- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.321
Canim zaten emin ol senin yaptığın hazırlıklar ders olur bence. Sende iyiki varsın canım her zaman yazabilirsinBir bucuk haftadir konusuyorum oglumun cok hasas oldugunu biliyor ..konusmanin cokta faydasi olacagini sanmiyorum biraz dedigim dedik biri yanlis anlayabilir beni ogluma yansir diye acikcasi cekiniyorum ...ogretmene asla akil vermek tarzinda konusmalardan bende hoslanmam konusmamda galiba bahsini bile gecirmemek en iyisi ben ogun oglumun mutlulugunu goreyim yeter cunku o hic madalya alamiycagini saniyor bugun cok agladi kimseyi alkislamiycam dedi bende onlarin basarili oldugunu onunda alkislamasinin guzel bir davranis oldugunu soyledim ..okula gitmek istemiyorum dedi bakalim yarin nasil bir ruh hali olacak cok uzulecek kuzum kesin olan buyarin ona ufak suprizler yapiyim diyorum kece aldim arkadaslarina keceden cerceve yapicam taslagini cizdim az once sabah biraz yaparim mutlu olur kuzum birde kucuk etiketler bastirdim artik okuyorum diye adi da var cerceveye zimbalarim onuda ...birde eti puftan kardan adam yapicam her cocuga bakalim baya bir hazirlik var .. cok tesekkur ederim canim iyiki varsiniz gunlerdir icim icimi yiyordu bir nebzede olsun rahatladim ..
Amin canım tüm yavruları inşallahmaşallah rabbim esirgesin
tamam bence bu hafifletici sebep olmuş bu hafta artık çok dikkat edersin olur biter
inşallah bırakabilirim aşırı derece de yoksunluk hissi ve baş ağrısı yapıyor 7 saattir içmemiştim az önce camın önünde içtim bir taneAa bak bu guzel haber cok iyi olur konusman soz verdiyse tutar annesi sen yinede takibi birakma bakkalida uyardigin iyi olmus hasliklarida azaltabilirsiniz oglum anne oglen yemek yemiyorlar sigara aliyorlar diyo hatta borc yapiyorlarmis bu konuyuda konus onunla insallah asarsiniz bu problemi canim o daha tazecik bir fidan yazik olur cigerlerine .. hatta sanada bir sebeb cikti bak sende onunla birlikte birakmayi deneyebilirsin ne guzel azaltmissin bak allah yardimcin olsun bu yolda ...
suyu arttır azcık canoomm menü iyi afiyet şifa olsunSabah 9 30
iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Iki dilim salam
Bir ck bal
Bir parca limonlu brokoli
Ara 11 00
Ince dilim yas pasta
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Uc parca sosis yarimdi
Birazcik tel peynir
Aksam 18 00
Dort kasik kabak yemegi
Iki kasik yogurt
Yumrugum kadar limonlu brokoli
Bir dilim ekmek
Su 1.5 litre oldu
Spor yok
kız sen kanatlarını nereye sakladın kocan seni melek diye almış baksana görme duyma hizmet et oooo unuttuğu bir şey varBen su an donmuş gibiyim beynim uyusmus sanki biktim canım he5cekten bikyim esimin ana baci takintisindan beyefendinin niyeti bu kışı anasigil bizde gecirmeliymis nolurmuski ben hetseyi buyutmesem onlar ne derse dedin duymasam gormesem yok ya ben evliya torunumuyum kaldıki evliya torunu bile bunlara katlanmaz
küçücük yavrucağın düşündüğüne benim ağlamamı mı istiyorsun ....Ah canım benim kötü bir gün olmuş geçen bahar aylarında bir araba kaldırıma çıkmıştı yoldan çıkıp sonrasında toparladı ama ben ke dimi sakinmasam carpmisti, cantama çarpması ile kurtulmustum. maalesef bu sürücüler araba altlarında olunca dünya onların gibi davranıyorlar. o bayana da ne kadar üzülsem az Rabbim dayanma gücü versinbabaciginada Rabbim sağlıklı huzurlu iman dolu bir ömür nasip etsin :)
Ay canım benim baskı h iç ise yaramıyor çevremizde çok örnekler var. Ama şu mudur Yard fikri çok güzelinş tez zamanda vaz geçer. benim eşimin babası koahtan vefat etti ama eşim hala içiyor o kadar güzellikle dil döktüm bak oğlun seni örnek alır dedim ama hep geciştiriyor. hatta kızım paketin üstünde ki resimleri görmüş babasına diyor ki, sen sigara içersen ölursun beni babasız mi bırakmak istiyorsun. benim aglamami mi istiyorsun demişti.
