- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.601
Çok haklısın canım ya..Anladım canım ilerlemesin de sabit kalsın şükür diyelim
Vuhuuuuuuu Angelina uzun süredir ilk defa bu kadar yüksek bir eksi bildirim yaptın ve 68 lere geldin hem de en sonuna geldin arkadaşım çok sevindim
O kadar suya sağlıklı bir sonuç değil gibi geliyor canım yarın sabah mi tartilsan tabi tomurcuk kabul ederse
Canim başta ne kadar sıkı tutulursa öyle gidiyor sende önce kafanda bitir ki sonra dan pişmanlık duymazsin.. bende geçen hafta yerli mali falan derken çok abarttim ama bu hafta kafama koydum ara tatile kadar 65 ler benim olacak inşallah en kötü ihtimalle
Canım diyete başladığın gün,yaş ve boy bilgisi ve hedef kilonu yazabililirsen liste girişini yapayım canımUtana utana bildiriyorum kilomu kızlar
102,1...
Güya 100 ün altında olacaktım
Misafir, yorgunluk derken sporu da suyu da ihmal ettim,
E bi de yedim
Amaaa toparlancam artık söz!
Gerçekten mutlu değilim halimden, çıkmak istiyorum bu kışı döngüden..
Çıkacağım da inşallah
Canım damla biraz az gelir bayağı düşük çünkü...Kızlar size birsey soracam şimdi benim d vitaminim en son baya düşük çıkmıştı 4 tu sanırım. Oğlumun bebeklikten d Vit damlaları vardı onlardan kullanabilir miyim. Veya ne yapmam ne kadar kullanmam lazım.. bel bölgesinin yağlanmasına bile neden oluyormuş
En güzeli de ne biliyor musun insanların tepkileri. Sok oluyorlar imrwniyorlar sonra kiskanip baltalamaya çalışıyorlarÇok haklısın canım ya..
Ben de farkındayım gevşekliğimin.
Gerçekten yediğim halde mutlu değilim niye ısrar ediyorum bilmem.
Daha hiçbirşey yemedim,
su bile içmedim..
Ama bu son, bi düzene gireceğim canım
Sizler de eleştirin,
beni kendi kendime bırakmayın da
Göndereyim şu alçak kiloları
Canım boy 1,64Canım diyete başladığın gün,yaş ve boy bilgisi ve hedef kilonu yazabililirsen liste girişini yapayım canım
Doğru söylüyorsun canım,En güzeli de ne biliyor musun insanların tepkileri. Sok oluyorlar imrwniyorlar sonra kiskanip baltalamaya çalışıyorlar
Bu saate kadar kahvaltini ara ogununu yapsaydin keşke ama yarın bile çok geç bu saat itibari ile düzene basliyorsun çünkü öncelikle biz ve vucudumuz bunu hak ediyorgözüm üzerinde canım
Selam kizlarbes dk bosluk buldum kilomu bildireyim
Gecen hafta 69
Bu hafta 68 .100
Fark -900
Ben sok artik 68 lerdeyim galiba bu tempo erti beni belkide ilaclar fayda etti insallah gercekten vermisimdir ....
Nasıl yani yaptırdıktan ne kadar sonra bi daha yaptiracam canım. Kaç kere yaptiracam.Canım damla biraz az gelir bayağı düşük çünkü...
Sen ampul formunu al ve enjeksiyon yaptır
Hatta 1 ay arayla iki kez yaptır, 2. Den birkaç ay sonra da bi kontrol baktırırsın. Yine desteklenmesi gerekirse o zaman damla kullanabilirsin.
Oğlun kaç yaşında?
Tek çocuk mu?
