- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.861
Onların hali gerçekten çok üzücü ufaklık hastalık derecesinde babasını soruyo bu ayın 4 ünde tayin başvuruları başlayacak 20 ocak ta sonuçlar belli olacak Rabbim inşallah hakkımızda hayırlı olanı nasip eder eğer olmazsa taaaaa temmuzda başvuru olacak o zaman işim yavrumun işi zor olacakamin gülüm rabbim başımızdan eksik etmesin
yaradanına kurban olurum ben o kuzuların
onlar babam dedikçe senin de için ezilir daha çok üzülürsün .. sizin tayinin zamanı var mı yarı yıl yıl başı yada sonu gibi yoksa isteyince belli süre sonra belli oluyor mu
bol bol dua edelim hayırlısıyla inşallah tayinin olsunOnların hali gerçekten çok üzücü ufaklık hastalık derecesinde babasını soruyo bu ayın 4 ünde tayin başvuruları başlayacak 20 ocak ta sonuçlar belli olacak Rabbim inşallah hakkımızda hayırlı olanı nasip eder eğer olmazsa taaaaa temmuzda başvuru olacak o zaman işim yavrumun işi zor olacak
iyi eğlenceler gülüm :))Selam çanlarım napiyorsunuz
Biz birazdan çocukları AVM ye götürecez. Akşam yemegide dışarda olacak haliyle. Ins saglikli tercih yapacam tavuk salata ayran olabilir
afiyet olsun .. inşallah bu sene istediğin kiloya inip sabitlemiş ohhhh gel keyfim diyor olursun canımMenümü vereyim
Kahvaltı 12:00
2,5 poğaça, 3-4 yk menemen, 1 tatlı kaşığı kaymak bal, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu, ıhlamur çayı, 1 dilim peynir
Ara16:15
Avuçiçi çiğ badem
Aksam 18:30
1 kase yayla çorba, 4 yk zeytinyagli barbunya, 4-5 zeytinyağlı yaprak sarma
Ara
Türk kahvesi ve nar olacak
Sabah saglam oglen ve aksam dengeli olmus afiyet olsun canimMenümü vereyim
2,5 poğaça, 3-4 yk menemen, 1 tatlı kaşığı kaymak bal, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu, ıhlamur çayı, 1 dilim peynir
Avuçiçi çiğ badem
Ara
Menun gayet guzel canim.tursu da bagisikligi guclendiriyor iyi yapmissin afiyet olsunmenüm
sabah
benimkiler zaten yemiş diye kendime yarım karışık tost yaptım
ara
2 kaşık yoğurda 1 kaşık yulaf ezmesi muz
akşam
1 tabak acılı tarhana
yarım tabak sebzeli etli pilav
vee turşu :))
dün aldırdım turşuyu çarşıda bir yerde çok güzel turşu satıyorlar ne sirkesi ne de tuzu insanı rahatsız etmiyor çok lezzetli benimkiler benden beter turşucu oldu birde eşime güya dokunuyor cuk cuk yediler hain köfteler :)
Kararinda bir haftasonu menusu olmus canim.aksami da olabildigince iyi atlatmissinMenumu vereyim
Sabah ılık ballı su
Kahvaltı 10: 2 has yumurta kk peynir
5 zeytin ve marul
Ara: Türk.Kahvesi 2 dilim bitter 5 badem
Öğle 14.00: çeyreğin yarısı bazlama
1 zeytin 3 kup kaşar
Ara: 1 portakal, 2 ceviz içi
Aksam 18.30: karışık ızgara tabağı
2 kaşık pilav 2 çatal pat kız.
1 bardak ayran
Ara Türk.Kahvesi 2.5 litre su
Bitki çayları
Çok rahatsız oldum ya,Kızlar benim bugün kaçtı ya
10:30
yeşillik
1 kk kaşar
Yarım avuç çiğ badem-fındık
6 tane zeytin
3 dilim peynirli-yumurtalı ekmek
2 çatal havuçlu kek
13:45
Türk Kahveli süt
1 mandalina
16:15
Yarım avuç yer fıstığı
Yemek hazırlarken eşim bi tane pringles+1/3 grisini yedirdi
18:45
1 dolu kase domates çorbası
1 Çupra fırın
4-5 kaşık barbunya pilaki
5 tane yaprak sarma
3 küp helva
Bol salata
Yemek sonrası da hiç bulaşmayacaktım ama
3 tane pringles
3-4 tane de kestane yedim
Su 3 lt
Spor: yok
Minik cipsler disinda kacamak yokki canim.o kadar da vasat bi menu degil yani.suyun bol olmus iyi olmusKızlar benim bugün kaçtı ya
yeşillik
1 kk kaşar
6 tane zeytin
2 çatal havuçlu kek
Türk Kahveli süt
1 mandalina
Yarım avuç yer fıstığı
1 Çupra fırın
5 tane yaprak sarma
3 küp helva
Bol salata
3 tane pringles
Su 3 lt
Afiyet olsun canım gayet güzelMenümü vereyim
Avuçiçi çiğ badem
Ara
Sabahki tost ne ekmeği canım onun dışında güzel afiyet olsunmenüm
sabah
benimkiler zaten yemiş diye kendime yarım karışık tost yaptım
ara
2 kaşık yoğurda 1 kaşık yulaf ezmesi muz
akşam
1 tabak acılı tarhana
yarım tabak sebzeli etli pilav
vee turşu :))
