- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.421
sabırla ve Düzenli kullan canım, geçmiş olsunIyiyiz canim ufaklik birinci sinifa basladi onunla ugrasip duruyorum kilom 69 dustu insallah dahada duser bu arada kansizlik varmis ileri derecede b12 yerlerde 130 suan igne oluyorum iki gunde bir kan ilaci kullaniyorum bir yandan insallah yukselir sevmedim bu ilac isini
Ne demek canim sorulur mu... hosgeldin tekrarKatılabiliyor muyuz grubatomurcukkk ?
İnşallah böylece bi düzene girerim, ilk Sf daki kurallar değil mi?
ooo hoşgeldin gülüm105 le Doğuma gittim, 95 e kadar indim bi ara...
Sonra 98-100 civarı geziyordum
Taki bu sabaha kadar son 1 hf dır çok yedim. Bu sabah 103,5 görünce dümura uğradım
menün güzel de ben teeee antepten gelen baklavayı sabah 1 dilim yemene içlendim beeee yaaa:))Sabah 10 00
Bir dilim baklava taa antepden geldi
Iki dilim ekmek
Bes dilim sucuk
Biraz tel peynir
Bir ck bal
Iki tane kokteyl domates
Birazcik brokoli limonlu
Ara 13 00
Yarim avuc fistik
Ara 14 00
Yarim avuc fistik
Aksam
Bes parca tavuk kanat
Uc kasik bulgur pilavi
Iki kasik barbunya b12 cokmus bunda
Bir bardak ayran
Su iki litre
Spor yok
çok güzel toparlamışsın sabahın telafisini yapmışsın sabah sonrası güzel menü çıkmış ortayaMenumu vereyim
Sabah: 2 ceviz
Kahvalti: iki ev poğaçasi. 1 dilim börek
Ara: 1 avuç kuruyemiş
Öğle : 1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek
Ara: Türk.Kahvesi 1 kaşık kuru üzüm
Aksam 16.30: dopdolu büyük.kase salata
2 kaşık yoğurt
Ara: yeşil çay Türk Kahvesi 2 kuru kayısı
2.5 litre su
Spor: 1 saat 15 dakika kadar step+yerde pilates hareketleri
Ne demek canim sorulur mu... hosgeldin tekrar
ooo hoşgeldin gülümohh ohh maşallah bebiş doğmuş 8 aylık olmuş ek gıda zamanı bile gelmiş :)))
çok hızlı vereceksin o kiloları hiç sıkıntı yapma son hafta çok yedim yazmışsın ya ailen sevdiklerin kalabalık vardı fark etmeden yedin içtin yada strese girdin de yedin inşallah ilk seçenekten yemişsindir.. doyasıya yemenin jübilesi say son haftayı şu andan itibaren sadece sağlıklı beslenmeye sağlıklı olmaya karar verdin mi iplik söküğü gibi gerisi gelir bebişin ayaklanıp ortalık karıştırmaya başlayana kadar sen kilonun çoğunu vermiş olursun allahın izniyle
Ahh baklavaya bende hayir diyemezdim heralde.ekimin dedigi gibi keske ekmekten kisip bi tane daha yeseydin canim.ogleni aralarla gecistirmen ve aksami hafif tutman iyi olmus.Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bes dilim sucuk
Biraz tel peynir
Bir ck bal
Iki tane kokteyl domates
Birazcik brokoli limonlu
Ara 13 00
Yarim avuc fistik
Ara 14 00
Yarim avuc fistik
Aksam
Bes parca tavuk kanat
Uc kasik bulgur pilavi
Bir bardak ayran
Su iki litre
Spor yok
Aksamla birlikte menun dengelenmis canim.sabah bi tik kacmis cunku.spor da var telafi etmissinMenumu vereyim
Sabah: 2 ceviz
Kahvalti: iki ev poğaçasi. 1 dilim börek
Ara: 1 avuç kuruyemiş
Öğle : 1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek
Ara: Türk.Kahvesi 1 kaşık kuru üzüm
Aksam 16.30: dopdolu büyük.kase salata
2 kaşık yoğurt
Ara: yeşil çay Türk Kahvesi 2 kuru kayısı
2.5 litre su
Spor: 1 saat 15 dakika kadar step+yerde pilates hareketleri
Menun guzel canim.dikkatli gitmissin. D viti bende unutuyorum hep yazdigin iyi oldu canim.ben de yazayım menümü
sabah
1 mandalina
2 haşlama yumurta
krem peynir
pişi numarası yapan ortası hamur kalmış bişey :))
öğleden sonra (komşu da )
2 yemek kaşığı haşlanmış patatese dereotu z. y limon
1 kare bitter
3-4 antep fıstığı
akşam
1 küçük tabak kuru fasulye
salata
2 kornişon 1 fasulye turşusu
turp
1 lokma ekmek (d vit. ve z. yağıyla)
Besleyici güzel bir gün olmuş canım afiyet olsunSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bes dilim sucuk
Biraz tel peynir
Bir ck bal
Iki tane kokteyl domates
Birazcik brokoli limonlu
Ara 13 00
Yarim avuc fistik
Ara 14 00
Yarim avuc fistik
Aksam
Bes parca tavuk kanat
Uc kasik bulgur pilavi
Bir bardak ayran
Su iki litre
Spor yok
Afiyet olsun canım gayet güzel ve dengeliben de yazayım menümü
sabah
1 mandalina
2 haşlama yumurta
krem peynir
pişi numarası yapan ortası hamur kalmış bişey :))
öğleden sonra (komşu da )
2 yemek kaşığı haşlanmış patatese dereotu z. y limon
1 kare bitter
3-4 antep fıstığı
akşam
1 küçük tabak kuru fasulye
salata
2 kornişon 1 fasulye turşusu
turp
1 lokma ekmek (d vit. ve z. yağıyla)
Süper bir menü canım bayıldım afiyet olsunSabah 8.30
1 tk tereyagda 1 yumurta
1 kk beyaz peynir
1 cay kasigi kaymak
1 cay kasigi visne receli
2 adet etimek
Ara 11.30
1 hurma 1 ceviz
1 fincan nescafe
Oglen 14.30
1 kepce kuru fasulye
2 adet kornison tursu
Ara 16.30
5 adet kestane kebap
Aksam 18
Yarim kase yogurt corbasi
4 yk kalderek kavurmasi
Kivircik salata
Kucuk kase yogurt
Su 2.5 lt
Ara 1 adet bitter madlen.(ogluma pasta yaptik birlikte ustunu susledik pasta susleriyle.reklamlarda goruyor heves ediyor o suslere.aksam aldim yaptik birlikte.bitter cikolata erittim biraz ustlerine sut olmadigi icin bitter yiyebiliyor sukur... o sirada 1 tane attim agzima)
Menün güzel canım ama şu kellogsları korn fleksleri bence ara öğünlerinden çıkarmalısın.extra kalori getiriyor sana.istersen öğlen yemeği niyetine ana öğün yap ama ara öğün için fazla geliyor bana...
