- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.341
Bugun sinifta durgun durgun oturdu uzulme dedim ona dedim ama icimden kocaman bisey koptu gitti kuzum benim oyle farkindaki herseyin sevdigim iki veli vardi onlar nasil olur abla dediler ilk okuyanlarin icinde oydu nasil aramizda olmazsin dediler bende flim koptu kendimi sinifin disina cok zor attimçocuğun çok zeki maşallah rabbim esirgesin herşeyi akıl eder düşünür hatta bizim düşündüğümüzden bile daha hassas gör neler geçmiştir kuzumun aklından bu böyle olmaz öğretmeniyle konuşman gerekecek yazık değil mi 6 yaşındaki çocuğun emeğine hevesine
Bugun sinifta durgun durgun oturdu uzulme dedim ona dedim ama icimden kocaman bisey koptu gitti kuzum benim oyle farkindaki herseyin sevdigim iki veli vardi onlar nasil olur abla dediler ilk okuyanlarin icinde oydu nasil aramizda olmazsin dediler bende flim koptu kendimi sinifin disina cok zor attimbugun yapilacak ilk toren yavrum ne yapar bilmiyorum keske goturmeseydim okula
Ay yavrum ya ağlama daha fazla kendini yıpratma lütfen.yanlış anlarsa anlasın konuş bence öğretmenle.olmadı değiştirin sınıfını bu ne böyle.bu emek bu başarı nasıl görmezden gelinir ki.oğlun üzgün olduğu için sende paramparçasın haliyle ana yüreği canım ama sen ona moral olmalısın motive etmelisinGunaydinn gun sizin aydin olsun bana karanlik basladi üzüntümün tarifi yok icim aciyorrr niye boyle hissediyorum bilmiyorumm yavrumun ici aciyorda ondanmi boyle icim yaniyoraglamaktan yazamiyorumm
Gunaydinn gun sizin aydin olsun bana karanlik basladi üzüntümün tarifi yok icim aciyorrr niye boyle hissediyorum bilmiyorumm yavrumun ici aciyorda ondanmi boyle icim yaniyoraglamaktan yazamiyorumm
Kızlar bir haftadır bende elektrik var nereye dokunsam çarpıyor... ogluma, kapıya... neden sizce ?
Boşver o zaman şu saatten sonra sen de onu tınlama canım.eninde sonunda yanaşacakKeske yanyana olsaydik sarilip aglardik gin banada aydinlik değil
Kocam kişisi bi nasılsın bile demedi başkalarının herseyiyle ilgilenen adam beni hic tinlamiyir bile sebeb anası bacilari niye bizde kalmıyor ben onlara niye gitmeyin dememişim
Bilmiyorum canim cok kizginim ofkeyle herseyi soyleyebilirim ... zaten okula yazdirirken eger ogretmeni begenmezsem okul degisikligi yapariz diye konusmustuk esimle ev sahiplerimiz cocuklarini iyi bir okula gonderiyor esime sizin ufakligida oraya yazdiralim demisti ben uzakta bisey olsa nasil okula giderim demistim o nedenle buraya yazdirdim ... isin asli ben hergun okudumu nasildi diye sordum galiba isi inada bindirdi cunku dun arkadasda abla bende hergun soruyordum nasil hocam oglum iyimi diye dedi hocada hergun ayni seyi soylemis cok kotu hic duzelme yok kadin hicmi demis son konusmada hic demis yol boyu agladim diyo annesi hic sorma cocugu artik demis yirmi gun sonra toplantida oglunuz iyi okuyor cok iyi dikteleri iyi falan dedi ..bu dedigim cocukda hastane raporu ile ustun zekali cocuk yani ..ben bu konusma ile sunu anladim kadina surekli bisey sorunca olayi inada ceviriyor ..bizim olayimizda inada bindi afedersin bi tarafini kaldirdik bundan sonra karar aldim hic sormuycam cocugumun durumunu ..dun onluk birlik ogrenmis oglum ben ona 7 onluk 9 