- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.501
Canim eti puftan kardan adam yapacaksan bitterli damla cukalata ile yapabilirsin gozlerini agzini dugmelerini sivri tarafini batiracaksin eti puflara bu kadar iki eti pufun arasina renkli rafyalardan atki yaparsin birde jelatinleyecegin kagitin uzerine simle evadan sapka yaptinmi mis gibi olur keske paylasim yapabilsem ama biliyorsun tel durumuMenu super hele su harika bugun.ellerine saglik keceler bitmis.keske paylasabilsen bizle gorselleri cok merak ettim.benim oglum da etipuf yiyor ama bonibon yiyemiyor maalesef.yoksa bende yapacaktim senin şu kardanadamdan detaylarini senden ogrenip...
Sabah guzel baslamissin ama misafirlige gidecegin icin pasta yemesen iyi olurdu canim.zamanla oturacak menulerin ve miden kuculecek.2 litre suyu cogaltmaya calis.onun disinda ilk gun icin fena sayilmaz.olabildigince dikkat etmeye calismissin zaten
Kararinda bir haftasonu menusu olmus canim.misafire ragmen aksamin olculu...
Canimm ne kadar zorlu gunler gecirmissin kayinvalideni takdir ettim ama..sonucta bebisine kavusmussun bu cok guzel ...ama su isyerindeki salaga gicik oldum gercektenEvet arkadaşlar herkese merhaba,
Önce menmü yazayım sonra sizlere yeni diyet yöntemimle ilgili bilg vereceğim...
Sabah: 10:00 Dereotu, 1 sahanda zeytinyağlı yumurta, 5 zzeytin 1 dilim tam buğday kmeği,
Ara: 13:00 2kkestane
Öğlen: 15:00 Yarım simit , domates,salatalık, 2 kaşık lor, 3 zeytin (kahvaltı gibi yaptık)
Ara 17:00 1 elma, 1 mandalina
Akşam 19:30 yoğurtlu ıspanak yemeği, yeşil mercmek çorbası 1 kase . 1 dlim tam buğday ekmeği.
Spor yapamadım2,5 lt su
Şimdi....
Ben size biraz hamilelikten önces hakkında bilgi vereyim,sıkmadan... Sonra detaya geçeceğim. Aklıma geldi. Sizlerle paylaşmak isterim. Benim içn bir mucizeydi yaşadıklarım...
Bende genç kızlık dönemlerimden beri adet düzensizliği var. Hep bunun için dr a gittim. Fakat evlenmeden 2 sene önce gittiğim dr ki bu dr istanbul un en iyi hastanesinde br dr du, bana adet düzensizliğimin sebebini söyledi ve ''mesela siz çocuk sahibi olmak isteseniz olamazsınız,ciddi bir tedavi sürec gerek , sonucu da meçhul'' dedi. Ben zaten çoluk çocuk istemiyorum, bekarım hem... Çok takmadım. Evlendim yine 3-4 ay adet olmadım. Dr a gittim. Yine Ankara nın çok iyi ve pahalı br hastanesinde dr bana yne benzer birşey söyledi. O zaman 75 kg idim. Bana zayıflayın dedi. Adet düzeni biraz da kilo ile ilgilidir. Ve çocuk düşünüyorsanız tedavi görmeniz lazım dedi, şuan çocuğunuzun bu durumda olması mümkün değil dedi. Hatta çizerek anlattı, yumurtam mı yokmuş,yumurtam mı olgunlaşmıyormuş... yani yumrutayla ilgili bişey söyledi. En az 1 sene yoğun tedavi gerekli dedi. Ben yine çocuk düşünmüyordum ama evli olduğum için braz tedirgin olmuştum... İlaçlarla adet oluyordum. Sonra yine adet olmadığım bir dönem devlet hastanesine gittim. Dr ultrasonla baktı, 'hocam benim çocuğum olmaz mı, bana hep öyle söyledi dr lar'' dedim. Çocuk mu istiyorsun sen dedi, ben de istemyordum ama sırf cevap versin diye evet dedim. Evet şuan çocuğunun olması pek mümkün değil. Çocuk istiyorsan beklemeye gerek yok, bir de rahim filmini görelim hemen tedaviye başlayalım dedi. Çektirmedim eve gittim.
