- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.721
Canim bende yapmıyordum ama baktım yok yani gitmiyor kilo veya daha fit görünmek istiyorum. 19 kilo yağ var vücudumda. 12 kiloya kadar inebilirmis o zaman çok mutlu olurum. Bazen oğlum ayagima dolaniyir o uyurken yapıyorum evde yaptığımı. Haftanın üç günü de step kursu var oraya gidiyorumtevafuk55 maşallah sana,
çok güzel spor yapıyorsun.
Bi de çalışıyorsun sen.
Kendimden utanmam lazım.
Bi Leslie 2-3 mile bilem yok
Aslinda doyuyomuyum bende bilmiyorum yemek icin yiyorum iste canim fena sikkin ... diyetten degil yani bu liste strestencanoom iki kaşıkla doyuyor musun cidden midem baya küçüldü senin maşallah maşallahhh
Cig yiyorum kan ilaci ictigim icin emilimini arttirsin diye yiyorum dogru yapiyomuyum bilmiyorum ama sanada bu vesile ile sormus oldum dogrumu yaptigim canim ...Diyene bak , senin de menün azıcık be Ekim..
Canım brokoliyi haşlıyormusun çiğ mi?
Evet su az oldu haklisin tamamlarim insallah ..Menun yeterli ve dengeli olmus cankm gayet guzel.spor olmamasi sorun degil ama su az
Bugunku menun mukemmel diyebilirim.cok duzenli ve ozenli gitmis.ara ogunune bayildim sutlu kahve ve hurma...nasil bastirdi degil mi tatli istegini
Off offff ne demiyorlarki iki kere kapi susunden icin laf soktular bende sokup istediginizi yapabilirsiniz dedim resimler olsun dediler iyi dedik hazir keceden kaplumbaga aldik yok ustune kalp yok bocek yok yazi bende ogretmenimiz yazmis dedim bes dk sonra mesaj iki kisi karar almis oyle yapacaklarmis bende kople sokun dedim suan burada tatil olup olmadigi belli degil pasta iptal oldu kursa bagisliycaz tekrar yapilacak pasta oglum hastalandi off offf ....Nammm namm
Afiyet olsun canım süper
Valla şu engeli bir assam benden iyisi yok canım. Bugün salondaki arkadaşlar sen nasıl zayıflayacaksin hiç fazlaligin yok ki diyorlarbende birkaç kilo versem yeter dedim sıkı olayım dedim bana kötü kötü baktılar
Oglen ki simit akşamla telafi edilmiş canim afiyet olsunyine ne diyor bu hatunlar
Hadi hayirli olsun netin canımmenun de gayet güzel afiyet olsun
Çok güzel menu olmuş canım sabahki tatlı beni rahatsız etmedi
Insanlar i memnun etmek o kadar zor ki ... canım o kadar emek verdin insan söylemeye eleştirmeye utanir... yerinde olsam bi daha bu kadar kendimi yorum da yaomazdim. Hoş sen oğlun için yaptın ama oğlunu sen her türlü mutlu edersin canımOff offff ne demiyorlarki iki kere kapi susunden icin laf soktular bende sokup istediginizi yapabilirsiniz dedim resimler olsun dediler iyi dedik hazir keceden kaplumbaga aldik yok ustune kalp yok bocek yok yazi bende ogretmenimiz yazmis dedim bes dk sonra mesaj iki kisi karar almis oyle yapacaklarmis bende kople sokun dedim suan burada tatil olup olmadigi belli degil pasta iptal oldu kursa bagisliycaz tekrar yapilacak pasta oglum hastalandi off offf ....
Canim daha onceden tecrubeliyim sinif anneligi yaptim ben ama ben bunlar kadar dedikoducu ve alcak birilerini daha gormedim vakit dar diye yaptik susu iki kez kar tatiline takildi program ama ben ogretmenimizi uyarmistim dinlemedi olan paramiza oldu ...zaten ben oglum icin yoruldum onun yuzu gulsun diye yoksa bu cahil fitneci insanlar icin degil .... bir iki arkadas var grupta benim yanimda olan zaten bir onemi kalmadi cunku oglum hastalandi muhtemelen yine atesi cikacakInsanlar i memnun etmek o kadar zor ki ... canım o kadar emek verdin insan söylemeye eleştirmeye utanir... yerinde olsam bi daha bu kadar kendimi yorum da yaomazdim. Hoş sen oğlun için yaptın ama oğlunu sen her türlü mutlu edersin canım
Ücretsiz izindeyim canım şimdiCanim bende yapmıyordum ama baktım yok yani gitmiyor kilo veya daha fit görünmek istiyorum. 19 kilo yağ var vücudumda. 12 kiloya kadar inebilirmis o zaman çok mutlu olurum. Bazen oğlum ayagima dolaniyir o uyurken yapıyorum evde yaptığımı. Haftanın üç günü de step kursu var oraya gidiyorumsen izinde misin canım çocuklar kaç yaşında
Hiç anlamam ki canım :)Cig yiyorum kan ilaci ictigim icin emilimini arttirsin diye yiyorum dogru yapiyomuyum bilmiyorum ama sanada bu vesile ile sormus oldum dogrumu yaptigim canim ...