birlik ne eder dedim 79 dedi direk ben cevabimi cocugumun basarisi ile verecem oglunuz super derse bir daha ikinci grupta olan bir cocuk asla super olmaz diycem cocugumuda kasmiycam relax olacam yeter artik okuyo cunku ekimin ortasinda basladi ses vermeye suan aralik ve benim oglum okuyor daha ne olsun cok yazdim ama kusuruma bakmayin ne olur hakkinizi helal edin ....Ay yavrum ya ağlama daha fazla kendini yıpratma lütfen.yanlış anlarsa anlasın konuş bence öğretmenle.olmadı değiştirin sınıfını bu ne böyle.bu emek bu başarı nasıl görmezden gelinir ki.oğlun üzgün olduğu için sende paramparçasın haliyle ana yüreği canım ama sen ona moral olmalısın motive etmelisin
Keske kuzum omzunda aglayacagim dostlarimda cok uzakta cok isterdim gercekten aileden kimseye anlatmadim cunku onlar anneanne babaanne hissiyati ile davranacaklar ....canimmm dedigim gibi esin normal degil ..hem niye gitme diyecekmissinki iki adim yerde otursunlar evlerinde sizde aksam gidin gorun geride evinize gelin ...benim kayinvalidede cok yakin ama oyle kafasina gore oylesine bile gelmez bana annemlerde ayni ..esim aksamlari bi ugrar ben pisirdiyesem ona yollarim o pisirdiyse bana yollar iliskilerde vic vic bir arada olmak yipratir mesafe her zaman iyidir canimKeske yanyana olsaydik sarilip aglardik gin banada aydinlik değil
Kocam kişisi bi nasılsın bile demedi başkalarının herseyiyle ilgilenen adam beni hic tinlamiyir bile sebeb anası bacilari niye bizde kalmıyor ben onlara niye gitmeyin dememişim
Benim esimde cok yasar bu durumu yalin ayak gezer evde bende kizarim hasta olcan diye oda rahatlatiyor beni yaniyor ayaklarim der demekki dogruymus ..ufaklikta oyle pek sever sip sip betonda gezmeyi sipa ..faydasi varmis megerse ogrendigim iyi oldu valla uygulariz evdeCanım neden olur bilmem ama araştırdım ufaktan senin için;
STATİK ELEKTİRKLE YÜKLENİP HERHANGİ BİR ŞEYE (KALORİFER, METAL, AİLENİN DİĞER ÜYELERİNE) DOKUNUNCA NEDEN ELEKTRİK ÇARPMASI OLUR?
Statik elektriğin oluşmasında sürtünme çok önemli. Bazı maddeler sürtünmeyle çok çabuk statik elektrikle yüklenirler.
Kış aylarında elektrostatik yüklenme artar. Bunun çeşitli nedenleri var. Öncelikle atmosferik olarak elektrostatik yük artar. Kışın giyilen sentetik oranı yüksek kazaklar, altı lastik ayakkabılar önemli etkenler. Ayrıca tümüyle halı kaplı evlerde bu sorun daha da artar.
Elektrostatik olarak yüklenen vücut, bir biçimde toprakla etkileşim yapmazsa, yani yükü boşaltacak bir kanal bulamazsa doğal olarak birikir. Bu birikim yükü aktaracak bir kanal bulduğunda hızla boşalır. İki insanın teması, metal bir cisme dokunma gibi durumlarda, yük hızla bir yerden diğerine akar ve bazen acıtacak kadar yoğun hissedilen bir akışa neden olur.
Çözümü basit aslında, sık sık toprakla ya da çıplak betonla temas etmek bu durumu azaltır. Yaz aylarında çıplak ayakla gezmenin böyle bir yararı da vardır. Olabildiğince altı lastik ayakkabı ve sentetik malzemeden yapılmış ürünler giymekten kaçının. Sık sık çıplak ayakla evinizin beton ya da seramik ya da mermer alanlarında dolaşın. Tüm evi halıyla kaplamaktan kaçının. Bunları denediğinizde elektrostatik yüklenmeden doğacak elektrik çarpmalarından daha az etkilenirsiniz.
