Haydi Yine Yeniden...

Akşam yemeği dışında çok geçiştirmelik geldi iyice kıstın mı yemeği unutma kilo azaldıkça yediklerin azalacak o zaman ne yiyeceksin
Bazlama çok ölçülü takdirlik olmuş akşam menü çok iyi dışarda gayet güzel idare etmişsin
Sende yarım gözleme ile durmuşsun valla harikasınız menü zaten sorunsuz ama o gözleme yarısı kesinlikle kazanan sen olacaksın
Aksam pilaki ile sarma yerine 1 çipura daha yesen kendine büyük iyilik yapardın olsun yarın daha dikkatli olursan sorun olmaz
Okulda ne olduğunu bilmiyorum ama sen her türlü halledersin akşam keşke çorba olsaydı sabaha kadar çok aç bırakacaksın vücudun korumaya geçmesin

tomurcukkk canım demek ameliyat zamanı geldi senin adına çok ama çok sevindim şahane olacak süper rahatlayacaksın ameliyat şekli ne olacak benim ki T tipiydi hayatımda verdiğim en doğru kararlardandır inanılmaz rahatlayacaksın istediğin her gömleği giyeceksin Süppperrr olacak ay çok heyecanlı

Off canim ya oglunun basina geleni okurken ve ona uzulurken seni okudum.cok gecmis olsun ikinize de.sen kendine dikkat et asil.cocuklar duse kalka buyuyor.
Şu okul islerine fazla takildin psikolojin etkilendi haliyle
Önce sağlık kafa sağlam olunca gerisi geliyor ayy inşallah çözülmeyecek sorun değildir

Minik cipsler disinda kacamak yokki canim.o kadar da vasat bi menu degil yani.suyun bol olmus iyi olmus
Ciddi mi ya.. sevindim :)
canım geçmiş olsun,
aman dikkat edin..
çok stres altındaydın
Nasıl yapacaktın zaten
Başın bi boşalsın da,
rahat rahat yaparsın canım
ayy öyle mi diyorsun canım?
Evet ya ben de rahatsız oldum zaten
Offf...
doğru canım,
Acıkmıştım
Sofraya da oturunca birden gitti galiba..

Bu arada da tayin işin var galiba canım,
Rabbim gönlüne göre versin...

Çok geçmiş olsun canım sanada oglunada dikkat et canım son günlerde kendine çok yüklendin doğal olarak da vücudun tepki veriyor biraz dinlenmeye çünkü herşey olacağına varıyor canım benim

Sagol canim hayirlisiyla sayili gun bekliyorum artik.benimki vertical yontem olacakmis.altta kesi olmayacak yani.sut kanallarini olabildigince koruyacakmis.
Sen emzirebilmis miydin ameliyattan sonra?

Spor neyse de suyu azalttin canim.asil ona yuklenmelisin.şu okuma isleri gecsin duzene girersin insallah

Kızlar bi de ben onu hiç yazmıyorum
Hem söylemiş olayım hem de sorayım
Şimdi benim ufaklık uyumuyor gece
Saat 1, 2 oluyor, ben de çok acıkıyorum
1/1,5 bardak süt içiyorum
Sıkıntı olmaz Di mi
Şekersiz ve tabiki yanında bişey yok
Bazen de içine tarçın atıyorum
Yok onu içmesem kafamda Ne yiyecekler uçuşuyor bilseniz...

Nayir nolamaz icmemeliain sıfır kalori değil ki sonuçta.. su iç sabaha kadar yağ yakarsin sütü 10 gibi iç

Gayet iyi yapiyorsun canim.hele tarcin katman cok iyi.kendini cok ac birakma.saglikli aralarla gecistir iste boyle

Nayir nolamaz icmemeliain sıfır kalori değil ki sonuçta.. su iç sabaha kadar yağ yakarsin sütü 10 gibi iç
Aa farkli bi bakis acisi.dogru canim kalorisi var sonucta.dedogon gibi gece.1.2 gec.10 olsa normal.haklisin kuzum
Tamam kızlar,
Bak sorduğum iyi olmuş
O zaman dediğiniz gibi bundan sonra
21:30 gibi içeyim
Zaten acıkmam sonrasında da...
Tşk ettim

Sagol canim hayirlisiyla sayili gun bekliyorum artik.benimki vertical yontem olacakmis.altta kesi olmayacak yani.sut kanallarini olabildigince koruyacakmis.
Sen emzirebilmis miydin ameliyattan sonra?
Benim alt boydan boya kesikti göğse doğru kesik vardı Uç kısmıda nasibini aldı alınan kısım 5 kiloydu napsın dr ufacık yerden alamazdı ne yük taşımışım senelerce işin güzel kısmı süt bezlerim zarar görmedi ufaklıkta anne sütünü fazlasıyla tattı hatta ben bıraktırdım inşallah sende de sorun olmaz senin adına çok ama çok sevindim güzel resimlerini şimdiden düşünüyorum harika olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…