- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.281
Ahh kuzumm neden kavga ettiniz hep gelip gittiklerinde tartisiyorsunuz yine onlarin yuzunden dimi tuhhh ... nasil dustun oyle canim bosver su cadilari sen yaa niye bu kadar uzuyorsun kendini bak sen aci cekiyorsun cokmu kotu ayagin allahim ust uste gelmis ..dr gittinmi tatlim bi flim cektirseydin birde sicak suyu lehene koyup sabunla ovala ayak bilegini insallah faydasi olur canim cok gecmis olsun ... canim suan cok ofkelisin biraz sakinles o zaman dusun derim ofke hata yaptirir insana galiba bugun gercekten kotu bir gunMerhaba kızlar kilo bildirimi vardı değilmi bugün ben hepten unuttum moralim o kadar bozukki kaynana ve tayfasi gittiler ama eşimle kavga ettik onların yüzünden ustune bugun merdivenlerden ayağım kaydı düştüm şükür kırık çıkık yok ama ezilme var ayak bilegim cok agriyo bacagima ve ayak bilegime el degmiyo kiloya gelince bir haftadır ekmehide pilavida yiyince bayağı kilo almışım bu sabah 107 kiloydum regl oldum ama odem varmı bilmiyorum su anda cokda umursamiyorum hatya ben bu adamdan çocuk falanda isteyip istemediğimi bilmiyorum
Ahh kuzumm neden kavga ettiniz hep gelip gittiklerinde tartisiyorsunuz yine onlarin yuzunden dimi tuhhh ... nasil dustun oyle canim bosver su cadilari sen yaa niye bu kadar uzuyorsun kendini bak sen aci cekiyorsun cokmu kotu ayagin allahim ust uste gelmis ..dr gittinmi tatlim bi flim cektirseydin birde sicak suyu lehene koyup sabunla ovala ayak bilegini insallah faydasi olur canim cok gecmis olsun ... canim suan cok ofkelisin biraz sakinles o zaman dusun derim ofke hata yaptirir insana galiba bugun gercekten kotu bir gunbende cok kotuyum aglamak istiyorum o derece yani
Ahh kuzumm neden kavga ettiniz hep gelip gittiklerinde tartisiyorsunuz yine onlarin yuzunden dimi tuhhh ... nasil dustun oyle canim bosver su cadilari sen yaa niye bu kadar uzuyorsun kendini bak sen aci cekiyorsun cokmu kotu ayagin allahim ust uste gelmis ..dr gittinmi tatlim bi flim cektirseydin birde sicak suyu lehene koyup sabunla ovala ayak bilegini insallah faydasi olur canim cok gecmis olsun ... canim suan cok ofkelisin biraz sakinles o zaman dusun derim ofke hata yaptirir insana galiba bugun gercekten kotu bir gunbende cok kotuyum aglamak istiyorum o derece yani
Aaa olmazki ama ya yok yosul kul oksuz degiller ya seninle yasit gorumcek var yapsin hizmetini anasinin hayir elli yasindakide yapar ne var onun yasindakiler neler yapiyor allahim yaa .. tomurcugumun cokk onceden dedigi bir dua vardi ahh aklimda kalmadi insallah o hatirlar cok ise yariyor demisti esinin yemegine suyunami okunuyodu yer gok dua ile dururmus dua edelim arkadasim bildigin sureleri oku sabret canim rabbim elbet bir cikis kapisi acar sanada ...Ben su an donmuş gibiyim beynim uyusmus sanki biktim canım he5cekten bikyim esimin ana baci takintisindan beyefendinin niyeti bu kışı anasigil bizde gecirmeliymis nolurmuski ben hetseyi buyutmesem onlar ne derse dedin duymasam gormesem yok ya ben evliya torunumuyum kaldıki evliya torunu bile bunlara katlanmaz
Ah canım benim kötü bir gün olmuş geçen bahar aylarında bir araba kaldırıma çıkmıştı yoldan çıkıp sonrasında toparladı ama ben ke dimi sakinmasam carpmisti, cantama çarpması ile kurtulmustum. maalesef bu sürücüler araba altlarında olunca dünya onların gibi davranıyorlar. o bayana da ne kadar üzülsem az Rabbim dayanma gücü versinGunaydin kizlarrr .... dun gelemedim aksam yaziyordum bazi sikintilar oldu hepinizden ozur diliyorum menumu veremedim .. dun babamin dogum gunuydu hepimiz kendi evimizden video cektik ortak gruba attik cok mutlu oldu babam ...