Keske kuzum omzunda aglayacagim dostlarimda cok uzakta cok isterdim gercekten aileden kimseye anlatmadim cunku onlar anneanne babaanne hissiyati ile davranacaklar ....canimmm dedigim gibi esin normal degil ..hem niye gitme diyecekmissinki iki adim yerde otursunlar evlerinde sizde aksam gidin gorun geride evinize gelin ...benim kayinvalidede cok yakin ama oyle kafasina gore oylesine bile gelmez bana annemlerde ayni ..esim aksamlari bi ugrar ben pisirdiyesem ona yollarim o pisirdiyse bana yollar iliskilerde vic vic bir arada olmak yipratir mesafe her zaman iyidir canim
angelinaaa ne yapıyorsun sen yaaa kendine gel hatunnnnGunaydinn gun sizin aydin olsun bana karanlik basladi üzüntümün tarifi yok icim aciyorrr niye boyle hissediyorum bilmiyorumm yavrumun ici aciyorda ondanmi boyle icim yaniyoraglamaktan yazamiyorumm
bu böyle olmaz sen de ayna yöntemi denen tekniği dene bu ne böyle yaaaav burada mağdur olan sensin ama suçlu muamelesi görüyorsun allah bize dili sadece tat alalım diye vermemiş sen de kullan şu dilini azcık kapris nedir bencillik nedir öğren bacım yazık değil mi sanaKeske yanyana olsaydik sarilip aglardik gin banada aydinlik değil
eline sağlık tomurcuğumEki Görüntüle 1928411
HAFTANIN BİRİNCİSİ S sultankemer -0,9 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
sara_28 +1,7 kg
tomurcukkk +0,9 kg
Ayy aman anasina ney bisey olmasin da kiz kurulari basina kalir yoksa valla senin esin kasiniyor senin gibisini mumla arasa bulamaz valla baska biri olsaydi onlari simdiye kapisinda kopek ederdi canimm istedigi gibi esin ailesini korusun cirkef biri olaydin oooo o bile tirsardi bunlar baska islerlede ugrasiyo galiba agzini dilini bagliyorlar senin yoksa tabiri caizse essek kadar karilarin ne isi var senin evinde ...canim bak bir doktora git istersen belki zarar gormustur dikislerin hak konusuna gelince lutfen yazmaktan cekinme cunku burada yazmazsan catlarsin hakkim helal olsun kuzum o nasil soz ...Evde kalmış kız kurusu bacilari ilerde analarina bisey olursa evlerinde kalmasinlar diye abilerine onun yolunu yapıyorlar ama bu mumkun değil onlarla aynı evde yaşayamam ben bu yuzden korkum sirf bu yuzden bosanacaz diye korkuyorum Allah onların cezasını versin başıma bela oldular edimde zaten onlara karşı aşırı pasif ne yapsalar ne etseler ne görüyor gördüğü zaman bile bunda ne var diyor onun gozunde onlar hic haksız degil onu tek dusunen anasıyla bacılari
Basım cok agriyor catlayacak gibi dünkü düşmeden sonra sezaryan ameliyatinin yeri cok agriyor sanki kesiliyomus gibi
Dertlerimle başınızı sisiriyorum hakkınızı helal edin
Galiba cocuklarim benim en zayif tarafim sabah oyle oglumun hali uzdu beni yoksa ben cok sey yaparimda oglum uzulur korkusu var bende okuldan gelince konusacam zaten yeter yiprandigimiz herkes hakettigi cevabi alacak benden ...angelinaaa ne yapıyorsun sen yaaa kendine gel hatunnnn
çocuğun senin hislerini de anlar sen farketmeden dışarıyada belli edersin çocuk iyice bunalıma girer ben senin bu kadar çabuk tabiri caizse su koyu vermene şaşırdım(doğru kelime ne şu an aklıma bir bu geldi özür) sen bu değilsin sen yeri geldiğinde kaplan olan kadınlardansın SİRKELEN KENDİNE GEL ve çocuğunun ruh halini düzelt sen çok başarılısın nazar değmesin diye sonraya seni sakladı öğretmenin de bişeyler bul sonrada öğretmene kaplan kürkünü giyip gidip konuş bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?