Haydi Yine Yeniden...

Canim eti puftan kardan adam yapacaksan bitterli damla cukalata ile yapabilirsin gozlerini agzini dugmelerini sivri tarafini batiracaksin eti puflara bu kadar iki eti pufun arasina renkli rafyalardan atki yaparsin birde jelatinleyecegin kagitin uzerine simle evadan sapka yaptinmi mis gibi olur keske paylasim yapabilsem ama biliyorsun tel durumu gonderebilirsem mutlaka paylasirim esim cok ugrasti olmamisti daha once

Canimm ne kadar zorlu gunler gecirmissin kayinvalideni takdir ettim ama..sonucta bebisine kavusmussun bu cok guzel ...ama su isyerindeki salaga gicik oldum gercekten eger senin icinde mumkunse listeni bizlerlede paylasirmisin belki bende su durgun donemi atlatirim sanki anlatimindan protein diyetine benzettim oda puanli ins faydali olur canim .listeni merakla bekliyorummm

Kızlar kizlarrrr sporumu yaptım öğle yemegimi de yedim siz napiyorsunuz bakayım
Buarada spor olarak leslienin farklı bir 3 milini yaptım ziplamali içinde dans bile var

Teknoloji özürlü ben listeyi ekleyemedim ama ekliycem. Cevap da vericem . Kurallarla birlikte listenize gelecek. Protein ağırlıklı sayılır ama çok et yok. Kabak ve mercimek ağırlıklı desek daha doğru olur. Bir de çok önemli ayrıntı. Yulaf kepeği. İlk fırsatta detaylı yazacağım. Çok güzel haftasonu dilerim herkese

Internetim bitmek uzere kizlar hemen menu verecem
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Iki tane kokteyl domates
Bir parca limonlu brokoli
Bir ck bal
Iki parca salam
Ara 13 30
Dokuzlu cay
Ara 16 00
Yarim avuc badem
Aksam 18 00
Dort kasik fasulye kavurmasi
Uc kasik sarimsakli yogurt
Bir dilim ekmek
Sekersiz cay
Su 1.5 oldu icerim daha
Spor yok evi temizledim

Menumu vereyim sonra yine gelirim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvalti: 4 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak süt ve 2 k kayısı doğrayın içine
Ara: Türk Kahvesi
Öğle 13.30: 1 kase tarhana çorbası
Domates salatalık kk peynir
3 zeytin, çeyrek bazlama
Ara: yeşil çay, 1 elma, 6 badem

Aksm 18.00:1 kepçe çorba
Hamsi ve salata, 2 küp tahin helva

Ara: Türk.Kahvesi
Tarçınlı süt, 2 ceviz içi
2.5 litre su

Spor: 55 dakika Leslie 3 mile

afiyet olsun :) ev temizliğini de vücudumuz temizlikten saysa kadınların hepsi yağsız kaslı olurdu ahh ahhh
o kadar yoruluyoru ama hareketten bile sayımıyııııı

hafta sonu kahvaltısı niye böyle oldu ki diyecektim dankk etti senin koca yine geç kalktı galiba :)))
güzel menü olmuş afiyet olsun

menüm
sabah
2 haşlama yumurta
yarım simit
krem peynir
marul dereotu

ara
1 portakal

ara
1 dilim sarı buğday ekmeğinin baş kısmı :)))

akşam
1 dilim rosto
patates püresi
salata
2 kaşık bulgur pilavı

sonra bir elma yiyebilirim belki

çook yoruldum(pazar maratonu bitmezz) saat 7 de yattım 9 da kalktım çay yaptımiçicez birazdan sonra da mutfak karman çorman toplayıp ütü yaparım

Harika güzel bir gün olmuş afiyet olsun canım
Afiyet olsun çok güzel, ben herhalde et yerken kendimden geçiyorum bir dilimle kalmissin bravo

Çok güzel
afiyet olsun :) ev temizliğini de vücudumuz temizlikten saysa kadınların hepsi yağsız kaslı olurdu ahh ahhh
o kadar yoruluyoru ama hareketten bile sayımıyııııı
di mi

Kızlar kizlarrrr sporumu yaptım öğle yemegimi de yedim siz napiyorsunuz bakayım
Buarada spor olarak leslienin farklı bir 3 milini yaptım ziplamali içinde dans bile var
Can'ım ben de Leslie ciyim
Bence idamesi en mümkün, en zevkli spor
gayet güzel bir menü olmuş canım

Canlar,
Yorgunluktan bittim ben
Öğlen yemekli misafir vardı iki aile
Akşam da çaya başka bir aile geldi

Çok severim misafiri ben

Ama uykusuzum ve bitiğim..

Ben bugün yüksek müsaadelerinizle menü bildirmeyeyim kızlar...

Evet çok parlak bir gün değildi ama hizmet ederken ne yedim ne içtim hiç farketmedim İnanın yazmak istesem de hatırlayamam...

Öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…