Haydi Yine Yeniden...

Çok haklısın canım ya..
Ben de farkındayım gevşekliğimin.
Gerçekten yediğim halde mutlu değilim niye ısrar ediyorum bilmem.

Daha hiçbirşey yemedim,
su bile içmedim..
Ama bu son, bi düzene gireceğim canım

Sizler de eleştirin,
beni kendi kendime bırakmayın da
Göndereyim şu alçak kiloları

Bir soru daha bugün kahvaltıyi 10.30 gibi yaptım öğle yemeği yemeyeyim diyorum olur değil mi, iki ara yapar akşam öyle yerim

Canım diyete başladığın gün,yaş ve boy bilgisi ve hedef kilonu yazabililirsen liste girişini yapayım canım

Canım damla biraz az gelir bayağı düşük çünkü...
Sen ampul formunu al ve enjeksiyon yaptır
Hatta 1 ay arayla iki kez yaptır, 2. Den birkaç ay sonra da bi kontrol baktırırsın. Yine desteklenmesi gerekirse o zaman damla kullanabilirsin.
Oğlun kaç yaşında?
Tek çocuk mu?

En güzeli de ne biliyor musun insanların tepkileri. Sok oluyorlar imrwniyorlar sonra kiskanip baltalamaya çalışıyorlar
Bu saate kadar kahvaltini ara ogununu yapsaydin keşke ama yarın bile çok geç bu saat itibari ile düzene basliyorsun çünkü öncelikle biz ve vucudumuz bunu hak ediyor gözüm üzerinde canım

Canım diyete başladığın gün,yaş ve boy bilgisi ve hedef kilonu yazabililirsen liste girişini yapayım canım
Canım boy 1,64
Yaş 30
Hedef kilom; 65
Başlangıç gününe de ne diyeyim canım?
Hiç uygulayamadım ki
Müsaade ederseniz bugün olsun ilk kiloya da bugünkünü girelim

Doğru söylüyorsun canım,
biz bunu hakediyoruz!
Çok sağol canım,
valla çok iyi olur Denetlenmek

Nasıl yani yaptırdıktan ne kadar sonra bi daha yaptiracam canım. Kaç kere yaptiracam.
Oğlum 20 aylık birde kızım var 5 yaşında bende 360 aylığım bu gece beyefendi bana 3-5 nöbeti tutturdu. Sonra 7.30 da eşim için kalktım kahvaltı hazırladım ona. Off kadın olmak diyorum ve susuyorum

Baya su içmişsin doğru sonuç değil bence de,istersen aynı geçeyim istersen yarın tartıl listeyi yarın koyarım canım

Maşallah size ya azminize imreniyorum
Sizin günlükte olmasam da kendi çapımda takip ediyorum sizi umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız gerçekten hak ediyorsunuz

Maşallah size ya azminize imreniyorum
Sizin günlükte olmasam da kendi çapımda takip ediyorum sizi umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız gerçekten hak ediyorsunuz
Teşekkür ederiz siz ne yapıyorsunuz kaç kilosunuz kac kilo basladiniz merak ettim. Her zaman sohbete bekleriz. Topik Başkanımız tomurcukkk hemen hemen sizin nickiniz kadar kilo verdi

Canım boy 1,64
Yaş 30
Hedef kilom; 65
Başlangıç gününe de ne diyeyim canım?
Hiç uygulayamadım ki
Müsaade ederseniz bugün olsun ilk kiloya da bugünkünü girelim
Gün gelip 65 e düşünce onu bile begenmeyeceksin inş kararlılıkla ulaşacaksın canım

Teşekkür ederiz siz ne yapıyorsunuz kaç kilosunuz kac kilo basladiniz merak ettim. Her zaman sohbete bekleriz. Topik Başkanımız tomurcukkk hemen hemen sizin nickiniz kadar kilo verdi
Ay allah iyiliğini versin canım güldürdün beni,nickiniz kadar kilo verdi ne kadar zekice bi espri bayıldım

Maşallah size Bekarken 72 dim okul ve evlilikti derken 52 oldum
59 ile gebe kaldım 72 ile tekrar doğuma girdim doğum sonra 54 e kadar düştüm
Şimdi 60 kiloyum eşim yeniden Bebek istiyorum 48 kilo olmak istiyorum ama motivasyon yok mutsuzum kiloluyum
Kusura bakmayın anlatmak istedim

Başlangıç kilon yazacaktım canım kusura bakma ne günü
Gokce29 canım uğraştırıcam seni ama 65 hedef değil de ilk düşmek istediğin hedefi yazalım biz öyle yaptık.yani 99 olur vs. o hedefin tuttuktan sonra yeni hedef gireriz.
başlangıç kilona da gördüğün en yüksek kiloyu girebilirsin.mesela benim 117 kg idi

iyi yaptın canım anlatmakla,herkesin kilosu kendine fazla tabi.senin gördüğün en kilolu olduğun rakam benim şuanda bulunduğum kilo.bende 117 den 71 e düştüm.sende inşallah hedeflediğin kiloya inersin.stres yapma dert etme.dengelemesini toparlamasını bil bol su iç ve olabildiğince hareketli ol yeter,gerisi gelir zaten.daha önce de 59 ile hamile kalmışsın zaten.48 sanki çok uzak bi hedef.bu da seni kasar haliyle gözünde büyütürsün.55 falan olduğunda düşünmeye başla ve artık tecrübe ettin 2. hamileliğinde daha doğru beslenerek en makul kilo ile doğum yaparsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…