- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.821
Slm canım arkadaşım menün güzel geldi bana sen yaparsında onlar yemeden durur mu haklılar be kuzumdandik menüm ...
sabah 11
1 simit
1 haşlama yumurta
kaşar bir kaç zeytin
d vit. zeytin y. bir lokma ekmek
ara
1 bardak süte nescafe
1 güllü 1 sade lokum (yeni alıp gelmiş benim ki tadına bak dedi illa)
ara
elma
akşam 18 :30
dünün aynısı :) düdüklüde eti pişirdim yemek yapıcam illa mantı dediler 5 saat yapıp buzluğa attığımın dibini görmeden rahat etmeyecekler hihihi
1 tabak suyu yarım tabak mantısı yoğurtla
Hoşbuldum canım çocuklar babalarını çok özlüyor ufaklık sürekli özledim diye ağlıyor onların derdinden kendimi dinlemiyorum Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin dediğin gibi tayinim inşallah çabuk olur hayırlı olan nedir bilmiyorum ama çocuklarım için bu ayrılık çok daha zor oluyorhoş geldiinnnnnnnn
allaha şükür herşey yolundaymış abin iyileşiyormuş selametle bir de senin tayin belli olsa evi taşıyıp yerleşsen tamamdır :))
rabbim can sağlığı versin onlarda olur hayırlısıyla canooomm kocişin yok diye üzülme sakın
amin gülüm rabbim başımızdan eksik etmesinHoşbuldum canım çocuklar babalarını çok özlüyor ufaklık sürekli özledim diye ağlıyor onların derdinden kendimi dinlemiyorum Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin dediğin gibi tayinim inşallah çabuk olur hayırlı olan nedir bilmiyorum ama çocuklarım için bu ayrılık çok daha zor oluyor
akşamın biraz az yeldi bana onun dışında gayet güzel afiyet şifa olsunUzun bi aradan sonra menümu yazayım
Kahvaltı 11:00
1 dilim peynir, 2 zeytin, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, 2 yk lorlu yumurta, 1 krep, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 tatlı kaşığı kaymak bal, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu, ıhlamur çayı
Ara 12:45
3 kare çikolata ( bademli)
Ara 14:00
Avuç içi çiğ badem
Aksam 18:30
5-6 yk zeytinyagli kereviz yemeği, yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek
Ara
Türk kahvesi bide nar olacak
Kahvaltın bana çok ağır gelmedi canım aslında günü de iyi kapatmışsınMenumu vereyim sonra gelirim
sabah ılık limonlu şu 1 k kayısı
Kahvaltı 12.00: 1.5 has yumurta
3 zeytin kk peynir
3-4 çatal patates kız.
1 tatlı kaşığı kuşburnu Marm.
2 dilim ekmek
ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
ara::6 badem 1 mandalina avuç içi kabak çek.
ara: 1 şu bardağı tarçınlı süt,2 k incir
akşam 18.45: 1 kase çorba
4 kaşık Havuçlu bulgur p.
salata, 3 kaşık yoğurt
2.5 litre su bitki çayları
Türk Kahvesi soda
Leslie 5 milin 3 mili
Not: Bugün hep aç gibiydim araların çokluğu o yüzden, bence sağlıksız kahvaltım yüzünden oldu
Ohh sukur canim haber geldi.merak etmistik seni.sukur abin iyiymis cok sevindim.senin de tayinin biran once cikar insallah.Allah kavustursun.kilo almamana da ayri sevindim.Slm arkadaşlarım sizleri çok özledim şükür herşey yoluna girdi abim düzeliyor kilom derseniz hedefime ulaşamadım artıda değilim buna şükür diyorum eşim izmire gitti bende çocuklarla beraber tayinimi bekliyorum inşallah sizdede herşey yolundadır
Ay canım beniiimm hoş geldin ne güzel haberlerle hemde.. abinin iyi olmasına çok sevindim Rabbim birdaha yasatmasin. Senin tayinde yakında çıkar inşallah o zaman daha rahat edersin..Slm arkadaşlarım sizleri çok özledim şükür herşey yoluna girdi abim düzeliyor kilom derseniz hedefime ulaşamadım artıda değilim buna şükür diyorum eşim izmire gitti bende çocuklarla beraber tayinimi bekliyorum inşallah sizdede herşey yolundadır
Afiyet olsun canım çok da dandik değil nereden çıkardın simite takıldıysan sabahta kalmış şifa olsun canımdandik menüm ...