dün aldırdım turşuyu çarşıda bir yerde çok güzel turşu satıyorlar ne sirkesi ne de tuzu insanı rahatsız etmiyor çok lezzetli benimkiler benden beter turşucu oldu birde eşime güya dokunuyor cuk cuk yediler hain köfteler :)
Afiyet olsun canım gozlemede yarimla durabilmissin helal sanaMenum
Sabah 11.30
2 dilim kizarmis ekmek uzerine tereyag
1 haslanmis yumurta
Zeytin peynir kasar
1 salatalik
1 ck visne receli
1 kup tahin helvasi
Ara
1 mandalina yarim muz
Aksam 18.30
5 adet beyaz lahana sarmasi
3.yk zeytinyagli pirasa
Yarim gozleme
Su 2 litre
Canim akşamki barbunya ve sarma fazla geldi bana. Balık çorba salata ile doyabilirdinKızlar benim bugün kaçtı ya
yeşillik
1 kk kaşar
6 tane zeytin
2 çatal havuçlu kek
Türk Kahveli süt
1 mandalina
Yarım avuç yer fıstığı
1 Çupra fırın
5 tane yaprak sarma
3 küp helva
Bol salata
3 tane pringles
Su 3 lt
Canim yaş pasta dunde vardı ama bugün yemeseydin keşke. Onun yerine kuru üzüm kayısı falan yeseydinSabah 9 30
Bir dilim yumurtali ekmek
Avcum kadar yufka icinde tulum peyniri
Biraz domates salatalik
Dort zeytin
Sekersiz cay
Oglen 14 30
Alti tane cig kofte
Ceyrek yufka
Marul roka
Bir bardak ayran
Ara 15 30
Incecik yaspasta
Aksam yok malum korkudan canim istemedi
Su 1.5 litre su
Spor yok
Gunlerdir spor yapamiyorumm ve cok uzuluyorum bu duruma
Geçmiş olsun canım bazen çocuklar iki dk dinlenmeye bile izin vermiyorlar. Bizde bugün dışarı çıktık ama eve gelince benim küçük çıldırdı ağlama krizine girdi dediği olmadı diyeSelam kizlarr neti surekli kapali tutuyorum bugun kac kez telefon ettiler biktim bu velilerden birde ozelden mesaj atmis watsapa giriyosun niye cevap yazmiyorsun diye tovbee sanki mecburum esim kesinlikle gorusme yapmiyacaksin dedi bende acmadim teli ...birde bu insan acmiyorsa vardir bisey dimi sorgulamazsin sanki anam babam bitsede kurtulsaydim sunlardan gercekten dengemi bozdular.... birde aksam ustu oglum koltugun tepesinden dustu biraz icim gecmis oda tv izliyodu abisi ile kavga etmisler gumm diye ses tabi ben uyku sersemi bi sicradim ciglik cigliga o an gozum karardi tikk gitmisimm gozumu bi actim ufaklik agliyo anne olme diye allahim gulermisin aglarmisin buyuk oglum kolanya getirmis simdi yuzumun sol tarafi uyusuk allahim son gunlerde ne cok olay yasadim artik sakinlik istiyorum ben yaa gercekten himm oglumun biseyi yok cok sukur bas donmesi kusmasi yok birazcik azarladim ikisinide simdi sessiz sakin oturuyorumm .....
Sağol canım hayırlısı diyorum olmayacak diye korkuyorum inşallah Rabbim çocuklarımı babalarından ayrı bırakmazbol bol dua edelim hayırlısıyla inşallah tayinin olsun
20 gün tedirginlik çekeceksin çok iyi bilirim tayin çıktı mı çıkacak mı huzursuzluğunu eşinde olmayın ca daha zor rabbim yar yardımcın olsun 1 i gitti kaldı 19 gün
Off canim ya oglunun basina geleni okurken ve ona uzulurken seni okudum.cok gecmis olsun ikinize de.sen kendine dikkat et asil.cocuklar duse kalka buyuyor.Selam kizlarr neti surekli kapali tutuyorum bugun kac kez telefon ettiler biktim bu velilerden birde ozelden mesaj atmis watsapa giriyosun niye cevap yazmiyorsun diye tovbee sanki mecburum esim kesinlikle gorusme yapmiyacaksin dedi bende acmadim teli ...birde bu insan acmiyorsa vardir bisey dimi sorgulamazsin sanki anam babam bitsede kurtulsaydim sunlardan gercekten dengemi bozdular.... birde aksam ustu oglum koltugun tepesinden dustu biraz icim gecmis oda tv izliyodu abisi ile kavga etmisler gumm diye ses tabi ben uyku sersemi bi sicradim ciglik cigliga o an gozum karardi tikk gitmisimm gozumu bi actim ufaklik agliyo anne olme diye allahim gulermisin aglarmisin buyuk oglum kolanya getirmis simdi yuzumun sol tarafi uyusuk allahim son gunlerde ne cok olay yasadim artik sakinlik istiyorum ben yaa gercekten himm oglumun biseyi yok cok sukur bas donmesi kusmasi yok birazcik azarladim ikisinide simdi sessiz sakin oturuyorumm .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?