- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.181
olsun canım ara sıra insan pervasızca yemek istiyor.iyi yapmışsın bence.kızmıyorum.bu ara hepimizde bir mod düşüklüğü vardı zaten.hastalıklar,aldığımız haberler,malum olaylar derken döküldük diyebilirim.ama biz düşsek te kalkmasını toparlanmasını biliriz.asla pes etmeyiz yolumuzdan.pes etti dedirtmeyiz kendimize.ne olmuş yani bir dilim börek kek yediysek.ömür boyu bunlardan mahkum yaşayacak değiliz ya.geri dengeleyip toparlamasını bildikten sonra insan kendini bazı zamanlarda rahat bırakmalı.şükür olsun her halimize o nimetleri veren Rabbimize.Allah olmayanlara da versin...Kızlar okulda yaklaşık 1 haftadır yerli mali haftası var öğretmenler odasının masası hep dolu nefsime hakim olamıyorum
Bu teneffüste bir baktım iki çeşit börek biri şu böreği , elmalı kurabiye, iki çeşit kek ve açma vardı her çeşitten bir tane yedim maalesef1 şu böreği, yarım açma, 1 dilim kek ve 1 kurabiye yedim
Bugün kesin spor yapacam kurtuluşu yok
çok güzel bir soru canımGünaydıiiinnn güzel bir haftanın ilk günü olmasi dileği ile...
Hatunlar size bir soru
Farz edelim ki hepimiz ideal bedenimize Kavuştuk. Peki bundan sonra hayatımıza kattigimiz üç şey ve hayatımızdan çıkardığımız üç şey desem ne dersiniz
Ben söyleyeyim mesela
Kattigim üç sey:
Bitki Çayı
Ogunlerimde Bol salata
Hareket ve spor
Çıkardığım üç şey
Aşırı ekmek yemek
7 den sonra yemek yemek
Amaaan battı balık düşüncesi
Evettt bende yazayimGünaydıiiinnn güzel bir haftanın ilk günü olmasi dileği ile...
Hatunlar size bir soru
Farz edelim ki hepimiz ideal bedenimize Kavuştuk. Peki bundan sonra hayatımıza kattigimiz üç şey ve hayatımızdan çıkardığımız üç şey desem ne dersiniz
Ben söyleyeyim mesela
Kattigim üç sey:
Bitki Çayı
Ogunlerimde Bol salata
Hareket ve spor
Çıkardığım üç şey
Aşırı ekmek yemek
7 den sonra yemek yemek
Amaaan battı balık düşüncesi
Canım ya kıyamam evet çok kötü durur.ben üniversitedeyken 5 ay akne tedavisi gördüm.çok ağır bi ilaç kullandım.odur budur bişey çıkmaz.Dunku menu arti yapmis benihey allahim ben nasil bir yontem uygulasamda su 68 gorsem surekli 69 70 arasi gitmekten biktim gercekten ve cildimde ciddi problemler var yuzum cok kotu oldu cilt temizleyiciler fayda etmiyor hergun yenileri cikiyor cok aciyorlar esim dalga geciyor ergenmi oldun sen diye maskeler denedim yok utaniyorum valla yuzumun halinden goren hastamisin niye boyle oldu yuzun diyor varmi bir oneriniz 37 yasindaki ergen hatuna oneriniz
Merhaba kızlar bugün tam gaz diyetime devam edecek sporumu yapacak suyumu icecektim çok kararlıydım amaaa noldu bilin kaynanamlar gorumcekler dün gece bize geldiler sebebte eşimin amcasının hanımı bir haftadır hastaydı kalp krizi geçirmişti 82 yaşında kadın tam iyileşti derken dün yeniden fenalasmis kızı kaynanamları aramış annem çok fena öldü ölecek evi hazırlayın demiş bunlar akşamın sogugunda kar buz demeden bize geldiler bizden amcalarinin evine gitmek daha kolaymış neyse kadın mucizevi bir şekilde iyileşti ölümden döndü ama bunlar benim eve postu serdiler biz bu karda buzda evimize gidemeyiz anamız nasıl dışarı çıksın diyorlar gecenin soğuğunda nasıl geldiyseniz öyle gidin dimi sinirden cildiracam ya ben hiç gitmiyorum ama onlar bize gelmek için hiçbir fırsatı kacirmiyolar cildiracam gerçekten moralim çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum
Allah ım aklımı korusun
Amin canım çok Amin..olsun canım ara sıra insan pervasızca yemek istiyor.iyi yapmışsın bence.kızmıyorum.bu ara hepimizde bir mod düşüklüğü vardı zaten.hastalıklar,aldığımız haberler,malum olaylar derken döküldük diyebilirim.ama biz düşsek te kalkmasını toparlanmasını biliriz.asla pes etmeyiz yolumuzdan.pes etti dedirtmeyiz kendimize.ne olmuş yani bir dilim börek kek yediysek.ömür boyu bunlardan mahkum yaşayacak değiliz ya.geri dengeleyip toparlamasını bildikten sonra insan kendini bazı zamanlarda rahat bırakmalı.şükür olsun her halimize o nimetleri veren Rabbimize.Allah olmayanlara da versin...