Bugun gune cok kotu basladim sabah gozlugumuzu evde unutmusuz yari yoldan dondukgeri okula giderken soforun biryle kavga ettim geri zekali yaya gecidini kapatmis onun yuzunden karsiya gecemedim biraz atistik agzima geleni saydim karsidan halk ekmek bufesindeki beyfendi arabanin fotosunu cekmis sikayet etcem dedi .... okulun kapisindan girdik tanidigim bir veli agliyor ogretmenler basinda megerse esi kaza yapmis ve vefat etmis acayip kar var burada yollar berbat kadinin haline cok uzuldum bir ogretmen arabasiyla goturdu kadini .... hayat ne aci sabah esini yolcu ediyorsun bir kac saat sonra olum haberini aliyorsun rabbim herkesi gorunur gorunmez kazalardan korusun
Ay canım benim baskı h iç ise yaramıyor çevremizde çok örnekler var. Ama şu mudur Yard fikri çok güzelaynı şeyleri yaşıyoruz ben de de aynısı oldu ne yediğimi bile hatırlamadım akşam buraya yazayım dedim yok yedim mi yemedim mi bilmiyordum
bir de benim oğlanın sigara içtiğini öğrendim zaten önceden bir kere kokusundan anlamış yakalamıştım sadece denedim demişti son zamanlarda çok fazla para harcamaya sabah daha erken evden çıkmaya akşam her yemek sonrası ben 5-10 dk yürüycem diyip dışarı çıkmaya başlamıştı v.s. işte servis şöförü aradı sabah görmüş içerken adamdan allah razı olsun aradıda söyledi .. babamız öğrense evden atar ve direk bana saldırır senin yüzünden içiyor sen içmesen içmezdi diye belki ikimizi de evden atar
önce içiyormusun doğruyu söyle diye konuştum gözümün içine baka baka yalan söyledi hayır içmiyorum o bir kereydi diye ben yıkıldım yalan söylemesine ertesi günü aldım karşıma konuştum içtiğini biliyorum görenler var diye kendimi tutamadım ağladım da söz verdi içmiycem dedi ertesi günü benim paketten 2 sigara eksik gittim odasına içeri geç babana söyliycem artık böyle olmuyor dedim beni boşarsa da boşasın ama senin kötü alışkanlığın olmasın dedim yalvardı yeminler etti bakalım sözünü tutacak mı
bu aralar bir gün olsun huzurlu ya da normal geçmiyor bu halimize şükür insanlar açlıktan yada kurşunla bombalar tepesin de yaşıyor yadaaaa ölüyor bizim dertlerimiz basit kalıyor onların yanın da hele de zayıflamaya çalışmak
ama ya allah bize 20-30 belki de 50-60 yıl daha ömür verirse ve biz kilodan dolayı sağlıksız hasta olarak sürünerek yaşarsak... bazı şeyleri engellemek elimizde değil gücümüz dahilin de değil ama kendi bedenimizi sağlığımızı kontrol altın da tutmak elimiz de önce biz sağlıklı olucaz ki evlatlarımıza eşimize ailemize sağlıklı bakabilelim amannn çenem düştü yineee :))
Ah ahhh bende hedefin h sine bile ulaşamadımCanim bugun kabak yemegi yaptim oda olur galiba..ilaclar bitene kadar cekecem galiba bu durumu ..sabitim ama cok sikildim bu durumdan sonucta bir hedefim vardi ulasamadan geldi ayin sonu cok uzgunum bu nedenle ....
Sağolasın kuzum darısı bütün yavrularaOyyy yerimki ben onuu masallah suphanallah kizina canimm ne kadar gurur duysan az
Cisli olsun bosver yaz gitsin ne olacak sen onu iki gunde telefi edersin hafifletici sebebte hazir mutluluktan yedimtebrik ederim canimmm ....
Menü n harika canım ara yapsan çok iyi olur meyve süt falan olabilir canımSabah 8.30
1 kk orgu peyniri
5 zeytin
1 domates
1 adt etimek
Ara 11.30
1 kivi 2 kasik yogurt
Oglen 14.30
3-4 dilim palamut tavada
2 kup tahin helvasi
Aksam 17.15
1 kepce nohut yemegi
Kivircik salata
1 kucuk kase yogurt
Su 2.5 litre
Ara yapar miyim bilmiyorum.ogleni gec yedim aksami erken ve acikmadan yedim.suan cok tokum ara yapasim yok haliyle...
Gunaydin kizlarrr .... dun gelemedim aksam yaziyordum bazi sikintilar oldu hepinizden ozur diliyorum menumu veremedim .. dun babamin dogum gunuydu hepimiz kendi evimizden video cektik ortak gruba attik cok mutlu oldu babam ...
