Haydi Yine Yeniden...

Eğer sıcaksa 1 den fazla simit ve 1,5-2 tabak ksıır yerdim ne yazık ki... Oh senden de geçtim tomurcukkk tamamdır. Ben öğreniyorum galiba bu menü işlerini :)

Simdilik yaralilar var.insallah sehit vermeyiz yine.kim yaptiysa Allah kahretsin onu

Aaaaa ben daha yeni görüyorum ya... Ne kadar dünyadan bi haberim ya

Allah bu cennet vatan üzeirnde oyun oynayan kim varsa oyunlarını başına geçirsin. Allahım fırsat vermesin. Şehit ve yaralılarımız varmış Allah ım yine ocaklara ateşler düştü ya çok üzgünüm. Allah kahretsin bunları...

Bak evlilikler ne zaman catirdar biliyormusun ilk yil besinci yil onuncu yil ve yirminci yilda bu donemde siddetli kavgalar olur ayrilmaya kadar gider bazi seyler her donemi atlattiginda evliliginin farkina varacaksin ... belkide ilgisiz birakmakmi dogrudur acaba umursamamak ne dersin yani ...

Sendende allah razi olsun canimm ..

Canim bana sorarsan herseyin azi karar cogu zarardir ..yumurta iki tane yiyebilirsin emziriyorsun zeytin 5 - 6 yeter bol yesillikle yaparsin kahvaltini zeytin yagi faydali ama cok kacirmamak gerekir salatana cok az gezdir yeter ben tuzu zararli giruyorum tabi sekeride olculu olmali hepsi ... zamanla sen sana faydali olani daha iyi anliycaksin .. sen benim yiyemediklerimi bir bilsen ahh .. kurubaklagil yumurta sut bazi sebzeler baharatlar hatta bazi parfumler hepsi dokunuyor migdeme ...meyveyi aksam asla yemem beni acliktan oldurur o nedenle gunduz yerim .. bu gibi sende zamanla cozeceksin bu isi ...

Selam kizlarr hepimiz kotu bir gun geciriyoruz rabbim yardimcimiz olsun milletimizin basi sagolsun gencecik fidanlar topraga dustu rabbim sebeb olanlari bu mübarek günün hürmetine kahru perisan eylesinn ..icim yaniyorr hemde cokkk ...... hepinizin kandili mubarek olsun canlarimm ....

Sabah 11 00
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar peynir
Birer dilim domates salatalik
Uc bes parca limonlu brokoli
Sekersiz cay
Ara 15 00
Iki tana susamli cubuk
Aksam 17 30
Iki corba kasigi kadar tavuk doner (kendim yaptim hazir degil )
Iki dilim kadar ekmek icine koydum
Iki bardak ayran
Uc dort catal yogurtlu kozlenmis kirmizi biber patlican ..
Su 1.5 litre
Spor yok

Konuşacak ne halim var ne moralim ne gücüm...

Zehir zemberek bir gün geçiriyoruz... Allah ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozsun. Şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum. Allah tüm yakınlarına sabırlar versin... Elim bile tutmuyor. Çok üzgünüm...

Bu arada herkesin kandili mübarek olsun...

Sabah 10:30 kahvaltı : domates,lor peyniri,1 gün kurusu, 1 bardak süt.4 zeytin.8 adet çiğ badem,yarım yumurta (diğer yarısını bebeğime vermek istedim ama yine yemedi,bebe bisküvisiyle de karışınca yumurtanın yarısı yalan oldu )

Ara; Yarım nar,2 ceviz

Öğlen 16:00 ıspanak yemeği (6 kaşık) küçük bir kase yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği

ara 18:30 : 2 lahana sarması,içi bulgurlu (bundan şüpheliyim, ara öğün olarak ağır mı bilmem)

Akşam; fırında köfte patates yoğurt bol salata var. patates yemem belki yada 1 parça yerim çok canım isterse. 20:00 gibi olur akşam yemeği. En kısa zamanda kkendmin yemeğini 19:00 a ayarlamalıyım...

Leslie yi Öğlen yemeğinden sonra yapabildim. 2 mile.

Şu ana kadar 2 lt bitmek üzere su içtim. Eğer kendimi çok acıkmış hissetmezsem bu akşam süt içmem.

