- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.581
Ah kuzum baya yoruldun kendinden geçtin.inşallah güzel geçer okuması paşanın.şiirini de bi seferde şaşırmadan okur inşallahççocuklarda bile motivasyon ne kadar önemli.morali yerinde olmadı mı herşey silinip gidiyor baksana.neyse öğretmenle de sorunlar çözülmüş buna da ayrı sevindim canım.inşallah yarın güzel haberlerini bekliyosun kıvırcık paşamınSelam canlarimmm dun gb bitti cok yogun gunler geciriyorum persembe oglumun okuma toreni var malum buyuk hazirlik icindeyim inanin sadece bes dk oturdum hemen iki satir yazayim dedim ..
Kapi susu istedi ogretmenimiz iki gundur onunla ugrasiyorum oglumun hediyelerini paketledim az once yarin kapi suslencek persembe sinifkurabiye yapicam cukalatali gevrekli kardan adamlar yumusamasin diye yarin aksam yapicam off oyle bunaldimki oglum dun en sonunda patladi aglama krizine girdi bagira bagira icinde ne varsa doktu cok uzulmus bana soz verdi ogretmenim ama almadi beni ilk gruba dedi cok zor sakinlesti dun bildigi butun sesler ucup gitti torende okuyacagi siiri okuyamadi okumuycam diye tutturdu bende bosver okuma dedim ogretmeni ile hemen bu sabah konustum bugun onu cok mutlu gondericem eve dedi dedigi gibi cok mutlu geldi off ne zor gunler geciriyorum bir bilseniz dengesiz velilermi dersiniz dedikodu edenmi dersinizz allahimmm valla sabir versin allah ogretmenlere ... ogretmenimiz ile aramizdaki sikintiyida cozduk cok sukur bana dua edin canlarim ne olur hayirlisi ile atlatalim su gunu insallahh .. iki satir dedim dunya kadar yazdim cenem dustu yine ...
HEPINIZI KOCAMAN OPUYORUM ...
Canım ya valla işiniz zor Allah yardımcınız olsun.çeşit çeşit insan var işte.Sabır işi sizinki.Ne anlayışsız ne rahatlar yarabbim.ne ilgisiz veliler var.Ah canım inşallah en güzel şekilde atlatirsinbu kadar emek sonucu inş paşa çok mutlu olur
veliler bugün beni de çok.yordular sabahci öğretmenim 2. Derste kar tatili old öğrendik tek tek hepsini aradım kimisi açmıyor kimisi daha uyanamamis açmıyor. Çocukları gonderemiyorum tek başlarına. 3. Sınıflar ama yine de velileri ile gelip gidiyorlar diye baya bekledim. Alırken trip bile atıyorlar niye bu baştan soylenmemis falan. Milli egitimde Mesai şekizde başlıyor ama bizim dersler yedide.. ama anlamak istemeyen anlamıyor işte....
Ayyy canım çok sevindim inşallah herşey yolunda gider sağlıklı sıhhatli tedavini görürsün.O zaman azcık daha sık dişini bu ay.ne kadar zayıf başlarsan o kadar iyi olur.1 ayda 5 kilo versen kardır canımEvet canım kafam daha rahat en azından rahat uyuyorum çünkü eşimi çok seviyorum ve onunla küs olmaya dayanamıyorum bı kere daha ayağa kalkıp meydanı kaynana ve tayfasına bırakmamaya karar verdim önümüzdeki ayda bebek tedavisine başlıyoruz inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak
Sağol canım inşallah güzel olacak
Suyun gayet iyi canım,5 mil leslie var,akşam da dengeli o yüzden gün içindeki ufak cıslara takılmaMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı: 1 has yumurta 3 zeytin
Yarım salatalık
1 dilimden az ekmeğe kaymak
Ara: 1 dilim börek
Öğle13.45:1 kase çorba, 2 kaşık taze Fas
Salata, 8 karalahana sarması
Ara: Türk Kahvesi, 1 dilim bitter
1 kurabiye
Aksam 19.00: 1 kepçe çorba
3 fırında köfte
Bol salata, 1 bardak ayran
Ara : Türk.Kahvesi 2 ceviz 1 k kayısı
Bitki çayları
3 litre su
Spor olarak: Leslie 5 mile
Yoğunluğundan kendini ihmal etmişsin biraz canım.sabah öğlen kuru geçmiş akşam az olmuş.neyse şu stresini atlat daha dikkatli olursun.yediklerin az geldi bana canımMenumude vereyim size
Sabah 11.30
