Haydi Yine Yeniden...

Cok haklisin canim biraz fazla tepki vemis olabilirim uzuldugum tek sey oglumun hakkinin yenmesi o cocuklar dun madalya takarken benim oglum siraya kapanip aglamis ogretmeni gormemis bile cocugumu bu hale ben getirmedim hergun onun ve velilerin yaninda oglunuz super oglunuz cok iyi onun icin soyleyebilecegim tek olumsuz kelimimem yok diyen ogretmenidir ben ona neden ilk grupta olamadigini anlatamadigim icin bu kadar tepkiliyim ...cocugum cok yiprandi dun velinin biri boyle bir etkinligin ayristirma yapilmadan yapilmasini isterdim dedi bir allahin kulu bisey yazmadi watsapp dan ..tavsiyelerine uyucam canim daha sogukkanli olucam simdi oglumun torenine odaklandim dun kac saat kece kestim cok mutlu oldu yavrum ..asla yanlis anlamiyorum sen ogretmensin tecrubelisin bu konularda senin yazdiklarin beni kirmaz aksine yon verir yol gosterir canim tesekkur ederim destegin icin

Neden kimsecikler gelmedi
Kuzum dun oglumla ilgilendim onunla keceden yapacagimiz cerceveleri kestik daha dogrusu ben kestim o keceleri etrafa dagitti ..okulda cok kotu olmus madalya toreni olurken basini siraya koymus aglamis okuldan gelirken soylememisti keceleri yaparken birden agzindan cikti hic aglamadim demisti bana okul kapisinda ben sadece dinledim onu yorum yapmadim allahim basit bir toren kabusumuz oldu ...dun cok yorulmusum parmaklarim morarmis keceleri kescem diye kalindi birde kanepeye uzanmistim uyumusum kusuruma bakma ne olur ...

angelina35 oğlusun nasıl sen nasıl oldun sizi merak ettim
Daha iyiyiz canim bugun okula gitmedik ogretmenimizin babasi taburcu oluyormus o nedenle izinliymis ..dunu atlattik cok sukur aglamali bir gun oldu ama neyse dun dedimya icim aciyo diye oglumda ayni saatlerde okulda aglamis yakin arkadasim var konusmus yaninda oturan kizin annesi konusmus uzulme demis cak yapmis eline sen cok basarilisin biz biliyoruz demis kulagina ..ogretmeni hic bisey dememis buna ragmen hic kizgin degil ogretmenine yavrum benim cok merhametli benim oglum ..dun dunde kaldi biz yolumuza devam edecez insallah.. simdi oglumun gunune hazirlik zamani o mutlu olsun gerisi beni ilgilendirmiyor ..sende bakma arkana onune bak o cadilara cat cat cat ver laflarini oylede koruyor boylede koruyor esin en azindan icinde kalmaz bagzi seyler onlar dusunsun bu saatten sonra kaldigimiz yerden devam canimm ....YILMAK YOKKKK.......

tomurcukkk bu haftanın en fazla kilo alanı benim ama söz veriyorum önümüzdeki hafta bunu telafi edecem

Ben menü yazmaya yarından itibaren devam edecem su içmeyede başlayacam yeniden bacağım ve ayakbilegim iyileşince lesliyede devam edecem herşeyi akışına bırakmak en iyisi galiba yoksa kafayı yiyecem
En doğrusunu yaparsın canım,sana senden başkasından fayda yok.Kendi sağlığını düşün her zaman.Gerisi boş,en yakınım dediğin bile pamuk ipliğine bağlı,bugün var yarın yok...

Süper bir karar canım.evet topikcek biraz boşladık,diyet modundan uzaklaştık ama işin güzel tarafı pes etmiyoruz,kaçmıyoruz,kendimizle yüzleşiyoruz... Bir şeyler bizi buraya çekiyor ve yine yeniden başlama kararı alıyoruz...
Bende söz veriyorum senin mesajın aracılığı ile bundan sonra abartmak yok ve daha hareketli bir yaşam var

mayasız yaptım ele yapışan hamurdu
yoğurt yumurta karbonat tuz unla yaptım netten aldım tarifi :)))
Hıı canım o tarifi bende yaparım ama o ele yapışan olmayacak bildiğin kulak memesi kıvamı olacak.Merdaneyle açıp,bıçakla veya bardak ağzıyla kesip bol yağda kızartıyorum ben.hatta kimisini kaşarlı,beyaz peynirli yaptığım da olmuştur...

Menün güzel canım ama şu kellogsları korn fleksleri bence ara öğünlerinden çıkarmalısın.extra kalori getiriyor sana.istersen öğlen yemeği niyetine ana öğün yap ama ara öğün için fazla geliyor bana...
yoğurt kürü önerecektim ama emzirdiğin için bir şey diyemiyorum dokunur mu bebişe diye.1 kase yoğurda 1 er çay kaşığı tarçın zencefil zerdeçal koyuyorsun.yatmadan 2-3 saat önce yiyip üzerine bol su içiyorsun.haftada 3 kez falan yapmak yeterli.göbek bölgesindeki yağları eritiyor düzenli yediğinde...

ne kusuru canım olur mu öyle şey.menü vermek anlamında sormadım zaten kimsenin uğrayıp uğramadığını.merak ettim o kadar saat bir şey yazılmayınca...
kıyamam paşaya ya ağlamış demek.içim parçalandı valla okurken onun o halini hayal ettim sınıfta.kendimi senin yerine koyuyorum da gerçekten zor ve kafaya takılacak bir şey.aynısı okula gittiğinde benim oğluma yapılsa bende fena olurdum kesin.ama bir damla göz yaşına kıyamam gider konuşurum öğretmeniyle.

En doğrusunu yaparsın canım,sana senden başkasından fayda yok.Kendi sağlığını düşün her zaman.Gerisi boş,en yakınım dediğin bile pamuk ipliğine bağlı,bugün var yarın yok...

Aynen canım eşim olacak kişi kenfidi haklıymış gibi ne konusuyor nede bi nasılsın diyor sanki eşi degilimde düşmanıyım o kadar canım yanıyorki anlatamam bana benden başkasından fayda yok bakalım hayat bana neler hazırlıyor

Kıyamam yaa oglusunu benim yerime opermisin sara teyzen seni cok seviyomus senin icin dua ediyomuş de dilerim cok başarılı bir insan olur

Yilmak yok ne kadar düşsekte ayaga kalkmasını biliyoruz biz güçlü kadınlarız

Az once optum senin soyledikleri soyledim .benim teyzemmi var ismide sarami cok degisikmis ismi dedi ..ayrica sizi cok merak ediyorum dermisin dedi .... aynen dediklerini ilettim sana
Insallah canim ..cok sukur yikilmadik ayaktayiz

Aa canim hosgeldin.bizler iyiyiz sen nasilsin.bebisin dogmustur Allah bagislasin.iyi mi hersey yolunda mi? Kilo durumlarin nedir
İyiyiz canım :)
Bebişimiz de geldi 8. Ay içindeyiz
Herşey yolunda canım,
Özlemişim sizleri...
Kilo durumlarını hiç sorma tomurcukkk 'um

Çok rezil durumlardayım, napsam diye düşünürken geldi zaten aklıma da burası...
Epey oldu uğramayalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…