- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.741
Sağol canım,süper olmuş menün afiyet olsun su miktarın da çok iyi ben 2 gündür üşüyorum suyu azaltmışım farketmeden :)
gülüm benim mide ve etrafı şişiyor makarnayı bile boş yedim sos da kaşar da koymadım korkudan 13-15 santim arası şişiyorum hem de ölçtüm geçen :)
Hiç sorma,ne kadar çabuk geçti zaman geçen sene hamileyken kiloyu az alayım diye yine buradaydın şimdi çocuk doğdu 8 aylık oldu neredeyse konuşacak
Rica ederim ne demekEveeet arkadaşlar....
Şimdi size önce detay vereyim sonra da fotoları yükleyeyim...
*** Öncelikle listede yulaf kepeği var. Yulaf kepeği ya selva olacak ya da nuhun ankara olacak. Sebebini bilmiyorum , öyle söylemiş dr :)
*** Yulaf kepeğini kullanmak şart. Bu kepek vücuda yağın alınmasını önleyerek bir duvar görevi görüyormuş. Mesela akşam biryere davetlisiniz ve yemeği abartacaksınız. Ya da gündüz arkadaşınıza davetlisinz. Gitmeden yarım saat ila 45 dk önce bu kepeği içerseniz vucut kesinlikle yap depolamıyormuş. Hatta üzerine bir de soda içerseniz midede inanılmaz doygunluk hissi uyandırarak fazla yemenizi önlüyormuş. Ben denedim 2 gündür. Tadı harika. Çok tok tutuyor.
***Bu kepeği aldınız mı? 1 paket. Koyacaksınız büyük bir pilav tenceresine hafif pembeleşene kadar kavuracaksınız. ok da kavurmayın ama az da kavrulmasın. Nasıl söyleyeyim un kavurur gibi olacak kıvamı... Büyük cam kavanoza koy. Koydun mu? Hergün, 1. ara öğünde 2 kaşık, 2. ara öğünde 3 çorba kaşığı olmak üzere 2 çorba kaşığı yoğurtla karıştırıyorsunuz. İsterseniz yoğurtla yersiniz. İsterseniz ayran yapıp ona karıştırırsınız. Ben ayran yapıyorum. 2 kaşık yoğurt fazla dolu olmayacak. Ayran biraz duru olmalı. Fazla yoğurt yok. İşte bu kadar. Belli bir süresi yok. İstediğiniz kiloya gelene kadar hergün içecekiniz
*********ÇOK ÖNEMLİ BİLGİ : DR BU KEPEĞİ EĞER ATLADIYSAN ÇOK KIZIYORMUŞ. YANİ KAÇAMAK YAPMAYA BİLE BU KADAR KIZMIYORMUŞ,ÇOK ÖENMLİYMİŞ KİLO VERMEDE BU KEPEK...
*** Ekmek en düşük kalorli olan uno denge ligt mış... Günde sadece 1 dilim var. Akşam hariç istediğiniz ana öğünde yiyebiliyorusunuz...
*** Gelelim en önemli noktalardan birine.. Listede her yiyeceğin puanı var... Günlük 13 puanı geçmeyecek şekilde istediğiniz yiyecekten istediğiniz kadar yiyebilirsinz. 0 (sıfır) puan olanlardan istediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Ama puanlı olanlardan yemek isterseniz 13 ü geçmeyecek unutmayın...
Edit30 en geç sonrası yemek yok. 2-2,5 lt su, ve 45 dk leslie. bunu biliyoruz zaten. 30 dk da vucut yediklerini yakarmış. 30 dk dan sonra yağdan yakarmış.
Ahanda size liste... Haydi kolay gelsin :)
@Mislisse çok teşekkür ederim. Sayende yükleyebildim fotoları :)
Yok canim bunlar okuma bayrami icin yapilan hazirliklar cocuklara sinif susluyoruz onlara hediye yani ogretmenimiz herseyi nasil isterseniz oyle yapin dedi kapi susu rica etti benden tum suiniflarinki cok guzel olmus bir tek bizimki eski bir tul takiliydi benimde icim el vermedi oturdum bir gecede yaptim ya arkadas keceden yapalim dedi ben keceyi kesmek zaman alir şen evde artik okuyorum diye kesermisin dedim yok dedi burda yapariz dedim yetismez evadan yaparim ben dedim olay bu ..ayrica cocuklara hediye olarak ogretmenimiz kalem silgi defter boyle seyler alin dedi keceden cerceveyi ben kendim istedim hatira olsun diye ....Ama herseye yorum yapan sunuda yapalim diyen sahsiyet bes kere ikramlik degistirdi iki kere hediye fikrinden vazgecti simdide kapiya takti kafayi galiba ikinci olmak arkadasi sasirttti ......aslinda basit bir okuma kutlamasi olacakti olay bu ....bacım bişey diycem tutamıycam valla kendimi
yaaav bu etkinlikleri çocuklar için mi yapıyorlar veliler için mi 6-7 yaşında ki çocuklar nasıl becerip keçeden yok çerçeve yok kapı süsü v.s. yapsın kii apaçık velilere görev ödev verir gibi ne zorluyorlar hadi sen beceriklisin yapıyorsun beceremeyen annesi olan çocuklar bunalıma girmez mi çocukların hiç biri kendi yapmıyor ki bir de veliler beğenmesin laf söylesin .. bu ne eziyet bacım yaaa
Sogan suyundan canim kanamayi cogaltiyor eltimin kist bu kanama sayesinde kuculdu 7 cm di ama ne kanama hasta bezi ile gitti hastaneye o nedenle temkinli ol canim olabilir belki bu kadar olmaz ama genelde herkes yasiyor o kanamayi ...ben yine bitki çayını bu saatte içiyorum :))
soğan kaynatayım da onu da içeyim geç olmadan bu gün bi ara lavabo da baktım hafif kanama olmuş soğan suyundan mı acaba diye aklıma geldi bu sabahta içmiştim
Canim çıktı mı ateşi, inşallah okuma bayramı güzel geçsin PaşanınCanim daha onceden tecrubeliyim sinif anneligi yaptim ben ama ben bunlar kadar dedikoducu ve alcak birilerini daha gormedim vakit dar diye yaptik susu iki kez kar tatiline takildi program ama ben ogretmenimizi uyarmistim dinlemedi olan paramiza oldu ...zaten ben oglum icin yoruldum onun yuzu gulsun diye yoksa bu cahil fitneci insanlar icin degil .... bir iki arkadas var grupta benim yanimda olan zaten bir onemi kalmadi cunku oglum hastalandi muhtemelen yine atesi cikacak
Aynen öyle canım ama işte her zaman da yapamıyor insan bende yaşadım :) o maşallah canım seninkilerin yaş aralığı benim cocuklarinkiyle aynıÜcretsiz izindeyim canım şimdi
Biri 4 yaşında, biri de 8 aylık..
