Haydi Yine Yeniden...

105 le Doğuma gittim, 95 e kadar indim bi ara...
Sonra 98-100 civarı geziyordum
Taki bu sabaha kadar son 1 hf dır çok yedim. Bu sabah 103,5 görünce dümura uğradım

Sen naptın canım ameliyat falan oldun mu?
Sağlık durumun nasıl? Herşey yolundadır umarım...

Sen naptın canım ameliyat falan oldun mu?
Sağlık durumun nasıl? Herşey yolundadır umarım...
Şükür herşey yolunda canım.En son üveitten dolayı Behçet çıktı bende.Paterji pozitif dedi aft çıkmadığı halde.Neyse onunla ilgili bir sıkıntı yaşamıyorum.
Geçem hafta göğüs küçültme ameliyatı için rapor aldım araştırma hastanesinden.Haftaya da ameliyat günü alıcam inşallah...
Sen izinde misin hala,başladın mı göreve?

Taki bu sabaha kadar son 1 hf dır çok yedim. Bu sabah 103,5 görünce dümura uğradım
Olsun canım verirsin dert etme.Bende 117 olmştum doğum sonrası şimdi 70-71 kiloyum.
Emziriyor musun ?

İyi canım, hadi bu kadarla geçmiş olsun diyeyim.
Herşey yolunda gider, gönlüne göre sonuçlanır inş canım
Yok canım ücretsiz aldım, 1 yıl kadar daha başlamam sanırım.
Çok alıştım eve, nasıl döneceksem :)

Ha
Olsun canım verirsin dert etme.Bende 117 olmştum doğum sonrası şimdi 70-71 kiloyum.
Emziriyor musun ?
Hayy maşallah sana

Çok zorlanıyorum tomurcukkk
Karatay mantıklı geliyor ama arada kaçamak olunca motivasyon gidiyor.
En iyisi kb diye düşünmeye başladım.
Sen de onunla vermiştin değil mi?
Ne dersin?
Tam da bilmiyorum detaylarını ama var mı şöyle genişçe izahı ni yerlerde?

Emzirmek cok aciktiriyor insani tatli istegi falan hepimizin basinda amaa buraya geldigine gore artik incelme zamani seni kilo verdirene kadar birakmak yokkk tekrar hosgeldin canimm
.

Yok canım ben 3 ara 3 ana şeklinde yapıyorum.Protein ağırlıklı ama tam kb diyeti değil yaptığım.
Sende emziriyorsan sağlıklı beslen bence,her gıdaya ihtiyacın var sonuçta meyve sebze tahıl

Emzirmek cok aciktiriyor insani tatli istegi falan hepimizin basinda amaa buraya geldigine gore artik incelme zamani seni kilo verdirene kadar birakmak yokkk tekrar hosgeldin canimm
.
Hah aynen onun için geldim ben de
Ben ilk kızımı emzirirken de çok kilo aldım.
Gerçekten bu kilolar canıma yetti artık

Yok canım ben 3 ara 3 ana şeklinde yapıyorum.Protein ağırlıklı ama tam kb diyeti değil yaptığım.
Sende emziriyorsan sağlıklı beslen bence,her gıdaya ihtiyacın var sonuçta meyve sebze tahıl
Doğru canım ama ben çok yanlış gıda tüketiyorum...
Bi kısıtlamaya gitmem şart...

Çok sağol canım
Hepimize inşallah
Sizler nasılsınız, ne var Ne yok...
Iyiyiz canim ufaklik birinci sinifa basladi onunla ugrasip duruyorum kilom 69 dustu insallah dahada duser bu arada kansizlik varmis ileri derecede b12 yerlerde 130 suan igne oluyorum iki gunde bir kan ilaci kullaniyorum bir yandan insallah yukselir sevmedim bu ilac isini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…