- 7 Aralık 2016
- 106
- 268
- 18
- 42
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #34.901
Guzel atlatmissin haftasonunu.olculu kararinda yemissin canim
Aksami sadece proteinle gecirmen gununu telafi etmis canim.ufak kacamaklar olsa da abarti degil arti olmazsin
Hicte bozmamis simit ve kisir.iyi yapmissin olculu yemissin.eskiden olsa 1 simit ve 1 tabak kisir yerdin.zamanla olculer oturur yediklerinden pismanlik duyma hemen kilo alacagini dusunme canim
Memun gayet iyi.kiymali menemende yumurta var miydiislere oglana dalip yemeyi unutmamissin bu haftasonu.bu arada bende 2 kup helva yedim aksam
Simdilik yaralilar var.insallah sehit vermeyiz yine.kim yaptiysa Allah kahretsin onu
27 si polis 29 şehidimiz varmışinşallah yaralilarimizla çoğalmaz çok çok üzüldüm Rabbim ailelerine dayanma gücü versin
Bak evlilikler ne zaman catirdar biliyormusun ilk yil besinci yil onuncu yil ve yirminci yilda bu donemde siddetli kavgalar olur ayrilmaya kadar gider bazi seyler her donemi atlattiginda evliliginin farkina varacaksin ... belkide ilgisiz birakmakmi dogrudur acaba umursamamak ne dersin yani ...Ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim. Belki önce aynaya bakmalıyım. Yani fiziki olarak değil tabi ona bakıyorum ve bir yola girdimama davranış olarak geçekten aynaya bakmalıyım. biraz fevriyim. aniden sinirlenip kalp kırabiliyorum. Belki bazı şeyleri duymayıp görmesem herşey benim için daha çekilir hale gelebilir. Ya da ufak şeyleri büyütmessem, ya da bişeylere susabilsem .. Sohbet açmak çok istedim, gündüz fıkra ezberleyip akşama anlattım,gündüz komik videolar falan bulup akşam izleme planları yaptım ama ya sohbetlerimin yarısını dinledi yarısını dinlemedi, ya fıkralarıma güledi ya da videoları çok yorgun olması gerekçesiyle izlemedi. yani bilmiyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Film izlemek istiyorum mesela. Kayınvalidenin odası ayrı zaten oodasına çekilr bizi salonda başbaşa bırakır ve hiç gelmez. ya da bizim odada da tv var. orada da film izleyelim dediğim çok oldu ama adam filmin 5. dk sında uykuya dalıyor
Bilmiyorum sanırım biz birbirimize göe değiliz. Ama ne kadar erken fark ediyorum. 4 koca yıl ve 1 çocuktan sonra. Tabiki çoccuğum için buradayım ve evliliğime sahip çıkıyorum çıkacağım. Ama çok da kırgınım,ümitisizim. 50 yıllık evli gibiyim...
Sendende allah razi olsun canimm ..Oh oh menüm herkes tarafından zararsız bulunmuş,çok sevindim ... yorumun için çok teşekkürler
Yahu ben hiç bu kadar su içmemiştim. İnanır mısın sütümün arttığını hissediyorum. Ben susayınca kola içerdim hep. Benim yanımda bebeğime de yararınız oldu fakında mısınız? Allah hepinizden razı olsun :)
Canim bana sorarsan herseyin azi karar cogu zarardir ..yumurta iki tane yiyebilirsin emziriyorsun zeytin 5 - 6 yeter bol yesillikle yaparsin kahvaltini zeytin yagi faydali ama cok kacirmamak gerekir salatana cok az gezdir yeter ben tuzu zararli giruyorum tabi sekeride olculu olmali hepsi ... zamanla sen sana faydali olani daha iyi anliycaksin .. sen benim yiyemediklerimi bir bilsen ahh .. kurubaklagil yumurta sut bazi sebzeler baharatlar hatta bazi parfumler hepsi dokunuyor migdeme ...meyveyi aksam asla yemem beni acliktan oldurur o nedenle gunduz yerim .. bu gibi sende zamanla cozeceksin bu isi ...Tamam bu tyoları da aldım.
