Haydi Yine Yeniden...

canoomm ne yapan nasılsın senin evin istenmeyenleri hala sendeler mi gitmediler mi

Çok şükür gittiler bugün akşam esimlede konuştuk şimdilik yoluna girmeye başladı gibi bişey ama yorgunluktan midir strestenmidir bilmiyorum başım çok ağrıyor yarın yazarım size iyi geceler

Günaydın kızlar mutlu haftalar,dün girip menü yazmaya okumaya mecalim kalmadı.hoş yazacak bir menü düzeni de olmadı hangi saatte ne yedim hiç hatırlamıyorum.Benim evden sonra kv nin evine devam ettik.çok yorulduk.sabah zor uyandım her yerim ağrıyor.yeni yıl temizliği oldu.temiz pak bir şekilde girelim dedik 2017 ye :) ama her bi yanımız ağrıyarak gireceğiz onu hesap edemedik

Ne iyi yapmışsınız
Ellerinize sağlık

Ben de haşat gibi uyandım
Küçük kuzum da uyumadı hiç gece
Ağrı kesici de verdim
Diş jeli de sürdüm
Gözleri bayılsa da uyuyamadı kuzum
Şimdi emerekten uyuyor

Bugün de 101,5 geldim
Dünkü yediklerim bi tık yükseltmiş olabilir tabi
Ama hızlı iniş son yediklerimin vücuda tam oturmadığı, gidici oldukları konusunda bana umut verdi

Hiç halim yok ama Evi temizleyeceğim bugün,
Bi de spor yapmak istiyorum
Hadi görüşürüz

selam kızlar
doktora gittim tahlil verdim geldim çay koydum misafirim gelecek az sonra :))
yarın öğle tahlil sonuçları çıkacak rutin troid ilaç dozu ayarı için gittim önemli bir şey yok yani merak etmeyin

selam kızlar
yarın öğle tahlil sonuçları çıkacak rutin troid ilaç dozu ayarı için gittim önemli bir şey yok yani merak etmeyin
Geçmiş olsun canım,inşallah iyi çıkar sonuçların...

selam kızlar
Güzel sonuçlar çıksın inşallah canım

kayınvalidem gerçekten iyi kadındır. görümcem de öyledir. 1 tae de görümcem var.

Telefondan yükleyemedim listeyi şimdi bilgisayara atıp oradan göndericem size.

Kayınvalidem öyledir ya. Zaman zaman teers düşsek de herzaman heryerde olabilienufak tefek şeyler olur genelde... Olgundur. Çok şey öğrendim ondan.

ekim2009 kesinlikle denemelisin. Allahım sana da en kısa ve en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah Yalnız fazlası zararlıymış. Sanırım en fazla 15 günlük yapıp ara verip tekrar yapıyosun snırım. Yapanlar daha iyi bilir. Ben zayıflamak çin 10 günlük yapmıştım.

İşyerimdeki o adam gerçekten tam bir büyükbaştı... Daha çok iğrençlikleri vardı da, bu bana dokunur iğrençliğiydi...

Azzz sonra geliyor diyet listesi

Arkadaşlar özür dileyerek dün giremedim...

Dün işti güçtü yemekti ütüydü çocuktu derken, eski işyerimin birkaç güne kapanacağı haberini aldım ve eşime beni götür arkadaşlarımı göreyim dedim. Sağolsun götürdü. Oradan alışverişe devam ettik Oğluma kazak suluk falan aldık derken saat oldu akşam 8. Ben deli gibi acıktım. Ellerim bacaklarım titremeye başladı. Acıkınca böyle oluyor.Bi kahvaltıyla duruyodum. Sonra da 15:00 gibi yulaf kepeği içmiştim.

Ve dün diyetim biraz bozuldu... Pideli yağlı mağlı bşeyler yedim Hem de muhtemelen 20:30 da falan... Su içemedim spor yapamadım... Dün diyetim anlamında çok kötü bir gündü

Bugün

Sabah 11:00 salatalık domates 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin.

Ara 2 kaşık yulaf kepeği, soda

Öğlen yok.

Akşam 19:30 civarı yerim... 3-4 kaşık didilmiş tavuk,salata , arpa şehriye çorbası

1,5 lt su
Leslie 5 mile in 4 milini yaptım.

Şimdi size detaylı olarak bilgi vereceğim ve listenii yayınlayacağım.

Sabah 8.30
1 yumurta ile menemen
1 kk beyaz peynir
1 salatalik

Ara 12
1 kivi 1 hurma

Oglen 14
1 kase bulgur pilavi
2 yk taze fasulye
1 kase yogurt

Aksam 18.30
1 tabak taze barbunya yemegi
3 yk bulgur pilavi
2 yk didiklenmis tavuk budu

Su 2 litre

Dun dunde kaldi canim.onemli olan bugun devam etmek.bugunku menun gayet guzel.iyi toparlamissin.bosver deyip birakmamissin.artik saglikli beslenmeyi yasam tarzi haline getirmek gerek.ara sira oduller kacamaklar olur...

ben bebek istemiyorum sadece adet düzene girsin istiyorum çok uzun sürüyor ve tabiki zayıflatsın heheheh
iş yerinde ki o adama acayip gıcık oldum patavatsız odunun tekiymiş, sen iyi olduğun için ses çıkarmamışsın o da farkın da olduğu için kanalizasyon ağzını açmış konuşmuş hiiiç takma değmez

maşallah kız sen lesliye iyi alıştın düzenli gidiyorsun faydasını da çok güzel göreceksin
tavuk sade haşlanmışsa doyasıya yiyebilirsin

Sabah 8.30
1 yumurta ile menemen
1 kk beyaz peynir
1 salatalik

Ara 12
1 kivi 1 hurma

Oglen 14
1 kase bulgur pilavi
2 yk taze fasulye
1 kase yogurt

Aksam 18.30
1 tabak taze barbunya yemegi
3 yk bulgur pilavi
2 yk didiklenmis tavuk budu

Su 2 litre
bu mübarek bulgur ne kadar faydalıymış biz cidden neden pek yemiyoruz ki vitamini minerali bol doyurucu ve bağırsak dostu
afiyet şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…