bu arada menemeni esim yapti yazdan hazirlamistim kavanozlarda hazicacik yedikGuzel atlatmissin haftasonunu.olculu kararinda yemissin canim
Aksami sadece proteinle gecirmen gununu telafi etmis canim.ufak kacamaklar olsa da abarti degil arti olmazsin
Hicte bozmamis simit ve kisir.iyi yapmissin olculu yemissin.eskiden olsa 1 simit ve 1 tabak kisir yerdin.zamanla olculer oturur yediklerinden pismanlik duyma hemen kilo alacagini dusunme canim
Memun gayet iyi.kiymali menemende yumurta var miydiislere oglana dalip yemeyi unutmamissin bu haftasonu.bu arada bende 2 kup helva yedim aksam
Canimmmm .... asla boyle seylerde taviz vermem bir onceki sinav super gecmisti hic hatasiz birdahaki okulda olacak iyi olur insallah ...Kiyamam ya çok tatlı oğlusun maşallah ona ancak doğru yapmışsın canım şimdiden hileyi ogrenmesin eminim bi dahaki sınavı daha iyi geçecek
Aynen yeni seslerden yazmislar o nedenle biraz zorlandi aslinda eksik ses yazmis yani soyle Tarik yazacakya Tark yazmisPasa uzak kaldi biraz tabi normal canim hatalar yapmasi.okula gitmeye basladiginda yeniden adapte olur.sende en iyisini yapmissin canim.bi dahaki sinavini okulda olacak sonucta.orda hatasi minimum olur en azindan
Bir egitimci olarak seni tebrik ediyorum canım eminim yapmissindir ama ona bu durumu açıkla bence. bazen çocuklar sınıfta vukuat yaptiklarinda yeminler ederek inkar ediyorlar. veya ödevlerini yapmadiklarinda misafir gelmişti veya unuttuk gibi yalanlar söylüyorlar. Çocuklara söyle diyorum bakın ödev yapmamak bir hata. Bunun için yalan soylediginizde iki hata oluyor. dürüst olun tek hataniz olsun hatanizi hata ile örtmeye çalışmayın diyorumAynen yeni seslerden yazmislar o nedenle biraz zorlandi aslinda eksik ses yazmis yani soyle Tarik yazacakya Tark yazmishalen cok kizgin bana olsun durust bir birey olabilmesi icin boyle olmasi gerekiyor okuldaki sinavda daha ciddiye alir hata yapmaz ayy suan bile ters ters bakiyor sipaa
Estagfurullah canim.sezarin hakki sezara demislerAçıkçası sen menümü begenmezsin diye dusunuyodum yorumuna sevindim
Uyutmadan once acikladim durustluk bunu gerektirir dedim biz ogretmenini degil kendimizi kandirmis oluruz dedim ..benimki yalan bilmez durust bir cocuktur onun derdi hediye ..hediye alamiycam diye bu kadar yaygara yapiyor aslinda bu sinavin evde deneme oldugunu asil sinavi ogretmeninin tekrar yapacagini soyledim ..simdilik kizgin ama sonrasinda dogru olanin bu oldugunu anliycak ..hevesi kirilmasin diye biseyler yapmam lagzim yarin kendim baska bir sinav yapiyim diyorum dogru yaparsa hediyesini ben aliyim ama diger kagitta ogretmene verilecek mutlaka diyim ne dersin ... normalde odev falan yaptigi icin odul vermem ama bu biraz heveslendirme calismasi olsun diyorumm olurmuki ....Bir egitimci olarak seni tebrik ediyorum canım eminim yapmissindir ama ona bu durumu açıkla bence. bazen çocuklar sınıfta vukuat yaptiklarinda yeminler ederek inkar ediyorlar. veya ödevlerini yapmadiklarinda misafir gelmişti veya unuttuk gibi yalanlar söylüyorlar. Çocuklara söyle diyorum bakın ödev yapmamak bir hata. Bunun için yalan soylediginizde iki hata oluyor. dürüst olun tek hataniz olsun hatanizi hata ile örtmeye çalışmayın diyorum
Estagfurullah canim.sezarin hakki sezara demisleraksami kacirsaydin belki yorumum farkli olurdu ama dengelemesini bilmek guzel sey.gunduz az karbon kacirdin diye aksamdan kismissin.suyun da iyi.e yorum da iyi haliyle.
Senin menunu didik didik irdelememin sebebi zayiflamani cok istiyor olmam canim.yoksa tek kelime yazar gecerdim.nasil ama yorumlarimiz ise yariyor degil mi eski menulerine gore baya toparladin cunku
Uyutmadan once acikladim durustluk bunu gerektirir dedim biz ogretmenini degil kendimizi kandirmis oluruz dedim ..benimki yalan bilmez durust bir cocuktur onun derdi hediye ..hediye alamiycam diye bu kadar yaygara yapiyor aslinda bu sinavin evde deneme oldugunu asil sinavi ogretmeninin tekrar yapacagini soyledim ..simdilik kizgin ama sonrasinda dogru olanin bu oldugunu anliycak ..hevesi kirilmasin diye biseyler yapmam lagzim yarin kendim baska bir sinav yapiyim diyorum dogru yaparsa hediyesini ben aliyim ama diger kagitta ogretmene verilecek mutlaka diyim ne dersin ... normalde odev falan yaptigi icin odul vermem ama bu biraz heveslendirme calismasi olsun diyorumm olurmuki ....
