- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.701
Insallah kuzum hep baraber ulasalim ..Tebrik ederim canım evet hedefine ulaştın kuzumüzüntü stres ile değil keyifle sağlıkla yeni hedeflerine ulaşırsın inşallah
Ayyy canim benim insallah simdi iyidir kusma yoksa korkma benim oglum bir metre yukseklikten dustu hic bisey olmadi cok sukur bende panik olmustum senin gibi ...Arkadaşlar gece bebeğim uyimadigi için yanıma alıp yattım. Sabah uyanmış fark etmedim. Yataktan düştü. Hastanedeyiz. Çok kötüyüm. Ne olur dua edin.
Vaaavvv spora geeelllMenumu vereyim
Sabah:: 2 dilim peynir 1 yumurta, 3 kaşık yulaf ezmesi, maydanoz ve çay bardağı sütten omlet
Salatalık, 3 zeytin
Ara: yeşil çay ve elma, 2 ikram bisküvi
Öğle: 1 kepçe çorba, salata
3 yuvarlak haşlama iclikofte
5 lahana sarması(bitti şükür)
Ara::turk kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 18.00:1 tabak pırasa yem
2.5 Baget ve 1 kase yoğurt,salata
Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz 1 kayısı
Bitki çayları, 2.5 litre su
Spor: 5 milin 3 mili (ogleden sonra)
1 saat 15 dk step+pilates(aksam)
Korkma tatlim bisey olmaz dr un dedigi gibi bu saate kadar fiskirir sekilde kusmasi falan olurdu olmamis cok sukur rabbim korumus cok gecmis olsun canim ..tomurcukkk Gokce29 tevafuk55 bhepinize çok teşekkür ederim
Uyuyor şimdi. Dr genel durumu iyi dedi. Tomografi mr falan çekmek istesem hem çok radyasyon alır kanser riski 10 kat fazla dedi. Hem de kıpırdamadan durması gerektiği için genel anestezi vermemiz lazım dedi. Genel durumu iyi olmasaydı kusmasi bayilmasi havalesi olsaydı o riski alırdım ama şuan gerek yok dedi. 10-12 saat gözlem altında tutun bı tarafında ya da elinde ayağında kasılması fışkırır tarzda kusmasi baygınlık havale gibi olursa getirin dedi. Poğaça falan da verdik orda yedi. Yediğine göre mide bulantısı da yok dedi. 2_3 saat kaldık gönderdi. Geceye kadar gozlemliycez. Çok önemli bişey olsa 3-4 saatte çıkarmış. Geçti çok şükür suanlik bişey yok inşallah da olmaz.de ben atlatamiyorum. Çok kötüyüm.
Sabaha karşı uyanıyor. Hep yanıma alıyorum beraber uyuyoruz. O zaman uyuyor. Yoksa yatağa koyunca uyanıyor. Ben de yine yanıma aldım. Ben uyurken uyanmis düştü işte
Yatağı yanında dolap var arası dar. Orada da Prima bez poşeti var. O poşete uzanıp bezleri çıkarip atıyordu tabi ben ayağından tutuyorum o bunu yaparken . Bu sefer yine ona uzanırken düşmüş işte. Allah'tan o poşet vardı ve yzuustuydu yerden aldığımda zaten yatakla o dolabın arasına düştüğü için dağınık düşüp kafasını falan carpmadi sanırım.. dar orası çünkü. Yüzünün geldiği yerde de bebek bezi poşeti vardı. Off bilmiyorum. Belki de kendimi böyle teselli ediyorum. Kasinda nohut kadar bı kızarıklık var. Bide kulağının üst tarafında kalan kafasında nohut kadar kızarıklık var.
Hem çocuk Dr u hem acil Dr u hem beyin cerrahı gördü. 10_12 saat kontrol etmeniz yeter dedi.
Kendimi affedemiyorum. Eşim kayinvalidem o kadar tembih ediyorlardı, yanında yatırma düşer diyesabah biara uyandım , bebeğim de uyuyordu. Beşiğine yatırayım dedim kendi kendime ama uyumuşum..
