Haydi Yine Yeniden...

yeni sayfan yeni ideallerin hayırlı uğurlu olsun :)))
gülüm bizde bu aralar motivasyon eksikliği bir bıkkınlık vardı 2 gün önce hepimize bir gaz geldi tekrar toparlanıp kendimize çeki düzen verme kararını hepimiz kendimizce vermişiz yazdık buraya da aynı döneme denk geldin sen de ya allah bismillah diyip hep beraber atalım tüm fazlalıklarımızı mutsuzluklarımızı

oh ohhh siz ana oğul eğlenmişsiniz maşallah :)))
menün de güzel bitter de afiyet şifa olsun :)

gülüm menün gayet güzel suyu içmekte zorlanıyorsan tadıyla oyna mesela metabolizmayı hızlandıran bir kaç yaprak nane ve salatalık ekle sürahine yada çubuk tarçın at içtikçe üstüne su ekle tarçın dursun 2 gün hala tadını verir bu gibi şeylerle suyun içimini kolaylaştır emziriyorsun daha çok suya ihtiyacın var çünkü

okudu da cevap yazmamış deme diye yazıyorum :))
ara sıra 1-2 kare bitterin faydası varmış diyetisyenlerin çoğu listeye ekliyor artık
gerisine ben cevap vermeyeyim asıl kiloyu veren hatunlar yazsın çünkü ben diyet yapmıyorum ki benim mantık tamamen tuhaf da:)))

ekim2009 gerçekten size doğru bir adımım bile çok güzel motive etti beni, çok iyi hissediyorum şu an

tevafuk55 hoşbuldum canım,
yaş 30, Boy 164cm, evli-iki çocuk anası, aile hekimliği uzmanı, tombik bir kadınım.
Kendimi bildim bileli şişmandım, son hamileliğime 90 la başladım 15 kg aldım canım.
95 e indim ama baktım yine yükselişteyim

Koştum döndüm kürkçü dükkanıma...
Sizlerle başaracağıma inanıyorum...

tabi iyi hissedersinnnn canoomm çarşambaları kilo bildirimin de bize fark atıp tozunu yutturucan hissettin şimdiden ondandıırrrr heheheheh

Menü de spor da gayet iyi.Su da zamanla çoğalır zaten yaza doğru.kış zamanı pek içilmiyor haklısın

Canım bende bitter ile ara yapıyorum zaman zaman.Nescafe veya türk kahvesi ile birlikte çok güzel iştah kapatıyor tatlı isteğini baskılıyor...
Kaçamak işine gelince bende çok kilolu olduğum dönemler sıfır kaçamakla gittim.herşeye tüm ikramlıklara hayır dedim.Ta ki 80 kilo altına düşüp kendimi zayıf gibi hissettiğim zamana kadar.
Aslında doğrusu senin yaptığın.Bizde kaçamak yapmamalıyız.Sen bizim menüleri örnek alma canım kendine biz senin menüleri örnek almalıyız aslında.Ama 47 kilo verince onun şımarıklığı oluyor haliyle.
Çayı şekersiz içmeye çalış içemiyorsam hiç çay içme çok da faydalı bir şey değil.Kahvaltını da sütle falan yapabilirsin kuru kuru gitmez dersen...
Yılbaşı işine gelince tevafukun tasiyeleri süper.Benim yazacaklarım da benzer şeylerdi zaten.Aynen altına imzamı atıyorum arkadaşım çok güzel yorumlamış tevafuk55
Kestane bende yedim dün.6 tanesi 1 dilim ekmek diye okumuştum.Ona göre dengelersin başka öğünde.Sütün çeker hiç yememezlik yapma canın isterse...
Sen süper gidiyorsun canım.sakın kimsenin oyununa boşverlerine gelme,hedefine odaklan herşey yolunda şükür ve daha da güzel olacak

Sana da kolay gelsin bebeğim,ne güzel dinlenmişsin yenilenmişsin

Süper canım,azıcık dikkatle bile hemen ödemini attın ne güzel.Sen başarırsın buna eminim,güzel kilolar vereceksin ve fit anne olacaksın inşallah

kızlar daha önce hiç soğan kürünü denediniz mi
adet düzenlemek
iltihap söktürmek ve ya zayıflamak için olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…