OfffISTANBULDA PATLAMA olmus .. besiktas arenadaallahim insallah olen yoktur .
O zamann heyecanla bekliyorum yeni tarifleriniKesinlikle yorumlarınız çok işe yarıyor bu arada suyu iki litreye çıkardım bir bardak daha içerim uyumadan önce hele yarından sonra kış sebzeleri alıp öyle güzel menüler hazırlayacam netten çok değişik ve güzel salata ve sebze yemekleri tarifleri aldım
Aminn canimm yaralilar varmis ama ....Evet ya bende şimdi haberlerden izliyorum inşallah can kaybı yoktur Allah kötülere fırsat vermesin
Olur canım çok güzel dusunmussun bence. ama çocuklar çok zekidir ben dün üzüldüm annem de bana bugün hediye aldı diye de kavrayabilir canım. bunu bence hemen yarın degilde önümüzdeki haftasonu yapabilirsin. hatta birkaç gün önceden dersin iki gün sonra seni sınav yapacam başarılı olursan küçük bir hediyen olacak diye. ama yarın yaparsan bu sefer öğretmenin yaptığı onun için önemini yitirir ne de olsa annem bana hediye verdi diye arkadaşlarına bile hava atarUyutmadan once acikladim durustluk bunu gerektirir dedim biz ogretmenini degil kendimizi kandirmis oluruz dedim ..benimki yalan bilmez durust bir cocuktur onun derdi hediye ..hediye alamiycam diye bu kadar yaygara yapiyor aslinda bu sinavin evde deneme oldugunu asil sinavi ogretmeninin tekrar yapacagini soyledim ..simdilik kizgin ama sonrasinda dogru olanin bu oldugunu anliycak ..hevesi kirilmasin diye biseyler yapmam lagzim yarin kendim baska bir sinav yapiyim diyorum dogru yaparsa hediyesini ben aliyim ama diger kagitta ogretmene verilecek mutlaka diyim ne dersin ... normalde odev falan yaptigi icin odul vermem ama bu biraz heveslendirme calismasi olsun diyorumm olurmuki ....
Oh oh super o zaman.sebze candir.yeni menuler yeni tarifleri merakla bekliyorum canimKesinlikle yorumlarınız çok işe yarıyor bu arada suyu iki litreye çıkardım bir bardak daha içerim uyumadan önce hele yarından sonra kış sebzeleri alıp öyle güzel menüler hazırlayacam netten çok değişik ve güzel salata ve sebze yemekleri tarifleri aldım
Simdilik yaralilar var.insallah sehit vermeyiz yine.kim yaptiysa Allah kahretsin onuOfffISTANBULDA PATLAMA olmus .. besiktas arenadaallahim insallah olen yoktur .
Olur canım çok güzel dusunmussun bence. ama çocuklar çok zekidir ben dün üzüldüm annem de bana bugün hediye aldı diye de kavrayabilir canım. bunu bence hemen yarın degilde önümüzdeki haftasonu yapabilirsin. hatta birkaç gün önceden dersin iki gün sonra seni sınav yapacam başarılı olursan küçük bir hediyen olacak diye. ama yarın yaparsan bu sefer öğretmenin yaptığı onun için önemini yitirir ne de olsa annem bana hediye verdi diye arkadaşlarına bile hava atar
Menün güzel canım kısır aşırı olmadığı sürece sıkıntı yaratmaz hatta süt yapar ancak sana tavsiyem salatalarina yağ ekleme zeytin yemen güzel ama onuda beşten fazla yeme ekstra yağ alma diye başaracaksın arkadaşım ben inanıyorum sende inan
Eşinle ilgili durumunda dilerim düzelir aradığın mutluluğu huzuru bulursun inşallah
Canim kayinvalideyle kaliyormussun bak bu tur seylerde insanlarin arasindaki iliskiyi yipratir iyi kadin demissin bebegede yardimci oluyormus ne guzel bu bir arti .. kavgalariniza karismamasida guzel bisey sesiz kalmasi .... esinle bastan beri hep boyle mesafelimiydiniz ...yani sohbet etmemeniz beni biraz sasirtti sen konu acsan konusmazmi acaba .. bir sıkıntısı mi var acaba keske konussa anlatsa iliskiniz cok daha guzel olabilirdi ...insallah sen zayifladikca hayatiniz dahada guzellessin canim inan senin zayiflamani cani gonulden istiyorumm ..cunku sendeki o zayiflama arzusunu hissedebiliyorumm ....
Evetttt benim sana ilk menu yorumumm
Yarim simit iki dilim ekmek eder korkma bisey yapmaz canim hovuc ve mandalina cokta sekerli olmaz canim sonucta cukalatadan baklavadan dahada masum gayet iyi bir secimm
Iki kasik kisir ben cok bulmadim gayet olculu emziriyorsun ve bulgur bol sut yapiyor bebise afiyett olsunngunun tamami gayet olculu cok guzel olmuss afiyet olsunn canim ..bol bol eksi getirsin sana
Menün güzel canım kısır aşırı olmadığı sürece sıkıntı yaratmaz hatta süt yapar ancak sana tavsiyem salatalarina yağ ekleme zeytin yemen güzel ama onuda beşten fazla yeme ekstra yağ alma diye başaracaksın arkadaşım ben inanıyorum sende inan
Eşinle ilgili durumunda dilerim düzelir aradığın mutluluğu huzuru bulursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?