Çok kötüyüm. Bişey olur mu busaatten sonra? 9.30 da oldu.
ahh gülüm çok geçmiş olsun okurken ödüm koptu hastnedesiniz durum ağır sandım çok şükür kötü bir şey olmamıştomurcukkk Gokce29 tevafuk55 bhepinize çok teşekkür ederim
Uyuyor şimdi. Dr genel durumu iyi dedi. Tomografi mr falan çekmek istesem hem çok radyasyon alır kanser riski 10 kat fazla dedi. Hem de kıpırdamadan durması gerektiği için genel anestezi vermemiz lazım dedi. Genel durumu iyi olmasaydı kusmasi bayilmasi havalesi olsaydı o riski alırdım ama şuan gerek yok dedi. 10-12 saat gözlem altında tutun bı tarafında ya da elinde ayağında kasılması fışkırır tarzda kusmasi baygınlık havale gibi olursa getirin dedi. Poğaça falan da verdik orda yedi. Yediğine göre mide bulantısı da yok dedi. 2_3 saat kaldık gönderdi. Geceye kadar gozlemliycez. Çok önemli bişey olsa 3-4 saatte çıkarmış. Geçti çok şükür suanlik bişey yok inşallah da olmaz.de ben atlatamiyorum. Çok kötüyüm.
Sabaha karşı uyanıyor. Hep yanıma alıyorum beraber uyuyoruz. O zaman uyuyor. Yoksa yatağa koyunca uyanıyor. Ben de yine yanıma aldım. Ben uyurken uyanmis düştü işte
Yatağı yanında dolap var arası dar. Orada da Prima bez poşeti var. O poşete uzanıp bezleri çıkarip atıyordu tabi ben ayağından tutuyorum o bunu yaparken . Bu sefer yine ona uzanırken düşmüş işte. Allah'tan o poşet vardı ve yzuustuydu yerden aldığımda zaten yatakla o dolabın arasına düştüğü için dağınık düşüp kafasını falan carpmadi sanırım.. dar orası çünkü. Yüzünün geldiği yerde de bebek bezi poşeti vardı. Off bilmiyorum. Belki de kendimi böyle teselli ediyorum. Kasinda nohut kadar bı kızarıklık var. Bide kulağının üst tarafında kalan kafasında nohut kadar kızarıklık var.
Hem çocuk Dr u hem acil Dr u hem beyin cerrahı gördü. 10_12 saat kontrol etmeniz yeter dedi.
Kendimi affedemiyorum. Eşim kayinvalidem o kadar tembih ediyorlardı, yanında yatırma düşer diyesabah biara uyandım , bebeğim de uyuyordu. Beşiğine yatırayım dedim kendi kendime ama uyumuşum..
Çok kötüyüm. Bişey olur mu busaatten sonra? 9.30 da oldu.
canoom iki kaşıkla doyuyor musun cidden midem baya küçüldü senin maşallah maşallahhhSelam kizlar
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar
Biraz tel peynir
Yumruk kadar limonlu brokoli
Bes dilim sucuk
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir simit disardaydim mecbur yedim
Aksam 19 00
Iki kasik bulgur pilavi
Iki kasik tavuk gogus
Biraz lahana tursusu
Su 1.5 oldu
Spor yok stres cok grubumdan catlak sesler cikiyor ................
sabahları etimek yiyordun 1 tane bile olsa onu da kesmişsin gelsin eksiler :)Menum
Sabah 8.30
Uyaninca 1 tatli kasigi karadut pekmezi (bogazim fenaydi biraz yutkunamiyodum o yuzden yedim,iyi geldi)
Kahvaltida
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
2 şer lokma ip ve orgu peyniri
1 domates
Ara 11.30
1 hurma 1 ceviz
Oglen 14
1 tabak nohut yemegi
1 kase bulgur pilavi
1 kase yogurt
3 adet kucuk kornison tursu
Aksam 17
1 kase limonlu pul biberli mercimek corbasi
4 yk pirasa
Su 2.5 litre
Saglikli bi ara daha yaparim...