Bugun gune cok kotu basladim sabah gozlugumuzu evde unutmusuz yari yoldan dondukgeri okula giderken soforun biryle kavga ettim geri zekali yaya gecidini kapatmis onun yuzunden karsiya gecemedim biraz atistik agzima geleni saydim karsidan halk ekmek bufesindeki beyfendi arabanin fotosunu cekmis sikayet etcem dedi .... okulun kapisindan girdik tanidigim bir veli agliyor ogretmenler basinda megerse esi kaza yapmis ve vefat etmis acayip kar var burada yollar berbat kadinin haline cok uzuldum bir ogretmen arabasiyla goturdu kadini .... hayat ne aci sabah esini yolcu ediyorsun bir kac saat sonra olum haberini aliyorsun rabbim herkesi gorunur gorunmez kazalardan korusun
Ah canım yazsam zaten kocaman bir ç..ş u hakediyorum şunu fark ettim ne zaman kafam dolu olsa yemeye veriyorum kendimi... Bu arada sağolasın canım darısı senin pasaya :)Masallah subhanallah kuzuya.Allah kabul etsin okuyacaklarini simdiden...bence de odul gunu olsun bu gun aklindan ciksin.cok rahatsiz oluyorsan menunden yazmasan da olur canim.rahat ol
Çok büyük geçmiş olsun canım incinmeler çok zor iyileşiyor inş seninki çabucak iyileşirMerhaba kızlar kilo bildirimi vardı değilmi bugün ben hepten unuttum moralim o kadar bozukki kaynana ve tayfasi gittiler ama eşimle kavga ettik onların yüzünden ustune bugun merdivenlerden ayağım kaydı düştüm şükür kırık çıkık yok ama ezilme var ayak bilegim cok agriyo bacagima ve ayak bilegime el degmiyo kiloya gelince bir haftadır ekmehide pilavida yiyince bayağı kilo almışım bu sabah 107 kiloydum regl oldum ama odem varmı bilmiyorum su anda cokda umursamiyorum hatya ben bu adamdan çocuk falanda isteyip istemediğimi bilmiyorum
Aaa olmazki ama ya yok yosul kul oksuz degiller ya seninle yasit gorumcek var yapsin hizmetini anasinin hayir elli yasindakide yapar ne var onun yasindakiler neler yapiyor allahim yaa .. tomurcugumun cokk onceden dedigi bir dua vardi ahh aklimda kalmadi insallah o hatirlar cok ise yariyor demisti esinin yemegine suyunami okunuyodu yer gok dua ile dururmus dua edelim arkadasim bildigin sureleri oku sabret canim rabbim elbet bir cikis kapisi acar sanada ...
Aaa olmazki ama ya yok yosul kul oksuz degiller ya seninle yasit gorumcek var yapsin hizmetini anasinin hayir elli yasindakide yapar ne var onun yasindakiler neler yapiyor allahim yaa .. tomurcugumun cokk onceden dedigi bir dua vardi ahh aklimda kalmadi insallah o hatirlar cok ise yariyor demisti esinin yemegine suyunami okunuyodu yer gok dua ile dururmus dua edelim arkadasim bildigin sureleri oku sabret canim rabbim elbet bir cikis kapisi acar sanada ...
Ah canım yazsam zaten kocaman bir ç..ş u hakediyorum şunu fark ettim ne zaman kafam dolu olsa yemeye veriyorum kendimi... Bu arada sağolasın canım darısı senin pasaya :)
Çok büyük geçmiş olsun canım incinmeler çok zor iyileşiyor inş seninki çabucak iyileşiresin de geç olmadan anlar inşallah. bu erkekler anneleri olunca bi tuhaf oluyorlar maalesef.
Okulda bazi probler oldu velinin birine fikrini begenmedigimi soyledim kadin delirmis ozelden yarim sayfa yazi yazmis madalya toreni var ogluma super dedigi halde ogretmeni ikinci grupta takacakmis madalyasini ona canim sikildi her an icin gecebilir ilk gruba dedi bir bucuk haftadir cocugum saatlerce kitap okudu okuyor diyor ama daha hizli okumasini istiyorum dedi .. almadi ilk grubaSen neden kotusun canım kusura bakma az once sormayı unutmusum her yerim ağrıyor zar zor bi makarna pişirdim kocam olacak adam geldi yedi internete takiliyo hic nasıl oldun bile demedi ben cok seymi bekliyorum insan bi nasılsın demezmi artık kocamin beni sevip sevmediginden emin degilim bıktım gerçekten
Kararında olmuş canım pasta gözüme batmadi bileSabah 9 30
iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Iki dilim salam
Bir ck bal
Bir parca limonlu brokoli
Ara 11 00
Ince dilim yas pasta
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Uc parca sosis yarimdi
Birazcik tel peynir
Aksam 18 00
Dort kasik kabak yemegi
Iki kasik yogurt
Yumrugum kadar limonlu brokoli
Bir dilim ekmek
Su 1.5 litre oldu
Spor yok
Okulda bazi probler oldu velinin birine fikrini begenmedigimi soyledim kadin delirmis ozelden yarim sayfa yazi yazmis madalya toreni var ogluma super dedigi halde ogretmeni ikinci grupta takacakmis madalyasini ona canim sikildi her an icin gecebilir ilk gruba dedi bir bucuk haftadir cocugum saatlerce kitap okudu okuyor diyor ama daha hizli okumasini istiyorum dedi .. almadi ilk grubabize her sesi okuyana takarim madalyayi demisti simdide hizli degil diyor neyse bu bana mesaj atan arkadasada heran ikinci gruba alirim dedi cocuk son sesleri annesi soylemeden okuyamiyormus annesi dedi ..bugun bir baktim ikinci grupta bende varim dedi kadin ...cok uzuldum cocugumun hakkinin yenildigini dusunuyorum yazilida iki dogrusu olan bir cocukla tum sorulari dogru cevaplayan cocuk nasil ayni grupta olur cocugumunda benimde psikolojim bozuldu yuzumdeki sivilcelerin sebebide bu canim ..siz biliyorsunuz ben cocuguma nasil ders calistiriyorum ..burdan melrine tevafukka az yazmadim onlardan fikir aldim off daha yazacak cok sey var ama neyse ....
