- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.161
aslın da benim de aklıma geldi 15 tatil de ya sen ya da onlar gelir belki diye bir de annen şimdiden ablanın yanına gider mi acaba diye düşündümHiç iyi değilim zaten15 tatilde Elazığa gitmeyi düşünüyorum ablamin yanına
bu kızın yaptığı son hareketi ben çok sık yapıyorum :)) zıplamalar benim gibi kilosu çok olanlar için zararlı oluyor dizleri aşındırıyor çok zıplamadan gayet rahat yapılır .paylaşım için sağ ol canımcımmGünaydın hayırlı huzurlu pazarlarımız olsun inşallah...
S sultankemer ve tomurcukkk beN bugun bunu yapmayi dusunuyorum terletmemesi mumkun değil bence. Üç tekrar yapilacakmis var mısınız
Canim annem yengemin çocuklarından birine bakıyor haliyle tatil olamadan gidemezaslın da benim de aklıma geldi 15 tatil de ya sen ya da onlar gelir belki diye bir de annen şimdiden ablanın yanına gider mi acaba diye düşündüm
hepimizin başı bir kez daha sağ olsun .....
eşim haberlere tv den ve netten bakmamı yasakladı çok etkileniyorum gün boyu ne üzüntüm ne de sinirim geçmiyor diye
malum dönemdeyim ayet okuyamam ama sürekli beynim de tebbet süresi dönüyor farketmeden bakıyorum sessizce aklımdan okuyorum ..
tevafuk55 dualarım seninle ablanla ve yeğenlerinle gülüm inşallah ablan da test sonuçlarını öğrendiği zamandan daha iyi olacak gücünü toplayacak çocuklarının yanın da daha güçlü duracak rabbimin izniyle onlara da şifa kapısı açılacak
@sara_28 canoom sen bu ara çok yoruldun bu mevsimler insanı melankolik yapar hassaslaştırır iyice etrafından haberlerden v.s. daha çok etkilendiğin için rüyalarına giriyor rabbim ferahlık versin
angelina35 kız bu ilaçların iğnelerin hiç biri sana yaramıyor bacım inşallah kısa zaman da eski enerji dolu haline dönersin , öğretmeninize üzüldüm kendini yalnız hissetmesi cidden insanın içini burkuyor ama şanslı senin gibi velileri var rabbim babasına şifa versin ameliyatı başarılı geçer inşallah
S sultankemer leslienin daha hızlı ve biraz daha zorlu versiyonları da var youtube da onları dene istersen daha iyi terletir
@tomurcuğum sen iyisin değil mi gülüm bu gün pek uğramamışsın (diyene bak diyeceksin bana haklısın ) :))
@prensesinannesi hoş geldin canım istikrarlıysan o kiloların gitmekten başka şansı yok bol eksili günler senin olsun
Hayirli pazarlar herkese...bakmayin menu falan verdigime kafam dagilsin diye yaziyorum biraz.yoksa ne yedigimi ne ictigimi biliyorum.gercekten bizde cok kotuyuz olaylardan dolayi.Kocaeliden de iki sehidimiz var.birisi tanidigimizin kapi komsusuymus.Rabbim tum sehit ailelerine sabir versin.Allah bunlari yapanlara gun gostermesin aldiklari nefes haram zikkim olsun misliyle idesinler yaptiklarinin bedelini
Günaydın hayırlı huzurlu pazarlarımız olsun inşallah...
S sultankemer ve tomurcukkk beN bugun bunu yapmayi dusunuyorum terletmemesi mumkun değil bence. Üç tekrar yapilacakmis var mısınız
Hiç iyi değilim zaten15 tatilde Elazığa gitmeyi düşünüyorum ablamin yanına
Sultancim leslie ile terlemiyorsan zumba dene istersen.yada leslie 4 mile gec.
Cok terleyen bir insan misin normalde.yani yururken falan terler misin.
Biz bikac sene once ablamla yuruyus yapardik disarida.yaklasik 1 saat.ben kan ter icinde kalirdim onda tik olmazdi.dedigin gibi atleti belli belirsiz islanirdi o kadar.yani bu terleme isleri kisiden kisiye degisir.onemli olan yaktigin kaliridir canim.
Leslie bitiminde egzersiz ve kas hareketleri yap.daha oncede yazmistim gunluk duzenli squat ve plank mutlaka yap kaslarini hissedeceksin mutlaka
Menun guzel canim .... sporda terleme isine gelince ben hicc terliyemeyen biriyim yani cok zor terlerim birde zaten disarida yuruyorum o nedenle cok terlemenin zarari olur diye dusunuyorum terle sadece ictigin suyu atmis olursun o kadar takilma bu kadar terlemeye yaptigin spor kalori yakar terlemesen bile ...Bugün de tadımız yok. İnşallah bu acılar en kısa zamanda son bulur.. Diyecek laf bulamıyorum artık...
Sorularımdan bıktınız ama benim yine sorularım var. En sonda soracağım.
SAbah 11:00 1 domates
1 salataık
1,5 yumurta
2 çorba kaşığı lor
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara Yok
Öğlen Yemeği Yok
Ara : 17:00 2 gün kurusu
yarım avuç antep fıstığı
Akşam 19:30 gibi yerim
Dünden kalan kereviz yemeğği ve kereviz salatası
Arpa şehriye çorbası ve 1 küçük tavuk budu. 1 dilim tam buğday ekmeği
2 lt su, 4 mile leslie
Sorularım;
Ben 4 mile de yine terlemedim sayılır. zaten normalde de terleyen biri değilim. Daha önce spor salonuna yazıldığımda 2 saat spora rağmen terlemiyordum. yine aynı bu kadar nemleniyordum sadece. ben de aynı kaloriyi yakmış oluyorum değil mi? yani terlemiyorum diye boşa yapmış olmuyorum...?
