- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.201
çok doğru diyorsun benim annem 20 güne tam 60 olacak bel fıtığı boyun fıtığı ve bacaklarında meme başı gibi şiş mor varisler var bacağı varisten görünmüyor böbrek sancısı çekiyor kalbinde de ufaktan sorunlar başladı kolların da sinir sıkışması var ama hiç canım ağrıyor demez o haliyle gelip bana kaç kere baktı tüm evi çekip çevirdi yemeği yaptı eşimin ütüsüne kadar yaptı geline de yapmış zaten 1 kere gitti onda da durmamış eşim o kadar tembihlemişti dozunu kaçırma fazla yapma diye :))Cadilara bak sen yaaa ohhh keyifler citir yaysinlar totolarini cok tembel insanlarmis canim yaa benim annem 57 yasinda bir gorsen firtina gibi gelinin evinde temizlikten tutda utusune kadar herseyini yapar ..tembeller kic yaymayi ogrenmisler bunlar koca napsin bunlari ...ayrica cok yuzsuzler canim yaa ...
Şu ignelerden sonra mi oldu dersin.bi kan tahlili yaptir canim.belki diger hormonlarinda degisiklik olmustur.bunca zaman cikmadi da simdi neden boyle birsey olsun ki sonuctaYapiyorum canim galiba baska bir problem var sabun cok guzel kurutuyor sabah yenileri cikiyorergenlikte bile bu kadar sivilcem olmamisti ..
Sabah gec ve.saglam oldugu icin ogleni atlaman cok sorun degil canim.aksam da kararinda tutmussun.bence menu guzelSabah 11 00
Okul yoktu keyif yaptik
Peynirli tost
Alti tane zeytin
Bir lokma helva
Sekersiz cay
Oglen yok igneydi alisveristi kaldi
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Uc kasik garniturlu bulgur pilavi
Bol yesillikli salata
Iki tane cin biber
Su cok az oldu 1 litre icicem ama gece boyu
Spor yoktabletin kablosu gelmemis servise daha
gün boyu çok iyi olmuş menün 1 baklava gözüme batmadı dondurmayı da şifa niyetine say hiç takılma olan olmuş gülümSabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
El kadar lavas
2 kup tahin helvasi
Oglen 13
3 yk menemen
5 zeytin
1 kase yogurt
Ara 15.30
1 hurma 1 ceviz
Aksam 18
1 tabak kiymali patates yemegi
1 kase yogurt
Su 2 litre
Ve maalesef kacamagim saat 19 da 1 adt baklava 1 kk kadar dondurma.esim yerken canim cekti
senin iştahta gitmiş kızzz bu ne az canına bak gülüm bünyen iyice zayıfladı zaten güç kuvvet verici şeyleri ye çorbayla pilav sana ne güç verecekSabah 11 00
Okul yoktu keyif yaptik
Peynirli tost
Alti tane zeytin
Bir lokma helva
Sekersiz cay
Oglen yok igneydi alisveristi kaldi
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Uc kasik garniturlu bulgur pilavi
Bol yesillikli salata
Iki tane cin biber
Su cok az oldu 1 litre icicem ama gece boyu
Spor yoktabletin kablosu gelmemis servise daha
Canim dr ma sordum kullandigim igneler boyle bir etki yapmazmis ama su ara okuma stresi sarmisti beni ondan oldugunu dusunuyorum .. yakinda kan tahlili verecem bakalim ne cikacak ..Şu ignelerden sonra mi oldu dersin.bi kan tahlili yaptir canim.belki diger hormonlarinda degisiklik olmustur.bunca zaman cikmadi da simdi neden boyle birsey olsun ki sonucta
Menun cok iyi canim ....vay hain eniste vay baklavali dondurma offf adamin cani cekmezmi yaaa iyi yapmissin canim kararinda yemissin zaten dondurmada sut o nedenle no problemSabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
El kadar lavas
2 kup tahin helvasi
Oglen 13
3 yk menemen
5 zeytin
1 kase yogurt
Ara 15.30
1 hurma 1 ceviz
Aksam 18
1 tabak kiymali patates yemegi
1 kase yogurt
Su 2 litre
Ve maalesef kacamagim saat 19 da 1 adt baklava 1 kk kadar dondurma.esim yerken canim cekti
Guzel aslinda menun sabah keske ac birakmasaydin kendini kucucukde olsa sandovic yap ye suyun guzel zumbada yapmissin gayet hareketli bir gun olmus ...hızlıca menümü yazayım
sabah
yemeğe hiç vaktim yoktu
1 kaşık yoğurt
öğleye doğru
1 haşlama yumurta
1 d. t.b. ekmeği
2 parça peynir
ara
3 mandalina
akşam 18 :10
1 kase yoğurtlu ıspanak kavurması
1 haşlama yumurta
1 dilim el açması patatesli börek
nane birkaç dilim salatalık
1 d. t.b. ekmeği
1 tane çilek reçelinin tanesi
1 çay kaşığı tahinlipekmez
sabahın 7 sinden öğleye kadar hiç oturmadım ıspanak yıkadım, hamur yoğurdum ,patates haşladım 1 tava soğan doğradım kavurdum börek açtım pişirdim ıspanağı kavurdum derken öğle oldu
öğleden sonra evi topladım mutfağı çok batırmıştım :)topladım ve bol bol zumba yaptım hem müzik dinlemiş oldum hem de hareket oldu bol bol şimdi çay içmeye çalışıyorum benim ki çok huysuz bu gün kürdan çorap su peçete kumanda çay sıcak su torbası başım ağrıyor midem iyi değil veee netten bişeylere bakmak için olsun sürekli bana sesleniyor dellendim dellenicem hihihihi çayımı içip azcık kaslarım için egzersiz yapıcam
su 2.5 lt yi geçmiştir 3ü kesin tamamlarım
Afiyet olsun canım kararında erken bitmiş güzel menu
Ne demek canım helal olsun.