yoğurt kürü önerecektim ama emzirdiğin için bir şey diyemiyorum dokunur mu bebişe diye.1 kase yoğurda 1 er çay kaşığı tarçın zencefil zerdeçal koyuyorsun.yatmadan 2-3 saat önce yiyip üzerine bol su içiyorsun.haftada 3 kez falan yapmak yeterli.göbek bölgesindeki yağları eritiyor düzenli yediğinde...
Canim harika bir menü süper valla bayıldım :) ama suyu hiç atlama benim 750 ml lik sisem var üç kere bitirince birde yeşil çay falan içince kupayla oluyor sana 2.5 litre. Ödemin en büyük çaresi su canım. Sporunda harika canımTamam onu zaman zaman ana öğün olarak yerim. Ara yapmam.
Tarçın zencefil sorun değil ama zerdeçal ı bilmiyorum. bakmam lazım onu da tüketebiliyorsam yapacağım bunu çok teşekür ederim..
Sabah 10:30 : Zeytinyağında lor peynirli sahanda çift yumjurta- 5 zeytin -1 salatalık -1 dilim tam buğday emeği
Ara 14:00 : 2 ceviz
Öğlen 15:30 : 1 kase kırmızı biberli yoğurt , 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye. yazdan koymuştum dolaba. 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 17:00 2 kestane
Akşam: 19:00 1 kase yoğurt çorbası, salata, 4 kaşık mantarlı tavuk. 1 dilim tam buğday ekmeği
Ben bu su işini beceremiyorum. Bugün 1,5 lt yen bitti. inşallah 2 ye tamamlarım.
Leslie 3 mile. 60 mekik, 40 squat
Canim harika bir menü süper valla bayıldım :) ama suyu hiç atlama benim 750 ml lik sisem var üç kere bitirince birde yeşil çay falan içince kupayla oluyor sana 2.5 litre. Ödemin en büyük çaresi su canım. Sporunda harika canımbu arada esin anlıyor mu dikkat ettiğini ne durumda aranız..
Valla Süpersin canım Harikasın gerçekten Azmin süper. Kaçamak mevzusuna gelince bence kesinlikle yapma çünkü bir kere yapınca devamı geliyor bak ben ilk başladığımda bir bisküvi bile almazdım önümde masada dururken. Bir günde iki gezmeye gidip hiç kaçamak yapmadığımi biliyorum ve cok güzel kilo verdim. Ama sonra ne oldu vücut guzellesti iltifatlar çoğaldı, zayifsin ye bir tane diyenler çoğaldı ve fireler başladı. Mesela bugün sabah iki poğaça bir börek yedim ve pişmanım yememeliydim onu telafi etmem için bir sürü spor ve beslenmeye dikkat etmek lazım. Ama o olmasaydı spor onu yakmaz vucudumdaki yağları yakardiSagol canım :) su beni çok zorluyor,ama aksatmamaya çalışıyorum. spora da o kadar dar bir zamanım var ki,spor bitince diyorum ki tamam gerisi kolay
Eşim anlıyor tabki çünkü kayınvalide söyledi. Ve biliyo musun bana diyet yemekler yapıyor. Mesela mantar ve tavuk almış, , bana hadi saat 7 ye geliyor yemeğini hazırla ye geç kalma falan diyor. Çok destek ya sağolsun. Brokoli almış gelmiş, salatsını yapıcam sana diye...Seviyorum kadını. Az oğlunu kayırıyor ama o da olsun evladı yani :)
Eşim boşver ya falan dedi başlarda. Annesi tatlı sevdiği için arada alıp geliyor zorluyor beni de boşver falan diyor ama yok kesin kararlıyım. Ama diyet sebebimi şu şekilde açıkladım, artık nefes alamıyorum, ayak bileklerim götürmüyor. Belimde sırtımda klodan dolayı ağrılar var dedim. Sebep bu yani... Yalan
Kimsenin bilmediği birşey var. Oğlum uyuyor. Hemen odamda spor yapıyorum. Spor yaptığımı bilmiyorlar
Aramız dersen adam yatak odaya tv aldı arada biz de odamızda tv izleriz diye. Çok şaşırdım. Ama yine salonda yatıyor anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?