- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.441
yeni sayfan yeni ideallerin hayırlı uğurlu olsun :)))ekim2009 özlemişim be ya
Canım strestendi çok yemiş olmam
Kilomun stresinden...
İşte böyle bir ironi benimkisi...
Hem kilomdan dolayı üzülüyor hem de bu üzüntüyle daha çok yiyorum
Ama dediğin gibi Yen'i bir sayfa açmak için döndüm aranıza...
Hayırlısıyla zayıflayacağımı düşünüyorum...
oh ohhh siz ana oğul eğlenmişsiniz maşallah :)))Sabah 8.30
1 tk tereyagda 1 yumurta
1 kk beyaz peynir
1 cay kasigi kaymak
1 cay kasigi visne receli
2 adet etimek
Ara 11.30
1 hurma 1 ceviz
1 fincan nescafe
Oglen 14.30
1 kepce kuru fasulye
2 adet kornison tursu
Ara 16.30
5 adet kestane kebap
Aksam 18
Yarim kase yogurt corbasi
4 yk kalderek kavurmasi
Kivircik salata
Kucuk kase yogurt
Su 2.5 lt
Ara 1 adet bitter madlen.(ogluma pasta yaptik birlikte ustunu susledik pasta susleriyle.reklamlarda goruyor heves ediyor o suslere.aksam aldim yaptik birlikte.bitter cikolata erittim biraz ustlerine sut olmadigi icin bitter yiyebiliyor sukur... o sirada 1 tane attim agzima)
gülüm menün gayet güzel suyu içmekte zorlanıyorsan tadıyla oyna mesela metabolizmayı hızlandıran bir kaç yaprak nane ve salatalık ekle sürahine yada çubuk tarçın at içtikçe üstüne su ekle tarçın dursun 2 gün hala tadını verir bu gibi şeylerle suyun içimini kolaylaştır emziriyorsun daha çok suya ihtiyacın var çünküTamam onu zaman zaman ana öğün olarak yerim. Ara yapmam.
Tarçın zencefil sorun değil ama zerdeçal ı bilmiyorum. bakmam lazım onu da tüketebiliyorsam yapacağım bunu çok teşekür ederim..
Sabah 10:30 : Zeytinyağında lor peynirli sahanda çift yumjurta- 5 zeytin -1 salatalık -1 dilim tam buğday emeği
Ara 14:00 : 2 ceviz
Öğlen 15:30 : 1 kase kırmızı biberli yoğurt , 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye. yazdan koymuştum dolaba. 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 17:00 2 kestane
Akşam: 19:00 1 kase yoğurt çorbası, salata, 4 kaşık mantarlı tavuk. 1 dilim tam buğday ekmeği
Ben bu su işini beceremiyorum. Bugün 1,5 lt yen bitti. inşallah 2 ye tamamlarım.
Leslie 3 mile. 60 mekik, 40 squat
okudu da cevap yazmamış deme diye yazıyorum :))Sagol canım :) su beni çok zorluyor,ama aksatmamaya çalışıyorum. spora da o kadar dar bir zamanım var ki,spor bitince diyorum ki tamam gerisi kolay
Eşim anlıyor tabki çünkü kayınvalide söyledi. Ve biliyo musun bana diyet yemekler yapıyor. Mesela mantar ve tavuk almış, , bana hadi saat 7 ye geliyor yemeğini hazırla ye geç kalma falan diyor. Çok destek ya sağolsun. Brokoli almış gelmiş, salatsını yapıcam sana diye...Seviyorum kadını. Az oğlunu kayırıyor ama o da olsun evladı yani :)
Eşim boşver ya falan dedi başlarda. Annesi tatlı sevdiği için arada alıp geliyor zorluyor beni de boşver falan diyor ama yok kesin kararlıyım. Ama diyet sebebimi şu şekilde açıkladım, artık nefes alamıyorum, ayak bileklerim götürmüyor. Belimde sırtımda klodan dolayı ağrılar var dedim. Sebep bu yani... Yalan
Kimsenin bilmediği birşey var. Oğlum uyuyor. Hemen odamda spor yapıyorum. Spor yaptığımı bilmiyorlar
Aramız dersen adam yatak odaya tv aldı arada biz de odamızda tv izleriz diye. Çok şaşırdım. Ama yine salonda yatıyor anlamadım.