Canim bugun kelimeler kifayetsiz gercekten insanin cigeri yaniyor ..sanada hayirli kandiller menuye gelince menun cok guzel canim caninin istedigi biseyi ara olarak yiyebilirsin iki tane lahadan ne olacak kalin degilse tabiki aksam da gayet guzel olcun dort kofte iki patates olabilir emzirdigin icin cok kismaman lagzim ki guclu olabilesin emzirmek ve spor yapmak bir arada senin baya kalori harcamana neden olur .. gayet olculu vede guzel bir menuu .... afiyet olsun canim ..

Günaydın arkadaşlar,
Bu hafta hep güzel haberler alalım, Rabbim hiçbirimizi sevdikleriyle sinamasin

Kulağımıza küpe cumlemiz gelsin:

Her gün 5 kup şeker, bir yılın sonunda 5 kilo olarak geri gelir

Bu sabah okuduğum ve yine gözyaşlarımı tutamadığım bir paylaşım...

Yaralı polislerin tedavi gördüğü Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan bir hemşirenin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, okuyanları gözyaşlarına boğdu.
“Dün gece 26 yaşında bacağı ve kaburgaları kırılmış vücudu yanık et ve barut kokan polis bir hastam, “Hemşire hanım çok ağrım var, dayanamıyorum bağırıyorum; diğer hastaları çok mu rahatsız ediyorum” dedi.

O durumda bile hala kendini değil, diğer insanları düşünüyordu.

Ara ara arkadaşlarının durumunu ve şehit sayısını soruyordu.

İsyan etmiyordu, özel ilgi istemiyordu, söylediklerimize harfiyen uyuyordu.

Yakınları da ortalığı yakıp yıkmıyor üstümüze yürümüyorlardı, yoğun bakımın kapısında metanetle bekliyorlardı.

Sadece o değil dün gece baktığım ve konuşabilecek durumda olan bütün hastaların tutumu böyleydi.

Çoğumuz gözyaşlarımızı tutamadan çalıştık bütün gece.

Televizyondan izlemek gibi değil orda olmak, çiçeği burnunda gençlerin ellerinizin arasından kayıp gitmelerini izlemek, yaşasalar bile sakat kalacaklarını bilerek yaralarını sarmak.

Televizyondaki birer sayıdan ibaret değil onlar, hepsinin bir hikayesi ve ellerinden alınmış bir gelecekleri var.

Nasıl kıydınız onlara!!!

Nasıl vicdanınız el verdi!!!

Nasıl hesabını vereceksiniz bu gencecik vatan evlatlarının!!!"

Özlem Şeko / Şişli Hamidiye Etfal E. A. Hastanesi”

Dün hiç kafam yerinde değildi kızlar,pek giremedim kusura bakmayın...Menü veremedim,ne yediğimi ne içtiğimi de hatırlamıyorum çok da bir şey yediğim söylenemez zaten moralsiz ve keyifsizdim.bazen kızıyorum da kendime,insanlar ne acılarla uğraşırken biz kilo derdine düşüyoruz şükretmiyoruz halimize diye.Sonra en acı söz geliyor aklıma hayat devam ediyor bi şekilde...
Dünya işleriyle uğraştık yine,zeytinler geldi onları bidonlara doldurup tuzladık eşimle,biraz iş güç,sonra da akşam bikaç akraba ziyaret ettik kandil vesilesiyle...öyle işte...sizlerde ne var ne yok

Canim hepimiz ayniyiz ... yasam cok acimasizz hemde cokkk .. aci buyuk ates buyukk ... 44 can gitti tam 44 .... cumleler bogazimda dugumleniyorr ..... insanligimdan utuniyorumm .....

Gunaydin canlarimm . ... canlarin gitmedigi guzel bir gun olsunn ..... sehit olan tum polislerimizin ailelerine sabirlar diliyorumm ..hastane bahcesinde iyi bir haber bekleyen o annelere babalara rabbim evlatlarini bagislasinn ....
Bunu yapanlari Allahim kahri perisan etsin yaktiklari gibi yansinlarrr insallahhhh Allahim gun yuzu gostermesin onlara it surusuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…