Haydi Yine Yeniden...

Ahh kuzumm neden kavga ettiniz hep gelip gittiklerinde tartisiyorsunuz yine onlarin yuzunden dimi tuhhh ... nasil dustun oyle canim bosver su cadilari sen yaa niye bu kadar uzuyorsun kendini bak sen aci cekiyorsun cokmu kotu ayagin allahim ust uste gelmis ..dr gittinmi tatlim bi flim cektirseydin birde sicak suyu lehene koyup sabunla ovala ayak bilegini insallah faydasi olur canim cok gecmis olsun ... canim suan cok ofkelisin biraz sakinles o zaman dusun derim ofke hata yaptirir insana galiba bugun gercekten kotu bir gun bende cok kotuyum aglamak istiyorum o derece yani

Sabah 9 30
iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Iki dilim salam
Bir ck bal
Bir parca limonlu brokoli
Ara 11 00
Ince dilim yas pasta
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Uc parca sosis yarimdi
Birazcik tel peynir
Aksam 18 00
Dort kasik kabak yemegi
Iki kasik yogurt
Yumrugum kadar limonlu brokoli
Bir dilim ekmek
Su 1.5 litre oldu
Spor yok

Ben su an donmuş gibiyim beynim uyusmus sanki biktim canım he5cekten bikyim esimin ana baci takintisindan beyefendinin niyeti bu kışı anasigil bizde gecirmeliymis nolurmuski ben hetseyi buyutmesem onlar ne derse dedin duymasam gormesem yok ya ben evliya torunumuyum kaldıki evliya torunu bile bunlara katlanmaz

Sen neden kotusun canım kusura bakma az once sormayı unutmusum her yerim ağrıyor zar zor bi makarna pişirdim kocam olacak adam geldi yedi internete takiliyo hic nasıl oldun bile demedi ben cok seymi bekliyorum insan bi nasılsın demezmi artık kocamin beni sevip sevmediginden emin degilim bıktım gerçekten

Aaa olmazki ama ya yok yosul kul oksuz degiller ya seninle yasit gorumcek var yapsin hizmetini anasinin hayir elli yasindakide yapar ne var onun yasindakiler neler yapiyor allahim yaa .. tomurcugumun cokk onceden dedigi bir dua vardi ahh aklimda kalmadi insallah o hatirlar cok ise yariyor demisti esinin yemegine suyunami okunuyodu yer gok dua ile dururmus dua edelim arkadasim bildigin sureleri oku sabret canim rabbim elbet bir cikis kapisi acar sanada ...

Ah canım benim kötü bir gün olmuş geçen bahar aylarında bir araba kaldırıma çıkmıştı yoldan çıkıp sonrasında toparladı ama ben ke dimi sakinmasam carpmisti, cantama çarpması ile kurtulmustum. maalesef bu sürücüler araba altlarında olunca dünya onların gibi davranıyorlar. o bayana da ne kadar üzülsem az Rabbim dayanma gücü versin babaciginada Rabbim sağlıklı huzurlu iman dolu bir ömür nasip etsin :)
Ay canım benim baskı h iç ise yaramıyor çevremizde çok örnekler var. Ama şu mudur Yard fikri çok güzel inş tez zamanda vaz geçer. benim eşimin babası koahtan vefat etti ama eşim hala içiyor o kadar güzellikle dil döktüm bak oğlun seni örnek alır dedim ama hep geciştiriyor. hatta kızım paketin üstünde ki resimleri görmüş babasına diyor ki, sen sigara içersen ölursun beni babasız mi bırakmak istiyorsun. benim aglamami mi istiyorsun demişti.
Canim bugun kabak yemegi yaptim oda olur galiba..ilaclar bitene kadar cekecem galiba bu durumu ..sabitim ama cok sikildim bu durumdan sonucta bir hedefim vardi ulasamadan geldi ayin sonu cok uzgunum bu nedenle ....
Ah ahhh bende hedefin h sine bile ulaşamadım ama benim ki belli canım haftada iki gün kaçamak olunca kalan günler onu toparlamakla geçiyor. senin nedenin daha kolay canım ins wc sorunu ile bu problemi de asarsin
Oyyy yerimki ben onuu masallah suphanallah kizina canimm ne kadar gurur duysan az
Cisli olsun bosver yaz gitsin ne olacak sen onu iki gunde telefi edersin hafifletici sebebte hazir mutluluktan yedim tebrik ederim canimmm ....
Sağolasın kuzum darısı bütün yavrulara

Menü n harika canım ara yapsan çok iyi olur meyve süt falan olabilir canım

Ben bu mesajı görmemişim kusuruma bakma canım sana geçmiş olsun o kadinada Allah sabir versin ne diyeceğimi bilemedim

Masallah subhanallah kuzuya.Allah kabul etsin okuyacaklarini simdiden...bence de odul gunu olsun bu gun aklindan ciksin.cok rahatsiz oluyorsan menunden yazmasan da olur canim.rahat ol
Ah canım yazsam zaten kocaman bir ç..ş u hakediyorum şunu fark ettim ne zaman kafam dolu olsa yemeye veriyorum kendimi... Bu arada sağolasın canım darısı senin pasaya :)
Çok büyük geçmiş olsun canım incinmeler çok zor iyileşiyor inş seninki çabucak iyileşir esin de geç olmadan anlar inşallah. bu erkekler anneleri olunca bi tuhaf oluyorlar maalesef.