özellikle kahvaltıda ki omletini çok beğendim afiyet şifa olsunMenumu vereyim
Sabah:: 2 dilim peynir 1 yumurta, 3 kaşık yulaf ezmesi, maydanoz ve çay bardağı sütten omlet
Salatalık, 3 zeytin
Ara: yeşil çay ve elma, 2 ikram bisküvi
Öğle: 1 kepçe çorba, salata
3 yuvarlak haşlama iclikofte
5 lahana sarması(bitti şükür)
Ara::turk kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 18.00:1 tabak pırasa yem
2.5 Baget ve 1 kase yoğurt,salata
Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz 1 kayısı
Bitki çayları, 2.5 litre su
Spor: 5 milin 3 mili (ogleden sonra)
1 saat 15 dk step+pilates(aksam)
Diyene bak , senin de menün azıcık be Ekim..canoom iki kaşıkla doyuyor musun cidden midem baya küçüldü senin maşallah maşallahhh
Canım brokoliyi haşlıyormusun çiğ mi?Selam kizlar
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar
Biraz tel peynir
Bes dilim sucuk
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Aksam 19 00
Iki kasik bulgur pilavi
Iki kasik tavuk gogus
Biraz lahana tursusu
Su 1.5 oldu
Evet ben de beğendim o omleti...özellikle kahvaltıda ki omletini çok beğendim afiyet şifa olsun
Hosgeldin canim.gozun aydin gelmis netin...ben geldiiimmmmm :)))
telekomcular yenilemeyi yapıp gitmiş panel yanmış yenisini ankaradan sipariş etmişler tee ordan gelmişte takmışlar şükür şimdi geldi internet tey tey tey
her yer yarım diz boyu kar okullar tatildi bu gün yarın belli değil henüz
benim sıpayı öğleye kadar zr tuttum evde net yok tv de doğru düzgün bişey yok dışarı buz damı sıkıldım diye diye yedi beni :))
dün çok dikkat ettim yediklerime sorun yoktu meyve ve yoğurt ağırlıklıydı
bu gün menüm
sabah
1 kase mercimek çorbası
yarım dilim kadar mayalı ekmek
öğleden sonra komşu da
elma muz doğrayıp üstüne muhallebi dökmüş hafif sütlü tatlı olmuş 1 dilim yedim
bir kaç antep fıstığı ceviz yedim dahasına yok karnım midem şişiyor görüyorsun ne çektiğimi dedim yemedim
akşam
2 servis kaşığı makarna (yarım tabaktan azdı)
bol karışık salata
1 kaşık patates musakka
Menun yeterli ve dengeli olmus cankm gayet guzel.spor olmamasi sorun degil ama su azSelam kizlar
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar
Biraz tel peynir
Bes dilim sucuk
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Aksam 19 00
Iki kasik bulgur pilavi
Iki kasik tavuk gogus
Biraz lahana tursusu
Su 1.5 oldu
Bugunku menun mukemmel diyebilirim.cok duzenli ve ozenli gitmis.ara ogunune bayildim sutlu kahve ve hurma...nasil bastirdi degil mi tatli istegini10:30
2 haşlanmış yumurta
1 kk kaşar
1 kk tulum peyniri
Çeri domates- bol yeşillik
3-4 ceviz
3-4 çatal bisküvili muhallebi
13:00
1 bardak Türk kahveli süt
1 hurma
14:45
2 dilim ekmek
1 yk kadar tulum peyniri
19:15
1 kepçe çorba
1 pors. Yoğurtlu Ispanak yemeği
2 yk bulgur pilavı
Salata
Yemek sonrası
Yeşil Çay
Su 3lt olmak üzere
Spor
Nammm nammEvet ben de beğendim o omleti...