Ama size sorum var. Şimdi ben Kadınlar Kulubune yazmadan önce Karatay yapmaya karar vermiştim. Kadın sabah kahvaltda 2 yumurta,10 zeytin diyor mesela. Yağ istediğiniz kadar yiyiin diyor mısırözü ayçiçek hariç tereyağ ,soğuk sıkım zeytinyağı fındık yağı kullanmak şartıyla.hatta zeytinyağı içiyor
yağ kilo yapmaz şeker yapar diyor ne dersiniz? ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
sara_28 tomurcukkk tevafuk55 angelina35 ve daha etiketleyemediğim kim varsa fikirlerini merak ediyorum :)
Canim bugun kelimeler kifayetsiz gercekten insanin cigeri yaniyor ..sanada hayirli kandiller menuye gelince menun cok guzel canim caninin istedigi biseyi ara olarak yiyebilirsin iki tane lahadan ne olacak kalin degilse tabiki aksam da gayet guzel olcun dort kofte iki patates olabilir emzirdigin icin cok kismaman lagzim ki guclu olabilesin emzirmek ve spor yapmak bir arada senin baya kalori harcamana neden olur .. gayet olculu vede guzel bir menuu .... afiyet olsun canim ..Konuşacak ne halim var ne moralim ne gücüm...
Zehir zemberek bir gün geçiriyoruz... Allah ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozsun. Şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum. Allah tüm yakınlarına sabırlar versin... Elim bile tutmuyor. Çok üzgünüm...
Bu arada herkesin kandili mübarek olsun...
Sabah 10:30 kahvaltı : domates,lor peyniri,1 gün kurusu, 1 bardak süt.4 zeytin.8 adet çiğ badem,yarım yumurta (diğer yarısını bebeğime vermek istedim ama yine yemedi,bebe bisküvisiyle de karışınca yumurtanın yarısı yalan oldu )
Ara; Yarım nar,2 ceviz
Öğlen 16:00 ıspanak yemeği (6 kaşık) küçük bir kase yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği
ara 18:30 : 2 lahana sarması,içi bulgurlu (bundan şüpheliyim, ara öğün olarak ağır mı bilmem)
Akşam; fırında köfte patates yoğurt bol salata var. patates yemem belki yada 1 parça yerim çok canım isterse. 20:00 gibi olur akşam yemeği. En kısa zamanda kkendmin yemeğini 19:00 a ayarlamalıyım...
Leslie yi Öğlen yemeğinden sonra yapabildim. 2 mile.
Şu ana kadar 2 lt bitmek üzere su içtim. Eğer kendimi çok acıkmış hissetmezsem bu akşam süt içmem.
Canim hepimiz ayniyiz ... yasam cok acimasizz hemde cokkk .. aci buyuk ates buyukk ... 44 can gitti tam 44 .... cumleler bogazimda dugumleniyorr ..... insanligimdan utuniyorumm .....Dün hiç kafam yerinde değildi kızlar,pek giremedim kusura bakmayın...Menü veremedim,ne yediğimi ne içtiğimi de hatırlamıyorum çok da bir şey yediğim söylenemez zaten moralsiz ve keyifsizdim.bazen kızıyorum da kendime,insanlar ne acılarla uğraşırken biz kilo derdine düşüyoruz şükretmiyoruz halimize diye.Sonra en acı söz geliyor aklıma hayat devam ediyor bi şekilde...
Dünya işleriyle uğraştık yine,zeytinler geldi onları bidonlara doldurup tuzladık eşimle,biraz iş güç,sonra da akşam bikaç akraba ziyaret ettik kandil vesilesiyle...öyle işte...sizlerde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?