- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.561
canın tatluk tatluk şekerli çekiyor bu ara galiba :)))Selamlar..
Geç oldu, ancak girebildim
Menüm
11:00
2 kk peynir
1 dilim Mısır ekmeği
6 tane yaprak sarma
1/4 dilim Islak kek
15:00
Z.yağlı kereviz
Mısırlı salata
2 dilim ekmek
17:15
Çay+ 1/4 dilim ıslak kek
20:00
Et sote 2-3 kaşık kadar
Salata
Mercimek çorba
22:00
Çay+2 kare Antep fıstıklı çikolata
Sporu yapamadım
Su da az oldu ya 1,5lt falandır
hahaha bu koca çok iyiymiş bahane kabul edip ses çıkarmıyor :)
Canim ne kadar güzel bir haber hadi bakalım hayırlısı ile güzel sonuçlanır umarım o zamana 70 in altına gelsen ne hoş olur. Dualarimdasin kuzumSelam kızlar,Allah nasip kısmet eder bir mani çıkmazsa 10 Ocak Salı günü ameliyat olacağım.Tahlillerimi yaptırdım temiz şükür.Aslında 3 ocak olacaktı ama doktor 2 ocakta nöbetçiymiş 3 ünde yorgun olurum o vaziyette ameliyat etmeyeyim seni dedi.hayırlısı artık.dualarınızı beklerim
Canım inşallah hayırlısı olur ,teşekkür ederimCanim ne kadar güzel bir haber hadi bakalım hayırlısı ile güzel sonuçlanır umarım o zamana 70 in altına gelsen ne hoş olur. Dualarimdasin kuzum
Selam kızlar,Allah nasip kısmet eder bir mani çıkmazsa 10 Ocak Salı günü ameliyat olacağım.Tahlillerimi yaptırdım temiz şükür.Aslında 3 ocak olacaktı ama doktor 2 ocakta nöbetçiymiş 3 ünde yorgun olurum o vaziyette ameliyat etmeyeyim seni dedi.hayırlısı artık.dualarınızı beklerim
Ohh hele sukur birseyleri anlamaya baslamis esin.olsun buna da sukur.konusarak hersey cozulur canim.zamanla kalmalarindan da vazgecer belki...kafan daha rahattir eminim.en azindan kus degilsiniz artik bu sevindirici haber...Merhaba kızlar kaç gündür doğru düzgün gelemedim çok yoğunum eşimle aramızı konuşarak duzeltiyoruz sonunda nihayet banada hak vermeye başladı bacılarının haksız olduğunu kabul etti ama hala daha bizde kalmaları konusunda ısrarlı ama kabul etmeyecegimi anladı diyete tam uyduğum söylenemez o yüzden menü yazmıyorum bu hafta izin istiyorum sizden kendimi toparlayıp gelecem yine
Harika menu olmuş canım süper tamamlamissin günü afiyet olsunSabah 9
1 simit
3 kup kasar
Biraz orgu ve ip peyniri
1 er domates salatalik
Oglen 14
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
1 adt kornison tursu
Ara 3 ceviz
Ara 1 mandalina
Aksam 18.15
1 tabak zeytinyagli pirasa
1 kase yogurt
Su 2.5 litre
Bi ara daha yaparim
Canim cok sevindim inş dahada güzel olur her şeyMerhaba kızlar kaç gündür doğru düzgün gelemedim çok yoğunum eşimle aramızı konuşarak duzeltiyoruz sonunda nihayet banada hak vermeye başladı bacılarının haksız olduğunu kabul etti ama hala daha bizde kalmaları konusunda ısrarlı ama kabul etmeyecegimi anladı diyete tam uyduğum söylenemez o yüzden menü yazmıyorum bu hafta izin istiyorum sizden kendimi toparlayıp gelecem yine
Ohh hele sukur birseyleri anlamaya baslamis esin.olsun buna da sukur.konusarak hersey cozulur canim.zamanla kalmalarindan da vazgecer belki...kafan daha rahattir eminim.en azindan kus degilsiniz artik bu sevindirici haber...
Ben izinli gecerim seni ama sen yine de olabildigince dikkat etmeye calis emi.ipin ucu kacmasin
Harika menu olmuş canım süper tamamlamissin günü afiyet olsun
Canim cok sevindim inş dahada güzel olur her şey
Canimmm cok sevindim gercekten ..rabbim yardimcin olsun .dualarim seninle herzaman ...Selam kızlar,Allah nasip kısmet eder bir mani çıkmazsa 10 Ocak Salı günü ameliyat olacağım.Tahlillerimi yaptırdım temiz şükür.Aslında 3 ocak olacaktı ama doktor 2 ocakta nöbetçiymiş 3 ünde yorgun olurum o vaziyette ameliyat etmeyeyim seni dedi.hayırlısı artık.dualarınızı beklerim
Ah canım inşallah en güzel şekilde atlatirsinSelam canlarimmm dun gb bitti cok yogun gunler geciriyorum persembe oglumun okuma toreni var malum buyuk hazirlik icindeyim inanin sadece bes dk oturdum hemen iki satir yazayim dedim ..
Kapi susu istedi ogretmenimiz iki gundur onunla ugrasiyorum oglumun hediyelerini paketledim az once yarin kapi suslencek persembe sinifkurabiye yapicam cukalatali gevrekli kardan adamlar yumusamasin diye yarin aksam yapicam off oyle bunaldimki oglum dun en sonunda patladi aglama krizine girdi bagira bagira icinde ne varsa doktu cok uzulmus bana soz verdi ogretmenim ama almadi beni ilk gruba dedi cok zor sakinlesti dun bildigi butun sesler ucup gitti torende okuyacagi siiri okuyamadi okumuycam diye tutturdu bende bosver okuma dedim ogretmeni ile hemen bu sabah konustum bugun onu cok mutlu gondericem eve dedi dedigi gibi cok mutlu geldi off ne zor gunler geciriyorum bir bilseniz dengesiz velilermi dersiniz dedikodu edenmi dersinizz allahimmm valla sabir versin allah ogretmenlere ... ogretmenimiz ile aramizdaki sikintiyida cozduk cok sukur bana dua edin canlarim ne olur hayirlisi ile atlatalim su gunu insallahh .. iki satir dedim dunya kadar yazdim cenem dustu yine ...
HEPINIZI KOCAMAN OPUYORUM ...
Insallah canimm hersey oglum icin onun mutlulugu icin ....Ah canım inşallah en güzel şekilde atlatirsinbu kadar emek sonucu inş paşa çok mutlu olur
veliler bugün beni de çok.yordular sabahci öğretmenim 2. Derste kar tatili old öğrendik tek tek hepsini aradım kimisi açmıyor kimisi daha uyanamamis açmıyor. Çocukları gonderemiyorum tek başlarına. 3. Sınıflar ama yine de velileri ile gelip gidiyorlar diye baya bekledim. Alırken trip bile atıyorlar niye bu baştan soylenmemis falan. Milli egitimde Mesai şekizde başlıyor ama bizim dersler yedide.. ama anlamak istemeyen anlamıyor işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?