Ben eve geldim,salya sümük ağlıyorum. Kayınvalideme dedim ki benim çocuğum olmayacak, dr lar bana hep böyle böyle dediler. Ben çocuk istemiyorum ama eninde sonunda isteyeceğiz ve benim çocuğum olmayacak, ben ayrılıcam eşimden dedim. O da saçmalama olmazsa olmaz, Allah nasip etmezse yapacak birşey yok, ederse de etmezse de başımız üstüne sakın üzülme falan dedi. Akşam eşim geldi ona da anlattım. O da saçmalama falan dedi. Olmazsa olmaz napalım dedi...
Sonra ben zayıflamaya karar verdim. 75 kg idim ve zaten o dönemler eşimle biraz uzaklaşma problemlerimiz başlamıştı. Ve işyerinden bi adam bana doğu alman greşçileri gibisin demişti. Çok kafaya taktım. Arkadaşımla kararlaştırdık ikimiz de spor salonuna yazılacaktık, akupunktura gidecektik ve zayıflayacaktık. Spor salonuna yazıldım. 1 ay gitttik. Bu sırada akupunktur için özel bir klinikten randevu aldık. Bi şubatta falan aradık 2 nsan a randevu verdilier çok yoğundu adam. BU ARADA ZAYIFLAMAK İÇİN TAM 10 GÜN SOĞAN SUYU KÜRÜ İÇTİM. ONUN HİKMETİ Mİ BİLMİYORUM... O dönem ben eşime dedim ki, ya nasılsa bizim çocuğumuz olmayacak tedavi görmem gerekiyor, niye korunuyoruz ki,korunmayalım dedim. Ve ilk ay hamile kaldım... 28 martta hamile olduğumu öğrendim. Şok oldum. Herkes şok oldu. İnanmadım... Dr a da inanmadım,ultrasona da inanmadım birsüre... Ama 2 Nisanda da akupunktura gidemedim çünkü hamilelere yapılmıyormuş ve her ne kadar inanmasam da hamile olduğum dr lar tarafından söylendiği için her ihtimale karşılık ya hamileysem gerçekten diyerek gitmedim.... Spor salonundan da çıktım...
İşte benim hikayem...
Şimdi...
Arkadaşım o dönem akupunktura gitti Ve 1 ayda tam 10 kg verdi. Sonraki 15 günde 5 kg verdi ve 15 kg vermiş halde tatile gitti. Akupunktura gidiyorsan kilon oturduktan sonra korumaya falan gitmek zorundasın. Onlara gitmediği için geri alı kiloları. Ama sonrasında akupunktura giderken uyguladığı listeye uyarak AKUPUNKTURSUZ yine ayda 8 kg verdi.
Bugün onunla karşılaştım ve bana listeyi evden alıp getirdi. Kuralların yazılı olduğu 3 dosya kaıdı var. Önce onu okuyacağım henüz fırsatım olmadı , ve yarın hemen ona başlayacağım. Şöyle bir baktım. Biraz katı sayılır ama normalde de böyle yiyorum sayılır. her yemeğin puanı var. Günde 13 puanı geçmemek kaydıyla farklı şeyler de yiyebiliyorsunuz. Kalori hesabı gibigibi...
Kafamdaki tek soru emzirdiğim için sorun olur mu acaba... Deneyip göreceğim. Netiicede sütü su yapıyor. Yeterince içtiğimde sorun olmaz diye düşünyorum. Çünkü bunda da aralarla birlikte 5 öğün var. En önemli fark 2 arada da yulaf kepeği yiyorsunuz, ayran veya yoğurtla beraber...
Eğer isterseniz örnek program yazabilirm, kurallarla beraber.
