Haydi Yine Yeniden...

süper olmuş menün afiyet olsun su miktarın da çok iyi ben 2 gündür üşüyorum suyu azaltmışım farketmeden :)
Sağol canım,
Evet suya abandım bugün...
gülüm benim mide ve etrafı şişiyor makarnayı bile boş yedim sos da kaşar da koymadım korkudan 13-15 santim arası şişiyorum hem de ölçtüm geçen :)
Bayağı farkediyormuş canım ya..
Dispepsi dediğimiz sindirim sistemi sıkıntıları galiba...

Endoskopi yaptırdın mı canım hiç?

Rica ederim ne demek

Yok canim bunlar okuma bayrami icin yapilan hazirliklar cocuklara sinif susluyoruz onlara hediye yani ogretmenimiz herseyi nasil isterseniz oyle yapin dedi kapi susu rica etti benden tum suiniflarinki cok guzel olmus bir tek bizimki eski bir tul takiliydi benimde icim el vermedi oturdum bir gecede yaptim ya arkadas keceden yapalim dedi ben keceyi kesmek zaman alir şen evde artik okuyorum diye kesermisin dedim yok dedi burda yapariz dedim yetismez evadan yaparim ben dedim olay bu ..ayrica cocuklara hediye olarak ogretmenimiz kalem silgi defter boyle seyler alin dedi keceden cerceveyi ben kendim istedim hatira olsun diye ....Ama herseye yorum yapan sunuda yapalim diyen sahsiyet bes kere ikramlik degistirdi iki kere hediye fikrinden vazgecti simdide kapiya takti kafayi galiba ikinci olmak arkadasi sasirttti ......aslinda basit bir okuma kutlamasi olacakti olay bu ....

Sogan suyundan canim kanamayi cogaltiyor eltimin kist bu kanama sayesinde kuculdu 7 cm di ama ne kanama hasta bezi ile gitti hastaneye o nedenle temkinli ol canim olabilir belki bu kadar olmaz ama genelde herkes yasiyor o kanamayi ...

GUNAYDİN KIZLARR ...gece gec yattim sabah erkenden kalktim aslinda uyuyamadim oglumun ates hafiften kendini gostermeye basladi yine ayni gecenki surec gibi insallah cok yukselmez dr goturcem bugun ...

Canim çıktı mı ateşi, inşallah okuma bayramı güzel geçsin Paşanın
Ücretsiz izindeyim canım şimdi
Biri 4 yaşında, biri de 8 aylık..
Valla Ne güzel yapıyorsun
İnsan isteyince muhakkak vakit bulur
Ben gece 11:00 de Leslie yapardım
Kararlı olmakta işin sırrı..
Aynen öyle canım ama işte her zaman da yapamıyor insan bende yaşadım :) o maşallah canım seninkilerin yaş aralığı benim cocuklarinkiyle aynı allah bağışlasın canım

Bu sabah cikti atesimiz canim ..okuma bayrami iptal kar tatiline takildi pasta iptal

GUNAYDİN KIZLARR ...gece gec yattim sabah erkenden kalktim aslinda uyuyamadim oglumun ates hafiften kendini gostermeye basladi yine ayni gecenki surec gibi insallah cok yukselmez dr goturcem bugun ...
Canim cok gecmis olsun cok ilerlemeden goturmen iyi olur tabi doktora.bikac gun dinlensin toparlanir insallah.o yavrucak da stres yapti tabi cöktü bagisikligi hemen.Rabbim tez sifa versin insallah.
Kafana takma sacma insanlari canim.agizlari torba degil ki buzesin.konusup dursunlar.fesat kiskanc ve cekemeyen insan turleri iste.ancak cene yapsinlar.memnun olmasinlar nankorluk yapsinlar.emeklerine yazik canini sıkıp da hasta dusme sende.gecer gider oldugu kadar iyilik yaramaz kimseye canim.fazla ozenme bosver cok mu kiymet bilecekler sanki

Cümlemizinkini tatlım...

Sağol canım,
Evet suya abandım bugün...

Bayağı farkediyormuş canım ya..
Dispepsi dediğimiz sindirim sistemi sıkıntıları galiba...

Endoskopi yaptırdın mı canım hiç?
bir kere yaptırmıştım 20 yıl olmuştur herhalde :)))
korkudan yaptırmadım ama midemin için de sıkıntı yok ağrı çok yendiğin deki gibi şiş hissi dışın dan şişiyorum gibi doktor fibromiyaljiden demişti dönem dönem oluyor bir dönem boynum koldan koltuk altına doğru şişiyor bir dönem bacak ya da ayak bir dönem de mide karın bölgesi

aaa kadın sorunlu cidden delimidir nedir her yerde bir tane çıkıyor böyle değişik sorunlular muhattap olmamak görmezden gelmek en iyisi ona da en iyi cevap zaten bu iyice kudurur :))şu sözü liseden beri çok severim kullanırım da
aptallarla muhattab olmayın görenler aranızda ki farkı anlamayabilir.. saint fransuva dasis

Sogan suyundan canim kanamayi cogaltiyor eltimin kist bu kanama sayesinde kuculdu 7 cm di ama ne kanama hasta bezi ile gitti hastaneye o nedenle temkinli ol canim olabilir belki bu kadar olmaz ama genelde herkes yasiyor o kanamayi ...
ooo dışarı çıkarken paketleneyim sağol gülüm

anasına çekmiş çocuk duygusal hemen strese giriyor :)
erkenden doktora götürmen iyi olur inşallah geçen defaki gibi ağır olmaz ateşi çok çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…