Haydi Yine Yeniden...

sabah yok
öğleden sonra
1 dilim börek
yarım dilim sarı b. ekmeği
krem peynir
kekikli z. yağlı domates
1 küp b. peynir

akşam
1 dilim börek
bir kaç zeytin
2 ceviz büyüklüğün de havuç tatlısı (cezerye ben yaptım :))
güya bu gün elma portakal ya da muz yiyecektim yoğurtla fırsat olmadı
yarın yerim artık

Eveeet arkadaşlar....

Şimdi size önce detay vereyim sonra da fotoları yükleyeyim...

*** Öncelikle listede yulaf kepeği var. Yulaf kepeği ya selva olacak ya da nuhun ankara olacak. Sebebini bilmiyorum , öyle söylemiş dr :)

*** Yulaf kepeğini kullanmak şart. Bu kepek vücuda yağın alınmasını önleyerek bir duvar görevi görüyormuş. Mesela akşam biryere davetlisiniz ve yemeği abartacaksınız. Ya da gündüz arkadaşınıza davetlisinz. Gitmeden yarım saat ila 45 dk önce bu kepeği içerseniz vucut kesinlikle yap depolamıyormuş. Hatta üzerine bir de soda içerseniz midede inanılmaz doygunluk hissi uyandırarak fazla yemenizi önlüyormuş. Ben denedim 2 gündür. Tadı harika. Çok tok tutuyor.

***Bu kepeği aldınız mı? 1 paket. Koyacaksınız büyük bir pilav tenceresine hafif pembeleşene kadar kavuracaksınız. ok da kavurmayın ama az da kavrulmasın. Nasıl söyleyeyim un kavurur gibi olacak kıvamı... Büyük cam kavanoza koy. Koydun mu? Hergün, 1. ara öğünde 2 kaşık, 2. ara öğünde 3 çorba kaşığı olmak üzere 2 çorba kaşığı yoğurtla karıştırıyorsunuz. İsterseniz yoğurtla yersiniz. İsterseniz ayran yapıp ona karıştırırsınız. Ben ayran yapıyorum. 2 kaşık yoğurt fazla dolu olmayacak. Ayran biraz duru olmalı. Fazla yoğurt yok. İşte bu kadar. Belli bir süresi yok. İstediğiniz kiloya gelene kadar hergün içecekiniz

*********ÇOK ÖNEMLİ BİLGİ : DR BU KEPEĞİ EĞER ATLADIYSAN ÇOK KIZIYORMUŞ. YANİ KAÇAMAK YAPMAYA BİLE BU KADAR KIZMIYORMUŞ,ÇOK ÖENMLİYMİŞ KİLO VERMEDE BU KEPEK...

*** Ekmek en düşük kalorli olan uno denge ligt mış... Günde sadece 1 dilim var. Akşam hariç istediğiniz ana öğünde yiyebiliyorusunuz...

*** Gelelim en önemli noktalardan birine.. Listede her yiyeceğin puanı var... Günlük 13 puanı geçmeyecek şekilde istediğiniz yiyecekten istediğiniz kadar yiyebilirsinz. 0 (sıfır) puan olanlardan istediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Ama puanlı olanlardan yemek isterseniz 13 ü geçmeyecek unutmayın...

Edit 30 en geç sonrası yemek yok. 2-2,5 lt su, ve 45 dk leslie. bunu biliyoruz zaten. 30 dk da vucut yediklerini yakarmış. 30 dk dan sonra yağdan yakarmış.

Ahanda size liste... Haydi kolay gelsin :)

arkadaşlar dosya boyutu nedeniyle yüklenemiyor diyor ama normal sayfaların fotosunu çektim boyut ne alaka anlamadım ya nasıl yükleyeceğim? 5 tane foto var

Kızlar bugün bi öğretmen arkadaşla konuştuk morali çok bozutu. Allahım kV neler demiş buna oğlunun yanında o benim oğlum sen onu benden alamazsın, sen de anne misin çocuğa hep oğlum bakıyor. Oğluna demişki yarın öbür gün bosandiginda sana ben bakacam ben demiş. Onu ben doğurdum sen bizi ayiramayacaksin falan.. daha bir sürü şey... çok üzüldüm arkadasin haline ki kendisi gerçekten iyi biridir. Arkadasin 9 aylık çocuğuna bakıyordu kavgayı çıkarmış gidecem demiş şimdi o da bakıcı arıyor allahtan eşi karısının yanında durmuş nasıl insanlar var anlamıyorum...

