- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.401
Şükür herşey yolunda canım.En son üveitten dolayı Behçet çıktı bende.Paterji pozitif dedi aft çıkmadığı halde.Neyse onunla ilgili bir sıkıntı yaşamıyorum.Sen naptın canım ameliyat falan oldun mu?
Sağlık durumun nasıl? Herşey yolundadır umarım...
Olsun canım verirsin dert etme.Bende 117 olmştum doğum sonrası şimdi 70-71 kiloyum.105 le Doğuma gittim, 95 e kadar indim bi ara...
Sonra 98-100 civarı geziyordum
Taki bu sabaha kadar son 1 hf dır çok yedim. Bu sabah 103,5 görünce dümura uğradım
İyi canım, hadi bu kadarla geçmiş olsun diyeyim.Şükür herşey yolunda canım.En son üveitten dolayı Behçet çıktı bende.Paterji pozitif dedi aft çıkmadığı halde.Neyse onunla ilgili bir sıkıntı yaşamıyorum.
Geçem hafta göğüs küçültme ameliyatı için rapor aldım araştırma hastanesinden.Haftaya da ameliyat günü alıcam inşallah...
Sen izinde misin hala,başladın mı göreve?
Hayy maşallah sanaOlsun canım verirsin dert etme.Bende 117 olmştum doğum sonrası şimdi 70-71 kiloyum.
Emziriyor musun ?
Hosgeldin canim gule gule buyut bebisini allah saglikli uzun omurler versin insallah ..
Emzirmek cok aciktiriyor insani tatli istegi falan hepimizin basinda amaa buraya geldigine gore artik incelme zamani seni kilo verdirene kadar birakmak yokkk105 le Doğuma gittim, 95 e kadar indim bi ara...
Sonra 98-100 civarı geziyordum
Taki bu sabaha kadar son 1 hf dır çok yedim. Bu sabah 103,5 görünce dümura uğradım
Çok sağol canımHosgeldin canim gule gule buyut bebisini allah saglikli uzun omurler versin insallah ..
Yok canım ben 3 ara 3 ana şeklinde yapıyorum.Protein ağırlıklı ama tam kb diyeti değil yaptığım.Ha
Hayy maşallah sana
Çok zorlanıyorumtomurcukkk
Karatay mantıklı geliyor ama arada kaçamak olunca motivasyon gidiyor.
En iyisi kb diye düşünmeye başladım.
Sen de onunla vermiştin değil mi?
Ne dersin?
Tam da bilmiyorum detaylarını ama var mı şöyle genişçe izahı ni yerlerde?
Hah aynen onun için geldim ben deEmzirmek cok aciktiriyor insani tatli istegi falan hepimizin basinda amaa buraya geldigine gore artik incelme zamani seni kilo verdirene kadar birakmak yokkktekrar hosgeldin canimm
.
off kolay gelsin canım.dinlene dinlene yap bari.Sabahtan beri kece kesiyorum parmaklarimi hissetmiyorumm benn ....keske basit bir model secseydimdaha cokk kesilecek ayrinti var yazik bana
kolay gelsin canımSabahtan beri kece kesiyorum parmaklarimi hissetmiyorumm benn ....keske basit bir model secseydimdaha cokk kesilecek ayrinti var yazik bana
Doğru canım ama ben çok yanlış gıda tüketiyorum...Yok canım ben 3 ara 3 ana şeklinde yapıyorum.Protein ağırlıklı ama tam kb diyeti değil yaptığım.
Sende emziriyorsan sağlıklı beslen bence,her gıdaya ihtiyacın var sonuçta meyve sebze tahıl
Iyiyiz canim ufaklik birinci sinifa basladi onunla ugrasip duruyorum kilom 69 dustu insallah dahada duser bu arada kansizlik varmis ileri derecede b12 yerlerde 130 suan igne oluyorum iki gunde bir kan ilaci kullaniyorum bir yandan insallah yukselir sevmedim bu ilac isiniÇok sağol canım
Hepimize inşallah
Sizler nasılsınız, ne var Ne yok...
Saol tatlim dinlenirken size bakiyorum arada yariladim cok sukur cercelerin ic ortasi kesilecek kusun kanadi var birde cimleroff kolay gelsin canım.dinlene dinlene yap bari.
Saol canim dolap susu yapiyorum cerceve ..aslinda basit model ama kece kalin kes kes mahvetti benikolay gelsin canım
Demek ki güzel bişey çıkacak ortaya...
Yetişir o zaman acele edip de kendini yorma canım...Saol tatlim dinlenirken size bakiyorum arada yariladim cok sukur cercelerin ic ortasi kesilecek kusun kanadi var birde cimlerayy cokmus dahaaa allahtan haftaya kutlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?