tabi iyi hissedersinnnn canoomm çarşambaları kilo bildirimin de bize fark atıp tozunu yutturucan hissettin şimdiden ondandıırrrr hehehehehekim2009 gerçekten size doğru bir adımım bile çok güzel motive etti beni, çok iyi hissediyorum şu an
tevafuk55 hoşbuldum canım,
yaş 30, Boy 164cm, evli-iki çocuk anası, aile hekimliği uzmanı, tombik bir kadınım.
Kendimi bildim bileli şişmandım, son hamileliğime 90 la başladım 15 kg aldım canım.
95 e indim ama baktım yine yükselişteyim
Koştum döndüm kürkçü dükkanıma...
Sizlerle başaracağıma inanıyorum...
ekim2009 gerçekten size doğru bir adımım bile çok güzel motive etti beni, çok iyi hissediyorum şu an
tevafuk55 hoşbuldum canım,
yaş 30, Boy 164cm, evli-iki çocuk anası, aile hekimliği uzmanı, tombik bir kadınım.
Kendimi bildim bileli şişmandım, son hamileliğime 90 la başladım 15 kg aldım canım.
95 e indim ama baktım yine yükselişteyim
Koştum döndüm kürkçü dükkanıma...
Sizlerle başaracağıma inanıyorum...
Menü de spor da gayet iyi.Su da zamanla çoğalır zaten yaza doğru.kış zamanı pek içilmiyor haklısınTamam onu zaman zaman ana öğün olarak yerim. Ara yapmam.
Tarçın zencefil sorun değil ama zerdeçal ı bilmiyorum. bakmam lazım onu da tüketebiliyorsam yapacağım bunu çok teşekür ederim..
Sabah 10:30 : Zeytinyağında lor peynirli sahanda çift yumjurta- 5 zeytin -1 salatalık -1 dilim tam buğday emeği
Ara 14:00 : 2 ceviz
Öğlen 15:30 : 1 kase kırmızı biberli yoğurt , 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye. yazdan koymuştum dolaba. 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 17:00 2 kestane
Akşam: 19:00 1 kase yoğurt çorbası, salata, 4 kaşık mantarlı tavuk. 1 dilim tam buğday ekmeği
Ben bu su işini beceremiyorum. Bugün 1,5 lt yen bitti. inşallah 2 ye tamamlarım.
Leslie 3 mile. 60 mekik, 40 squat
Canım bende bitter ile ara yapıyorum zaman zaman.Nescafe veya türk kahvesi ile birlikte çok güzel iştah kapatıyor tatlı isteğini baskılıyor...Yine sorularım var :)
Ben bu su işini çözemiyorum . 1,5 lt lik şişeler var onlar da yani bazen görüyorum bazen görmüyorum. Şimdi aklıma geldi 1 sene falan önce tupperware 2 lt mi 1,750 mi şşesini almıştım. onu doldurup gün içinde oraya buraya yanımda götürücem yoksa 1,5 bitiyor sonra unutuyorum.
Arkadaşıma diyetisyen günde 2 kare bitter vermiş. 2 kare bitter sağlık için de iyi demiiş. %80 ve üzeri kakao oranı olan bitterlerden olmalıymış. sizce normal mi? yani normal mi derken bunu dr veriyor aslında ama zayıflama sürecni uzatır mı acaba?
B,r de ben görüyorum mesela arada kaçamaklar yapıyorsunuz, oğlum hala uyanık olduğundan çok giremiyorum ve çok bakamıyorum ama mesela bi baklava muhabbeti dönmüş. baklava şerbetli bir tatlı. ben de bayılırım ama geçenlerde eşim aldı ve esinlikle yemedim. çatalın ucuyla fındık kadar vemeye çalıştı kesinlile almadım içim gitti. Kayınvalide emziklsin al ye falan dedi ama yok almadım.
