Haydi Yine Yeniden...

kızlar daha önce hiç soğan kürünü denediniz mi
adet düzenlemek
iltihap söktürmek ve ya zayıflamak için olabilir
Tabi ki denedim Adet düzeni ve polikistik overden kurtulmak için ve hamile kalmak için... Kesinlikle çok faydası var.hiç ilaç kullanmadığım halde tüm pkolarım temizlenmişti adetlerim düzene girdi ve dolayısıyla da hamile kalmıştım... Tarifi yazayım istersen
1 orta boy yemeklik soğanın dış kabuğu soyulur,4 e bölünür,1,5 bardak klorsuz suda 10 dakika kaynatılır.ılıyınca süzülür ve aç karınına içilir.Sabah ve akşam olmak üzere 15 gün uygulanır...
İkinci kür ise beklenen tahmini adet tarihinden 7 gün önce başlanır ve aynı şekilde içilir...
Başlayacaksan hiç düşünme derim ben,kesinlikle şifa kaynağı soğan kürü

başladım da suyunu çok koymuşum ve 15 dk kaynattım :) sadece sabah içtim akşam da içeyim bari
benim karnımın alt tarafın ağrısı geçmiyor adetlerde düzenli ama bitmek bilmiyor kadın doğumcu sorun yok dedi ama ara kanamalar oluyor 9- 10 gün de bitti sanıyorum 2-3 gün sonra bir daha azcık azcık oluyor 2-3 gün devam edip sonra bir bakıyorum arada yine leke gibi oluyor kadın doğumcu küçücük iğne başı gibi sert bir şey var rahim de diyip tahlil yaptı bir şey çıkmadı temiz önemsiz bir şey demişti ben yine de doğal bir yöntemle adetin uzun sürmesini durup durup olmasını çözecek bir şeyler bakınırken soğan kürü çıktı karşıma bir baktım zayıflamak için de kullanılıyormuş deneyeyim tadı içilmeyecek gibiyse yapmam dedim sorun yok normal tadı var azcıkta limon sıkıp içtim 2 gün
madem bu kadar faydalı sen de faydasını görmüşsün 15 gün devam edeyim buna
benim adet yeni bitti şimdi içsem sorun olmaz değil mi

Yok canım tam zamanı.acayip de iltihap akıtıyor zaten yaşayarak göreceksin.sabah ve akşam taze hazırlamalısın canım.sabahtan bi kere yapıp da akşam da içeyim deme.ben tadını çok sevmemiştim burnumu kapayıp bir yudumda içtim hep.bence limon da sıkma yapısını bozma kürün.zayıflamaya da yardımcı hem karın bölgesindeki yağları eritiyor.hadi hayırlısı bakalım 15 gün düzenli iç.her türlü kisti de söküp atıyor evel Allah

Menumu yazayim hasta ziyaretine gidicez esimle...
Sabah 10
1 haslanmis yumurta
1 er domates salatalik
1 kk beyaz peynir
1 er lokma orgu ve ip peyniri

Ara 12
1 hurma 1 ceviz

Oglen 14.30
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt

Aksam 17.30
2 lahmacun
1 bardak ayran

Su 2 litre

Merhaba,nasılsın canım keyifler nasıl? Ağrı sızı var mı daha iyi misin?

Iyimiyim bilmiyorum canım oturup kalkarken ağrım var karnımda ağrıyor inat ettim doktora gitmiyorum esimlede konusmuyoruz moral desen sıfır panik atak oluyorum galiba icimde bir sıkıntı hersey sanki üzerime geliyor bogulacak gibi oluyorum zaman gecmiyor sanki bir dokun bin ah işit gibi oldu kusura bakma canım

Afiyet olsun canım her zamanki gibi süpersin

Ya sabir ya selamet de surekli.icinde oku bol bol.sabrin sonu selamettir canim.gececek bu gunler de geride kalacak merak etme.
Bu arada ne kusuru ask olsun bi daha duymamis olayim...

