Haydi Yine Yeniden...

bu kızın yaptığı son hareketi ben çok sık yapıyorum :)) zıplamalar benim gibi kilosu çok olanlar için zararlı oluyor dizleri aşındırıyor çok zıplamadan gayet rahat yapılır .paylaşım için sağ ol canımcımm

aslın da benim de aklıma geldi 15 tatil de ya sen ya da onlar gelir belki diye bir de annen şimdiden ablanın yanına gider mi acaba diye düşündüm
Canim annem yengemin çocuklarından birine bakıyor haliyle tatil olamadan gidemez

Selam kizlar bugun hic gelemedim oglumun yerli mali tacini yaptim okumaydi derken vakit gecmis
Sabah 10 30
Ceyrek bazlama
Bir cay k bal
Uc kup kasar peynir
Bir dilim domates
Aksam 16 30
Dort kasik pilav
Dort kasik tavuk doner kendim yaptim
Biraz mor lahana salatasi
Sogus sogan
Su 1.5 olcak birazdan
Spor yok
Kuru bir gun oldu evde yesillik kalmamis yogurt bitmis alisverise gitmek lagzim ....

Bugün 4 mile yaptım. koşmalı zıplamalı falan, hatta aslında 5 de yapardım da oğlum uyandı. ama ter dersen vet 3 e göre birazcık daha iyiydi ama ter sayılmayacak bir ter. ben pek fazla terlemiyorum. mesela spor salonuna giderken hamileliten önce, hiç terlemezdim. 2 saat çalışırdım halbuki. sadce nemlenirdim ve ıpırmızı olurdum ama ter yine de olmazdı...

ben yazın efr sarf edince terliyorum. spor yaptığım oda da biraz serin özellikle sıcak yapmıyorum sağlık aısından sıkkıntı olmasın diye. bilmiyorum terlemiyorum ben :S

Allah tez zamanda aydınlığa çıkarsın bizi neyi paylaşamıyoruz ya, yaşasan yaşasan 100 e kadar yaşayacaksın ey insanoğlu... bu neyin hırsı... mutlu mutlu,barış içinde yaşa,vaden gelince öleceksin nasılsa... kime kalmış ki bu dünya ???

Ah geç gördüm ya neyse yarın da onu yaparım artık , bugün 4 mile yaptım gayet güzeldi. eğer eğlum uyanmasaydı 5 e tamamlayacaktım. arada uyanmadığı zamanlarda 5 yapıcam artık.

Bunu da yarın deniycem...

Bugün de tadımız yok. İnşallah bu acılar en kısa zamanda son bulur.. Diyecek laf bulamıyorum artık...

Sorularımdan bıktınız ama benim yine sorularım var. En sonda soracağım.

SAbah 11:00 1 domates
1 salataık
1,5 yumurta
2 çorba kaşığı lor
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara Yok

Öğlen Yemeği Yok

Ara : 17:00 2 gün kurusu
yarım avuç antep fıstığı

Akşam 19:30 gibi yerim

Dünden kalan kereviz yemeğği ve kereviz salatası
Arpa şehriye çorbası ve 1 küçük tavuk budu. 1 dilim tam buğday ekmeği

2 lt su, 4 mile leslie

Sorularım;

Ben 4 mile de yine terlemedim sayılır. zaten normalde de terleyen biri değilim. Daha önce spor salonuna yazıldığımda 2 saat spora rağmen terlemiyordum. yine aynı bu kadar nemleniyordum sadece. ben de aynı kaloriyi yakmış oluyorum değil mi? yani terlemiyorum diye boşa yapmış olmuyorum...?

Bazen geç kalkıyorum çünkü oğlum bazen 4 bazen 3 de uyuyor. Ve 4-5 kez uyandığı için uykumu alamıyorum o yüzden 10-11 gibi uyandığım oluyor. Bu durumda kahvaltım da geç saatte yapılmış oluyor. Bunun bir zararı var mı? Kendimi erken kalkıp kahvaltı yapmaya zorlayayım mı yoksa böyle de olur mu? Böyle olunca sabah iyi kahvaltı yapıca akşama kadar pek aıkmıyorum ve 2 öğün yemiş oluyorum. Sorun olur mu?

Akşam 19:00 19:30 gibi yemek yeyince , oğlum da geç uyuyunca 3 lere kadar çok acıkıyorum. Tarçınlı süt içiyorum falan ama bastırmıyor çoğu zaman. Acaba yine de aç mı durayım yoksa arkadaşım akupunktura giderken dr ona yulaf kepeği vermiş. yoğurda onu karıştırıp yeyince midede şişiyomuş da hiç acıkmıyomuş akşamları falan. ondan yesem srun olur mu? ya da çok küçük kase kelogs, ya da tarçınlı süt hariç kesinlikle hiçbirşy yememeli miyim?

Bir de dün Özlem Yıldı a bir diyetisyen konuktu ve her ana öğünde 1 dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği mutlaka yemelisiniz olmazsa olmazıdır ekmek diyette dedi. Ama kilo verenlerin hikayelerini okuduğumda ekmeği tamamen çıkardım hayatımmdan diyor. Ne diyrsunuz bu konuda?

Şimdiden teşekkürler. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin :)

Bunu da yeni gördüm :) bir de zumba deneyeyim ... hayır normalde terleyen biri değilim. sanırım ondan. yürürken falan terlemem. Hamilelikten önce zayıf hamile olayım diye arkadaşımla spora yazılmıştım. 2 saat spor yapıyordum ama yine aynıydı...

