Haydi Yine Yeniden...

çok doğru diyorsun benim annem 20 güne tam 60 olacak bel fıtığı boyun fıtığı ve bacaklarında meme başı gibi şiş mor varisler var bacağı varisten görünmüyor böbrek sancısı çekiyor kalbinde de ufaktan sorunlar başladı kolların da sinir sıkışması var ama hiç canım ağrıyor demez o haliyle gelip bana kaç kere baktı tüm evi çekip çevirdi yemeği yaptı eşimin ütüsüne kadar yaptı geline de yapmış zaten 1 kere gitti onda da durmamış eşim o kadar tembihlemişti dozunu kaçırma fazla yapma diye :))
bunlar 3 kişiler dediğin gibi yüzsüzler yayılıp keyif çatıyorlar

40 dk da bir mesaja cevap verdirmiyor benim ki delirecem ikide bir adımı söylüyor arkamı dönüyorum yine beni çağırıyor yaşlandıkça huysuzlaşıyor bu adam )))
ben gittim yine çağırıyor midesi iyi değilmiş ne isteyecekse artık....

Yapiyorum canim galiba baska bir problem var sabun cok guzel kurutuyor sabah yenileri cikiyor ergenlikte bile bu kadar sivilcem olmamisti ..
Şu ignelerden sonra mi oldu dersin.bi kan tahlili yaptir canim.belki diger hormonlarinda degisiklik olmustur.bunca zaman cikmadi da simdi neden boyle birsey olsun ki sonucta

Sabah gec ve.saglam oldugu icin ogleni atlaman cok sorun degil canim.aksam da kararinda tutmussun.bence menu guzel

Sabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
El kadar lavas
2 kup tahin helvasi

Oglen 13
3 yk menemen
5 zeytin
1 kase yogurt

Ara 15.30
1 hurma 1 ceviz

Aksam 18
1 tabak kiymali patates yemegi
1 kase yogurt

Su 2 litre
Ve maalesef kacamagim saat 19 da 1 adt baklava 1 kk kadar dondurma.esim yerken canim cekti

hızlıca menümü yazayım
sabah
yemeğe hiç vaktim yoktu
1 kaşık yoğurt

öğleye doğru
1 haşlama yumurta
1 d. t.b. ekmeği
2 parça peynir

ara
3 mandalina

akşam 18 :10
1 kase yoğurtlu ıspanak kavurması
1 haşlama yumurta
1 dilim el açması patatesli börek
nane birkaç dilim salatalık
1 d. t.b. ekmeği
1 tane çilek reçelinin tanesi
1 çay kaşığı tahinlipekmez

sabahın 7 sinden öğleye kadar hiç oturmadım ıspanak yıkadım, hamur yoğurdum ,patates haşladım 1 tava soğan doğradım kavurdum börek açtım pişirdim ıspanağı kavurdum derken öğle oldu
öğleden sonra evi topladım mutfağı çok batırmıştım :)topladım ve bol bol zumba yaptım hem müzik dinlemiş oldum hem de hareket oldu bol bol şimdi çay içmeye çalışıyorum benim ki çok huysuz bu gün kürdan çorap su peçete kumanda çay sıcak su torbası başım ağrıyor midem iyi değil veee netten bişeylere bakmak için olsun sürekli bana sesleniyor dellendim dellenicem hihihihi çayımı içip azcık kaslarım için egzersiz yapıcam
su 2.5 lt yi geçmiştir 3ü kesin tamamlarım

gün boyu çok iyi olmuş menün 1 baklava gözüme batmadı dondurmayı da şifa niyetine say hiç takılma olan olmuş gülüm

senin iştahta gitmiş kızzz bu ne az canına bak gülüm bünyen iyice zayıfladı zaten güç kuvvet verici şeyleri ye çorbayla pilav sana ne güç verecek

tevafuk55 keşkeee bizim burada da yerli malı yapsalar ben masamı boşaltırım leptabı kaldırırm getirsinler doldursunlar benim masaya mamaları ben de 2 gün yemek yapmam ohhhh ne güzelll olurdu
sabah yediğini tüm gün eritme şansın var hareketi arttırırsın çok kafana takma gülüm günün kalanın da dengelersin sabahları azcık azcık ucundan ye nefsinle mücadeleye girip kendini yıpratma