Gelelim cevaplara
1.Kahvaltinin geç olması hiç problem değil canım ama kahvaltıya kadar metoyu canlandırmak adına limonlu su ve iki kuru kayısı emin ol zayıflamaya çok katkı sağlıyor.
2. Sporu tabiki boşuna yapmamış oluyorsun önemli olan hareket tabiki kalori yakiyorsundur.
3. Akşam bana göre yulaf musli tarzı şeyler olmamalı. Daha sade tarçınlı sütun yanına bir meyve yiyebilirsin ki diyetisyenlerde bunu verir zaten.
Gün ne kadar erken biterse zayıflama o kadar güzel olur canım.
4. Ekmek her öğünde 1 dilim yiyebilirsin bana göre ama pilav varsa yok mesela. Ama bana göre her öğünde 1 dilim ekmek ve yerine geçecek bir şey yiyebilirsin.
Bugünkü menüde bana kalırsa sabah ile akşam arasında 1 kase yoğurt veya süt süper olurdu. Yada galeta ve yeşil çay gibi ara öğün
Anaa yinemi geldiler yaa her firsati degerlendiriyorlar yaa ne ayip tamam kaldiniz bir gece gidin evinize dimi ... canini sikma canim hic bisey yapma onlar yapsin sen ye surekli ise giderken is buyur sunuda yapin bu yemegi yapin diye yapsinlar oturmasinlar dayanamaz giderler yakinda allah sabir versin canim ..
Yapiyorum canim galiba baska bir problem var sabun cok guzel kurutuyor sabah yenileri cikiyorergenlikte bile bu kadar sivilcem olmamisti ..
Cadilara bak sen yaaa ohhh keyifler citir yaysinlar totolarini cok tembel insanlarmis canim yaa benim annem 57 yasinda bir gorsen firtina gibi gelinin evinde temizlikten tutda utusune kadar herseyini yapar ..tembeller kic yaymayi ogrenmisler bunlar koca napsin bunlari ...ayrica cok yuzsuzler canim yaa ...
yuufff yaa bunlar pusuya yatmış gerilla gibiler senin eve nasıl çökseler diye fırsat kolluyorlar tövbe tövbeee
aynı şeyleri yaşamamk için umursamaz olman lazım demesi kolay yapması zor ama ne yapalım gülüm aynı sıkıntıları barii aynı derece de yaşamamak için uğraşacaksın allah sabır versin
Anaa yinemi geldiler yaa her firsati degerlendiriyorlar yaa ne ayip tamam kaldiniz bir gece gidin evinize dimi ... canini sikma canim hic bisey yapma onlar yapsin sen ye surekli ise giderken is buyur sunuda yapin bu yemegi yapin diye yapsinlar oturmasinlar dayanamaz giderler yakinda allah sabir versin canim ..
Gunaydin kizlar, ben rapor icin geldim hastaneye bakalim neler olacak cok heyecanliyimhakkimda hayirlisi ne ise o olsun
Allahimmm insallah olur rapor isinnn cokkkkk aminnnnGunaydin kizlar, ben rapor icin geldim hastaneye bakalim neler olacak cok heyecanliyimhakkimda hayirlisi ne ise o olsun
Aslinda esimle anlasip surekli disarda yiyceksin eve gelincede biz yedik diyeceksin soyle nasil mor olurlar ama senin esin yanasmaz herhaldeaynen ya ama her yer kar ve buz ya gidemezler tövbeee tövbeee zaten istedikleri buydu fırsat ayaklarına geldi canım
hep sinir ve stresten oluyo canım sen oğluşunu hastalığına okumasına çok takıldın bu aralar haklı olarak vücudun tepki veriyor bence
aynen bencede koca bunları iki günde kapının önüne bırakır
amin sabıra çok ihtiyacım var arkadaşım
hiç bişey yapmadıkları gibi yayılıp oturuyolar bende yapmasam olmuyo hem kendim için hem eşim için yemek yapmam gerek bunu biliyolar ooooof ooooof çok dardayım
Kuzumm rahatlamaya calis anliyorum sinir bozucu bir durum ama napicaksin basta onlara bu firsati vermeyecektin ama nerden bilecektinki bunlarin boyle oldugunu insan zannettin ne bilcektin boyle zirt pirt senin evinde biteceklerinigünaydın arkadaşlar ben yine sinirlerim ayakta uyandım kahvaltı falan hazırlamadım açmayla geçiştirdim kahvaltıyı başım çatlıyo dün geceden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?