Bugun aynen bunu dedim benim gozumde o birinci gerisi tiri viri ...Sıkma canını Allahın adaleti tecelli eder elbet haksızlığa karşı senin ne kadar emek verdigini biz biliyoruz önemli olan oglunun okuyabilmesi daha cok ödüller alacak benim yegenim
Çok üzüldüm canım bence bunu hoca ile birebir konuş çocuğum çok hassas böyle şeylerden çok etkileniyor diyebilirsin. veya ikinci grupta durumu daha düşük öğrencilerle birarada olmak emeklerimin boşa gittiğini dusunmeme neden oluyor diyebilirsin. ama bunu o kadar güzel konuş ki öğretmeni yönlendiriyor veya akıl veriyor gibi gorunmeyesinOkulda bazi probler oldu velinin birine fikrini begenmedigimi soyledim kadin delirmis ozelden yarim sayfa yazi yazmis madalya toreni var ogluma super dedigi halde ogretmeni ikinci grupta takacakmis madalyasini ona canim sikildi her an icin gecebilir ilk gruba dedi bir bucuk haftadir cocugum saatlerce kitap okudu okuyor diyor ama daha hizli okumasini istiyorum dedi .. almadi ilk grubabize her sesi okuyana takarim madalyayi demisti simdide hizli degil diyor neyse bu bana mesaj atan arkadasada heran ikinci gruba alirim dedi cocuk son sesleri annesi soylemeden okuyamiyormus annesi dedi ..bugun bir baktim ikinci grupta bende varim dedi kadin ...cok uzuldum cocugumun hakkinin yenildigini dusunuyorum yazilida iki dogrusu olan bir cocukla tum sorulari dogru cevaplayan cocuk nasil ayni grupta olur cocugumunda benimde psikolojim bozuldu yuzumdeki sivilcelerin sebebide bu canim ..siz biliyorsunuz ben cocuguma nasil ders calistiriyorum ..burdan melrine tevafukka az yazmadim onlardan fikir aldim off daha yazacak cok sey var ama neyse ....
olsun canım fazla fazla verip geri almaktansa az az ver emin adımlarla yürü kalıcı olsun.bence güzel rakam.uzun vadeye yaydığında ideal kilona ulaşacaksın
Babanın doğum günü kutlu olsun. Allah başınızdan eksik etmesin. Benim babam annem ayrı şehirdeler. Çok özlüyorum. Canları sağ olsun da o bile yeter...
Geçenlerde bir haber okudum. Artık yaya geçitlerine de mobese konuluyor. Bırak yaya geçidini işgal etmeyi, yayaya geçmesi için müsade etmezsen bile sanırım 92 tl cezası var.
Off kiyamam yaa cok gemis olsun.keske bi doktora gitseydin dicem ama hic canin gitmek istememistir eminim.yaptilar yine yapacaklarini.her zamanki huzur ve duzen bozma kavga ettie gorevlerini basariyla tamamladilar.esinin de alacagi olsun koskoca insanlari hala savunur vaziyette.Allah sana sabir versin canim.Merhaba kızlar kilo bildirimi vardı değilmi bugün ben hepten unuttum moralim o kadar bozukki kaynana ve tayfasi gittiler ama eşimle kavga ettik onların yüzünden ustune bugun merdivenlerden ayağım kaydı düştüm şükür kırık çıkık yok ama ezilme var ayak bilegim cok agriyo bacagima ve ayak bilegime el degmiyo kiloya gelince bir haftadır ekmehide pilavida yiyince bayağı kilo almışım bu sabah 107 kiloydum regl oldum ama odem varmı bilmiyorum su anda cokda umursamiyorum hatya ben bu adamdan çocuk falanda isteyip istemediğimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?