Haydi Yine Yeniden...

Ahh kuzumm ablacigin ne tepki verse hakli yavrulari ocin ugrasiyor oda Allahim sabir versin dualarimdasin kuzum yegenlerine hergun dua edicem insallah iyi olacaklar ol diyince olduran Allahim senin yegenlerine sifa versin insallah ...bizler burda kardes gibiyiz uzulmek ne demek keske elimizden bisey gelse keske ...hakimiz helal olsun kuzum o nasil soz ....

Canım benim yazdıklarını okurken yüreğim parçalandı.Çok ama çok üzüldüm canım.bu sabah da dua ettim senin ismini vererek yeğenlerin için.hep aklımdalar.Rabbim şifa versin nolur nollluuurrr

Allah razı olsun canlarim amiiinnnn tüm hastalara tüm şifa bekleyenlere..

Allahım nedir istedikleri ya.. Rabbim başlarına dondersin inşallah. Kahru perişan olsunlar Allah onlara da layigini verecek inşallah

Allahim hep üzüntülü haberler arka arkaya geliyor .. Dunde oglumun ogretmeni cok kötüydü babasi cok hasta kalp hastasi sadece tek damari acik 21 yil once bypas olmus simdi tekrar olacak aksam mesaj atti ozelden oglumu sordu cok ilgilenemedim atesi cikmis kendimi suclu hissettim diye bende o oyle yazinca cok üzüldüm pazartesi ameliyat olcak babasi ve durum sandigimdan da ciddi dedi babamin dr yonlerdim ama randevu alamamislar pazartesi sabahi olacakmis babasinin durumunu ogrendigimden beri durduramadigim ama dilede getirmek istemedigim bir hissiyat var icimde allahim korktugumuza ugratmasin ...kizlar ogretmenimizin babasi icin dua edermisiniz kendimi cok yanliz hissediyorum dedi bana tek cocukmus ne olur o guzel dualarinizi eksik etmeyin ..simdiden tesekkurler ...

Gerçekten de öyle canım her şey üst üste. öğretmeninizi çok iyi anlıyorum Rabbim hickims3yi yakınlarının üzüntüsü sağlığı ile sinamasin allah şifa versin canım tabiki dua ederiz..

95 kiloyum 25 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum çok istikrarliyimm
Hos geldin canim evet dedigin gibi istikrar onemli gun icinde menu yaziyoruz yorum yapiyoruz dertlesiyoruz dilerim habersiz gitmelerin olmaz duzenli menu bildirimlerini gun icinde diyet icin yaptiklarini yazarsan seviniriz ....tekrar hosgeldin eksin bol olsun canim .....

Amin hamilelikte 30 kilo aldım ve hala hayretler içerisindeyim nasıl oldu bu diye
Ilk oglumda bende cokkilo aldim 43 kiloydum 64 le dogum yaptim ikincide daha az oldu 15 kiloda kapattim bazi insanlar cok kilo aliyor yanliz degilsin yani ..galiba bir kizin var ne kadarlik baska cocugun varmi ..

anım benim yaranı deştim uzun uzadıya yazmışsın. Allah acil şifalar versin. Allahbilir ama ablan cennetlik kadınmış. Annelik Allah ın kadınlara verdiği ne kadar yüce bir makam. Bu nasıl fedakarlık.Allah inşallah sabırlar versin sizlere. Kuzularım benim,Allah ın sayısız mucizeleri var. İnşallah iyileşirler,hiç olmazsa hastalığın seyrini duraklatıp daha kaliteli bir yaşam sürerler.

Menum
Sabah 8.30
1 kucuk kase sutlac

Ara 11.30
3 adet ceviz
1 kup tahin helvasi

Oglen 13.30
1 servis kasigi patatesli omlet
3 zeytin
3 yk yogurt

Ara 15.30
1 hurma 1 ceviz

Aksam 18
1 kase mercimek corbasi
5 adt etli lahana sarmasi
2 yk tavuk taslik

Uzerine 1 kk kadaf kabak tatlisi yedim niye yediysem onu da bilmiyorum.sevmem dedim ama dun hosuma gitmis sanirim.

Su 2.5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…