Ah ahhh bende hedefin h sine bile ulaşamadımama benim ki belli canım haftada iki gün kaçamak olunca kalan günler onu toparlamakla geçiyor. senin nedenin daha kolay canım ins wc sorunu ile bu problemi de asarsin
Sağolasın kuzum darısı bütün yavrulara
Ayakkabin yada kabanindan olabilir botlar acayip ellektirik yapiyor ondan oluyordur canim esimdede cok olur ozellikle bot giydiginde surtunmeden dolayi ellektirik yukleniyor vucut topraga ciplak basmak lagzim vucudundaki elektirigin gitmesi icin ....Kızlar bir haftadır bende elektrik var nereye dokunsam çarpıyor... ogluma, kapıya... neden sizce ?
neden adaletli davranmıyor sen hadi neyse de oğluna bu çok kötü etki edebilir öğretmeninin sözünü tutmadığını çok çalışsa da işe yaramayacağını düşünüp öğretmenine güvenmeye bilirOkulda bazi probler oldu velinin birine fikrini begenmedigimi soyledim kadin delirmis ozelden yarim sayfa yazi yazmis madalya toreni var ogluma super dedigi halde ogretmeni ikinci grupta takacakmis madalyasini ona canim sikildi her an icin gecebilir ilk gruba dedi bir bucuk haftadir cocugum saatlerce kitap okudu okuyor diyor ama daha hizli okumasini istiyorum dedi .. almadi ilk grubabize her sesi okuyana takarim madalyayi demisti simdide hizli degil diyor neyse bu bana mesaj atan arkadasada heran ikinci gruba alirim dedi cocuk son sesleri annesi soylemeden okuyamiyormus annesi dedi ..bugun bir baktim ikinci grupta bende varim dedi kadin ...cok uzuldum cocugumun hakkinin yenildigini dusunuyorum yazilida iki dogrusu olan bir cocukla tum sorulari dogru cevaplayan cocuk nasil ayni grupta olur cocugumunda benimde psikolojim bozuldu yuzumdeki sivilcelerin sebebide bu canim ..siz biliyorsunuz ben cocuguma nasil ders calistiriyorum ..burdan melrine tevafukka az yazmadim onlardan fikir aldim off daha yazacak cok sey var ama neyse ....
