Haydi Yine Yeniden...

Allahumme ya vedud esmasini sık sık gozlerinin icine bakarak, yedigi yegmege ictigi suya okuyup uflemek gerekiyor.cok etkili ben daha once bircok kez denedin farkli konularda ise yaradi sara_28

Neden boyle gruplandirmalar yaparlar bilmem.sart mi yani ilk grup ikinci grup diye ayirmalari.uzulur tabi yavrucak hastayken bile ses calistiniz canim.saranin dedigi gibi daha cok oduller alir pasa ve tevafukun dedigi gibi en iyisi ogretmenle konusmaniz canim...sahi onun babasi hastaydi nasil oldu haber var mi?

Bizdede yilbasi kutlanmaz canim.genelde evde oluruz.kalabalik olur ailecek toplanirsak biseyler hazirliyoruz ama toplanmazsak cerez meyve falan olur.bakalim hayirlisi.bu sene icimden hicbirsey gelmiyor zaten.siradan bir gun gibi gecsin gitsin hicbisey yapasim yok acikcasi

Guzel menu olmus.pastayi ince ve ara olarak kullanman da guzel.aksamin hafif gecmis iyi olmus canim.

Menu de spor da guzel.aksam yemegi saatin biraz gec o kadar.bi de emziriyorsun daha bol su icmelisin bence canim.icebilirsen 3 litreye kadar cik

Bana en çok koyanda eşimin beni umursamazlık ve hala anasıyla bacılarını savunması

Doktora gitmedim eşim yarım ağız doktora gidelim dedi ben sinirle hayır deyince oda tamam dedi çokda umurumda değildi demekki galiba bizim aramızda ki sevgi biz farketmeden bitmeye yüz tutmuş belki de bu yüzden bebeğim olmuyor

Son düzenleme:
Allahumme ya vedud esmasini sık sık gozlerinin icine bakarak, yedigi yegmege ictigi suya okuyup uflemek gerekiyor.cok etkili ben daha once bircok kez denedin farkli konularda ise yaradi sara_28

Reglim bitince okuyayım ama beni umursamayan eş için uğraşmaya degermi bilmiyorum icim soğuğuyor ona karşı

Biliyomusun dun kaynanam dikkat et merdivenlerden düşmeyesin dedi bende yok anne dikkat ediyorum dedim nalları dikersen görürsün dedi güldü bugün onlar gittikten bir saat sonra ayağım kaydı merdivenlerden aşağı nasıl düştüm bilmiyorum görenler nasıl korkmuslardi koşup geldiler eşimden başka herkes çok üzüldü

Kadindaki goze bak yaa.cagirmis resmen kazayi.bi de dalga gecmis nallari dikersen diye.koskoca kadin usluba bak.tovbe yarabbim.esin ailesine karsi tavirli oldugun icin intikam aliyor sanki senden ilgilenmiyor gormezden geliyor.onun dedigi oldugunda daha mi iyi davranacak sanki.senin psikolojini dusunen yok ama

Oku canim oku nolcak.belki duzelir birseyler.belki size birseyler yedirdiler icirdiler boyle sogudunuz
Pis gunahlari boynuna.yer gok dua uzerine.cocuk isini bu duruma baglama.hersey nasip kismet.olumsuz dusunme bence canim.

Hep söylerlerdi kaynanamda kızlarıda istediğimizi tepe üstü yere dikeriz diyede ben inanmazdim benden ne istiyorlar bilmiyorum istememe me rağmen güler yüzümü eksik etmedim kaynanam büyüktür dedim sustum ama ben sustukca eşim onları daha çok haklı görmeye başladı onlar ne zaman gelip gitse bizde huzur kalmıyor

Oku canim oku nolcak.belki duzelir birseyler.belki size birseyler yedirdiler icirdiler boyle sogudunuz
Pis gunahlari boynuna.yer gok dua uzerine.cocuk isini bu duruma baglama.hersey nasip kismet.olumsuz dusunme bence canim.

Okuyacam canım sağolasın bebek konusu hayal geliyor artık istemiyorum eskisi gibi özlemi içimi yakıp kavursada bağrıma taş basacam

Eşim ne dedi biliyomusun anamlar bize kalmaya geldiginde sende senelik izini ni al kendi annenlere git ya bu adam kafayı yemiş onlar gelip benim evimde kalacak ben gidecem tamda onların onların istediği bu kabul etmedim tabiki ama böyle söylemesi bile beni okadar incittiki tarifi mümkün değil

Aman ne dikecekler tepe ustu oyle mezihetleri olsaydi koca bulurlardi kendilerine...
Neyse sen yine de oku ufle.evi sirkeli sularla sil.varsa birsey bozulur zaten.birsey varsa yapanin ayagina dolansin insallah.sen gonlunu ferah tut.bi alinyazimiz var.rabbimiz ne yazdiysa onu yasiyoruz.hersey olacagina varir canim.kendini uzup de hasta olma.senin de bi ailen sevenlerin var.sende ana kuzususun sonucta.canina yazik.

