- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.361
Ellerine saglik tomurcugum ellerin dert gormesin sultancim tebrik ederim cok istikrarlisin boyle devammm ...Eki Görüntüle 1928411
HAFTANIN BİRİNCİSİ S sultankemer -0,9 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
sara_28 +1,7 kg
tomurcukkk +0,9 kg
Eline sağlık canım S sultankemer cok nseviniyorum canım böyle devamEki Görüntüle 1928411
sara_28 +1,7 kg
tomurcukkk +0,9 kg
ara eşini seni doktora götürsün gülüm hem ayağına baktır hem de sezaryan yerine baktır hiç çekinme annesi kardeşleri nasıl emri vaki yapıyor sen de yap seni senden başkası düşünmez canına bak gülümEvde kalmış kız kurusu bacilari ilerde analarina bisey olursa evlerinde kalmasinlar diye abilerine onun yolunu yapıyorlar ama bu mumkun değil onlarla aynı evde yaşayamam ben bu yuzden korkum sirf bu yuzden bosanacaz diye korkuyorum Allah onların cezasını versin başıma bela oldular edimde zaten onlara karşı aşırı pasif ne yapsalar ne etseler ne görüyor gördüğü zaman bile bunda ne var diyor onun gozunde onlar hic haksız degil onu tek dusunen anasıyla bacılari
Basım cok agriyor catlayacak gibi dünkü düşmeden sonra sezaryan ameliyatinin yeri cok agriyor sanki kesiliyomus gibi
Dertlerimle başınızı sisiriyorum hakkınızı helal edin
Ne baş şişmesi canım bir nebze rahatlatabiliyorsak ne ala.çoğu zaman en yakınımıza anlatamadığımız şeyleri burda paylaşıyoruz.sen şimdi bu sıkıntılarını kendi ailene rahat anlatabiliyor musun üzülmesinler diye anlatamazsın.o yüzden dilediğin zaman yaz dök içini rahatla...Evde kalmış kız kurusu bacilari ilerde analarina bisey olursa evlerinde kalmasinlar diye abilerine onun yolunu yapıyorlar ama bu mumkun değil onlarla aynı evde yaşayamam ben bu yuzden korkum sirf bu yuzden bosanacaz diye korkuyorum Allah onların cezasını versin başıma bela oldular edimde zaten onlara karşı aşırı pasif ne yapsalar ne etseler ne görüyor gördüğü zaman bile bunda ne var diyor onun gozunde onlar hic haksız degil onu tek dusunen anasıyla bacılari
Basım cok agriyor catlayacak gibi dünkü düşmeden sonra sezaryan ameliyatinin yeri cok agriyor sanki kesiliyomus gibi
Dertlerimle başınızı sisiriyorum hakkınızı helal edin
Degisik aksamli bir menu canim.ama abarti birsey yok menude...menüm
sabah
1 elma
öğle
1 dilim patatesli börek
peynir
ara
muz
bitki çayı
akşam
tozuttum :))
pişi (içi ekmek gibiydi becerememişim ilk defa yaptım)
karnıbahar kızartması (yumurta unla değil bulamaç gibi sosla)
peynir
bal
mayasız yaptım ele yapışan hamurduDegisik aksamli bir menu canim.ama abarti birsey yok menude...
Bu arada pişiyi firindan alinan hazir ekmek hamuru ile de yapabilirsin mayalamakla ugrasma...
Kendin yoguracaksan ve pisinin yumusak olmasini istiyorsan hamuru biraz civik birakmak gerekir.kulak memesi kivaminda yapma.ekmek gibi oluyor.eline yapisacak kivamda civik birak mayalansin elini yaglayip alabilirsin yada parmaklarini unlayip alabilirsin pişi bezelerini...
en iyisi akışına bırak gitsinnBen menü yazmaya yarından itibaren devam edecem su içmeyede başlayacam yeniden bacağım ve ayakbilegim iyileşince lesliyede devam edecem herşeyi akışına bırakmak en iyisi galiba yoksa kafayı yiyecem
hadi bakalım hepimize bir enerji güç kuvvet versin rabbim tam gaz sağlıklı olmaya ideal bedenimize odaklanalım hepimiz :))tomurcukkk Ben geldim ama ne gelme.. Aksam spora, spordan sonra da güne gittim halim hal değil valla
Bakın arkadaşlar bugün itibari ile sizlere söz veriyorum ve tabi kendime...
ARTIK ABARTMAK YOK, SAĞLIKLI BESLENME VE BOL HAREKET VAR
Bugün adına yaptığım tek iyi şey 3 litre su, 40 dk spor ve yeşil çay içmek oldu
Eki Görüntüle 1928411
sara_28 +1,7 kg
tomurcukkk +0,9 kg
en iyisi akışına bırak gitsinn
doktora gitmedin mi gülüm bu gün durumun nasıl sezaryan yerinin ağrısı geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?