Afiyet olsun canım süperMenum
Sabah 8.30
Uyaninca 1 tatli kasigi karadut pekmezi (bogazim fenaydi biraz yutkunamiyodum o yuzden yedim,iyi geldi)
Kahvaltida
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
2 şer lokma ip ve orgu peyniri
1 domates
Ara 11.30
1 hurma 1 ceviz
Oglen 14
1 tabak nohut yemegi
1 kase bulgur pilavi
1 kase yogurt
3 adet kucuk kornison tursu
Aksam 17
1 kase limonlu pul biberli mercimek corbasi
4 yk pirasa
Su 2.5 litre
Saglikli bi ara daha yaparim...
Valla şu engeli bir assam benden iyisi yok canım. Bugün salondaki arkadaşlar sen nasıl zayıflayacaksin hiç fazlaligin yok ki diyorlarVaaavvv spora geeelllmasallah canim sana harika efor sarfetmissin.menunde de hersey yerli yerinde
Oglen ki simit akşamla telafi edilmiş canim afiyet olsunSelam kizlar
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar
Biraz tel peynir
Bes dilim sucuk
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Aksam 19 00
Iki kasik bulgur pilavi
Iki kasik tavuk gogus
Biraz lahana tursusu
Su 1.5 oldu
Hadi hayirli olsun netin canımben geldiiimmmmm :)))
telekomcular yenilemeyi yapıp gitmiş panel yanmış yenisini ankaradan sipariş etmişler tee ordan gelmişte takmışlar şükür şimdi geldi internet tey tey tey
her yer yarım diz boyu kar okullar tatildi bu gün yarın belli değil henüz
benim sıpayı öğleye kadar zr tuttum evde net yok tv de doğru düzgün bişey yok dışarı buz damı sıkıldım diye diye yedi beni :))
dün çok dikkat ettim yediklerime sorun yoktu meyve ve yoğurt ağırlıklıydı
bu gün menüm
sabah
1 kase mercimek çorbası
yarım dilim kadar mayalı ekmek
öğleden sonra komşu da
elma muz doğrayıp üstüne muhallebi dökmüş hafif sütlü tatlı olmuş 1 dilim yedim
bir kaç antep fıstığı ceviz yedim dahasına yok karnım midem şişiyor görüyorsun ne çektiğimi dedim yemedim
akşam
2 servis kaşığı makarna (yarım tabaktan azdı)
bol karışık salata
1 kaşık patates musakka
Çok güzel menu olmuş canım sabahki tatlı beni rahatsız etmedi10:30
2 haşlanmış yumurta
1 kk kaşar
1 kk tulum peyniri
Çeri domates- bol yeşillik
3-4 ceviz
3-4 çatal bisküvili muhallebi
13:00
1 bardak Türk kahveli süt
1 hurma
14:45
2 dilim ekmek
1 yk kadar tulum peyniri
19:15
1 kepçe çorba
1 pors. Yoğurtlu Ispanak yemeği
2 yk bulgur pilavı
Salata
Yemek sonrası
Yeşil Çay
Su 3lt olmak üzere
Spor
Aynen canım, gerçekten yeterli oldu.Menun yeterli ve dengeli olmus cankm gayet guzel.spor olmamasi sorun degil ama su az
Bugunku menun mukemmel diyebilirim.cok duzenli ve ozenli gitmis.ara ogunune bayildim sutlu kahve ve hurma...nasil bastirdi degil mi tatli istegini
Sevindim,Nammm namm
Afiyet olsun canım süper
Valla şu engeli bir assam benden iyisi yok canım. Bugün salondaki arkadaşlar sen nasıl zayıflayacaksin hiç fazlaligin yok ki diyorlarbende birkaç kilo versem yeter dedim sıkı olayım dedim bana kötü kötü baktılar
Oglen ki simit akşamla telafi edilmiş canim afiyet olsunyine ne diyor bu hatunlar
Hadi hayirli olsun netin canımmenun de gayet güzel afiyet olsun
Çok güzel menu olmuş canım sabahki tatlı beni rahatsız etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?