Bence biz sağlıklı yaşamayı öğrendikçok güzel bir soru canım
benim kattığım üç şey,
bol su içmek
ara öğün
zaman zaman da olsa spor ve olabildiğince hareketli yaşam
çıkardığım üç şey,
börek çörek hamurişi
beyaz ekmek tamamen hayatımdan çıktı
ve kan şekerim düştü deyip yiyeceklere saldırmak,gece yatmadan önce yemek yemek
Kendine önem verme ve Çayı şekersiz içme olayı süper henüz bende bunlar oturmadi da :)Evettt bende yazayim
Hayatima kattigim sey
Spor yapiyorum
Bol su iciyorum
Kendime onem veriyorum
Hayatimdan cikardiklarim ise
Asansor ve araba kisa mesafeleri hep yuruyorum
Ekmegi minumum yiyorum
Veee imkansiz dedidigim cayimi sekersiz iciyorum iki yildir
Geceleri aciktigimda ekmek yerine su iciyorumm
Canim cilt çok önemli ben cildiyeye gitmeni öneriyorumDunku menu arti yapmis benihey allahim ben nasil bir yontem uygulasamda su 68 gorsem surekli 69 70 arasi gitmekten biktim gercekten ve cildimde ciddi problemler var yuzum cok kotu oldu cilt temizleyiciler fayda etmiyor hergun yenileri cikiyor cok aciyorlar esim dalga geciyor ergenmi oldun sen diye maskeler denedim yok utaniyorum valla yuzumun halinden goren hastamisin niye boyle oldu yuzun diyor varmi bir oneriniz 37 yasindaki ergen hatuna oneriniz
Canim bunlar böyle gelmiş böyle gider yuzsuzler çünkü , sen onlar için kendinden taviz verme onlara inat iyi ol takilmamaya çalış canımMerhaba kızlar bugün tam gaz diyetime devam edecek sporumu yapacak suyumu icecektim çok kararlıydım amaaa noldu bilin kaynanamlar gorumcekler dün gece bize geldiler sebebte eşimin amcasının hanımı bir haftadır hastaydı kalp krizi geçirmişti 82 yaşında kadın tam iyileşti derken dün yeniden fenalasmis kızı kaynanamları aramış annem çok fena öldü ölecek evi hazırlayın demiş bunlar akşamın sogugunda kar buz demeden bize geldiler bizden amcalarinin evine gitmek daha kolaymış neyse kadın mucizevi bir şekilde iyileşti ölümden döndü ama bunlar benim eve postu serdiler biz bu karda buzda evimize gidemeyiz anamız nasıl dışarı çıksın diyorlar gecenin soğuğunda nasıl geldiyseniz öyle gidin dimi sinirden cildiracam ya ben hiç gitmiyorum ama onlar bize gelmek için hiçbir fırsatı kacirmiyolar cildiracam gerçekten moralim çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum
Allah ım aklımı korusun
Hadi yaa 5 ay diyorsun ....benim hic olmazdi pruzsuz guzel bi cildim vardi ..simdi cok kotu yaa ..pudrada gulsuyuda var deneyim bari ..sogan cig dokunur sarimsakda ayni yaa once su verdigin tarifi bir deneyim dove salatalikli yesil cayli sabunuyla yikiyorum yok tam sönüyor sabah tekrar yenileri cikiyor su yastan sonra yasadigima bak yaa .. soda evet cok iyi gelir ara ara yikarim onunlada ..Canım ya kıyamam evet çok kötü durur.ben üniversitedeyken 5 ay akne tedavisi gördüm.çok ağır bi ilaç kullandım.odur budur bişey çıkmaz.
evde varsa pudra ve gül suyu karıştırıp macun kıvamına gelince yüzüne maske gibi sür.bikaç saat sonra ılık su ila yıka canım.iyi gelir.bu ara sarımsak taze soğan falan tüket yiyebilirsen.doğal antibiyotik iltihapları kurutur... ha bide cildi sade soda ile yıkamak da iyi geliyormuş.duydum ama hiç yapmadım...
Canim bir kac gune gecmezse gidicem galiba hic boyle bisey yasamamistimAmin canım çok Amin..
Bence biz sağlıklı yaşamayı öğrendik
Kendine önem verme ve Çayı şekersiz içme olayı süper henüz bende bunlar oturmadi da :)
Canim cilt çok önemli ben cildiyeye gitmeni öneriyorum
inanamıyorum yaa nasıl insan bunlar nasıl rahatlar.canın sıkılmaz mı sıkılır tabi.tam rahat ettin derken yeniden çıktılar piyasaya.3 koca insan.nasılda sığdırıyorlar kendilerini.eşinle kavgalar tartışmalar kapıda desene
neyse takılmamaya düşünmemeye çalış canım.pek yüz verme çekil odana yat uyu dinlen.