Baya su içmişsin doğru sonuç değil bence de,istersen aynı geçeyim istersen yarın tartıl listeyi yarın koyarım canımben sabah tartılmayı unuttum ilacı suyla içtim yattım geri kalktım su içtim soğan suyu içtim üstüne yine su içtim sonra aklıma geldi tartıldım ama çok fazla çıktım yazıyım mı ki
100.2 çıktım
Sağlam aralar yapacaksan olur canım.yoksa öğleni es geçme.yada ara yapma hafif bi öğlen yemeği ye tercih seninBir soru daha bugün kahvaltıyi 10.30 gibi yaptım öğle yemeği yemeyeyim diyorum olur değil mi, iki ara yapar akşam öyle yerim
Maşallah size ya azminize imreniyorumEn güzeli de ne biliyor musun insanların tepkileri. Sok oluyorlar imrwniyorlar sonra kiskanip baltalamaya çalışıyorlar
Bu saate kadar kahvaltini ara ogununu yapsaydin keşke ama yarın bile çok geç bu saat itibari ile düzene basliyorsun çünkü öncelikle biz ve vucudumuz bunu hak ediyorgözüm üzerinde canım
Başlangıç kilon yazacaktım canım kusura bakma ne günüCanım boy 1,64
Yaş 30
Hedef kilom; 65
Başlangıç gününe de ne diyeyim canım?
Hiç uygulayamadım ki
Müsaade ederseniz bugün olsun ilk kiloya da bugünkünü girelim
Ozaman dünkü karalahana sarması ve yoğurttan öğle yemeği yerim zaten gözüm varSağlam aralar yapacaksan olur canım.yoksa öğleni es geçme.yada ara yapma hafif bi öğlen yemeği ye tercih senin
Teşekkür ederizMaşallah size ya azminize imreniyorum
Sizin günlükte olmasam da kendi çapımda takip ediyorum sizi umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız gerçekten hak ediyorsunuz
Gün gelip 65 e düşünce onu bile begenmeyeceksinCanım boy 1,64
Yaş 30
Hedef kilom; 65
Başlangıç gününe de ne diyeyim canım?
Hiç uygulayamadım ki
Müsaade ederseniz bugün olsun ilk kiloya da bugünkünü girelim
Ay allah iyiliğini versin canım güldürdün beni,nickiniz kadar kilo verdiTeşekkür ederizsiz ne yapıyorsunuz kaç kilosunuz kac kilo basladiniz merak ettim. Her zaman sohbete bekleriz. Topik Başkanımız tomurcukkk hemen hemen sizin nickiniz kadar kilo verdi
Maşallah size Bekarken 72 dim okul ve evlilikti derken 52 oldumTeşekkür ederizsiz ne yapıyorsunuz kaç kilosunuz kac kilo basladiniz merak ettim. Her zaman sohbete bekleriz. Topik Başkanımız tomurcukkk hemen hemen sizin nickiniz kadar kilo verdi
Başlangıç kilon yazacaktım canım kusura bakma ne günü
iyi yaptın canım anlatmakla,herkesin kilosu kendine fazla tabi.senin gördüğün en kilolu olduğun rakam benim şuanda bulunduğum kilo.bende 117 den 71 e düştüm.sende inşallah hedeflediğin kiloya inersin.stres yapma dert etme.dengelemesini toparlamasını bil bol su iç ve olabildiğince hareketli ol yeter,gerisi gelir zaten.daha önce de 59 ile hamile kalmışsın zaten.48 sanki çok uzak bi hedef.bu da seni kasar haliyle gözünde büyütürsün.55 falan olduğunda düşünmeye başla ve artık tecrübe ettin 2. hamileliğinde daha doğru beslenerek en makul kilo ile doğum yaparsın inşallahMaşallah size Bekarken 72 dim okul ve evlilikti derken 52 oldum
59 ile gebe kaldım 72 ile tekrar doğuma girdim doğum sonra 54 e kadar düştüm
Şimdi 60 kiloyum eşim yeniden Bebek istiyorum 48 kilo olmak istiyorum ama motivasyon yok mutsuzum kiloluyum
Kusura bakmayın anlatmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?