- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.521
canoomm ne yapan nasılsın senin evin istenmeyenleri hala sendeler mi gitmediler mi
Ne iyi yapmışsınızGünaydın kızlar mutlu haftalar,dün girip menü yazmaya okumaya mecalim kalmadı.hoş yazacak bir menü düzeni de olmadı hangi saatte ne yedim hiç hatırlamıyorum.Benim evden sonra kv nin evine devam ettik.çok yorulduk.sabah zor uyandım her yerim ağrıyor.yeni yıl temizliği oldu.temiz pak bir şekilde girelim dedik 2017 ye :) ama her bi yanımız ağrıyarak gireceğiz onu hesap edemedik
Geçmiş olsun canım,inşallah iyi çıkar sonuçların...selam kızlar
doktora gittim tahlil verdim geldim çay koydum misafirim gelecek az sonra :))
yarın öğle tahlil sonuçları çıkacak rutin troid ilaç dozu ayarı için gittim önemli bir şey yok yani merak etmeyin
selam kızlar
yarın öğle tahlil sonuçları çıkacak rutin troid ilaç dozu ayarı için gittim önemli bir şey yok yani merak etmeyin
Güzel sonuçlar çıksın inşallah canımselam kızlar
maşallah sportmenim :)))Kızlar sporumu yaptım yeşil çay içiyorum siz napiyorsunuz
Rica ederim ne demek canımben yüzde 70 lik bitter bulmuştum onu yiyorum canım Ülker veya etideydi sanırım
Canimm ne kadar zorlu gunler gecirmissin kayinvalideni takdir ettim ama..sonucta bebisine kavusmussun bu cok guzel ...ama su isyerindeki salaga gicik oldum gercekteneger senin icinde mumkunse listeni bizlerlede paylasirmisin belki bende su durgun donemi atlatirim sanki anlatimindan protein diyetine benzettim oda puanli ins faydali olur canim .listeni merakla bekliyorummm
Canim vay beee diyorum Allahın mucizesi çok şükür canım. Bu arada yazında o kadar şey var ki isyerindeki ö...üze mi takilmali.. kV nin yüce gonulluligine mi, soğan kurunun yine bir derde deva olmasına mi... işin özü çocuk sahibi olmana çok sevindim canımekim2009 bak soğan kuru burada da var listeyi çok.merak ettim canım atarsan sevinirim ben
Dun dunde kaldi canim.onemli olan bugun devam etmek.bugunku menun gayet guzel.iyi toparlamissin.bosver deyip birakmamissin.artik saglikli beslenmeyi yasam tarzi haline getirmek gerek.ara sira oduller kacamaklar olur...Arkadaşlar özür dileyerek dün giremedim...
Dün işti güçtü yemekti ütüydü çocuktu derken, eski işyerimin birkaç güne kapanacağı haberini aldım ve eşime beni götür arkadaşlarımı göreyim dedim. Sağolsun götürdü. Oradan alışverişe devam ettik Oğluma kazak suluk falan aldık derken saat oldu akşam 8. Ben deli gibi acıktım. Ellerim bacaklarım titremeye başladı. Acıkınca böyle oluyor.Bi kahvaltıyla duruyodum. Sonra da 15:00 gibi yulaf kepeği içmiştim.
Ve dün diyetim biraz bozuldu... Pideli yağlı mağlı bşeyler yedimHem de muhtemelen 20:30 da falan... Su içemedim spor yapamadım... Dün diyetim anlamında çok kötü bir gündü
Bugün
Sabah 11:00 salatalık domates 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin.
Ara 2 kaşık yulaf kepeği, soda
Öğlen yok.
Akşam 19:30 civarı yerim... 3-4 kaşık didilmiş tavuk,salata , arpa şehriye çorbası
1,5 lt su
Leslie 5 mile in 4 milini yaptım.
Şimdi size detaylı olarak bilgi vereceğim ve listenii yayınlayacağım.
ben bebek istemiyorum sadece adet düzene girsin istiyorum çok uzun sürüyor ve tabiki zayıflatsın hehehehKayınvalidem öyledir ya. Zaman zaman teers düşsek de herzaman heryerde olabilienufak tefek şeyler olur genelde... Olgundur. Çok şey öğrendim ondan.
ekim2009 kesinlikle denemelisin. Allahım sana da en kısa ve en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah Yalnız fazlası zararlıymış. Sanırım en fazla 15 günlük yapıp ara verip tekrar yapıyosun snırım. Yapanlar daha iyi bilir. Ben zayıflamak çin 10 günlük yapmıştım.
İşyerimdeki o adam gerçekten tam bir büyükbaştı... Daha çok iğrençlikleri vardı da, bu bana dokunur iğrençliğiydi...
Azzz sonra geliyor diyet listesi
maşallah kız sen lesliye iyi alıştın düzenli gidiyorsun faydasını da çok güzel göreceksinArkadaşlar özür dileyerek dün giremedim...
Dün işti güçtü yemekti ütüydü çocuktu derken, eski işyerimin birkaç güne kapanacağı haberini aldım ve eşime beni götür arkadaşlarımı göreyim dedim. Sağolsun götürdü. Oradan alışverişe devam ettik Oğluma kazak suluk falan aldık derken saat oldu akşam 8. Ben deli gibi acıktım. Ellerim bacaklarım titremeye başladı. Acıkınca böyle oluyor.Bi kahvaltıyla duruyodum. Sonra da 15:00 gibi yulaf kepeği içmiştim.
Ve dün diyetim biraz bozuldu... Pideli yağlı mağlı bşeyler yedimHem de muhtemelen 20:30 da falan... Su içemedim spor yapamadım... Dün diyetim anlamında çok kötü bir gündü
Bugün
Sabah 11:00 salatalık domates 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin.
Ara 2 kaşık yulaf kepeği, soda
Öğlen yok.
Akşam 19:30 civarı yerim... 3-4 kaşık didilmiş tavuk,salata , arpa şehriye çorbası
1,5 lt su
Leslie 5 mile in 4 milini yaptım.
Şimdi size detaylı olarak bilgi vereceğim ve listenii yayınlayacağım.
bu mübarek bulgur ne kadar faydalıymış biz cidden neden pek yemiyoruz ki vitamini minerali bol doyurucu ve bağırsak dostuSabah 8.30
1 yumurta ile menemen
1 kk beyaz peynir
1 salatalik
Ara 12
1 kivi 1 hurma
Oglen 14
1 kase bulgur pilavi
2 yk taze fasulye
1 kase yogurt
Aksam 18.30
1 tabak taze barbunya yemegi
3 yk bulgur pilavi
2 yk didiklenmis tavuk budu
Su 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?