Iki parmagim kalinliginda peynirli borek ama yarim yedim
Sekersiz cay
Oglen 14 30
Sabahki boregin diger yarisi
Sekersiz cay
Aksam 18 30
Bir kasik kiymali melemen
Bir parca tel peynir
Su 2 litre
Spor hic oturmadim spordan sayilirsa
Tebrik ederim canım haftada yarım kilo çok iyi bence.bende ameliyata kadar olabildiğince eksi görmek istiyorum artıkGünaydın canlarim
Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.6
Bu hafta 67.1
Fark _500 gr
Dikkat ettim bende haftalardir söyle oluyor Önce 67 lerin başlarına düşüyorum, sonra hooopp 67 lerin sonu. O yüzden önümüzdeki hafta mümkün old dikkat ederek 66 lari görmek istiyorum
Tebrik ederim canım eksi olsun bizim olsunGelelim bildirime yalnızca 200 gr eksi gördüm sabah
Geçen hafta 72
Bu hafta 71,8
Fark -200 gr
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım haftada yarım kilo çok iyi bence.bende ameliyata kadar olabildiğince eksi görmek istiyorum artık
her zaman ki gibi çıktı aynı doz ilaçlara devam dedi doktor :))ekim2009 canım tahlil sonuçları nasıl çıktı
Tesekkur ederiz teyzesi insallah guzel olur hersey rabbim sanada yasatsin boyle guzel duygulari kuzumm...Ah kuzum baya yoruldun kendinden geçtin.inşallah güzel geçer okuması paşanın.şiirini de bi seferde şaşırmadan okur inşallahççocuklarda bile motivasyon ne kadar önemli.morali yerinde olmadı mı herşey silinip gidiyor baksana.neyse öğretmenle de sorunlar çözülmüş buna da ayrı sevindim canım.inşallah yarın güzel haberlerini bekliyosun kıvırcık paşamın
Canım ya valla işiniz zor Allah yardımcınız olsun.çeşit çeşit insan var işte.Sabır işi sizinki.Ne anlayışsız ne rahatlar yarabbim.ne ilgisiz veliler var.
ciddi ciddi günü de belli oldu hadi hayırlısı gülüm çok bekledin sen bu ameliyatı şimdi yerinde duramazsın heyecandan :)))Selam kızlar,Allah nasip kısmet eder bir mani çıkmazsa 10 Ocak Salı günü ameliyat olacağım.Tahlillerimi yaptırdım temiz şükür.Aslında 3 ocak olacaktı ama doktor 2 ocakta nöbetçiymiş 3 ünde yorgun olurum o vaziyette ameliyat etmeyeyim seni dedi.hayırlısı artık.dualarınızı beklerim
Bu ara misafirler bozdu beni ekim'cim..canın tatluk tatluk şekerli çekiyor bu ara galiba :)))
kız emziriyorsun da daha faydalı seçenekleri tercih etmeye çalış arada bal pekmez yesen daha iyi olur gibi :)
Anladım canım ilerlemesin de sabit kalsın şükür diyelimher zaman ki gibi çıktı aynı doz ilaçlara devam dedi doktor :))
Vuhuuuuuuu Angelina uzun süredir ilk defa bu kadar yüksek bir eksi bildirim yaptın ve 68 lere geldin hem de en sonuna geldin arkadaşım çok sevindimSelam kizlarbes dk bosluk buldum kilomu bildireyim
Gecen hafta 69
Bu hafta 68 .100
Fark -900
Ben sok artik 68 lerdeyim galiba bu tempo erti beni belkide ilaclar fayda etti insallah gercekten vermisimdir ....
O kadar suya sağlıklı bir sonuç değil gibi geliyor canım yarın sabah mi tartilsan tabi tomurcuk kabul ederseben sabah tartılmayı unuttum ilacı suyla içtim yattım geri kalktım su içtim soğan suyu içtim üstüne yine su içtim sonra aklıma geldi tartıldım ama çok fazla çıktım yazıyım mı ki
100.2 çıktım
Canim başta ne kadar sıkı tutulursa öyle gidiyor sende önce kafanda bitir ki sonra dan pişmanlık duymazsin.. bende geçen hafta yerli mali falan derken çok abarttim ama bu hafta kafama koydum ara tatile kadar 65 ler benim olacak inşallah en kötü ihtimalleUtana utana bildiriyorum kilomu kızlar
102,1...
Güya 100 ün altında olacaktım
Misafir, yorgunluk derken sporu da suyu da ihmal ettim,
E bi de yedim
Amaaa toparlancam artık söz!
Gerçekten mutlu değilim halimden, çıkmak istiyorum bu kışı döngüden..
Çıkacağım da inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?