Canim bunlar böyle gelmiş böyle gider yuzsuzler çünkü , sen onlar için kendinden taviz verme onlara inat iyi ol takilmamaya çalış canım
Canim bir kac gune gecmezse gidicem galiba hic boyle bisey yasamamistim
Anaa yinemi geldiler yaa her firsati degerlendiriyorlar yaa ne ayip tamam kaldiniz bir gece gidin evinize dimi ... canini sikma canim hic bisey yapma onlar yapsin sen ye surekli ise giderken is buyur sunuda yapin bu yemegi yapin diye yapsinlar oturmasinlar dayanamaz giderler yakinda allah sabir versin canim ..Merhaba kızlar bugün tam gaz diyetime devam edecek sporumu yapacak suyumu icecektim çok kararlıydım amaaa noldu bilin kaynanamlar gorumcekler dün gece bize geldiler sebebte eşimin amcasının hanımı bir haftadır hastaydı kalp krizi geçirmişti 82 yaşında kadın tam iyileşti derken dün yeniden fenalasmis kızı kaynanamları aramış annem çok fena öldü ölecek evi hazırlayın demiş bunlar akşamın sogugunda kar buz demeden bize geldiler bizden amcalarinin evine gitmek daha kolaymış neyse kadın mucizevi bir şekilde iyileşti ölümden döndü ama bunlar benim eve postu serdiler biz bu karda buzda evimize gidemeyiz anamız nasıl dışarı çıksın diyorlar gecenin soğuğunda nasıl geldiyseniz öyle gidin dimi sinirden cildiracam ya ben hiç gitmiyorum ama onlar bize gelmek için hiçbir fırsatı kacirmiyolar cildiracam gerçekten moralim çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum
Allah ım aklımı korusun
Yapiyorum canim galiba baska bir problem var sabun cok guzel kurutuyor sabah yenileri cikiyorCok geçmiş olsun canım sabunu kopurt krem gibi yap yuzunu oyle yika iyi gelir inşallah
Cadilara bak sen yaaa ohhh keyifler citir yaysinlar totolarini cok tembel insanlarmis canim yaa benim annem 57 yasinda bir gorsen firtina gibi gelinin evinde temizlikten tutda utusune kadar herseyini yapar ..tembeller kic yaymayi ogrenmisler bunlar koca napsin bunlari ...ayrica cok yuzsuzler canim yaa ...Hic bir fırsatı kacirmiyorlar canım sinir harbi yasatiyolar resmen insallah bi kac gune giderler yoksa edimle ciddi papaz olacaz
Sen olda takma canım isten yorgun argin geliyorum evimde huzur bulayim diyorum eve yayılmışlar kumanda ellerinde istedikleri gibi davraniyorlar duzen denen bisey yok sen ol takma
kantron yağı denedin mi hiçDunku menu arti yapmis benihey allahim ben nasil bir yontem uygulasamda su 68 gorsem surekli 69 70 arasi gitmekten biktim gercekten ve cildimde ciddi problemler var yuzum cok kotu oldu cilt temizleyiciler fayda etmiyor hergun yenileri cikiyor cok aciyorlar esim dalga geciyor ergenmi oldun sen diye maskeler denedim yok utaniyorum valla yuzumun halinden goren hastamisin niye boyle oldu yuzun diyor varmi bir oneriniz 37 yasindaki ergen hatuna oneriniz
yuufff yaa bunlar pusuya yatmış gerilla gibiler senin eve nasıl çökseler diye fırsat kolluyorlar tövbe tövbeeeMerhaba kızlar bugün tam gaz diyetime devam edecek sporumu yapacak suyumu icecektim çok kararlıydım amaaa noldu bilin kaynanamlar gorumcekler dün gece bize geldiler sebebte eşimin amcasının hanımı bir haftadır hastaydı kalp krizi geçirmişti 82 yaşında kadın tam iyileşti derken dün yeniden fenalasmis kızı kaynanamları aramış annem çok fena öldü ölecek evi hazırlayın demiş bunlar akşamın sogugunda kar buz demeden bize geldiler bizden amcalarinin evine gitmek daha kolaymış neyse kadın mucizevi bir şekilde iyileşti ölümden döndü ama bunlar benim eve postu serdiler biz bu karda buzda evimize gidemeyiz anamız nasıl dışarı çıksın diyorlar gecenin soğuğunda nasıl geldiyseniz öyle gidin dimi sinirden cildiracam ya ben hiç gitmiyorum ama onlar bize gelmek için hiçbir fırsatı kacirmiyolar cildiracam gerçekten moralim çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum
Allah ım aklımı korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?