Pes diyorum baska da birsey demiyorum bu adama.yanlis anlama kiziyorum kocana seni daha cok doldurmak degil niyetim.ne demek yillik iznini kullan git.neden beraber kullanmiyorsunuz izinleri.senin ailenin yanina birlikte gidin.sen gidicen.onlar evde abileriyle ogluyla sefa sursun ohh yan gel yat.postu iyice serecekler.
Ben sana bisey diyim mi bu fikir bile kesin onlardan cikmistir.soylemislerdir abilerine akil hocalari.sende izin kullanir gidersem bir daha donmem bu eve de azcik tehdit et dicem ama buna da tepki vermezse seninki, ipler hepten kopar.o yuzden susmaktan ve saskinlikla izlemekten baska yapacak birseyin yok canim...

Bir bucuk haftadir konusuyorum oglumun cok hasas oldugunu biliyor ..konusmanin cokta faydasi olacagini sanmiyorum biraz dedigim dedik biri yanlis anlayabilir beni ogluma yansir diye acikcasi cekiniyorum ...ogretmene asla akil vermek tarzinda konusmalardan bende hoslanmam konusmamda galiba bahsini bile gecirmemek en iyisi ben ogun oglumun mutlulugunu goreyim yeter cunku o hic madalya alamiycagini saniyor bugun cok agladi kimseyi alkislamiycam dedi bende onlarin basarili oldugunu onunda alkislamasinin guzel bir davranis oldugunu soyledim ..okula gitmek istemiyorum dedi bakalim yarin nasil bir ruh hali olacak cok uzulecek kuzum kesin olan bu yarin ona ufak suprizler yapiyim diyorum kece aldim arkadaslarina keceden cerceve yapicam taslagini cizdim az once sabah biraz yaparim mutlu olur kuzum birde kucuk etiketler bastirdim artik okuyorum diye adi da var cerceveye zimbalarim onuda ...birde eti puftan kardan adam yapicam her cocuga bakalim baya bir hazirlik var .. cok tesekkur ederim canim iyiki varsiniz gunlerdir icim icimi yiyordu bir nebzede olsun rahatladim ..

Aslinda yil sonuna buyuk bir kutlama olacak bende gereksiz gordum ama butun siniflar bu sekilde yapiyormus ..ahh ahh aklima tüküreyim niye yordumki yavrumu defteri tam olduda ne oldu sanki yazik ettim kuzuma bir daha asla boyle bisey yapmiycam yavruma yazik .. bugun arkadasla onu soracaktik aslinda bir veliyle konustu sonra digeri ile daha sonra o ilk grupgeldi ogretmenin yanina bizimle konusmadan arkasini dondu onlarla sohbet etti bende yavrumu aldim evime geldim arkadasta sana konusmaya yuzu yok ondan boyle yapti dedi oglum cunku kapida cokkk guzel okudum anne aferin dedi ogretmenim dedi ..neyse bu birinci sinif okuyor olmalari iyiogrenci olmalari anlamina gelmiyor seneye daha iyi anliycak herkes ...hos cocugun yaninda aaa siz nasil olmazsiniz .......... super okuyordu yazilisida iyiydi ay inanmiyorum konusmalarina magruz kaliyorum oglumda sahit oluyor cok kotu bir hafta gecirdim galiba fazla onemsiyorum farkinda olmadan galiba iyi babasida konusmadigi icin bilmiyorum ..

Allahim ne ayip ya nasil boyle bir uslupla konusur canim sen evini onlar gidince sirkeli su ile sil iyi gelir sizede evin sagina soluna her yere bak bisey yapmasinlar bunlardan hersey beklenir cunku esin normal davranmiyor bi tuhaflik var adamda ...kiyamamm kalbinin acisi ayagininkinden daha cok canini yakiyor dimi ahh kuzumm ...

maşallah rabbim esirgesin
tamam bence bu hafifletici sebep olmuş bu hafta artık çok dikkat edersin olur biter

Aaaa gozu olanin gozu ciksinnn ..bu nedir yaa ..kendileri tepe taklak olurlar insallahhhhh pis cadilarrr....

sen yine tuzsuz etimeğe dönmüşsün :))
çok beğendim menünü afiyet şifa olsun gülüm

Bak canim gercekten esin normal dusunmuyor bu adamda bisey var yaa mantikli biri bunu soylemez yani annemlerle oturun yillik izinde dese daha mantikli ki oda gereksiz bisey ..ya sen evinde yokken onlarin b..k isimi var senin evinde aaaaaa agzimida bozdum sunundaa yani yanimda olsalar yolarim yani ....

ayyyy iyiki kırılmamışşş kafan dalgın tabi dikkatsiz basınca dengen kayboldu çok geçmiş olsun eziği hafife alma sakın doktor krem ilaç verdi mi yada atel takman gerekecek mi
kv ve tayfası gitmiş ama sevinememişsin bile eşinle kavgayı tatlıya bağlamak için ayağının ağrısını kullan nazlan
savaşta ve eşlerin arasını düzeltmede yalanın günahı yok zaten ağrın var sen abart uzat biraz yalan olup günah olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…