Squat ok zor geliyor bana ama deniyorum,plank hergün yapıyrum,spor salonunda da çok zorlanırdım squat da :)

Menun guzel canim .... sporda terleme isine gelince ben hicc terliyemeyen biriyim yani cok zor terlerim birde zaten disarida yuruyorum o nedenle cok terlemenin zarari olur diye dusunuyorum terle sadece ictigin suyu atmis olursun o kadar takilma bu kadar terlemeye yaptigin spor kalori yakar terlemesen bile ...
..bebegin cok gec uyuyor uyku duzeni kurmalisin onun saat 9 .30 gibi uyumasi lagzim o nedenle uyku saatlerini sen duzenliyceksin uyumak istediginde biraz oyala gerekirse sabah cok erken kaldir ama duzene koy bu onun sagligi icin gerekli emmek icin mecbur uyanir uc yada dort kez normal bir durum oglen uykusunu gec uyursa gecede uyumaz buyume hormonu melotolin 9 dan sonra salgilanir o nedenle erken uyumali ...iki ogun bende cok yedim duzenli olunca yediklerin cok sikinti olmuyor olabilir yani ...
Gece gec saate kalinca haliyle acikirsin dedigim gibi uyku duzeni kurarsan super olur zor bir iki gun gecirirsin ucuncu gun uyur erkenden gece yedigin hersey sana zarar vucut dinlenmek ister o saatte o nedenle yemen yanlis olur canim ...
..ekmegi aksam haric yiyebilirsin gun icinde ekmeksiz olmaz .. ileriki zamanlarda 6 kilolara gelince kesecek biseylerin olsun canim simdi ekmegi kesersen o zaman kilon durunca kesecek biseyin kalmaz .. uyku duzeni kilo vermede cok onemlidir sen simdi aksam 11 gibi yatsan sabah 8 de kalksan tartil onceki gunden 500 gr ekside olursun tecrube ile sabittir insallah faydali olmusumdur canim ...

Menumu vereyim
Sabah: ılık limonlu şu 1 kaşık kuru üzüm
Kahvaltı 11.00: 1 dilim ekmk,2 has yumurta
5 zeytin kk peynir
1 çay k bal ve kaymak

Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 16.00: 1 küçük tabak kusbasili bulgur pilavı
Ara 18.15: 1 kase yoğurt

Ara: yarım muz 1 mandalina
Türk Kahvesi bitki çayı
2.5 litre su

Afiyet olsun canim cok sade bir menu gayet guzel ..

Afiyet olsun canım kararında erken bitmiş güzel menu
Ne demek canım helal olsun.
Gelelim cevaplara
1.Kahvaltinin geç olması hiç problem değil canım ama kahvaltıya kadar metoyu canlandırmak adına limonlu su ve iki kuru kayısı emin ol zayıflamaya çok katkı sağlıyor.
2. Sporu tabiki boşuna yapmamış oluyorsun önemli olan hareket tabiki kalori yakiyorsundur.
3. Akşam bana göre yulaf musli tarzı şeyler olmamalı. Daha sade tarçınlı sütun yanına bir meyve yiyebilirsin ki diyetisyenlerde bunu verir zaten.
Gün ne kadar erken biterse zayıflama o kadar güzel olur canım.
4. Ekmek her öğünde 1 dilim yiyebilirsin bana göre ama pilav varsa yok mesela. Ama bana göre her öğünde 1 dilim ekmek ve yerine geçecek bir şey yiyebilirsin.
Bugünkü menüde bana kalırsa sabah ile akşam arasında 1 kase yoğurt veya süt süper olurdu. Yada galeta ve yeşil çay gibi ara öğün

Selam kizlar.cok yorgunum alisveris ve temizlik bitirdi beni.camasir da cabasi.ah bu pazarlar ah.menume gelince bugun hic diyetlik beslenmedim.ne kahvaltim kararindaydi ne de diger yedigim ogunler.saatleri de sacma sapan oldu.diyet ve saglikli beslenmeden o kadar uzaktim ki bugun hic dusunmedim ne yiyip ictigimi.o yuzden menu veremicem affola.yarindan itibaren tam gaz devam insallah.

Günaydıiiinnn güzel bir haftanın ilk günü olmasi dileği ile...
Hatunlar size bir soru

Farz edelim ki hepimiz ideal bedenimize Kavuştuk. Peki bundan sonra hayatımıza kattigimiz üç şey ve hayatımızdan çıkardığımız üç şey desem ne dersiniz
Ben söyleyeyim mesela
Kattigim üç sey:
Bitki Çayı
Ogunlerimde Bol salata
Hareket ve spor

Çıkardığım üç şey
Aşırı ekmek yemek
7 den sonra yemek yemek
Amaaan battı balık düşüncesi

Kızlar okulda yaklaşık 1 haftadır yerli mali haftası var öğretmenler odasının masası hep dolu nefsime hakim olamıyorum
Bu teneffüste bir baktım iki çeşit börek biri şu böreği , elmalı kurabiye, iki çeşit kek ve açma vardı her çeşitten bir tane yedim maalesef 1 şu böreği, yarım açma, 1 dilim kek ve 1 kurabiye yedim
Bugün kesin spor yapacam kurtuluşu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…