Haydi Yine Yeniden...

akşam gözleme nereden çıktı kv mi yaptı maşallah yarım yemişsin tutmuşsun kendini afiyet şifa olsun

avm de olsa da çok güzel menü çıkarmışsın ben beğendim valla :))afiyet olsun gülüm

o cipsler fazla yağlı olmuyordu sanki 3 taneden bir şey olmaz yemişsin gitmiş zaten takılıp zihnine yanlış mesaj verme bu gün karbonu az proteini sebzeyi bol tutarsın olur biter . afiyet şifa bol süt olsun :)

amann bayılıp kalmışsın sen
yaa bacım bundan sonra ilk okul 1 için böyle stres yaparsan biriktirip canından çıkarsa valla ben dalıcam sana
oğlun için diyorsun ama çocuk senden görüp herşeye daha çok içleniyor sen bundan sonra kimseyi de etkinlikleri de tınlama kim ne halt yerse yesin sadece oğlun için özel olan olan şeyleri yap bak oğlun da umursamayacak o kadar
okurken hem üzüldüm hem sinirlendim değişik şeyler geçti aklımdan daha şimdiden neyin hırsı neyi paylaşamıyor kazık kadar kadınlar ne diye üstüne geliyorlar ortalık piskopat dolu yaaav
söz verrrr bak bundan sonra hiç kimseyi tınlamayacaksın kocan boşuna cevap verme dememiş akıllıdır erkekler bizim gibi duygusal bakmaz biti mi bitti der gerisini umursamazlar az kocanı dinle bacım bu karılara selam bile verme artık yaav yaşın kaç daha daha bunun lisesi üniv. askerliği sözü düğünü var bu gidişle sağlıklı bir şekilde görmez zor allah göstermesin
ayyyyy şiştim aklımdan neler geçiyor bir bilsen daha yazmıyayım en iyisi :))

spor yapacak enerjin kalıyor da sanki yapasın :))

O krizleri zaten hic bitmiyo benim kucukte oyle allahimm insani dogduguna pisman eder valla suan gozumun onunde canlandi oglunun hali hepimizin basinda naparsin bugunlerde gececek insallah ...

Off canim ya oglunun basina geleni okurken ve ona uzulurken seni okudum.cok gecmis olsun ikinize de.sen kendine dikkat et asil.cocuklar duse kalka buyuyor.
Şu okul islerine fazla takildin psikolojin etkilendi haliyle
Saol canim oyle bayilip kanlan bi kadin degilim ama dun cok korktum gercekten herhalde o korkuyla oldu neyseki kimseye bisey olmadi bende iyiyim sabah gecmisti yuzumdeki uyusma ...
...cok az kaldi kurtulacam insallah artik ipler ogretmende carsamba sabahi takicaklar madalyalarini onumde bir sali gunu var ....

Bosver okulu hic bitermi problemi bitmez ...inan kac gundur boyleyim hic bisey yemek gelmiyo icimden aksamda oglum dusunce cok korktum yiyesim falan kalmadi insallah duzene girecem ....

Çok geçmiş olsun canım sanada oglunada dikkat et canım son günlerde kendine çok yüklendin doğal olarak da vücudun tepki veriyor biraz dinlenmeye çünkü herşey olacağına varıyor canım benim
Saol tatlim sen nasilsin? esinle daha iyimisiniz ? yakin zamanda tedaviyede basliycaksin artik yeni kararlar alma zamani canim bu surec stres kaldirmiyo malum ....

Bana kalirsa sut en guzel altarnatifin cunku emziriyosun sonucta tarcinda seker istegini azaltiyo zaten diyette aksam yatmadan tarcinli sut var hem ayda 4 kilo verdiriyormus dogru yoldasin dostumm

Spor neyse de suyu azalttin canim.asil ona yuklenmelisin.şu okuma isleri gecsin duzene girersin insallah
Suyu buraya yazdiktan sonra tamamliyorum canim iki kesin oluyo bazen 2.5 oluyo degisiyo yani ama dedigin gibi bir duzenim kalmadi ne menumden ne sporumdan memnun degilim insallah toparliycam canim soz ..

ooo baya doku alınmış canım senden.ters t yapmaları normal o zaman.ben 2 sene önce gittiğimde 1er kilodan toplam 2 kilo alırım demişti ama o zaman 100 kiloydum.25-30 kilo gitti aşağı yukarı ve baya doku boşaldı içinden.sarkık bir deri kaldı.haliyle yine büyük ama bir tanesinden 1 kilo alacak kadar da büyük değiller.teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için Allah razı olsun,moral çok önemli çünkü.4 saat sürecek bir ameliyatın narkozu endişelendirebiliyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…