Esimde senin gibi oluyor o da denedi yapamadi hergun kizarim icme sunu diye ama alismis okulda naparsinn insallah sen birakabilirsin canim ..inşallah bırakabilirim aşırı derece de yoksunluk hissi ve baş ağrısı yapıyor 7 saattir içmemiştim az önce camın önünde içtim bir tane
haftalık 50 lira veriyorduk sabah ben yediriyorum yemezse yanına veriyorum okulda öğle yemeği çıkıyor zaten abur cuburu da evden götürüyor çoğu zaman benim sıpa baktım 70 e çıkardı hafta sonuda 5-10 alıyor bu hafta 20 verdim bitirince ek yapıcam dedim bu gün bitirmiş galiba okulunun etrafın daalışveriş yapacağı hiçbir şey yok çok sakin de dışarı çıkamaz öğlenleri :)
çok güzelll hele de mekik çekebilmen çok iyi bana çok zor geliyor boynum çok ağrıyor eşim yarım mekik çek diyor ama o da boynumu çok ağrıtıyor göbek mide üstü fazlalıklarına en iyi spordur mekikmenüm:
10:30 kahvaltı domates 2 kaşık lor, 1 poğaça, yarım yumurta,5 zeytin
ara 14:00 2 gün kurusu
16:00 korn flakes
ara yok
20:00 kuru patlıcan yemeği 3 kaşık,kırmızı mercimek çorbası 1 kase, 3 kaşık kavurma,1 kase pul biberli yoğurt
2 lt su
leslie 3 mile
50 squat
50 mekik ama bu squat ve mekik güne yayıldı ynı anda yapamadım hepsini
Inan nedenini bilmiyorum gercekten ...oglum akilli bir cocuk aynen dedigin gibi dusunuyor galiba ben bu isi basaramiyorum diyor okumak istemiyor artik agliyorr yazik valla daha 6 yasinda su yasadiklarina bakneden adaletli davranmıyor sen hadi neyse de oğluna bu çok kötü etki edebilir öğretmeninin sözünü tutmadığını çok çalışsa da işe yaramayacağını düşünüp öğretmenine güvenmeye bilir
vallaha mıııııııı kadın diyor 1 saat sonrası sen düşüyorsun bak bacım ben huylanırım böyle şeylere birşeyler mi çeviriyor yoksa senin kv tövbe tövbeee şeytan dürtüyor aklıma neler geliyorReglim bitince okuyayım ama beni umursamayan eş için uğraşmaya degermi bilmiyorum icim soğuğuyor ona karşı
Biliyomusun dun kaynanam dikkat et merdivenlerden düşmeyesin dedi bende yok anne dikkat ediyorum dedim nalları dikersen görürsün dedi güldü bugün onlar gittikten bir saat sonra ayağım kaydı merdivenlerden aşağı nasıl düştüm bilmiyorum görenler nasıl korkmuslardi koşup geldiler eşimden başka herkes çok üzüldü
çocuğun çok zeki maşallah rabbim esirgesin herşeyi akıl eder düşünür hatta bizim düşündüğümüzden bile daha hassas gör neler geçmiştir kuzumun aklından bu böyle olmaz öğretmeniyle konuşman gerekecek yazık değil mi 6 yaşındaki çocuğun emeğine hevesineInan nedenini bilmiyorum gercekten ...oglum akilli bir cocuk aynen dedigin gibi dusunuyor galiba ben bu isi basaramiyorum diyor okumak istemiyor artik agliyorr yazik valla daha 6 yasinda su yasadiklarina bak
yüzde 90 emin gibiyim anacım bunlar kötü işlerle uğraşıyor senin de aklına geldi değil mi yineBak canim gercekten esin normal dusunmuyor bu adamda bisey var yaa mantikli biri bunu soylemez yani annemlerle oturun yillik izinde dese daha mantikli ki oda gereksiz bisey ..ya sen evinde yokken onlarin b..k isimi var senin evinde aaaaaa agzimida bozdum sunundaa yani yanimda olsalar yolarim yani ....
hahahah sen de bizdensin çarpılmaya hoş geldinnn:)))Kızlar bir haftadır bende elektrik var nereye dokunsam çarpıyor... ogluma, kapıya... neden sizce ?
kız ben botta giymiyorum dışarı bile çıkmıyorum camdan sudan bile çarpılıyorumm oğlanı eşimi de çarpıyorum ama benim canım daha çok acıyor bize aynen toprak lazım saksıdaki çiçeğin dibine elimizi mi soksak işe yarar belkiAyakkabin yada kabanindan olabilir botlar acayip ellektirik yapiyor ondan oluyordur canim esimdede cok olur ozellikle bot giydiginde surtunmeden dolayi ellektirik yukleniyor vucut topraga ciplak basmak lagzim vucudundaki elektirigin gitmesi icin ....
aminn inşallahEsimde senin gibi oluyor o da denedi yapamadi hergun kizarim icme sunu diye ama alismis okulda naparsinn insallah sen birakabilirsin canim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?