Ne yoksulu canim ya kocamin derdi hep anası bacilari mutlu olsun onlar uzulmesin ben uzulsemde olur onun goxunde ailesi onlar ben kimim belli değil

Ne yoksulu canim ya kocamin derdi hep anası bacilari mutlu olsun onlar uzulmesin ben uzulsemde olur onun gözünde ailesi onlar ben kimim belli değil

Sağol canım düşmenin acısı gecerde kalbimdeki aci nasıl gececek

Okulda bazi probler oldu velinin birine fikrini begenmedigimi soyledim kadin delirmis ozelden yarim sayfa yazi yazmis madalya toreni var ogluma super dedigi halde ogretmeni ikinci grupta takacakmis madalyasini ona canim sikildi her an icin gecebilir ilk gruba dedi bir bucuk haftadir cocugum saatlerce kitap okudu okuyor diyor ama daha hizli okumasini istiyorum dedi .. almadi ilk gruba bize her sesi okuyana takarim madalyayi demisti simdide hizli degil diyor neyse bu bana mesaj atan arkadasada heran ikinci gruba alirim dedi cocuk son sesleri annesi soylemeden okuyamiyormus annesi dedi ..bugun bir baktim ikinci grupta bende varim dedi kadin ...cok uzuldum cocugumun hakkinin yenildigini dusunuyorum yazilida iki dogrusu olan bir cocukla tum sorulari dogru cevaplayan cocuk nasil ayni grupta olur cocugumunda benimde psikolojim bozuldu yuzumdeki sivilcelerin sebebide bu canim ..siz biliyorsunuz ben cocuguma nasil ders calistiriyorum ..burdan melrine tevafukka az yazmadim onlardan fikir aldim off daha yazacak cok sey var ama neyse ....

Kararında olmuş canım pasta gözüme batmadi bile sadece suyu arttırmaya çalış canım

Sıkma canını Allahın adaleti tecelli eder elbet haksızlığa karşı senin ne kadar emek verdigini biz biliyoruz önemli olan oglunun okuyabilmesi daha cok ödüller alacak benim yegenim

Çok üzüldüm canım bence bunu hoca ile birebir konuş çocuğum çok hassas böyle şeylerden çok etkileniyor diyebilirsin. veya ikinci grupta durumu daha düşük öğrencilerle birarada olmak emeklerimin boşa gittiğini dusunmeme neden oluyor diyebilirsin. ama bunu o kadar güzel konuş ki öğretmeni yönlendiriyor veya akıl veriyor gibi gorunmeyesin (öğretmenler o tarzdan pek hoşlanmazda:) ) tabi paylaşacaksın canım takılma böyle şeylere oğlunun etkileenmemesine çalış sadece, sen böyle olursan o da çok etkilenir. önemli olanın senin güvenin olduğunu ona hissettir..

olsun canım fazla fazla verip geri almaktansa az az ver emin adımlarla yürü kalıcı olsun.bence güzel rakam.uzun vadeye yaydığında ideal kilona ulaşacaksın

İnşallah :)

Bu arada yılbaşı programınız nasıl?

Yani aslında biz kutlama yapmıyoruz ama o gün toplanıp yiyip içmek için güzel bir gün oluyor. Dolayısıyla yemekler pasta börekler falan...

yok canım çok şükür birlikteler de ayrı şehirlerdeyiz...

inşallah heryere koyarlarda bu trfik teröristleri bir nrbze akıllanır

Off kiyamam yaa cok gemis olsun.keske bi doktora gitseydin dicem ama hic canin gitmek istememistir eminim.yaptilar yine yapacaklarini.her zamanki huzur ve duzen bozma kavga ettie gorevlerini basariyla tamamladilar.esinin de alacagi olsun koskoca insanlari hala savunur vaziyette.Allah sana sabir versin canim.

menüm:

10:30 kahvaltı domates 2 kaşık lor, 1 poğaça, yarım yumurta,5 zeytin

ara 14:00 2 gün kurusu

16:00 korn flakes

ara yok

20:00 kuru patlıcan yemeği 3 kaşık,kırmızı mercimek çorbası 1 kase, 3 kaşık kavurma,1 kase pul biberli yoğurt

2 lt su

leslie 3 mile

50 squat

50 mekik ama bu squat ve mekik güne yayıldı ynı anda yapamadım hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…