Ya da ben kahvaltıda çay içmeye bayılırım ama şekersz içemediğim için çay içmiyorum. ayınvalide çay kaşığının ucuyla at iç kuru kuru yeme diyor ama onu bile atmıyorum. Yani arada bile olsa kaçamak yapmıyorum. Benim yaptığım mı yoksa sizin yaptığınız mı doğru Yani arada bir yenmesinde sakınca yok mu? Yiyorsanız nasıl telafi ediyorsunuz. Mesela 1 dilim baklavanın telafisi nasıl olur?
Yılbaşı malum kutlama olmsa da, eş dost akraba toplanıp yemek falan yeniliyor. Toplanmak için özel bir gün gibi kabul ediliyor. Muhteöelen ya biz görümceye gideriz ya da görümce bize gelir ve yemekler tatlılar konusunda abartacaklarını düşünüyorum. SADECE O GÜN diyeti bozsam bana dönüşü çok fazla olur mu?
Ya da bugün kestane vardı. Hemen netten baktım 4 kestane 1 dilim ekmek yerine geçiyomuş. 2 tane yedim ama içimde kaldı mı kaldı yani
Bir de benim oğlum gece hep 3-4 de yatardı şimdi yavaş yavaş onu erkene çekiyorum. Dün 12 de uyudu. Bugün de muhtemelen 12 de uyur diye düşünüyorum. Ama ben 12 de onu uyut,evi topla, bilmemne derken saat oluyor 1. ve ben bu saate kadar gerçekten çok acıkıyorum. Yoğurt yesem ayran içsem sorun olur mu? Meyve yiyemiyorum malum şeker var diye.
Sana da kolay gelsin bebeğim,ne güzel dinlenmişsin yenilenmişsinGunaydin kizlarr dun saat 19 30 yattim sabah 8 .00 kalktim cok uyumusum iki gundur uyuyorum galiba gercekten buna ihtiyacim vardi ....vucudum bir patlama yasiyor onca strese dayanamadineyse ben kecelerimi kesmeye devam edeyimm herkesekolay gelsin ...
Canım bende bitter ile ara yapıyorum zaman zaman.Nescafe veya türk kahvesi ile birlikte çok güzel iştah kapatıyor tatlı isteğini baskılıyor...
Kaçamak işine gelince bende çok kilolu olduğum dönemler sıfır kaçamakla gittim.herşeye tüm ikramlıklara hayır dedim.Ta ki 80 kilo altına düşüp kendimi zayıf gibi hissettiğim zamana kadar.
Aslında doğrusu senin yaptığın.Bizde kaçamak yapmamalıyız.Sen bizim menüleri örnek alma canım kendine biz senin menüleri örnek almalıyız aslında.Ama 47 kilo verince onun şımarıklığı oluyor haliyle.
Çayı şekersiz içmeye çalış içemiyorsam hiç çay içme çok da faydalı bir şey değil.Kahvaltını da sütle falan yapabilirsin kuru kuru gitmez dersen...
Yılbaşı işine gelince tevafukun tasiyeleri süper.Benim yazacaklarım da benzer şeylerdi zaten.Aynen altına imzamı atıyorum arkadaşım çok güzel yorumlamıştevafuk55
Kestane bende yedim dün.6 tanesi 1 dilim ekmek diye okumuştum.Ona göre dengelersin başka öğünde.Sütün çeker hiç yememezlik yapma canın isterse...
Sen süper gidiyorsun canım.sakın kimsenin oyununa boşverlerine gelme,hedefine odaklan herşey yolunda şükür ve daha da güzel olacak
Süper canım,azıcık dikkatle bile hemen ödemini attın ne güzel.Sen başarırsın buna eminim,güzel kilolar vereceksin ve fit anne olacaksın inşallahSlmlar
Bugün misafirlikteyim, yarın da benim misafirlerim var...
Hafta sonunu en iyi şekilde geçiririm umarım...
Dün 103,5 tu kilom bugün 102,7..
Çarşambaya 100 ün altına inmeliyim ki başlangıcım da iyi olsun
Öpüyorum sizleri
Merhaba,nasılsın canım keyifler nasıl? Ağrı sızı var mı daha iyi misin?Merhaba arkadaşlar herkese mutlu hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?