Haydi Yine Yeniden...

ben çok acıktım canım kahvaltı istemiyor yumurta yiyesim yok kendime ıspanak çorbası yapıyorum onu yiycem :)

Ayy canım kıyamam sana yaaa.büyük sıkıntı bu sigara işi.keşke sende bırakabilsen ama kendini suçlama sakın.arkadaş çevresiyle ilgili muhtemelen.ama bir kere başladıysa ne kadar söz verse de en ufak bir zayıf noktasında yine içebilir.pek bilmiyorum nasıl yaklaşmalı ama çok da ürkütmemek,babadan korkutmamak lazım.yaşı daha çok küçük böyle kötü bir alışkanlıkla tanışmak için.Allah sana kolaylık versin gerçekten eşin duyarsa dilinden kurtulamazsın.oğlana da yapmadığını bırakmaz ters teper daha çok içer çocuk.Allah yardımcın olsun canım.ah şu arkadaş çevreleri ahhh

Kilo bildirimim
En son tartım 67.6
Bu sabah 67.6
Son derece sabit
Yine şükür diyorum bu moral bozukluğuna buralara çok ugrayamama ve yerli mali haftasına rağmen çok şükür

sağol gülüm allah razı olsun
yanın da içmiyorum. 2 haftadır sigara paketini bile görünür de bırakmıyorum inşallah ben de bırakabilirim yarıya düşürdüm şimdilik

Kilo bildirimim
En son tartım 67.6
Bu sabah 67.6
Son derece sabit
Yine şükür diyorum bu moral bozukluğuna buralara çok ugrayamama ve yerli mali haftasına rağmen çok şükür
bence de çook iyi sabit kalman yerli malı haftasını kazasız belasız atlatmış oldun bu da büyük başarı

Herkese merhaba,

Acaba ben yavaş mı gidiyorum. Geçen hafta 1 oldum ama sanki yavaş gidiyorum gibi.

Bugün sabah 9 itibariyle 86,5 kiloyum.

Akşama menümü yazacağım.
olsun canım fazla fazla verip geri almaktansa az az ver emin adımlarla yürü kalıcı olsun.bence güzel rakam.uzun vadeye yaydığında ideal kilona ulaşacaksın

Babanın doğum günü kutlu olsun. Allah başınızdan eksik etmesin. Benim babam annem ayrı şehirdeler. Çok özlüyorum. Canları sağ olsun da o bile yeter...

Geçenlerde bir haber okudum. Artık yaya geçitlerine de mobese konuluyor. Bırak yaya geçidini işgal etmeyi, yayaya geçmesi için müsade etmezsen bile sanırım 92 tl cezası var.

Bende de aynı etkiler oluyor canım moral bozmak yok geldiği gibi gider artilar inşallah
Canim kabızlık için bol salata ve kiraz sapı çayı öneririm. Yine de sabitsin canım Tebrikler
ben de aynıyım değişen bişey yok
geçen hafta 99.5
bu hafta 99.5

haftaya da inşallah 98.9 deriiimmmm::)))
Inşallah canım tebrik ederim
Herkese merhaba,

Acaba ben yavaş mı gidiyorum. Geçen hafta 1 oldum ama sanki yavaş gidiyorum gibi.

Bugün sabah 9 itibariyle 86,5 kiloyum.

Akşama menümü yazacağım.
Süpersin canım maşallah sana bence çok iyi gidiyorsun. spor senin daha az vermene neden olabilir kas da olduğu için

Selam kızlar bugün ogleden önce okul, ogleden sonra da kızımın kurana geçme töreni vardı çok yoğun ve bol cısli bir gündü akşam menüyü nasıl yazacam bilmiyorum hafifletici sebepler bulmam lazım

Canim ne desem bilemedim gercekten cok üzüldüm yasi cok kucuk daha ..lisede siniflarin cogu sigara iciyor malesef sen iyi farketmissin benim oglumun okulundada ayni durum var cok kotu ..oglumda boyle bisey gormedim hasta oldugu icin durumunun farkinda aman oglum uzak dur dedigimde manyakmiyim anne icersem ölürüm astimim var diyor bende senin gibi endiseleniyorum ara ara caktirmadan elbiselerini koklarim ... sen kendini suclama bence ...bizim babamizda cok sigara icerdi biz dort kardesiz hic birimiz kullanmiyoruz erkek kardeslerim nefret eder o derece yani ..senin anliyacagin icsek biz icerdik sakin kendini suclama istersen bir profosyenel yardim alin esinin bilmesi gerekmiyor babasi ilede korkutma oda farkindadir bazi seylerin kocaman oldular cunku .. insallah bir yolunu bulur vazgecirirsin ama uzun zamandir iciyorsa isin zor canim ... rehber ogretmenlerin cok faydasi var istersen ufaktan ogluna caktirmadan gorus belki bir faydasi olur ... canim keske bir yardimimiz dokunsa

