Haydi Yine Yeniden...

Valla menun gayet guzel.olabildigince az karbonhidrat almissin o da bulgur pilavindan.su boldur umarim.bide hurmayi cift degil tek sayi ye canim 1-3-5 gibi

Doğru canım, salataya abanmak Laz'ım
Çayın sekersizse sıkıntı yok yanına yediğin hurma da en sağlıklı tatlı tercihi ama sayıyı ya 1 ya da 3 tutmak dinen ve sağlık açısından iyiymiş
iyi çok sevindim

Valla menun gayet guzel.olabildigince az karbonhidrat almissin o da bulgur pilavindan.su boldur umarim.bide hurmayi cift degil tek sayi ye canim 1-3-5 gibi

Tomurcuğum Kendi çapımda Karatay yapmaya çalışıyorum ben.
ekmeği önceden çok seviyordum ve ekmeksiz yapamam diye düşünüyordum ama artık ekmeği aramıyorum
İşte dediğim gibi beni misafirlikler bozuyor
bir de çayın yanına illaki bir şey olacak hurmaya da sıcak baktığınıza sevindim
O tek sayı olayını ben de duymuştum
1 tanede sınırlı kalmaya çalışırım olmadı üç olması işime gelir

Su 1,5 lt olabildi, malum öğlen başladım içmeye.. yatana kadar 2 litre olur

Spor gene olmadı, bi başlasam şahane olacak ama... yarına inşallah!

Karatayda ara yok.meyve yok ki senin bu donem ihtiyacin olan besinler bunlar.karatay dukan karmasi bisey yap.dogrusu hicbir diyete sadik kalma.herseyden ye olculu ye canim.
Misafirlikler bozuyorsa oraya gitmeden bi altyapi yapabilirsin.boylece daha tok olursun ve istesen de abartamazsin.zamanla miden kuculecek zaten.her ikramliktan yemesen de en masumlarini secersin.sonra dengelersin ertesi gun.
Su miktarin yetersiz.2 litre de az.o yuzden en az 2.5 3 icmelisin.

Cayin yaninda 2-3 adet yulafli biskuvilerden de yiyebilirsin.yada biraz cerez atistirsan o istegini bastirir.en guzel tatli ihtiyacini bastiran tarcinli sut.ustune tanimam.birde turk kahvesi yanina 2 dilim bitter cikolata.bunlari gun icinde yaparsan ara olarak emin ol aksam cay yanina yeme aliskanligin azalir

Ne güzel anlatmisisn canım hepsinin altına imzami atarım

Çok teşekkür ederim. Evet güzel verdim. Yulaf kepeginin puanı 0 istediğimiz kadar yeme özgürlüğü var aslında ama tabi amacı farklı olduğu için 2 arada yiyormusuz. Bu arada aslında kadınlar 30 erkekler 40 puanın üstüne cikmamaliymis.benim arkadaş kısa sürede çok kilo vermesi gerektiği için Dr 13 olarak belirlemiş.

Bu arada bu aksam 2 kaşık pirinç pilavı ve yarım muz yedim çok pişmanım. 4 kare de bitter yedim

Pisman olacak birsey yok canim.kafana takinti haline getirirsen yaga donusur unut gitsin olumlu dusun.canin tatli birseyler cekti anladigim kadariyla.ne zamandir cok dikkatli gidiyorsun boyle bir odule ihtiyacin vardi.bence sorun yok cok afaki bir kacamak degil yediklerin.baklava degil borek degil ki pisman ol...pismanlik yok hicbirsey olmamis gibi yola devam etmek var.bol su ve icebildigin bitki caylari ile yakarsin onu sen arkadasim

tomurcukkk cansın ya

Senin sözünü dinlemeyeceğiz de kimi dinleyeceğiz canım...

Bu konuda üstadımsın

Sen de kilo verme sürecinde bunları taptın Di mi canım,
sır, mucize ya da müthiş bi teknik yok yani...
-Kafa rahat olacak!
-Hedefe kilitlenip, minik sapmalardan öteye geçmeden, fedakarlıklardan kaçınmadan, haydi yine yeniden'deki arkadaşlarınla kolkola halledeceksin!
diyorsun yani...

tomurcukkk şu son 4-5 mesajın var ya altın değerinde öğütler bildiğin...

Hele hele kafaya takma, pişman olma! Diyorsun ya işte onlar kilit noktalar..

Hani demiyorum ki önemsemeyeyim, rahat rahat yiyeyim.

Söylemek istediğim;
'yememem lazım!!!'
'Eyvah gene yedim'
'Diyeti bozdum' vs vs lerle o kadar çok uğraşıyorum ki.,

----Stres stres stres....

Belki de yenmem gereken yeme isteğinden de önce bu...

Çok sağol canım valla kafam açıldı ya...

Iyi geceler kizlar muhtemelen hepiniz uyuyorsunuz burda okullar tatil butun planlarimiz altust oldu uyku tutmadi sabah tan beri tel gorusmesi mesajlar radyasyon tavan yapti bende cuma yapilacakmis cumada tatil olmazsa olan pastamiza olacak uc kilo yas pasta siparis ettik off icim daraliyor bitsin bu okuma bayrami himm bu arada oglum uyurken tatil oldu okullar sabah ne diycem bilmiyorum bir kriz daha olsun istemiyorumm uyuyamiyorummmmm ne talihsiz benim oglum hayirlisi olsun dedik rabbimden geldi basimizin uzerine yapacak bisey yok ...herkese iyi geceler ...

Canim inş cuma olur o kadar emek verdin. oğlun da anlayışla karşılar bence daha çok vaktimiz oldu falan deyip onu da sakinlestirebilirsin

Herşeyde bi hayır vardır canım, üzme kendini...

Canim inş cuma olur o kadar emek verdin. oğlun da anlayışla karşılar bence daha çok vaktimiz oldu falan deyip onu da sakinlestirebilirsin
Ah canim sabah erkenden kalkti hadi okula gitcez madalya alicam dedi .bende o uyurken tatil oldugunu soyledim basladi aglama artik aklima istedigi bir araba vardi madalya alinca alicaktik dedim bak bugun gider arabani aliriz hem uzun uzun vaktimiz olur derste yok kolayca secersin dedim bugun senin gunun herkes istedigini yapicak dedim ...hatta saka ile abinide kole gibi kullanabilirsin dedim tamam o zaman butun gun araba oynariz dedi cok sukur kolayca atlattik saolsun abiside yardimci oldu hemen sarildi kucakladi ohhh tatliya bagladikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…