- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.761
Gideriz birazdan cok kar yagiyor off esimde iyi bir antibiyotik versin dedi bakalim ne verecek dr ...Canim cok gecmis olsun cok ilerlemeden goturmen iyi olur tabi doktora.bikac gun dinlensin toparlanir insallah.o yavrucak da stres yapti tabi cöktü bagisikligi hemen.Rabbim tez sifa versin insallah.
Kafana takma sacma insanlari canim.agizlari torba degil ki buzesin.konusup dursunlar.fesat kiskanc ve cekemeyen insan turleri iste.ancak cene yapsinlar.memnun olmasinlar nankorluk yapsinlar.emeklerine yazik canini sıkıp da hasta dusme sende.gecer gider oldugu kadar iyilik yaramaz kimseye canim.fazla ozenme bosver cok mu kiymet bilecekler sanki
Ooo superr yaa masallah insallah dahada eksiler goreceksin canimm ...
Anladım canım,bir kere yaptırmıştım 20 yıl olmuştur herhalde :)))
korkudan yaptırmadım ama midemin için de sıkıntı yok ağrı çok yendiğin deki gibi şiş hissi dışın dan şişiyorum gibi doktor fibromiyaljiden demişti dönem dönem oluyor bir dönem boynum koldan koltuk altına doğru şişiyor bir dönem bacak ya da ayak bir dönem de mide karın bölgesi
Aynen arkadas hic ortam gormemis birazda param var havalarinda herseyi yapacam diyip hic bir seyi beceremeyen surekli fikir degistiren bir tip digeri ise zaten oncede problem yasadik onunla bu okuma yuzunden ablalik ettim olmamis gibi davrandim oda iki gundur arayip bu arkadasi sikayet ediyordu aramizda kalsin lutfen diyordu simdi kanki olmuslar hey allahim hic benim tarzim degil ...boyle iste aslinda hicc muhattap olmak istemedigim kisilerle ayni gruba dustum hayirlisi artik napiyim ...aaa kadın sorunlu cidden delimidir nedir her yerde bir tane çıkıyor böyle değişik sorunlular muhattap olmamak görmezden gelmek en iyisi ona da en iyi cevap zaten bu iyice kudurur :))şu sözü liseden beri çok severim kullanırım da
aptallarla muhattab olmayın görenler aranızda ki farkı anlamayabilir.. saint fransuva dasis
Sağlıklı beslenmenin sonuçları diyorum ve maşallah diyorum canım
Insallah senin cok olmaz onun ciddi cok oldu yine yapicak ama korkuyor kursa gidiyor oralarda rezil olurum diyo ..ooo dışarı çıkarken paketleneyim sağol gülüm
Sağol canım inşOoo superr yaa masallah insallah dahada eksiler goreceksin canimm ...
Sorma yaaa anasi balik bebesi yengec duygusallik tavan yaniii ....anasına çekmiş çocuk duygusal hemen strese giriyor :)
erkenden doktora götürmen iyi olur inşallah geçen defaki gibi ağır olmaz ateşi çok çıkmaz
Aynen Can'ım...Sağlıklı beslenmenin sonuçları diyorum ve maşallah diyorum canım
Dusunsene o vücuttan harika bir dişi ÇıkacakAynen Can'ım...
Zavallı vücuduma o kadar çok yükleniyorum ki
Bir gün saçmalamadan yesem hemen toparlanıyor gariban...
Tabi bir de son dönem çok yediğim için oluşmuş, ama oturmamış o kiloları veriyorum sanırım.
dün de menüm güzeldi ama yine de bugün fark çıkmayabilir diye düşünüyordum
iyi oldu, güzel moral oldu bana :))
Ağzından bal damlıyorDusunsene o vücuttan harika bir dişi Çıkacaköncesi sonrası fotolarına hem şaşkın hem de gururla bakacaksin
O hissi bilirim canımKızlar öğlen biraz karbonlu besl3ndim ama varya resmen vücudum alarm veriyor. Dudaklarim birbirine yapıstine kadar su ics3m doymuyorum. Akşam ne yesem de telafi etsem He karbon demişken börek pasta falan değil 1 krep, 3 kaşık p pilavı, 2 kepçe etli patates...
Beyaz undan degil yemeklerden aldigin karbonhidratsa cabuk atarsin canim.bol suya devam.bitki cayi zaten iciyorsun.aksam corba salata olabilir yada varsa tavuk yogurt, tavuk salata gibi cok hafif iki cesit birsey yersin.spor da yapiyorsun.bence hiiiiccc takilma canim.gunluk rutinine devam et.yedigini dusunme artikKızlar öğlen biraz karbonlu besl3ndim ama varya resmen vücudum alarm veriyor. Dudaklarim birbirine yapıstine kadar su ics3m doymuyorum. Akşam ne yesem de telafi etsem He karbon demişken börek pasta falan değil 1 krep, 3 kaşık p pilavı, 2 kepçe etli patates...
Canım benimElektrikler kesik ayaklarim donduevde olsam girerim battaniyenin altina ama is yerinde buz oldum
O hissi bilirim canım
Bence fresh hissetmen için (Ben böyle deyince herkes gülüyor:)) sebze yemeği ve salata, yanındada yoğurt..
Sağolun kızlar pırasa var ama iki gündür yiyorum çık sıkıldım en iyisi çorba salata yiyeyimBeyaz undan degil yemeklerden aldigin karbonhidratsa cabuk atarsin canim.bol suya devam.bitki cayi zaten iciyorsun.aksam corba salata olabilir yada varsa tavuk yogurt, tavuk salata gibi cok hafif iki cesit birsey yersin.spor da yapiyorsun.bence hiiiiccc takilma canim.gunluk rutinine devam et.yedigini dusunme artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?