Tesekkurler tatlimm .... annen baban ayrimi canimm ..kim ozlemezki ailesini ozlem cekmen gayet normal canim .. dedigin gibi canlari sag olsun ...
..Aynen dedigin gibi cezasi var ama burasi ana cadde olmasina ragmen mobese yok olsa zaten aninda alirdi cevabini o dengesiz neyse elbet cezasini ceker allaha havale ettim ben onu ..

Canim bugun kabak yemegi yaptim oda olur galiba..ilaclar bitene kadar cekecem galiba bu durumu ..sabitim ama cok sikildim bu durumdan sonucta bir hedefim vardi ulasamadan geldi ayin sonu cok uzgunum bu nedenle ....

Oyyy yerimki ben onuu masallah suphanallah kizina canimm ne kadar gurur duysan az
Cisli olsun bosver yaz gitsin ne olacak sen onu iki gunde telefi edersin hafifletici sebebte hazir mutluluktan yedim tebrik ederim canimmm ....

Sabah 8.30
1 kk orgu peyniri
5 zeytin
1 domates
1 adt etimek

Ara 11.30
1 kivi 2 kasik yogurt

Oglen 14.30
3-4 dilim palamut tavada
2 kup tahin helvasi

Aksam 17.15
1 kepce nohut yemegi
Kivircik salata
1 kucuk kase yogurt

Su 2.5 litre
Ara yapar miyim bilmiyorum.ogleni gec yedim aksami erken ve acikmadan yedim.suan cok tokum ara yapasim yok haliyle...

Masallah subhanallah kuzuya.Allah kabul etsin okuyacaklarini simdiden...bence de odul gunu olsun bu gun aklindan ciksin.cok rahatsiz oluyorsan menunden yazmasan da olur canim.rahat ol

rehber öğretmenin den önce müdür yardımcısı var onu seviyor saygı da duyuyor onu arıycam sitedeki bakkalla da konuştum oğluma daha sigara satmıyacak anneme alıyorum dese de vermiycek ben kendim gider alırım lazım olursa kendime
şimdilik sözünü tutuyor gibi görünüyor bakalım inşallah bırakır yaz sonundan beri içiyormuş gün de 1-2 dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum
ben ilk şüphelendiğim de direk sordum ve açıktan kokladım oğlum arkadan çantanı kurcalayıp kıyafet koklamak yerine bak açıkça yapıyorum hiiç alınma ben anneyim demiştim :) bazen çocuklar bizi saf sanıp uyuttuklarını düşünür ama bilmiyorlar biz herşeyin farkındayız sadece bazen bazı şeyleri bilmemezlikten geliyoruz:))

Merhaba kızlar kilo bildirimi vardı değilmi bugün ben hepten unuttum moralim o kadar bozukki kaynana ve tayfasi gittiler ama eşimle kavga ettik onların yüzünden ustune bugun merdivenlerden ayağım kaydı düştüm şükür kırık çıkık yok ama ezilme var ayak bilegim cok agriyo bacagima ve ayak bilegime el degmiyo kiloya gelince bir haftadır ekmehide pilavida yiyince bayağı kilo almışım bu sabah 107 kiloydum regl oldum ama odem varmı bilmiyorum su anda cokda umursamiyorum hatya ben bu adamdan çocuk falanda isteyip istemediğimi bilmiyorum

Menun cok iyi canim acikirsan yarim portakal yiyebilirsin afiyet olsun ..

Aa bak bu guzel haber cok iyi olur konusman soz verdiyse tutar annesi sen yinede takibi birakma bakkalida uyardigin iyi olmus hasliklarida azaltabilirsiniz oglum anne oglen yemek yemiyorlar sigara aliyorlar diyo hatta borc yapiyorlarmis bu konuyuda konus onunla insallah asarsiniz bu problemi canim o daha tazecik bir fidan yazik olur cigerlerine .. hatta sanada bir sebeb cikti bak sende onunla birlikte birakmayi deneyebilirsin ne guzel azaltmissin bak allah yardimcin olsun bu yolda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…