Haydi Yine Yeniden...

tomurcukkk canim listeyi hazorlamissin ellerine saglik kuzum kilo veren herkesi tebrik ediyorumm bugun artik 68 kiloyum ve yilbasi hedefime ulasmis bulunmaktayim onu bile bu sabah farkettim hedefim vardi diye hey allahim aklim gitti valla ... bildigim bisey var üzüntü bana yaramiyor cok kilo veriyorum uzulunce ... buyuk oglumun astim hastasi oldugunu ogrendigimde bir ayda 10 kilo vermistim insallah kalici bir kilodur ....

Tabi ki mucize diye bir şey yok canım.bende aynen böyle davrandım.eskiden 1 ayda 10 kilo vereyim diye kendimi aç bırakırdım saçma sapan sporlar yapardım.verir miydim 10 kilo olmasa da evet tartıda eksiler olurdu ama bi gümlerdi sonra hooop iki katı gelmiş geri.ne zaman kafamdan attım uzun vadeye yaydım kendimi kasmadım o zaman oldu bu iş.diyette rejimde değiliz biz sağlıklı besleniyor,sağlıklı ben'i arıyoruz.içimizde gizlenmiş,kiloların örtbas ettiği o kadını merak ediyor ve ona ulaşmaya çalışıyoruz

günü uzadıkça sen stres yaparsın canım oğluşun ikna olmuş zaten ne güzel.Neyse daha zaman var inşallah cuma olur,olmasa da sıkıntı yok,eninde sonunda gelecek o madalya

Tebrik ederim canım evet hedefine ulaştın kuzum üzüntü stres ile değil keyifle sağlıkla yeni hedeflerine ulaşırsın inşallah

Arkadaşlar gece bebeğim uyimadigi için yanıma alıp yattım. Sabah uyanmış fark etmedim. Yataktan düştü. Hastanedeyiz. Çok kötüyüm. Ne olur dua edin.
Ayyy canım yaaa kıyamamm.inşallah bir şey yoktur çok üzüldüm.çok mu yüksekti yatağın.Haber ver mutlaka bize durumları.Allah yardımcınız olsun.Benim oğlumda düşmüştü bikaç kez ama bir şey olmadı şükür.Geçenlerde de ablamın kızı park yatağından tırmanıp atmış kendini.hey Allah'ım sen koru yarabbim...

Arkadaşlar gece bebeğim uyimadigi için yanıma alıp yattım. Sabah uyanmış fark etmedim. Yataktan düştü. Hastanedeyiz. Çok kötüyüm. Ne olur dua edin.
Canım hiç korkma
Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz
Ben ilk kızımı çok düşürmüşümdür,
Minik kızım da 8 aylık o da iki kez düştü...
Tabii ki bunları gurur duyarak anlatmıyorum

Çok hareketliler bıcırıklar, anlık dikkatsizlik ya da uyku gafletiyle oluyor böyle şeyler...
Rabbim koruyor çok şükür,
Her daim de korusun inşallah..
Götürmekle çok iyi yapmışsın,
çok geçmiş olsun...

Biz ailecek sütü severiz.
Az önce gittim sütçüden süt aldım,
Tadı çok güzel oluyor.
Ona alıştığımızdan galiba
Paket sütleri içemiyoruz artık tadı garip geliyor.
Yoğurdu da kendim yapmaya çalışıyorum ama henüz acemiyim bazen oluyor bazen tutmuyor
Sütçü söyledi; şu hazır yoğurtların üstünde kaymak diye gördüğümüz peçete miymiş neymiş, şok oldum
oradan süt alan bir teyze de onayladı, haberlerde izlemişler.
Hey Allah'ım ne diyeyim...
Şu sahtekarlık için yorulan zihinler faydalı şeylere çalışsa ne güzel olur!

Kızımı da aşağı indirecektim, karla oynasın diye,
Minik uyumayınca yattı o iş.
geçenlerde de dışarda kardan adam yapmıştık ama üzüldü biraz.
Ben de poşetle kar çıkardım yukarı,
bi örtü serdik yere, getirdiğim karı da koyduk tepsiye..
Minik minik kardan adamlar yaptık gözleri ağzı da mercimekten oldu
kızım da bayağı mutlu oldu
Çocuklar çok kanaatkarlar
küçücük şeylerden bile çok mutlu oluyorlar
onları örnek almak lazım...

Ah canım beniimmm Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah. Bize de haber ver o benim hep aklımda kalır şimdi ah annelik ne kadar zor...çok.çok geçmiş olsun..

Bende hazır yoğurt almıyorum sutude yettigi yere kadar kullanıyorum yetmediği yerde de hazır süt alıyorum. Bu arada prensesi ne güzel mutlu etmişsin. Bizde de bu ara kızım oğlumu çok kıskanıyor küçüğü bunaltiyir aglatiyir bende bazen kızıyorum sonra pişman oluyorum.. ama küçücük bir oyunumuzda bile çok mutlu oluyor... tek istediğim kıskançlıkın sonuçlarının bizim tavirlarimizin onda bi yara birakmmasi geleceği için...

tomurcukkk Gokce29 tevafuk55 bhepinize çok teşekkür ederim

Uyuyor şimdi. Dr genel durumu iyi dedi. Tomografi mr falan çekmek istesem hem çok radyasyon alır kanser riski 10 kat fazla dedi. Hem de kıpırdamadan durması gerektiği için genel anestezi vermemiz lazım dedi. Genel durumu iyi olmasaydı kusmasi bayilmasi havalesi olsaydı o riski alırdım ama şuan gerek yok dedi. 10-12 saat gözlem altında tutun bı tarafında ya da elinde ayağında kasılması fışkırır tarzda kusmasi baygınlık havale gibi olursa getirin dedi. Poğaça falan da verdik orda yedi. Yediğine göre mide bulantısı da yok dedi. 2_3 saat kaldık gönderdi. Geceye kadar gozlemliycez. Çok önemli bişey olsa 3-4 saatte çıkarmış. Geçti çok şükür suanlik bişey yok inşallah da olmaz.de ben atlatamiyorum. Çok kötüyüm.