Bazen geç kalkıyorum çünkü oğlum bazen 4 bazen 3 de uyuyor. Ve 4-5 kez uyandığı için uykumu alamıyorum o yüzden 10-11 gibi uyandığım oluyor. Bu durumda kahvaltım da geç saatte yapılmış oluyor. Bunun bir zararı var mı? Kendimi erken kalkıp kahvaltı yapmaya zorlayayım mı yoksa böyle de olur mu? Böyle olunca sabah iyi kahvaltı yapıca akşama kadar pek aıkmıyorum ve 2 öğün yemiş oluyorum. Sorun olur mu?
Akşam 19:00 19:30 gibi yemek yeyince , oğlum da geç uyuyunca 3 lere kadar çok acıkıyorum. Tarçınlı süt içiyorum falan ama bastırmıyor çoğu zaman. Acaba yine de aç mı durayım yoksa arkadaşım akupunktura giderken dr ona yulaf kepeği vermiş. yoğurda onu karıştırıp yeyince midede şişiyomuş da hiç acıkmıyomuş akşamları falan. ondan yesem srun olur mu? ya da çok küçük kase kelogs, ya da tarçınlı süt hariç kesinlikle hiçbirşy yememeli miyim?
Bir de dün Özlem Yıldı a bir diyetisyen konuktu ve her ana öğünde 1 dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği mutlaka yemelisiniz olmazsa olmazıdır ekmek diyette dedi. Ama kilo verenlerin hikayelerini okuduğumda ekmeği tamamen çıkardım hayatımmdan diyor. Ne diyrsunuz bu konuda?
Şimdiden teşekkürler. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin :)
Amin canım..bence de git destek olmuş olursun, Allahım inşallah sayısız mucizelerinden birine o yavrular da nail olsun. ..
Afiyet olsun canim cok sade bir menu gayet guzel ..Menumu vereyim
Sabah: ılık limonlu şu 1 kaşık kuru üzüm
Kahvaltı 11.00: 1 dilim ekmk,2 has yumurta
5 zeytin kk peynir
1 çay k bal ve kaymak
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 16.00: 1 küçük tabak kusbasili bulgur pilavı
Ara 18.15: 1 kase yoğurt
Ara: yarım muz 1 mandalina
Türk Kahvesi bitki çayı
2.5 litre su
Afiyet olsun canım kararında erken bitmiş güzel menuSelam kizlar bugun hic gelemedim oglumun yerli mali tacini yaptim okumaydi derken vakit gecmis
Sabah 10 30
Ceyrek bazlama
Bir cay k bal
Uc kup kasar peynir
Bir dilim domates
Aksam 16 30
Dort kasik pilav
Dort kasik tavuk doner kendim yaptim
Biraz mor lahana salatasi
Sogus sogan
Su 1.5 olcak birazdan
Spor yok
Kuru bir gun oldu evde yesillik kalmamis yogurt bitmis alisverise gitmek lagzim ....
Ne demek canım helal olsun.Bugün de tadımız yok. İnşallah bu acılar en kısa zamanda son bulur.. Diyecek laf bulamıyorum artık...
Sorularımdan bıktınız ama benim yine sorularım var. En sonda soracağım.
SAbah 11:00 1 domates
1 salataık
1,5 yumurta
2 çorba kaşığı lor
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara Yok
Öğlen Yemeği Yok
Ara : 17:00 2 gün kurusu
yarım avuç antep fıstığı
Akşam 19:30 gibi yerim
Dünden kalan kereviz yemeğği ve kereviz salatası
Arpa şehriye çorbası ve 1 küçük tavuk budu. 1 dilim tam buğday ekmeği
2 lt su, 4 mile leslie
Sorularım;
Ben 4 mile de yine terlemedim sayılır. zaten normalde de terleyen biri değilim. Daha önce spor salonuna yazıldığımda 2 saat spora rağmen terlemiyordum. yine aynı bu kadar nemleniyordum sadece. ben de aynı kaloriyi yakmış oluyorum değil mi? yani terlemiyorum diye boşa yapmış olmuyorum...?
Bazen geç kalkıyorum çünkü oğlum bazen 4 bazen 3 de uyuyor. Ve 4-5 kez uyandığı için uykumu alamıyorum o yüzden 10-11 gibi uyandığım oluyor. Bu durumda kahvaltım da geç saatte yapılmış oluyor. Bunun bir zararı var mı? Kendimi erken kalkıp kahvaltı yapmaya zorlayayım mı yoksa böyle de olur mu? Böyle olunca sabah iyi kahvaltı yapıca akşama kadar pek aıkmıyorum ve 2 öğün yemiş oluyorum. Sorun olur mu?
Akşam 19:00 19:30 gibi yemek yeyince , oğlum da geç uyuyunca 3 lere kadar çok acıkıyorum. Tarçınlı süt içiyorum falan ama bastırmıyor çoğu zaman. Acaba yine de aç mı durayım yoksa arkadaşım akupunktura giderken dr ona yulaf kepeği vermiş. yoğurda onu karıştırıp yeyince midede şişiyomuş da hiç acıkmıyomuş akşamları falan. ondan yesem srun olur mu? ya da çok küçük kase kelogs, ya da tarçınlı süt hariç kesinlikle hiçbirşy yememeli miyim?
Bir de dün Özlem Yıldı a bir diyetisyen konuktu ve her ana öğünde 1 dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği mutlaka yemelisiniz olmazsa olmazıdır ekmek diyette dedi. Ama kilo verenlerin hikayelerini okuduğumda ekmeği tamamen çıkardım hayatımmdan diyor. Ne diyrsunuz bu konuda?
Şimdiden teşekkürler. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?