Şu ignelerden sonra mi oldu dersin.bi kan tahlili yaptir canim.belki diger hormonlarinda degisiklik olmustur.bunca zaman cikmadi da simdi neden boyle birsey olsun ki sonucta
Canim dr ma sordum kullandigim igneler boyle bir etki yapmazmis ama su ara okuma stresi sarmisti beni ondan oldugunu dusunuyorum .. yakinda kan tahlili verecem bakalim ne cikacak ..

Menun cok iyi canim ....vay hain eniste vay baklavali dondurma offf adamin cani cekmezmi yaaa iyi yapmissin canim kararinda yemissin zaten dondurmada sut o nedenle no problem

Guzel aslinda menun sabah keske ac birakmasaydin kendini kucucukde olsa sandovic yap ye suyun guzel zumbada yapmissin gayet hareketli bir gun olmus ...

çok faydalı cevaplar tevafuk55 angelina35 çok teşekkür ederim. tavsiyelerinize uyacağım..

Bugün de keyimiz kaçtı. ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar son bulmuyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Hiçbirşey yapasım da yazasım da yok... Zaten benim modum çabuk düşer

Bugün de klasik kahvaltı : 10: 30 : 2 ymk kaşığı lor. 1,5 yumurta, 1 domates,1 bardak süt, 4 zeyt,n

Ara : kelogs sütlü

Öğlen yok...

16:30 ve 18:00 de birer tane mandalina , 18:00 yulaf kepeği, ayrana karışırdım.

19:30 : Yine kereviz salatası, benden başka kimse yemiyor :)
1 tavuk budu, 8-10 parça kuzu kavurma
ayran

Bugün 3 mile yatım ve 2 litreyi biraz geçkin su. 2,5 olmadı sanırım...

aynen ya ama her yer kar ve buz ya gidemezler tövbeee tövbeee zaten istedikleri buydu fırsat ayaklarına geldi canım

Yapiyorum canim galiba baska bir problem var sabun cok guzel kurutuyor sabah yenileri cikiyor ergenlikte bile bu kadar sivilcem olmamisti ..

hep sinir ve stresten oluyo canım sen oğluşunu hastalığına okumasına çok takıldın bu aralar haklı olarak vücudun tepki veriyor bence

aynen bencede koca bunları iki günde kapının önüne bırakır

amin sabıra çok ihtiyacım var arkadaşım

hiç bişey yapmadıkları gibi yayılıp oturuyolar bende yapmasam olmuyo hem kendim için hem eşim için yemek yapmam gerek bunu biliyolar ooooof ooooof çok dardayım

günaydın arkadaşlar ben yine sinirlerim ayakta uyandım kahvaltı falan hazırlamadım açmayla geçiştirdim kahvaltıyı başım çatlıyo dün geceden beri

Aslinda esimle anlasip surekli disarda yiyceksin eve gelincede biz yedik diyeceksin soyle nasil mor olurlar ama senin esin yanasmaz herhalde acaba kus gribimi oldum desen belki kacip giderler allahim sen affet canim benim bosver biraz neselenmeye calis hem esinle konusmustunnuz bu durumu o ne diyor ...

günaydın arkadaşlar ben yine sinirlerim ayakta uyandım kahvaltı falan hazırlamadım açmayla geçiştirdim kahvaltıyı başım çatlıyo dün geceden beri
Kuzumm rahatlamaya calis anliyorum sinir bozucu bir durum ama napicaksin basta onlara bu firsati vermeyecektin ama nerden bilecektinki bunlarin boyle oldugunu insan zannettin ne bilcektin boyle zirt pirt senin evinde biteceklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…