Haydi Yine Yeniden...

angelina35 canım bak bu çok basit bir olay ama sen bu kadar etkilenirsen o çocuk da iki misli etkilenir. Azıcık nötr soğukkanlı ol bak ne güzel kararlar almışsin. Önemli olan sizin basarinizla hocayı utandirmaniz gerçekten. Mesela ilerleyen zamanlarda daha büyük şeyler olacak gösteriler törenler... bazen iki şiir okunması gerekiyor ve diğer öğrenciler üzülüyor ama bu oluyor. Ama sen uzulursen o da üzülür canım. He bu konuda sen haklısın canim sakin yanlis anlama ama anne yiz ve güçlü olmalıyız.

ara eşini seni doktora götürsün gülüm hem ayağına baktır hem de sezaryan yerine baktır hiç çekinme annesi kardeşleri nasıl emri vaki yapıyor sen de yap seni senden başkası düşünmez canına bak gülüm
buranın bizim özel olması işte bu yüzden hepimiz sevincimizi de üzüntü, sıkıntımızı da rahatça paylaşabiliyoruz o kadar samimi olduk allaha bin şükür ki paylaşabiliyoruz böyle insanları bulduk birbirimizi
haktan yana helali hoş olsun gülüm ne yaptık ki keşke bir faydamız dokunsa
ben de çok yazıyorum sıkıntımı ağrımı derdimi burada yazmıycam da kime diycem bacım ailemin hepsi ayrı yerde arasam çok üzülecekler komşu desen onlara desem 1 kişi hariç lojmana sakız olurum zaten çok az kişiyle görüşüyorum artık seçiyorum görüşmek istediklerimi lüzümsuz insanlara ihtiyacım yok burada içimi rahat döküyorum da ohhh terapi gibi topiğimiz var dha ne olsun

Son düzenleme:
Ne baş şişmesi canım bir nebze rahatlatabiliyorsak ne ala.çoğu zaman en yakınımıza anlatamadığımız şeyleri burda paylaşıyoruz.sen şimdi bu sıkıntılarını kendi ailene rahat anlatabiliyor musun üzülmesinler diye anlatamazsın.o yüzden dilediğin zaman yaz dök içini rahatla...

menüm
sabah
1 elma

öğle
1 dilim patatesli börek
peynir

ara
muz
bitki çayı

akşam
tozuttum :))
pişi (içi ekmek gibiydi becerememişim ilk defa yaptım)
karnıbahar kızartması (yumurta unla değil bulamaç gibi sosla)
peynir
bal

Sabah 8.30
1 adt etimek
1 kk beyaz peynir
1 domates 5 zeytin
1 cb sut

Ara 11.30
1 adt trabzon hurmasi
2.adt ceviz

Oglen 14.30
1 tabak kuru fasulye
2 catal tuzda balik salamurasindan

Aksam 18
1 kase yogurt corbasi
3 yk pilav 3 yk nohut

Su 2.5 litre
Ara yapmicam dunde yapmadim.limonlu ihlamur icerim...

Degisik aksamli bir menu canim.ama abarti birsey yok menude...
Bu arada pişiyi firindan alinan hazir ekmek hamuru ile de yapabilirsin mayalamakla ugrasma...
Kendin yoguracaksan ve pisinin yumusak olmasini istiyorsan hamuru biraz civik birakmak gerekir.kulak memesi kivaminda yapma.ekmek gibi oluyor.eline yapisacak kivamda civik birak mayalansin elini yaglayip alabilirsin yada parmaklarini unlayip alabilirsin pişi bezelerini...

Ben menü yazmaya yarından itibaren devam edecem su içmeyede başlayacam yeniden bacağım ve ayakbilegim iyileşince lesliyede devam edecem herşeyi akışına bırakmak en iyisi galiba yoksa kafayı yiyecem

tomurcukkk Ben geldim ama ne gelme.. Aksam spora, spordan sonra da güne gittim halim hal değil valla
Bakın arkadaşlar bugün itibari ile sizlere söz veriyorum ve tabi kendime...
ARTIK ABARTMAK YOK, SAĞLIKLI BESLENME VE BOL HAREKET VAR
Bugün adına yaptığım tek iyi şey 3 litre su, 40 dk spor ve yeşil çay içmek oldu

mayasız yaptım ele yapışan hamurdu
yoğurt yumurta karbonat tuz unla yaptım netten aldım tarifi :)))

Ben menü yazmaya yarından itibaren devam edecem su içmeyede başlayacam yeniden bacağım ve ayakbilegim iyileşince lesliyede devam edecem herşeyi akışına bırakmak en iyisi galiba yoksa kafayı yiyecem
en iyisi akışına bırak gitsinn
doktora gitmedin mi gülüm bu gün durumun nasıl sezaryan yerinin ağrısı geçti mi

hadi bakalım hepimize bir enerji güç kuvvet versin rabbim tam gaz sağlıklı olmaya ideal bedenimize odaklanalım hepimiz :))

Eki Görüntüle 1928411
HAFTANIN BİRİNCİSİ S sultankemer -0,9 kg

HAFTANIN UYARILANLARI !!!
sara_28 +1,7 kg
tomurcukkk +0,9 kg

@tomurcukkk @tevafuk55 vay canına yine 1. Olmuşum :) bı havaya girdim :)

Bu aksam cevizli suya başladım. 1 adet cevizi bir bardak suya sabah suyunu içip cevizi yemek için koydum.

Başka onerileriniz varsa çok sevinirim.

Sabah : 10:00 domates biber lor peynirli tam buğday ekmeğine tost
5 zeytin. 1 yumurta

Ara 13:00 2 ceviz 1 kase yoğurt

Öğlen 15:00 2 parça tavuk pirzola, salata,ayran

Ara : kelogs bitter çikolatalı korna flakes. Bitter çikolatalı olduğuna bakmayın, koca pakette, maksimum 7-8 tane vardı.

Akşam 19:00 taze fasulye yemeği 4 kaşık. 3 kaşık bulgur pilavı. 1 parça tavuk pirzola. 1 bardak ayran.

2 litre su. Şu içemiyorum. 2 litreye zarzor tamamliyorum

3 mile leslie. 50 squat, 50 mekik. Squat bugün beni iyice yordu. Bacak kaslarim çok ağrıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…