Haydi Yine Yeniden...

çok güzel olmuş hem menün hem sporun suyun afiyet şifa olsun

ara yapmışsındır inşallah akşam yok çünkü öğleden sonra yemişsin en son

Dort kasik domates corbasi ictim ekmeksiz zaten icim almiyorr insallah haftaya duzenimi oturtcam canim ...

Herkese gunaydinnnnn 2017 yili hemize incecik bir vucud saglik mutluluk huzur ve en onemlisi ulkemizin uzerinde donen oyunlardan uzak hic bir canlinin zarar gormedigi bir yil gecirmek dilegi ile ..... Tum dostlarim gonlunuzde ne varsa rabbim onu versin bu yeni yilda

Günaydın canım aksami biraz one alınca değişir bence
Evet Can'ım benim de aklıma ilk gelen o oldu..
Tabi ki hergün eksi olmak durumunda değil ama aynı kalınca değil de artınca bayağı morali bozuluyor insanın...
Bu işin reglisi var, ödemi var...
Hergün tartılan bunları da göze almalı tabi...

Amin canımmm...
Rabbim 2017 yi başta vatanımız, devletimiz, milletimiz için olmak üzere herbirimize, evlatlarımıza, tüm sevdiklerimize hayırlı kılsın inşallah..
savaş ortamında mağdur olmuş,
Yurdundan çıkarılmış,
Sıkıntı içinde bulunan
Tüm müslüman kardeşlerimize de rahatlama, bu durumlarından kurtulma yolunda vesile olsun inşallah...

dandik menüm ...
sabah 11
1 simit
1 haşlama yumurta
kaşar bir kaç zeytin
d vit. zeytin y. bir lokma ekmek

ara
1 bardak süte nescafe
1 güllü 1 sade lokum (yeni alıp gelmiş benim ki tadına bak dedi illa)

ara
elma

akşam 18 :30
dünün aynısı :) düdüklüde eti pişirdim yemek yapıcam illa mantı dediler 5 saat yapıp buzluğa attığımın dibini görmeden rahat etmeyecekler hihihi
1 tabak suyu yarım tabak mantısı yoğurtla

hoş geldiinnnnnnnn
allaha şükür herşey yolundaymış abin iyileşiyormuş selametle bir de senin tayin belli olsa evi taşıyıp yerleşsen tamamdır :))
rabbim can sağlığı versin onlarda olur hayırlısıyla canooomm kocişin yok diye üzülme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…