- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.661
Valla menun gayet guzel.olabildigince az karbonhidrat almissin o da bulgur pilavindan.su boldur umarim.bide hurmayi cift degil tek sayi ye canim 1-3-5 gibi13:15
2 yumurtadan omlet
1 kk kaşar
1 kk tulum peyniri
3 Çeri domates
Yarım avuç kadar yer fıstığı
1 tane hurma
15:45
1 bardak Türk kahveli süt
1 mandalina
19:15
1 pors.Köfte-patates
2 yk z.yağlı kereviz
2 yk bulgur pilavı
Salata
Yemek sonrası
Çay+2 hurma
Bende ogleni tek cesit ama aksami bol cesit yerim.ekmek pilav makarnasiz olduktan sonra sikinti yokYaa kızlar bişey diyeceğim.
Ben birkaç çeşit olmadan doyamıyorum
Sizler az çeşit, az miktarda yiyorsunuz
Midemin küçülmesi Laz'ım sanırsam
Doğru canım, salataya abanmak Laz'ımBende söyle oluyor canım öglenleri genelde çeşitli yerim akşam genelde tek çeşit ama yanına yaptığım salata o kadar bol.oluyor ki birde yoğurt olunca gözüm doyuyor. Yani çukur tabaklarla 4 tabaklık salata yapıyorum cogunu ben yiyorum
iyi çok sevindimÇayın sekersizse sıkıntı yok yanına yediğin hurma da en sağlıklı tatlı tercihiama sayıyı ya 1 ya da 3 tutmak dinen ve sağlık açısından iyiymiş
Valla menun gayet guzel.olabildigince az karbonhidrat almissin o da bulgur pilavindan.su boldur umarim.bide hurmayi cift degil tek sayi ye canim 1-3-5 gibi
Karatayda ara yok.meyve yok ki senin bu donem ihtiyacin olan besinler bunlar.karatay dukan karmasi bisey yap.dogrusu hicbir diyete sadik kalma.herseyden ye olculu ye canim.Tomurcuğum Kendi çapımda Karatay yapmaya çalışıyorum ben.
ekmeği önceden çok seviyordum ve ekmeksiz yapamam diye düşünüyordum ama artık ekmeği aramıyorum
İşte dediğim gibi beni misafirlikler bozuyor
bir de çayın yanına illaki bir şey olacak hurmaya da sıcak baktığınıza sevindim
O tek sayı olayını ben de duymuştum
1 tanede sınırlı kalmaya çalışırım olmadı üç olması işime gelir
Su 1,5 lt olabildi, malum öğlen başladım içmeye.. yatana kadar 2 litre olur
Spor gene olmadı, bi başlasam şahane olacak ama... yarına inşallah!
Cayin yaninda 2-3 adet yulafli biskuvilerden de yiyebilirsin.yada biraz cerez atistirsan o istegini bastirir.en guzel tatli ihtiyacini bastiran tarcinli sut.ustune tanimam.birde turk kahvesi yanina 2 dilim bitter cikolata.bunlari gun icinde yaparsan ara olarak emin ol aksam cay yanina yeme aliskanligin azalirTomurcuğum Kendi çapımda Karatay yapmaya çalışıyorum ben.
ekmeği önceden çok seviyordum ve ekmeksiz yapamam diye düşünüyordum ama artık ekmeği aramıyorum
İşte dediğim gibi beni misafirlikler bozuyor
bir de çayın yanına illaki bir şey olacak hurmaya da sıcak baktığınıza sevindim
O tek sayı olayını ben de duymuştum
1 tanede sınırlı kalmaya çalışırım olmadı üç olması işime gelir
Su 1,5 lt olabildi, malum öğlen başladım içmeye.. yatana kadar 2 litre olur
Spor gene olmadı, bi başlasam şahane olacak ama... yarına inşallah!
Ne güzel anlatmisisn canım hepsinin altına imzami atarımCayin yaninda 2-3 adet yulafli biskuvilerden de yiyebilirsin.yada biraz cerez atistirsan o istegini bastirir.en guzel tatli ihtiyacini bastiran tarcinli sut.ustune tanimam.birde turk kahvesi yanina 2 dilim bitter cikolata.bunlari gun icinde yaparsan ara olarak emin ol aksam cay yanina yeme aliskanligin azalir
Ne demek gulum ne icin variz burdaNe güzel anlatmisisn canım hepsinin altına imzami atarım
Canım çok sevindim harika kilo vermişsin.Bu arada senin ilk hedefini de 79 yazdım bilgin olsun
Menün gayet güzel protein ağırlıklı yağ yaktırıcı şeyler...
