- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.141
Canim ne oldu neyin var olaylarla mi ilgiliKızlar benim canım sıkkın aslında bi kac gündür keyifsizim pek belli etmesemde o yuzden pazartesiye kadar menu yazmayacam ara ara gelir size bakarım
Yeni gelen arkadaşlar hosgelmisler
Canim ne oldu neyin var olaylarla mi ilgili
Canim regl oldunmu ondandir bu duygu dalgalanmalari ..evladini ozlemen hasret duyman normal kuzum rabbim en kisa surede kucagini doldurur hasretin ozlemin diner insallah ..evet cok kotu gunler geciriyoruz rabbim beterinden korusun .... melisa cayi ic sakinlestirir seni ..Hem olaylarla ilgili hem bebek özlemimle ilgili oğlumun hayali gozumun önünden gitmiyor karmakarışıgim yine durup durup ağlıyorum sanki hiç kimse beni anlamıyor ruyalarimda hep bebegimin olduğunu öpüp kokladigimi görüyorum bugünlerde aşırı hassaslastim alinganlastim böyle işte .......
Ah canım benim bol bol dua ediyorum sana Rabbim gönlünü genisletsin sen önce kendini iyi hissedeceksin canım. stres her şeyin en büyük engeli angelinanin dediği gibi bitki çayları icebilirsin.. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlatla kucağıni doldursun..Hem olaylarla ilgili hem bebek özlemimle ilgili oğlumun hayali gozumun önünden gitmiyor karmakarışıgim yine durup durup ağlıyorum sanki hiç kimse beni anlamıyor ruyalarimda hep bebegimin olduğunu öpüp kokladigimi görüyorum bugünlerde aşırı hassaslastim alinganlastim böyle işte .......
Canim Rabbim dayanma gucu sabir metanet versin.cok zor tabi gozlerini kapattigin gibi her gece yastiga basini koydugunda dusunmeden edemiyorsun.hayatta herkesin bir sinavi var.Rabbim yuzunu guldursun kucagini doldursun insallah.bu gunlerini unutturacak saglikli hayirli evlatlar nasip etsin sana canimHem olaylarla ilgili hem bebek özlemimle ilgili oğlumun hayali gozumun önünden gitmiyor karmakarışıgim yine durup durup ağlıyorum sanki hiç kimse beni anlamıyor ruyalarimda hep bebegimin olduğunu öpüp kokladigimi görüyorum bugünlerde aşırı hassaslastim alinganlastim böyle işte .......
Sultancim leslie ile terlemiyorsan zumba dene istersen.yada leslie 4 mile gec.a<Bugün de yine sehir zemberek ortalık. Allah ım nereye gidiyoruz... Nasıl çıkacağız aydınlığa... 1 haftada 50 yi aşkın şehit...
Anaların yüreği yandı yine. Tüm Türkiye nin yndı...
Bugün Leslie yapamadım. Yapabilir miyim şu saatten sonra bilmiyorum. Oğlum uyumadı hala ve uyusa da eşim birzdan geleeği için sanmıyorum yapabileceğimi. Ben 2 mile yaparken hiç terlemedim. ama 3 mile yaparkn de öyle aman amn terlemiyrum. biraz alnımın üzerindek saç diplerim azıık terliyor. bir de sırtım çok az ıslak oluyr o da elimi sürmesem anlamıyorum. tişörte azıık bile ıslaklık geçmiyor. hem ertesi güne kas ağrım falan da olmuyor. bana fayda etmeyeek mi diye düşünmeye başladım çünkü yapanlar çok ter attıklarını, hatta duşa kendilerini zor attıklarından falan bahsetmişler...
sabah 10:00 1 dilim tam buğday ekmeği,
2 kaşık lor
1 domates
1 salatalık
1 fincan açık şekersiz çay
1,5 yumurta
ara yok
öğlen yemeği yok , 17:30 gibi 1 ceviz 2 gün kurusu
akşam 19: 30 yoğurtlu kereviz salatası 2 kasşık,
arpa şehriyeli çorba 1 kase
yarım tam buğday ekmeği
2 kaşık patates yemeği
2 kaşık zeytinyağlı kereviz yemeği
2 litre su, yarım litre kaldı geriye.
Bugün özlem yıldız ın programını izledim bir diyetisyen vardı ve her ana öğün mütlaka 1 dilim çavdar ekmeği tüketmeliler dedi.
Ah ahhh Rabbim ailelerine dayanma gücü versin... şu an cenaze haberlerini izliyorum bu acının tarifi yok Rabbim önce onlara sonra hepimize güç versin.. ve tum dualarına yürekten amin diyorum canım...Hayirli pazarlar herkese...bakmayin menu falan verdigime kafam dagilsin diye yaziyorum biraz.yoksa ne yedigimi ne ictigimi biliyorum.gercekten bizde cok kotuyuz olaylardan dolayi.Kocaeliden de iki sehidimiz var.birisi tanidigimizin kapi komsusuymus.Rabbim tum sehit ailelerine sabir versin.Allah bunlari yapanlara gun gostermesin aldiklari nefes haram zikkim olsun misliyle idesinler yaptiklarinin bedelini
aminnnCanim Rabbim dayanma gucu sabir metanet versin.cok zor tabi gozlerini kapattigin gibi her gece yastiga basini koydugunda dusunmeden edemiyorsun.hayatta herkesin bir sinavi var.Rabbim yuzunu guldursun kucagini doldursun insallah.bu gunlerini unutturacak saglikli hayirli evlatlar nasip etsin sana canim
sen izleme haberleri gülüm bu ara senin de morale güce ihtiyacın var sen güçlü ol ki ablana destek verebilesinAh ahhh Rabbim ailelerine dayanma gücü versin... şu an cenaze haberlerini izliyorum bu acının tarifi yok Rabbim önce onlara sonra hepimize güç versin.. ve tum dualarına yürekten amin diyorum canım...
Hiç iyi değilim zatensen izleme haberleri gülüm bu ara senin de morale güce ihtiyacın var sen güçlü ol ki ablana destek verebilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?