Guzel menu begendimm afiyet olsun canim ..

Canim kendin gitseydin keske ins kotu bisey yoktur ..hala kusmusunuz ayy bu ne ya cocuk gibi hic sevmem kusen erkekleri benimkide bazen kaprislenir o ne oyle hatunlar gibi derim siritir pis pis kuzum biseylerle oyala kendini boyle kendini dinledikce psikolojin bozulacak bosver biraz kendi haline birak herkesi bol bol dua et gececek bu gunler ve rabbim seni selamete cikaracak moralini yuksek tut sarki soyle evde muzik ac gir mutfaga degisik tarifler dene senin rahatligin esini sasirtacak amann bi dahami gelecen bu dunyaya kuzumm

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bes dilim sucuk
Biraz tel peynir
Iki dilim salam
Uc kup kasar
Bir ck bal
Yumrugumdan az kucuk brokoli limonlu
Ara 14 00
Yarim avuc antep fistigi
Aksam 17 30
Bir kepce corba
Iki kasik pilav
Dort kasik kavurma
Biraz lahana tursusu
Yarim b meyve suyu
Su 3 litre
Spor yok hala kecelerle ugrasiyorum

Ya sabir ya selamet de surekli.icinde oku bol bol.sabrin sonu selamettir canim.gececek bu gunler de geride kalacak merak etme.
Bu arada ne kusuru ask olsun bi daha duymamis olayim...

Sağolun kızlar bu günler gecekmi bilmiyorum dünden beri büyük görümcemle eşimin halası bizde onlar bi gitse eşimle ciddi bir konuşma yapacam rahatlayacam da ev müsait değil

Değerli arkadaşlarım nadilsiniz?

Sorularıma cevap vermissiniz. Hepsine cevap vericem çok teşekkürler.

Ayrıca yeni bir diyet yöntemi buldum. Bundan sonra benim yontemim bu olacak. Onu da yazacağım. .. azzzz sonraaaa

Misafir var. Menumu falan da yazicam.

Görüşürüz....

10:15
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
3 tane çeri domates
2-3 ceviz
6 tane zeytin
3 çatal yaş pasta

15:00
1 su b. Süt

15:45
2 kase bol sebzeli şehriye salatası

Bu arada bi yerlerde 1 tane bonbon şeker yedim.

19:00
1 pors. Kuru fasulye
1 pors. Tavuklu pilav
3 yk yoğurt
Salata
5-6 dilim muz
5-6 dilim kivi
2-3 yk öğlenki şehriye salatası

Yatmadan 1 bardak süt içerim, acıktım çünkü..

Su 2 lt
Spor Hak getire...

Hoşbuldum sara_28

Sıkıntını tam bilmiyorum canım ama Rabbim ferahlatsın inş...
Hiç üzme, yıpratma kendini
Elbet bu da geçer...

Sağolun kızlar bu günler gecekmi bilmiyorum dünden beri büyük görümcemle eşimin halası bizde onlar bi gitse eşimle ciddi bir konuşma yapacam rahatlayacam da ev müsait değil
Haydaaa halasiyla buyuk gorumcesimi varrr ...kuzum senin kimsen yokmu bitanem hep esinin horantasi sende valla artik gercekten konusma zamani geldi soyle esine seninkiler gelse boyle kalsa ne dusunur acaba anladim bugunku sikintini canim benim ne kadar dusuncesiz insanlar iki gune bir sendeler birde yatili tovbe tovbe

Menumu vereyim
Sabah 2 has yumurta kk peynir salatalık, bir bardak süt
Ara: 1 dilim elma 10 fındık

Öğle: 2 dilim ekmek
5 zeytin, peynir az yumurta

Ara: Türk.Kahvesi 2 k kayısı

Aksam 19.30: 1 kase kısır 1 dilim kek (annemler vardi)

Tutk kahvesi 2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…