Canım benim, tüh..Off offff ne demiyorlarki iki kere kapi susunden icin laf soktular bende sokup istediginizi yapabilirsiniz dedim resimler olsun dediler iyi dedik hazir keceden kaplumbaga aldik yok ustune kalp yok bocek yok yazi bende ogretmenimiz yazmis dedim bes dk sonra mesaj iki kisi karar almis oyle yapacaklarmis bende kople sokun dedim suan burada tatil olup olmadigi belli degil pasta iptal oldu kursa bagisliycaz tekrar yapilacak pasta oglum hastalandi off offf ....
Canım benim çok geçmiş olsun, hafif atlatır inşallahCanim daha onceden tecrubeliyim sinif anneligi yaptim ben ama ben bunlar kadar dedikoducu ve alcak birilerini daha gormedim vakit dar diye yaptik susu iki kez kar tatiline takildi program ama ben ogretmenimizi uyarmistim dinlemedi olan paramiza oldu ...zaten ben oglum icin yoruldum onun yuzu gulsun diye yoksa bu cahil fitneci insanlar icin degil .... bir iki arkadas var grupta benim yanimda olan zaten bir onemi kalmadi cunku oglum hastalandi muhtemelen yine atesi cikacak
süper olmuş menün afiyet olsun su miktarın da çok iyi ben 2 gündür üşüyorum suyu azaltmışım farketmeden :)10:30
2 haşlanmış yumurta
1 kk kaşar
1 kk tulum peyniri
Çeri domates- bol yeşillik
3-4 ceviz
3-4 çatal bisküvili muhallebi
13:00
1 bardak Türk kahveli süt
1 hurma
14:45
2 dilim ekmek
1 yk kadar tulum peyniri
19:15
1 kepçe çorba
1 pors. Yoğurtlu Ispanak yemeği
2 yk bulgur pilavı
Salata
Yemek sonrası
Yeşil Çay
Su 3lt olmak üzere
Spor
gülüm benim mide ve etrafı şişiyor makarnayı bile boş yedim sos da kaşar da koymadım korkudan 13-15 santim arası şişiyorum hem de ölçtüm geçen :)Diyene bak , senin de menün azıcık be Ekim..
Canım brokoliyi haşlıyormusun çiğ mi?
kız ben servis kaşığıyla yedim ki makarnayı yarım tabak etti :))Hosgeldin canim.gozun aydin gelmis netin...
Senin menu de az be canim.2 kasikla doyuyormusun yazmissin ama senin de aksam 1 kasik yemegin
aa sizin töreniniz vardı okul tatil olunca kaldı değil mii ondan stresinAslinda doyuyomuyum bende bilmiyorum yemek icin yiyorum iste canim fena sikkin ... diyetten degil yani bu liste stresten
bacım bişey diycem tutamıycam valla kendimiOff offff ne demiyorlarki iki kere kapi susunden icin laf soktular bende sokup istediginizi yapabilirsiniz dedim resimler olsun dediler iyi dedik hazir keceden kaplumbaga aldik yok ustune kalp yok bocek yok yazi bende ogretmenimiz yazmis dedim bes dk sonra mesaj iki kisi karar almis oyle yapacaklarmis bende kople sokun dedim suan burada tatil olup olmadigi belli degil pasta iptal oldu kursa bagisliycaz tekrar yapilacak pasta oglum hastalandi off offf ....
ayyyy inşallah çıkmaz ateşi kuzum üzüntüden bünyesi güçsüz düşünce hemen hastalanıverdiCanim daha onceden tecrubeliyim sinif anneligi yaptim ben ama ben bunlar kadar dedikoducu ve alcak birilerini daha gormedim vakit dar diye yaptik susu iki kez kar tatiline takildi program ama ben ogretmenimizi uyarmistim dinlemedi olan paramiza oldu ...zaten ben oglum icin yoruldum onun yuzu gulsun diye yoksa bu cahil fitneci insanlar icin degil .... bir iki arkadas var grupta benim yanimda olan zaten bir onemi kalmadi cunku oglum hastalandi muhtemelen yine atesi cikacak
ne kadar çabuk geçti zaman geçen sene hamileyken kiloyu az alayım diye yine buradaydın şimdi çocuk doğdu 8 aylık oldu neredeyse konuşacakÜcretsiz izindeyim canım şimdi
Biri 4 yaşında, biri de 8 aylık..
Valla Ne güzel yapıyorsun
İnsan isteyince muhakkak vakit bulur
Ben gece 11:00 de Leslie yapardım
Kararlı olmakta işin sırrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?