sabah 11
1 simit
1 haşlama yumurta
kaşar bir kaç zeytin
d vit. zeytin y. bir lokma ekmek
ara
1 bardak süte nescafe
1 güllü 1 sade lokum (yeni alıp gelmiş benim ki tadına bak dedi illa)
ara
elma
akşam 18 :30
dünün aynısı :) düdüklüde eti pişirdim yemek yapıcam illa mantı dediler 5 saat yapıp buzluğa attığımın dibini görmeden rahat etmeyecekler hihihi
1 tabak suyu yarım tabak mantısı yoğurtla
Meyveli Türk Kahveli menülerini özlemişim canım hoş geldinUzun bi aradan sonra menümu yazayım
Kahvaltı 11:00
1 dilim peynir, 2 zeytin, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, 2 yk lorlu yumurta, 1 krep, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 tatlı kaşığı kaymak bal, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu, ıhlamur çayı
Ara 12:45
3 kare çikolata ( bademli)
Ara 14:00
Avuç içi çiğ badem
Aksam 18:30
5-6 yk zeytinyagli kereviz yemeği, yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek
Ara
Türk kahvesi bide nar olacak
Süper gecirmissin günü canım afiyet olsun 5 mil şu ana kadar yaptığım leslielerden en yorucusu09:45
Çeri domates-yeşillik
1 kk kaşar
1 kk tulum peyniri
Yarım avuç çiğ badem-fındık
2 yumurtadan omlet
5 tane zeytin
1 hurma
12:15
Kahveli süt
5 tane badem şekeri
(Badem Şekerini Karatay'dan duydum, arada çikolata olmamak kaydıyla yenilebilirmiş)
14:15
Haşlanmış karnabahar (yoğurtlu)
1 kase domates çorbası
Yeşil mercimek salatası (Mısırlı, bademli)
8 tane yaprak sarma
1 greyfurtun suyu
19:00
1 kase domates çorbası
4 kaşık mercimek salatası
5 tane yaprak sarma
Közlenmiş kırmızı biber
Yoğurt
Çayın yanında 1 hurma
Su 3 lt
Spor: 5 mil Leslie (öldüm öldüm)
Canim akşam yoğurtta yeseydin keşke gündüzü dengelemisisn afiyet olsunMenum
Sabah 11
Yarim simit pizza
Yarim acma
1 salatalik
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
2.dilim salam
Oglen
2.adt sigara boregi
3 catal patates kizartmasi
2 dilim sucuk
Aksam 18.30
5 adet beyaz lahana sarmasi
1 kase karisik cerez yedim
Su 2 litre
Canim aynı videoyu yapmisiz bana bu daha eğlenceli geldi çünkü değişiyor ya sürekliKahvaltın bana çok ağır gelmedi canım aslında günü de iyi kapatmışsın
bence aradakiler bile masum...
5 millik yürüyüşün 3 milini bitirince ben de bırakıyordum neredeyse,
ama sonra ha gayret dedim
canım sen de şu her bir mil için değişik değişik videolardan oluşmuş Leslie yi mi yapıyorsun? hani şu tek başlıyor tek bitiriyor aralarda da kalabalıkla yaptığı
başka var mı acaba 5 mil...
Hf da 2 kez 5 mil, 3/4 kez de 3 mil yapayım diyorum...
İnşallah kararlı götürürüm bu spor işini
Gerçekten gıcık oldum kendime,
Allah korusun başımıza bişey gelse kaldırıp hastaneye götüremeyecekler
bu Ne ya!!!
Pardon kızlar kendimi yazılı fırçaladım
Hosgeldin canimm ...cok sukur abin iyiymiss cok sevindim canimmm ... senin tayin ne zaman belli olacak .. yeni yil insallah guzellikler getirsin ..Slm arkadaşlarım sizleri çok özledim şükür herşey yoluna girdi abim düzeliyor kilom derseniz hedefime ulaşamadım artıda değilim buna şükür diyorum eşim izmire gitti bende çocuklarla beraber tayinimi bekliyorum inşallah sizdede herşey yolundadır
Evet canım zaten rahatsız olduğum durumu çözmek üzere karar almış olmam rahatlattı beni...Canim aynı videoyu yapmisiz bana bu daha eğlenceli geldi çünkü değişiyor ya süreklicanım bırakmak zorunda kaldım oğlum ayagima dolandı eşim de gelince bıraktım :) bu arada iyi yapmışsın 3 mil ve 5 mili karışık yapmak güzel bence. Çok güzel kararlar aldın hiç kızma kendine bu kilolara bi daha gelmeyecegine kendine söz ver yeter
Yok terim sogumuyor canım aksine iyi bile oluyor nabız sakinleşiyor sonra yine hızlı :) ben spora giderken de yürüyüş bandında öyle yapıyorum 5 dakika yuruyirsam 5 dakika koyuyorum sonra tekrar yürüme şeklinde yapıyorumEvet canım zaten rahatsız olduğum durumu çözmek üzere karar almış olmam rahatlattı beni...
İnşallah da bu son olsun
Kurtulmak istiyorum 20 yıllık sıkıntımdan artık...
Canım dediğin gibi değişik olması sıkılmanı önlüyor o güzel...
Sadece geçişlerde tempo yavaşlıyor, böyle bi terim soğuyormuş gibi oldum da sende de oldu mu öyle bişey diye sorayım dedim.. başka 5 mil var mı diye de bi bakayım dur ben...
Afiyet olsun canım kararında olmuş her şeySabah 10 00
Iki dilim ekmek
Uc parca sosis
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Biraz limonlu brokoli
Sekersiz cay
Oglen 14 30
Iki kasik bulgur pilavi
Iki parca tavuk gogus
Biraz lahana tursusu b12 yuksekmis bunda
Aksam 19 00
Dort tane cig kofte esim yapti
Ceyrek yufka
Bir bardak ayran
Ara 21 00
Cayla ince dilim yaspasta
Cok az karisik cerez
Su 2 litre oldu
Spor yok
Amann bugun bi tuhaf oldu yaa gerci baska zaman olsa cok yerdim cig koftede gunumu mahvetti su veliler en son ogretmen aradi siz konusmayin ben cok agir konusacsm dedi yilan hikayesine dondu ya tovbe tovbe
Anladım canım, sağolasınYok terim sogumuyor canım aksine iyi bile oluyor nabız sakinleşiyor sonra yine hızlı :) ben spora giderken de yürüyüş bandında öyle yapıyorum 5 dakika yuruyirsam 5 dakika koyuyorum sonra tekrar yürüme şeklinde yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?