Selam kizlar.temizlikten yazmaya firsat bulamadim.camlar tuller halilar derken canim cikti heryerim agriyor.simdi yemeklerle ugrasicam.en musait zamanda gelirim grsrz
afiyet olsun :) ev temizliğini de vücudumuz temizlikten saysa kadınların hepsi yağsız kaslı olurdu ahh ahhhInternetim bitmek uzere kizlar hemen menu verecem
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Iki tane kokteyl domates
Bir parca limonlu brokoli
Bir ck bal
Iki parca salam
Ara 13 30
Dokuzlu cay
Ara 16 00
Yarim avuc badem
Aksam 18 00
Dort kasik fasulye kavurmasi
Uc kasik sarimsakli yogurt
Bir dilim ekmek
Sekersiz cay
Su 1.5 oldu icerim daha
Spor yok evi temizledim
hafta sonu kahvaltısı niye böyle oldu ki diyecektim dankk etti senin koca yine geç kalktı galiba :)))Menumu vereyim sonra yine gelirim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvalti: 4 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak süt ve 2 k kayısı doğrayın içine
Ara: Türk Kahvesi
Öğle 13.30: 1 kase tarhana çorbası
Domates salatalık kk peynir
3 zeytin, çeyrek bazlama
Ara: yeşil çay, 1 elma, 6 badem
Aksm 18.00:1 kepçe çorba
Hamsi ve salata, 2 küp tahin helva
Ara: Türk.Kahvesi
Tarçınlı süt, 2 ceviz içi
2.5 litre su
Spor: 55 dakika Leslie 3 mile
canoomm ne yapan nasılsın senin evin istenmeyenleri hala sendeler mi gitmediler miKolay gelsin canım güle güle kirlet evini
Harika güzel bir gün olmuş afiyet olsun canımInternetim bitmek uzere kizlar hemen menu verecem
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Iki tane kokteyl domates
Bir ck bal
Iki parca salam
Ara 13 30
Dokuzlu cay
Ara 16 00
Yarim avuc badem
Aksam 18 00
Bir dilim ekmek
Sekersiz cay
Su 1.5 oldu icerim daha
Spor yok evi temizledim
Afiyet olsun çok güzel, ben herhalde et yerken kendimden geçiyorum bir dilimle kalmissin bravomenüm
sabah
2 haşlama yumurta
yarım simit
krem peynir
marul dereotu
ara
1 portakal
ara
1 dilim sarı buğday ekmeğinin baş kısmı :)))
akşam
1 dilim rosto
patates püresi
salata
2 kaşık bulgur pilavı
sonra bir elma yiyebilirim belki
çook yoruldum(pazar maratonu bitmezz) saat 7 de yattım 9 da kalktım çay yaptımiçicez birazdan sonra da mutfak karman çorman toplayıp ütü yaparım
Çok güzelMenumu vereyim sonra yine gelirim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvalti: 4 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak süt ve 2 k kayısı doğrayın içine
Ara: Türk Kahvesi
Öğle 13.30: 1 kase tarhana çorbası
Domates salatalık kk peynir
3 zeytin, çeyrek bazlama
Ara: yeşil çay, 1 elma, 6 badem
Aksm 18.00:1 kepçe çorba
Hamsi ve salata, 2 küp tahin helva
Ara: Türk.Kahvesi
Tarçınlı süt, 2 ceviz içi
2.5 litre su
Spor: 55 dakika Leslie 3 mile
di miafiyet olsun :) ev temizliğini de vücudumuz temizlikten saysa kadınların hepsi yağsız kaslı olurdu ahh ahhh
o kadar yoruluyoru ama hareketten bile sayımıyııııı
Can'ım ben de Leslie ciyimKızlar kizlarrrrsporumu yaptım öğle yemegimi de yedim siz napiyorsunuz bakayım
Buarada spor olarak leslienin farklı bir 3 milini yaptım ziplamali içinde dans bile var
gayet güzel bir menü olmuş canımInternetim bitmek uzere kizlar hemen menu verecem
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Iki tane kokteyl domates
Bir ck bal
Iki parca salam
Ara 13 30
Dokuzlu cay
Ara 16 00
Yarim avuc badem
Aksam 18 00
Bir dilim ekmek
Sekersiz cay
Su 1.5 oldu icerim daha
Spor yok evi temizledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?