Canim duzenleden resimleri kirparsan biraz kucultursen yüklenir

Çok kötü Allah yardımcısı olsun. Burada en önemlisi kocanın tavrı. Benm de bir arkadaşım var çok problemli bir kayınvalidesi var ve ekocası onun gazına gelip kıza şiddet uyguluyor ... 7 aylık hamileyken dövüp sokağa atmıştı kızı.. ve eşi polis... çok kötü bir durum... şimdi sen eşinle ciddi sıkıntı yaşasan polis çağırsan bu adam gelecek yani düşün...

Menüm
Sabh: ılık limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahv: 1 has yumurta 1 lokma peynir
3 zeytin
Ara: şekersiz kahve yeşil çay ve 1 avuç kuruyemiş(çekirdek ağırlıklı)

Öğle 13.30: 1 kase çorba,
1 kepçe taze fasulye
Tavuk göğüslü salata
Ara: Türk Kahvesi 1 tane çikoltlı Gofret

Aksam 18.30: 3 kaşık susuz taze Fas
4-5kasik yoğurt
Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz
2.5 litre su bitki çayları

SPOR: LESLİE 5 MILE (68 dk)

Toplumu korumakla kişi karısını korumuyor düşün yazıklar olsun bu zihniyete.

bu mübarek bulgur ne kadar faydalıymış biz cidden neden pek yemiyoruz ki vitamini minerali bol doyurucu ve bağırsak dostu
afiyet şifa olsun
Sagol canim.bende pek yemezdim biliyosun ama bende okudum biyerlerde faydasini.pirinc pilavi ekmek yada makarna yemektense arada bir bulgur pilavi yeme karari aldim

Allah allah ne insanlar var yarabbim.insan evladinin mutsuzlugundan mutlu olur mu.o ufacik yavrunun ailesini dagitinca kina mi yakacakmis.neyse ki esi olan bitenin farkindaymis da esinin yaninda yer almis.Allah akil fikir versin boylelerine

Kuru bir gun olmus canim.keske meyve ile yogurdu sıkıstirabilseydin biyerlere

Menude spor da guzel bence.gofrete takilma.enerji sart

Bugünkü menun çok güzel canım sadece suyu biraz daha arttir
Sabah 8.30
1 yumurta ile menemen
1 kk beyaz peynir
1 salatalik

Ara 12
1 kivi 1 hurma

Oglen 14
1 kase bulgur pilavi
2 yk taze fasulye
1 kase yogurt

Aksam 18.30
1 tabak taze barbunya yemegi
3 yk bulgur pilavi
2 yk didiklenmis tavuk budu

Su 2 litre
Gayet dengeli ve sağlıklı bir menü canım afiyet olsun
Sabah niye yemedin canım.. işin özü menun az ama dengesiz olmuş. Yarın güzel bir menü bekliyorum canım
Çok ilginç canım ama mantıklı listeyi yukleyemedin sanırım

Selamlar..
Geç oldu, ancak girebildim

Menüm
11:00
2 kk peynir
1 dilim Mısır ekmeği
6 tane yaprak sarma
1/4 dilim Islak kek

15:00
Z.yağlı kereviz
Mısırlı salata
2 dilim ekmek

17:15
Çay+ 1/4 dilim ıslak kek

20:00
Et sote 2-3 kaşık kadar
Salata
Mercimek çorba

22:00
Çay+2 kare Antep fıstıklı çikolata

Sporu yapamadım
Su da az oldu ya 1,5lt falandır

benim tahliller aç karnına veriliyor gülüm o yüzden yemedim doktordan gelince yedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…