Valla Ne güzel yapıyorsun
İnsan isteyince muhakkak vakit bulur
Ben gece 11:00 de Leslie yapardım
Kararlı olmakta işin sırrı..
Bu sabah cikti atesimiz canim ..okuma bayrami iptal kar tatiline takildi pasta iptalCanim çıktı mı ateşi, inşallah okuma bayramı güzel geçsin Paşanın
Aynen öyle canım ama işte her zaman da yapamıyor insan bende yaşadım :) o maşallah canım seninkilerin yaş aralığı benim cocuklarinkiyle aynıallah bağışlasın canım
Hadi ya üzüldüm canım ama vardır bir hayır. O veliler bayramda da bir şey yapıp canını sikabilirdi sağlık olsun canım..Bu sabah cikti atesimiz canim ..okuma bayrami iptal kar tatiline takildi pasta iptal
Canim cok gecmis olsun cok ilerlemeden goturmen iyi olur tabi doktora.bikac gun dinlensin toparlanir insallah.o yavrucak da stres yapti tabi cöktü bagisikligi hemen.Rabbim tez sifa versin insallah.GUNAYDİN KIZLARR ...gece gec yattim sabah erkenden kalktim aslinda uyuyamadim oglumun ates hafiften kendini gostermeye basladiyine ayni gecenki surec gibi insallah cok yukselmez dr goturcem bugun ...
Cümlemizinkini tatlım...Canim çıktı mı ateşi, inşallah okuma bayramı güzel geçsin Paşanın
Aynen öyle canım ama işte her zaman da yapamıyor insan bende yaşadım :) o maşallah canım seninkilerin yaş aralığı benim cocuklarinkiyle aynıallah bağışlasın canım
100,6Günaydınlar
Dün>>>>102,1
Bugün>>101,2
bir kere yaptırmıştım 20 yıl olmuştur herhalde :)))Sağol canım,
Evet suya abandım bugün...
Bayağı farkediyormuş canım ya..
Dispepsi dediğimiz sindirim sistemi sıkıntıları galiba...
Endoskopi yaptırdın mı canım hiç?
aaa kadın sorunlu cidden delimidir nedir her yerde bir tane çıkıyor böyle değişik sorunlular muhattap olmamak görmezden gelmek en iyisi ona da en iyi cevap zaten bu iyice kudurur :))şu sözü liseden beri çok severim kullanırım daYok canim bunlar okuma bayrami icin yapilan hazirliklar cocuklara sinif susluyoruz onlara hediye yani ogretmenimiz herseyi nasil isterseniz oyle yapin dedi kapi susu rica etti benden tum suiniflarinki cok guzel olmus bir tek bizimki eski bir tul takiliydi benimde icim el vermedi oturdum bir gecede yaptim ya arkadas keceden yapalim dedi ben keceyi kesmek zaman alir şen evde artik okuyorum diye kesermisin dedim yok dedi burda yapariz dedim yetismez evadan yaparim ben dedim olay bu ..ayrica cocuklara hediye olarak ogretmenimiz kalem silgi defter boyle seyler alin dedi keceden cerceveyi ben kendim istedim hatira olsun diye ....Ama herseye yorum yapan sunuda yapalim diyen sahsiyet bes kere ikramlik degistirdi iki kere hediye fikrinden vazgecti simdide kapiya takti kafayi galiba ikinci olmak arkadasi sasirttti ......aslinda basit bir okuma kutlamasi olacakti olay bu ....
ooo dışarı çıkarken paketleneyim sağol gülümSogan suyundan canim kanamayi cogaltiyor eltimin kist bu kanama sayesinde kuculdu 7 cm di ama ne kanama hasta bezi ile gitti hastaneye o nedenle temkinli ol canim olabilir belki bu kadar olmaz ama genelde herkes yasiyor o kanamayi ...
anasına çekmiş çocuk duygusal hemen strese giriyor :)GUNAYDİN KIZLARR ...gece gec yattim sabah erkenden kalktim aslinda uyuyamadim oglumun ates hafiften kendini gostermeye basladiyine ayni gecenki surec gibi insallah cok yukselmez dr goturcem bugun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?