Listelerine baktım karbonhidrat diyetine çok benziyor.puanlı falan ama karbonhidrat diyetinde puanını 40-50 birim arası tutman gerekiyor.seninkinde baya düşüktü puanlama.o da yulaf kepeğinden sanırım.çünkü yulaf başlı başına karbonhidrat kaynağı
Pisman olacak birsey yok canim.kafana takinti haline getirirsen yaga donusur unut gitsin olumlu dusun.canin tatli birseyler cekti anladigim kadariyla.ne zamandir cok dikkatli gidiyorsun boyle bir odule ihtiyacin vardi.bence sorun yok cok afaki bir kacamak degil yediklerin.baklava degil borek degil ki pisman ol...pismanlik yok hicbirsey olmamis gibi yola devam etmek var.bol su ve icebildigin bitki caylari ile yakarsin onu sen arkadasimÇok teşekkür ederim. Evet güzel verdim. Yulaf kepeginin puanı 0 istediğimiz kadar yeme özgürlüğü var aslında ama tabi amacı farklı olduğu için 2 arada yiyormusuz. Bu arada aslında kadınlar 30 erkekler 40 puanın üstüne cikmamaliymis.benim arkadaş kısa sürede çok kilo vermesi gerektiği için Dr 13 olarak belirlemiş.
Bu arada bu aksam 2 kaşık pirinç pilavı ve yarım muz yedim çok pişmanım. 4 kare de bitter yedim
Canim inş cuma olur o kadar emek verdin. oğlun da anlayışla karşılar bence daha çok vaktimiz oldu falan deyip onu da sakinlestirebilirsinIyi geceler kizlar muhtemelen hepiniz uyuyorsunuz burda okullar tatil butun planlarimiz altust oldu uyku tutmadi sabah tan beri tel gorusmesi mesajlar radyasyon tavan yapti bende cuma yapilacakmis cumada tatil olmazsa olan pastamiza olacak uc kilo yas pasta siparis ettik off icim daraliyor bitsin bu okuma bayrami himm bu arada oglum uyurken tatil oldu okullar sabah ne diycem bilmiyorum bir kriz daha olsun istemiyorumm uyuyamiyorummmmmne talihsiz benim oglum hayirlisi olsun dedik rabbimden geldi basimizin uzerine yapacak bisey yok ...herkese iyi geceler ...
Herşeyde bi hayır vardır canım, üzme kendini...Iyi geceler kizlar muhtemelen hepiniz uyuyorsunuz burda okullar tatil butun planlarimiz altust oldu uyku tutmadi sabah tan beri tel gorusmesi mesajlar radyasyon tavan yapti bende cuma yapilacakmis cumada tatil olmazsa olan pastamiza olacak uc kilo yas pasta siparis ettik off icim daraliyor bitsin bu okuma bayrami himm bu arada oglum uyurken tatil oldu okullar sabah ne diycem bilmiyorum bir kriz daha olsun istemiyorumm uyuyamiyorummmmmne talihsiz benim oglum hayirlisi olsun dedik rabbimden geldi basimizin uzerine yapacak bisey yok ...herkese iyi geceler ...
Ah canim sabah erkenden kalkti hadi okula gitcez madalya alicam dedi .bende o uyurken tatil oldugunu soyledim basladi aglama artik aklima istedigi bir araba vardi madalya alinca alicaktik dedim bak bugun gider arabani aliriz hem uzun uzun vaktimiz olur derste yok kolayca secersin dedim bugun senin gunun herkes istedigini yapicak dedim ...hatta saka ile abinide kole gibi kullanabilirsin dedimCanim inş cuma olur o kadar emek verdin. oğlun da anlayışla karşılar bence daha çok vaktimiz oldu falan deyip onu da sakinlestirebilirsin
Mutlaka canim vardir rabbimin bi bildigi aksam uykum kacti ama bugun daha iyiyim cok sukur ...Herşeyde bi hayır vardır canım, üzme kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?