Haydi Yine Yeniden...

Ah kuzum baya yoruldun kendinden geçtin.inşallah güzel geçer okuması paşanın.şiirini de bi seferde şaşırmadan okur inşallahççocuklarda bile motivasyon ne kadar önemli.morali yerinde olmadı mı herşey silinip gidiyor baksana.neyse öğretmenle de sorunlar çözülmüş buna da ayrı sevindim canım.inşallah yarın güzel haberlerini bekliyosun kıvırcık paşamın

Canım ya valla işiniz zor Allah yardımcınız olsun.çeşit çeşit insan var işte.Sabır işi sizinki.Ne anlayışsız ne rahatlar yarabbim.ne ilgisiz veliler var.

Ayyy canım çok sevindim inşallah herşey yolunda gider sağlıklı sıhhatli tedavini görürsün.O zaman azcık daha sık dişini bu ay.ne kadar zayıf başlarsan o kadar iyi olur.1 ayda 5 kilo versen kardır canım

Suyun gayet iyi canım,5 mil leslie var,akşam da dengeli o yüzden gün içindeki ufak cıslara takılma

Yoğunluğundan kendini ihmal etmişsin biraz canım.sabah öğlen kuru geçmiş akşam az olmuş.neyse şu stresini atlat daha dikkatli olursun.yediklerin az geldi bana canım

Günaydın canlarim
Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.6
Bu hafta 67.1
Fark _500 gr

Dikkat ettim bende haftalardir söyle oluyor Önce 67 lerin başlarına düşüyorum, sonra hooopp 67 lerin sonu. O yüzden önümüzdeki hafta mümkün old dikkat ederek 66 lari görmek istiyorum

Tebrik ederim canım haftada yarım kilo çok iyi bence.bende ameliyata kadar olabildiğince eksi görmek istiyorum artık

Gelelim bildirime yalnızca 200 gr eksi gördüm sabah
Geçen hafta 72
Bu hafta 71,8
Fark -200 gr
Tebrik ederim canım eksi olsun bizim olsun
Tebrik ederim canım haftada yarım kilo çok iyi bence.bende ameliyata kadar olabildiğince eksi görmek istiyorum artık
Teşekkür ederim canım aynen canım ameliyata yaklaşık iki hafta var bu iki haftada spor da yaparak bence güzel eksiler görebilirsin

kızlar dünden beri bizim siteye telekomcular bişeyler yapıyor binanın girişine yazı asmışlar bir kaç gün net olmayacak diye dün net yoktu sabahta yoktu şimdi var her an gidebilir gelmezsem net yok diyedir haberiniz olsun

Tesekkur ederiz teyzesi insallah guzel olur hersey rabbim sanada yasatsin boyle guzel duygulari kuzumm...

ciddi ciddi günü de belli oldu hadi hayırlısı gülüm çok bekledin sen bu ameliyatı şimdi yerinde duramazsın heyecandan :)))

ben sabah tartılmayı unuttum ilacı suyla içtim yattım geri kalktım su içtim soğan suyu içtim üstüne yine su içtim sonra aklıma geldi tartıldım ama çok fazla çıktım yazıyım mı ki
100.2 çıktım

canın tatluk tatluk şekerli çekiyor bu ara galiba :)))
kız emziriyorsun da daha faydalı seçenekleri tercih etmeye çalış arada bal pekmez yesen daha iyi olur gibi :)
Bu ara misafirler bozdu beni ekim'cim..
Dün de annemler bizdeydi.
Bugün de tartı hiç güzel çıkmadı tabi

Utana utana bildiriyorum kilomu kızlar
102,1...

Güya 100 ün altında olacaktım
Misafir, yorgunluk derken sporu da suyu da ihmal ettim,
E bi de yedim

Amaaa toparlancam artık söz!
Gerçekten mutlu değilim halimden, çıkmak istiyorum bu kışı döngüden..
Çıkacağım da inşallah

her zaman ki gibi çıktı aynı doz ilaçlara devam dedi doktor :))
Anladım canım ilerlemesin de sabit kalsın şükür diyelim
Selam kizlarbes dk bosluk buldum kilomu bildireyim
Gecen hafta 69
Bu hafta 68 .100
Fark -900
Ben sok artik 68 lerdeyim galiba bu tempo erti beni belkide ilaclar fayda etti insallah gercekten vermisimdir ....
Vuhuuuuuuu Angelina uzun süredir ilk defa bu kadar yüksek bir eksi bildirim yaptın ve 68 lere geldin hem de en sonuna geldin arkadaşım çok sevindim
O kadar suya sağlıklı bir sonuç değil gibi geliyor canım yarın sabah mi tartilsan tabi tomurcuk kabul ederse
Canim başta ne kadar sıkı tutulursa öyle gidiyor sende önce kafanda bitir ki sonra dan pişmanlık duymazsin.. bende geçen hafta yerli mali falan derken çok abarttim ama bu hafta kafama koydum ara tatile kadar 65 ler benim olacak inşallah en kötü ihtimalle

tomurcukkk canım sevindim senin adına, hayırlısıyla kurtul inşallah...
Hem istediğin görüntüye kavuşacak, hem de zihin yükünden kurtulacaksın inş

angelina35 valla helal olsun canım
Maşallah Ne ilgili annesin, o gün küçük bey için de çok güzel geçer umarım..

tevafuk55 bulmuşlar sen gibi öğretmeni öpüp başlarına koysunlar, insanlarla uğraşmak her daim zor da Napcan işte..
Allah kolaylık versin canım...

sara_28 bişeyler yoluna girmeye başlamış galiba, sevindim senin adına canım.
Herşey gönlünce olsun inşallah..

ekim2009 canım d vitaminini ağızdan almak yerine enjeksiyon yaptırırsan daha etkili oluyor canım
Bi dipnot olsun
Soğan kürü sonucunu da duymak isterim.
Ben de faydalı olduğuna çok şahit oldum ve hastalarıma da önerdim.

Kızlar size birsey soracam şimdi benim d vitaminim en son baya düşük çıkmıştı 4 tu sanırım. Oğlumun bebeklikten d Vit damlaları vardı onlardan kullanabilir miyim. Veya ne yapmam ne kadar kullanmam lazım.. bel bölgesinin yağlanmasına bile neden oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…