Haydi Yine Yeniden...

tomurcukkk nerelerdesin kaptanım???
Buralardayim canim ara sira girdim okudum ama kimseye yorum yazamadim.evdeydik esimin yengesi cagirdi caya oraya gittik.onun da ufak bi yegeni var benim oglan oynasin diye goturdum acikcasi.cok sıkıldı cocuk bugun.oraya gittik.orda o kizla benim oglana oyunlar oynattim.yapbozlar yaptirdim soru cevpa oynadik meyve falan soyup yedirdim onlara.dogru duzgun muz yemeyen benim oglum muz yedi mesela cok eglendiler.benim icin de iyi oldu keyifli vakitlerdi...

Günaydın kızlargeçen yıl bu zamanlarda ben 77 kiloydum şu an 10 kilo yağı geride bıraktım 2017 ye belki hedef kilolarimizda girmedik ama 2017 yi hedef kilolarimizla yaşayıp fit bir şekilde ugurlayacaz inşallah
Siz de söyleyin bakalım 2016 1 ocakta kaç kiloydunuz

Yeni yilin ilk gununden gunaydin ...
Yeni yilin ilk saatlerinde yine ulkemi kana buladilar rabbim bildigi gibi yapsin bunlari ....
Henüz tv acmamistim şimdi sen yazınca baktım... allahım sen bize yardım et bitir bu belalari inanamıyorum ya.. yılın son gününde insanlarda nasıl izler kalacak

bu şerefs... lerin amacı ülkeyi sürekli diken üstün de tedirgin hale getirmek ve özellikle diğer ülkelerle aramızı bozup türkiye de iç savaş var diye yabancıların adım atmasını engellemek ee başarıyorlar da rabbim kendi pisliklerinde boğsun bu hainleri aminnnn

Günaydınlar...
Tüm bu hainliklere inat günaydınlar...
Bunlar bu terör belasının son çırpınışları, ölmek üzere olan vahşiliğin can çekişmeleri...
Şüphesiz ki Rabbim tuzak kuranların en hayırlısıdır...
Ülkemin aydınlık günleri yakındır inşallah...

Canim ne guzel 10 kilo gitmis.bende tam hatirlamiyorum ama ya 79 dum ya 76 tam aklimda degil ama en azindan suan o kilolarda sabit degilim.79 sam eger uc asagi bes yukari 9 kiloda benden gitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…