Haydi Yine Yeniden...

Gideriz birazdan cok kar yagiyor off esimde iyi bir antibiyotik versin dedi bakalim ne verecek dr ...
Artik yoruldum pastayi yurda vermeye karar verdik ben gelemem dedim oglum hastalandi dedim bu birlik olan iki arkadas bir birileri hakkinda bana konusup bugun birlik olmuslar anlamis degilim dedigin gibi nankorluk ben sadece cocugumun hediyelerine cok ozendim zaten okuma gunu hangi gun olursa olsun ben hic birseye karismiycam sadece izliycemm bakalim napacaklar ....

Anladım canım,
Yani tüm vücutta oluyor.
Dr takibindesin zaten, gerekeni yapıyorsundur canım.
Çok geçmiş olsun

Aynen arkadas hic ortam gormemis birazda param var havalarinda herseyi yapacam diyip hic bir seyi beceremeyen surekli fikir degistiren bir tip digeri ise zaten oncede problem yasadik onunla bu okuma yuzunden ablalik ettim olmamis gibi davrandim oda iki gundur arayip bu arkadasi sikayet ediyordu aramizda kalsin lutfen diyordu simdi kanki olmuslar hey allahim hic benim tarzim degil ...boyle iste aslinda hicc muhattap olmak istemedigim kisilerle ayni gruba dustum hayirlisi artik napiyim ...

Sağlıklı beslenmenin sonuçları diyorum ve maşallah diyorum canım
Aynen Can'ım...
Zavallı vücuduma o kadar çok yükleniyorum ki
Bir gün saçmalamadan yesem hemen toparlanıyor gariban...

Tabi bir de son dönem çok yediğim için oluşmuş, ama oturmamış o kiloları veriyorum sanırım.
dün de menüm güzeldi ama yine de bugün fark çıkmayabilir diye düşünüyordum
iyi oldu, güzel moral oldu bana :))

Dusunsene o vücuttan harika bir dişi Çıkacak öncesi sonrası fotolarına hem şaşkın hem de gururla bakacaksin

Kızlar öğlen biraz karbonlu besl3ndim ama varya resmen vücudum alarm veriyor. Dudaklarim birbirine yapısti ne kadar su ics3m doymuyorum. Akşam ne yesem de telafi etsem He karbon demişken börek pasta falan değil 1 krep, 3 kaşık p pilavı, 2 kepçe etli patates...

O hissi bilirim canım
Bence fresh hissetmen için (Ben böyle deyince herkes gülüyor:)) sebze yemeği ve salata, yanındada yoğurt..

Beyaz undan degil yemeklerden aldigin karbonhidratsa cabuk atarsin canim.bol suya devam.bitki cayi zaten iciyorsun.aksam corba salata olabilir yada varsa tavuk yogurt, tavuk salata gibi cok hafif iki cesit birsey yersin.spor da yapiyorsun.bence hiiiiccc takilma canim.gunluk rutinine devam et.yedigini dusunme artik

O hissi bilirim canım
Bence fresh hissetmen için (Ben böyle deyince herkes gülüyor:)) sebze yemeği ve salata, yanındada yoğurt..

Sağolun kızlar pırasa var ama iki gündür yiyorum çık sıkıldım en iyisi çorba salata yiyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…