- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.841
Buralardayim canim ara sira girdim okudum ama kimseye yorum yazamadim.evdeydik esimin yengesi cagirdi caya oraya gittik.onun da ufak bi yegeni var benim oglan oynasin diye goturdum acikcasi.cok sıkıldı cocuk bugun.oraya gittik.orda o kizla benim oglana oyunlar oynattim.yapbozlar yaptirdim soru cevpa oynadik meyve falan soyup yedirdim onlara.dogru duzgun muz yemeyen benim oglum muz yedi meselatomurcukkk nerelerdesin kaptanım???
Buna kocamann bir amin diyorumm tatlim cok zor bir yil gecirdik rabbim beterinden korusun ...
Henüz tv acmamistim şimdi sen yazınca baktım... allahım sen bize yardım et bitir bu belalari inanamıyorum ya.. yılın son gününde insanlarda nasıl izler kalacakYeni yilin ilk gununden gunaydin ...
Yeni yilin ilk saatlerinde yine ulkemi kana buladilar rabbim bildigi gibi yapsin bunlari ....
aa ne olmuş benim haberim yok hemen bakayım nettenYeni yilin ilk gununden gunaydin ...
Yeni yilin ilk saatlerinde yine ulkemi kana buladilar rabbim bildigi gibi yapsin bunlari ....
Süpersin ya 2017 ye iki hanelilerlee girdin neredeyseDün 100,6
Bugün 100,2
-400 gr
Evet Can'ım ben de iki haneli olsun ümidiyle çıktım tartıya ama olsun buna da şükür...Süpersin ya 2017 ye iki hanelilerlee girdin neredeyse
kız maşallahhh çok güzel gidiyor yeni alınan kilolar çabuk gidermiş hamilelikte aldıklarının hepsini çok hızlı vereceksin inşallahDün 100,6
Bugün 100,2
-400 gr
İnşallah canım..kız maşallahhh çok güzel gidiyor yeni alınan kilolar çabuk gidermiş hamilelikte aldıklarının hepsini çok hızlı vereceksin inşallah
Canim ne guzel 10 kilo gitmis.bende tam hatirlamiyorum ama ya 79 dum ya 76 tam aklimda degil ama en azindan suan o kilolarda sabit degilim.79 sam eger uc asagi bes yukari 9 kiloda benden gitmisGünaydın kızlargeçen yıl bu zamanlarda ben 77 kiloydum şu an 10 kilo yağı geride bıraktım 2017 ye belki hedef kilolarimizda girmedik ama 2017 yi hedef kilolarimizla yaşayıp fit bir şekilde ugurlayacaz inşallah
Siz de söyleyin bakalım 2016 1 ocakta kaç kiloydunuz
Çok iyi gitmiş canım maşallah sanaCanim ne guzel 10 kilo gitmis.bende tam hatirlamiyorum ama ya 79 dum ya 76 tam aklimda degil ama en azindan suan o kilolarda sabit degilim.79 sam eger uc asagi bes yukari 9 kiloda benden gitmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?