Haydi Yine Yeniden...

Menumu vereyim

Sabah:: 2 dilim peynir 1 yumurta, 3 kaşık yulaf ezmesi, maydanoz ve çay bardağı sütten omlet
Salatalık, 3 zeytin

Ara: yeşil çay ve elma, 2 ikram bisküvi

Öğle: 1 kepçe çorba, salata
3 yuvarlak haşlama iclikofte
5 lahana sarması(bitti şükür)

Ara::turk kahvesi 2 dilim bitter

Aksam 18.00:1 tabak pırasa yem
2.5 Baget ve 1 kase yoğurt,salata

Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz 1 kayısı
Bitki çayları, 2.5 litre su

Spor: 5 milin 3 mili (ogleden sonra)
1 saat 15 dk step+pilates(aksam)

Arkadaşlar gece bebeğim uyimadigi için yanıma alıp yattım. Sabah uyanmış fark etmedim. Yataktan düştü. Hastanedeyiz. Çok kötüyüm. Ne olur dua edin.
Ayyy canim benim insallah simdi iyidir kusma yoksa korkma benim oglum bir metre yukseklikten dustu hic bisey olmadi cok sukur bende panik olmustum senin gibi ...

Vaaavvv spora geeelll masallah canim sana harika efor sarfetmissin.menunde de hersey yerli yerinde

Korkma tatlim bisey olmaz dr un dedigi gibi bu saate kadar fiskirir sekilde kusmasi falan olurdu olmamis cok sukur rabbim korumus cok gecmis olsun canim ..

Selam kizlar
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar
Biraz tel peynir
Yumruk kadar limonlu brokoli
Bes dilim sucuk
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir simit disardaydim mecbur yedim
Aksam 19 00
Iki kasik bulgur pilavi
Iki kasik tavuk gogus
Biraz lahana tursusu
Su 1.5 oldu
Spor yok stres cok grubumdan catlak sesler cikiyor ................

ben geldiiimmmmm :)))
telekomcular yenilemeyi yapıp gitmiş panel yanmış yenisini ankaradan sipariş etmişler tee ordan gelmişte takmışlar şükür şimdi geldi internet tey tey tey
her yer yarım diz boyu kar okullar tatildi bu gün yarın belli değil henüz
benim sıpayı öğleye kadar zr tuttum evde net yok tv de doğru düzgün bişey yok dışarı buz damı sıkıldım diye diye yedi beni :))
dün çok dikkat ettim yediklerime sorun yoktu meyve ve yoğurt ağırlıklıydı
bu gün menüm
sabah
1 kase mercimek çorbası
yarım dilim kadar mayalı ekmek

öğleden sonra komşu da
elma muz doğrayıp üstüne muhallebi dökmüş hafif sütlü tatlı olmuş 1 dilim yedim
bir kaç antep fıstığı ceviz yedim dahasına yok karnım midem şişiyor görüyorsun ne çektiğimi dedim yemedim

akşam
2 servis kaşığı makarna (yarım tabaktan azdı)
bol karışık salata
1 kaşık patates musakka

ahh gülüm çok geçmiş olsun okurken ödüm koptu hastnedesiniz durum ağır sandım çok şükür kötü bir şey olmamış
şimdi nasıl .. yatağın o boşluğa kırlent minder ne bulursan tıkıştır doldur orayı gülüm

canoom iki kaşıkla doyuyor musun cidden midem baya küçüldü senin maşallah maşallahhh

sabahları etimek yiyordun 1 tane bile olsa onu da kesmişsin gelsin eksiler :)
benim kiloyu da aynı geçmişsin listeye sağ ol gülüm bu sabah tartılmadım oğlan evde ve beni görür görmez açım diyince unuttum ama büyük ihtimal aynıyım

özellikle kahvaltıda ki omletini çok beğendim afiyet şifa olsun

10:30
2 haşlanmış yumurta
1 kk kaşar
1 kk tulum peyniri
Çeri domates- bol yeşillik
3-4 ceviz
3-4 çatal bisküvili muhallebi

13:00
1 bardak Türk kahveli süt
1 hurma

14:45
2 dilim ekmek
1 yk kadar tulum peyniri

19:15
1 kepçe çorba
1 pors. Yoğurtlu Ispanak yemeği
2 yk bulgur pilavı
Salata

Yemek sonrası
Yeşil Çay

Su 3lt olmak üzere
Spor

canoom iki kaşıkla doyuyor musun cidden midem baya küçüldü senin maşallah maşallahhh
Diyene bak , senin de menün azıcık be Ekim..
Canım brokoliyi haşlıyormusun çiğ mi?

Hosgeldin canim.gozun aydin gelmis netin...
Senin menu de az be canim.2 kasikla doyuyormusun yazmissin ama senin de aksam 1 kasik yemegin

Menun yeterli ve dengeli olmus cankm gayet guzel.spor olmamasi sorun degil ama su az

Bugunku menun mukemmel diyebilirim.cok duzenli ve ozenli gitmis.ara ogunune bayildim sutlu kahve ve hurma...nasil bastirdi degil mi tatli istegini

Evet ben de beğendim o omleti...
Nammm namm
Afiyet olsun canım süper
Vaaavvv spora geeelll masallah canim sana harika efor sarfetmissin.menunde de hersey yerli yerinde
Valla şu engeli bir assam benden iyisi yok canım. Bugün salondaki arkadaşlar sen nasıl zayıflayacaksin hiç fazlaligin yok ki diyorlar bende birkaç kilo versem yeter dedim sıkı olayım dedim bana kötü kötü baktılar
Oglen ki simit akşamla telafi edilmiş canim afiyet olsun yine ne diyor bu hatunlar
Hadi hayirli olsun netin canım menun de gayet güzel afiyet olsun
Çok güzel menu olmuş canım sabahki tatlı beni rahatsız etmedi

Menun yeterli ve dengeli olmus cankm gayet guzel.spor olmamasi sorun degil ama su az

Bugunku menun mukemmel diyebilirim.cok duzenli ve ozenli gitmis.ara ogunune bayildim sutlu kahve ve hurma...nasil bastirdi degil mi tatli istegini
Aynen canım, gerçekten yeterli oldu.
Etrafta çeldirici unsurların bulunmaması da lehimeydi tabi

Sevindim,
ben ona bi yorum bekliyordum.
Zaten sonrasında dikkatli olmamın sebebi de o oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…