Haydi Yine Yeniden...

Canim zaten emin ol senin yaptığın hazırlıklar ders olur bence. Sende iyiki varsın canım her zaman yazabilirsin
maşallah rabbim esirgesin
tamam bence bu hafifletici sebep olmuş bu hafta artık çok dikkat edersin olur biter
Amin canım tüm yavruları inşallah

inşallah bırakabilirim aşırı derece de yoksunluk hissi ve baş ağrısı yapıyor 7 saattir içmemiştim az önce camın önünde içtim bir tane
haftalık 50 lira veriyorduk sabah ben yediriyorum yemezse yanına veriyorum okulda öğle yemeği çıkıyor zaten abur cuburu da evden götürüyor çoğu zaman benim sıpa baktım 70 e çıkardı hafta sonuda 5-10 alıyor bu hafta 20 verdim bitirince ek yapıcam dedim bu gün bitirmiş galiba okulunun etrafın daalışveriş yapacağı hiçbir şey yok çok sakin de dışarı çıkamaz öğlenleri :)

suyu arttır azcık canoomm menü iyi afiyet şifa olsun

kız sen kanatlarını nereye sakladın kocan seni melek diye almış baksana görme duyma hizmet et oooo unuttuğu bir şey var
rabbim bizi ona kulluk etmek için yarattı eşlere ve ailelerine hizmet edip sessizce yaşayıp onlara kulluk etmek için değil

küçücük yavrucağın düşündüğüne benim ağlamamı mı istiyorsun ....
herşeyiyle zarar bu zıkkım keşke hiç başlamasaydım daha önce 3 kere bıraktım 8-11-5 klo alarak tekrar başladım ve hep korktum bırakmaya çalışırsa yine çok kilo alırsam diye aslın da bahane kilo almak o baş dönmeleri kusmalar sinirli olma halleri beni korkuttu inşallah bu defa psikolojik olarak tam hazır olup bırakırım

Kızlar bir haftadır bende elektrik var nereye dokunsam çarpıyor... ogluma, kapıya... neden sizce ?
Ayakkabin yada kabanindan olabilir botlar acayip ellektirik yapiyor ondan oluyordur canim esimdede cok olur ozellikle bot giydiginde surtunmeden dolayi ellektirik yukleniyor vucut topraga ciplak basmak lagzim vucudundaki elektirigin gitmesi icin ....

neden adaletli davranmıyor sen hadi neyse de oğluna bu çok kötü etki edebilir öğretmeninin sözünü tutmadığını çok çalışsa da işe yaramayacağını düşünüp öğretmenine güvenmeye bilir

Esimde senin gibi oluyor o da denedi yapamadi hergun kizarim icme sunu diye ama alismis okulda naparsinn insallah sen birakabilirsin canim ..

çok güzelll hele de mekik çekebilmen çok iyi bana çok zor geliyor boynum çok ağrıyor eşim yarım mekik çek diyor ama o da boynumu çok ağrıtıyor göbek mide üstü fazlalıklarına en iyi spordur mekik

Inan nedenini bilmiyorum gercekten ...oglum akilli bir cocuk aynen dedigin gibi dusunuyor galiba ben bu isi basaramiyorum diyor okumak istemiyor artik agliyorr yazik valla daha 6 yasinda su yasadiklarina bak

vallaha mıııııııı kadın diyor 1 saat sonrası sen düşüyorsun bak bacım ben huylanırım böyle şeylere birşeyler mi çeviriyor yoksa senin kv tövbe tövbeee şeytan dürtüyor aklıma neler geliyor
reglin bitmeden de okuyabilirsin gülüm tomurcuğun dediği duayı sen bol bol oku

Inan nedenini bilmiyorum gercekten ...oglum akilli bir cocuk aynen dedigin gibi dusunuyor galiba ben bu isi basaramiyorum diyor okumak istemiyor artik agliyorr yazik valla daha 6 yasinda su yasadiklarina bak
çocuğun çok zeki maşallah rabbim esirgesin herşeyi akıl eder düşünür hatta bizim düşündüğümüzden bile daha hassas gör neler geçmiştir kuzumun aklından bu böyle olmaz öğretmeniyle konuşman gerekecek yazık değil mi 6 yaşındaki çocuğun emeğine hevesine

yüzde 90 emin gibiyim anacım bunlar kötü işlerle uğraşıyor senin de aklına geldi değil mi yine

Kızlar bir haftadır bende elektrik var nereye dokunsam çarpıyor... ogluma, kapıya... neden sizce ?
hahahah sen de bizdensin çarpılmaya hoş geldinnn:)))
tahta metal palstik cam su hiç farketmez kolumdan elimden cacağımdan çatır çatır herşeyden çarpılıyorum bazen elimin parmakları kopacak sanıyorum utanmasam ağlıyacam o kadar acıyor :))
hava da fazla bulut olup yağmadığı zaman statik elektirik çoğalır topraklama gerek bize de bu soğukta dışarı çıplak ayak toprakta da gezilmez kii

kız ben botta giymiyorum dışarı bile çıkmıyorum camdan sudan bile çarpılıyorumm oğlanı eşimi de çarpıyorum ama benim canım daha çok acıyor bize aynen toprak lazım saksıdaki çiçeğin dibine elimizi mi soksak işe yarar belki

ben menü yazmadım galiba
öğleye doğru
2 kase ıspanak çorbası
1 dilim t.b. ekmeği

ara
1 muz
2 mandalina

akşam
fırında köfte
yoğurtlu köz biber
bir kaç çatal makarna

yemek sonrası
1 çikolatalı gofret

gece 11 de
1 muz daha

şeker kazanına düşücem bu ara canım sürekli birşeyler istiyor sigarayı azaltınca yine mi coşuyorum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…