Sabaha karşı uyanıyor. Hep yanıma alıyorum beraber uyuyoruz. O zaman uyuyor. Yoksa yatağa koyunca uyanıyor. Ben de yine yanıma aldım. Ben uyurken uyanmis düştü işte

Yatağı yanında dolap var arası dar. Orada da Prima bez poşeti var. O poşete uzanıp bezleri çıkarip atıyordu tabi ben ayağından tutuyorum o bunu yaparken . Bu sefer yine ona uzanırken düşmüş işte. Allah'tan o poşet vardı ve yzuustuydu yerden aldığımda zaten yatakla o dolabın arasına düştüğü için dağınık düşüp kafasını falan carpmadi sanırım.. dar orası çünkü. Yüzünün geldiği yerde de bebek bezi poşeti vardı. Off bilmiyorum. Belki de kendimi böyle teselli ediyorum. Kasinda nohut kadar bı kızarıklık var. Bide kulağının üst tarafında kalan kafasında nohut kadar kızarıklık var.

Hem çocuk Dr u hem acil Dr u hem beyin cerrahı gördü. 10_12 saat kontrol etmeniz yeter dedi.

Kendimi affedemiyorum. Eşim kayinvalidem o kadar tembih ediyorlardı, yanında yatırma düşer diye sabah biara uyandım , bebeğim de uyuyordu. Beşiğine yatırayım dedim kendi kendime ama uyumuşum..

Çok kötüyüm. Bişey olur mu busaatten sonra? 9.30 da oldu.

Ohh çok şükür canım atlatmış.birşey olacağını sanmıyorum...
Benim oğlum iki yaz önce koşarak bahçe duvarı gibi bir yere çarptı.küüüüt diye bir ses birden fırlamış babaannesinin elinden.millet balkonlara çıktı ne oldu diye sesi duyup.alnı yumurtadan daha büyük şekilde şişti ve mosmor oldu.hemen götürdük acile bizde.tomografi çekildi bir şey yokmuş şükür.senin dediğin gibi kasılma bayılma kusma olsa idi durum kötü olurdu.bizde birkaç saat müşahadede kalıp eve gitmiştik.çocukların kafa kemikleri biz büyüklere oranla daha sağlam oluyormuş canım.korkma bir şey olmaz bu saatten sonra.
yatak kenarı için de haricen takılan korkuluk,bariyer tarzı şeyler var istersen bi bak al onlardan.vicdanen kötüsün anlıyoum ama daha beteri olabilirdi Allah muhafaza.oku bol bol kızına da kendine de

Canim artık bir şey olmaz sende rahatlamaya çalış sukret.. hemen hemen herkesin başına geldi benim de geldi. Rabbim istemezse hiçbir şey olmuyor canım. Yanında yatırma artık veya gündüz de tek başına dusebilecegi yere yatırma canım... çok şükür yavruya bir şey olmamış annesi, sende rahatla ki stresin ona geçmesin

S sultankemer kızlar biliyor benim oğlumun alnında sağ köşede ceviz büyüklüğünde damar beni var. Hem şişkin hem de kızarık baya. Her gören düştü sanıyor bana doktor dedi ki oraya dikkat edin olurda düşerse kanamasini siz durduramazsiniz demişti. Ve o durumda iken oğlum yataktan yüzünün üstüne düştü hatta alninin tarafina doğru.. aklım çıktı onla beraber ağladım ama Rabbim korudu çok şükür. Bu yaz da başından aşağı kaynar su döküldü yine damar beninden dolayı kaç gün kendime gelemedim. Ama binlerce şükür bir şey olmadı.. ihmal etmiyor hatta titizleniyiruz ama olacak olanın önüne geçilmiyor. Zaten çocukları Rabbim korumasa bu kadar şey atlatilmaz emin ol canım...

S sultankemer rahat ol sen canım
Kızların da dediği gibi sıkıntı yoktur.
Takip et tabi ama endişeyi falan bırak, çocuğu da tedirgin etme..
Onlar hissederler gerginliği
Seni çok iyi anlıyorum, dr lar değil ama anneler anlar... :)
Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz

Aynen Can'ım, Rabbim koruyor...
O merhametlilerin merhametlisi...

Menum
Sabah 8.30
Uyaninca 1 tatli kasigi karadut pekmezi (bogazim fenaydi biraz yutkunamiyodum o yuzden yedim,iyi geldi)

Kahvaltida
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
2 şer lokma ip ve orgu peyniri
1 domates

Ara 11.30
1 hurma 1 ceviz

Oglen 14
1 tabak nohut yemegi
1 kase bulgur pilavi
1 kase yogurt
3 adet kucuk kornison tursu

Aksam 17
1 kase limonlu pul biberli mercimek corbasi
4 yk pirasa

Su 2.5 litre
Saglikli bi ara daha yaparim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…