- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.901
akşam gözleme nereden çıktı kv mi yaptı maşallah yarım yemişsin tutmuşsun kendini afiyet şifa olsunMenum
Sabah 11.30
2 dilim kizarmis ekmek uzerine tereyag
1 haslanmis yumurta
Zeytin peynir kasar
1 salatalik
1 ck visne receli
1 kup tahin helvasi
Ara
1 mandalina yarim muz
Aksam 18.30
5 adet beyaz lahana sarmasi
3.yk zeytinyagli pirasa
Yarim gozleme
Su 2 litre
avm de olsa da çok güzel menü çıkarmışsın ben beğendim valla :))afiyet olsun gülümMenumu vereyim
Sabah ılık ballı su
Kahvaltı 10: 2 has yumurta kk peynir
5 zeytin ve marul
Ara: Türk.Kahvesi 2 dilim bitter 5 badem
Öğle 14.00: çeyreğin yarısı bazlama
1 zeytin 3 kup kaşar
Ara: 1 portakal, 2 ceviz içi
Aksam 18.30: karışık ızgara tabağı
2 kaşık pilav 2 çatal pat kız.
1 bardak ayran
Ara Türk.Kahvesi 2.5 litre su
Bitki çayları
o cipsler fazla yağlı olmuyordu sanki 3 taneden bir şey olmaz yemişsin gitmiş zaten takılıp zihnine yanlış mesaj verme bu gün karbonu az proteini sebzeyi bol tutarsın olur biter . afiyet şifa bol süt olsun :)Kızlar benim bugün kaçtı ya
10:30
yeşillik
1 kk kaşar
Yarım avuç çiğ badem-fındık
6 tane zeytin
3 dilim peynirli-yumurtalı ekmek
2 çatal havuçlu kek
13:45
Türk Kahveli süt
1 mandalina
16:15
Yarım avuç yer fıstığı
Yemek hazırlarken eşim bi tane pringles+1/3 grisini yedirdi
18:45
1 dolu kase domates çorbası
1 Çupra fırın
4-5 kaşık barbunya pilaki
5 tane yaprak sarma
3 küp helva
Bol salata
Yemek sonrası da hiç bulaşmayacaktım ama
3 tane pringles
3-4 tane de kestane yedim
Su 3 lt
Spor: yok
amann bayılıp kalmışsın senSelam kizlarr neti surekli kapali tutuyorum bugun kac kez telefon ettiler biktim bu velilerden birde ozelden mesaj atmis watsapa giriyosun niye cevap yazmiyorsun diye tovbee sanki mecburum esim kesinlikle gorusme yapmiyacaksin dedi bende acmadim teli ...birde bu insan acmiyorsa vardir bisey dimi sorgulamazsin sanki anam babam bitsede kurtulsaydim sunlardan gercekten dengemi bozdular.... birde aksam ustu oglum koltugun tepesinden dustu biraz icim gecmis oda tv izliyodu abisi ile kavga etmisler gumm diye ses tabi ben uyku sersemi bi sicradim ciglik cigliga o an gozum karardi tikk gitmisimm gozumu bi actim ufaklik agliyo anne olme diye allahim gulermisin aglarmisin buyuk oglum kolanya getirmis simdi yuzumun sol tarafi uyusuk allahim son gunlerde ne cok olay yasadim artik sakinlik istiyorum ben yaa gercekten himm oglumun biseyi yok cok sukur bas donmesi kusmasi yok birazcik azarladim ikisinide simdi sessiz sakin oturuyorumm .....
spor yapacak enerjin kalıyor da sanki yapasın :))Sabah 9 30
Bir dilim yumurtali ekmek
Avcum kadar yufka icinde tulum peyniri
Biraz domates salatalik
Dort zeytin
Sekersiz cay
Oglen 14 30
Alti tane cig kofte
Ceyrek yufka
Marul roka
Bir bardak ayran
Ara 15 30
Incecik yaspasta
Aksam yok malum korkudan canim istemedi
Su 1.5 litre su
Spor yok
Gunlerdir spor yapamiyorumm ve cok uzuluyorum bu duruma
amin gülüm amin hepimiz bol bol dua edelim senin de tayinin hemen çıksınSağol canım hayırlısı diyorum olmayacak diye korkuyorum inşallah Rabbim çocuklarımı babalarından ayrı bırakmaz
günaydın sarammmGünaydın arkadaşlar güzel mutlu ve huzurlu bir gün hatta yıl olun hepimiz için
O krizleri zaten hic bitmiyo benim kucukte oyle allahimm insani dogduguna pisman eder valla suan gozumun onunde canlandi oglunun hali hepimizin basinda naparsin bugunlerde gececek insallah ...Geçmiş olsun canım bazen çocuklar iki dk dinlenmeye bile izin vermiyorlar. Bizde bugün dışarı çıktık ama eve gelince benim küçük çıldırdı ağlama krizine girdi dediği olmadı diyebazen o kadar bunaliyorum ki...
Saol canim oyle bayilip kanlan bi kadin degilim ama dun cok korktum gercekten herhalde o korkuyla oldu neyseki kimseye bisey olmadi bende iyiyim sabah gecmisti yuzumdeki uyusma ...Off canim ya oglunun basina geleni okurken ve ona uzulurken seni okudum.cok gecmis olsun ikinize de.sen kendine dikkat et asil.cocuklar duse kalka buyuyor.
Şu okul islerine fazla takildin psikolojin etkilendi haliyle
Bosver okulu hic bitermi problemi bitmez ...inan kac gundur boyleyim hic bisey yemek gelmiyo icimden aksamda oglum dusunce cok korktum yiyesim falan kalmadi insallah duzene girecem ....Akşam yemeği dışında çok geçiştirmelik geldi iyice kıstın mı yemeği unutma kilo azaldıkça yediklerin azalacak o zaman ne yiyeceksin
Bazlama çok ölçülü takdirlik olmuş akşam menü çok iyi dışarda gayet güzel idare etmişsin
Sende yarım gözleme ile durmuşsun valla harikasınız menü zaten sorunsuz ama o gözleme yarısı kesinlikle kazanan sen olacaksın
Aksam pilaki ile sarma yerine 1 çipura daha yesen kendine büyük iyilik yapardın olsun yarın daha dikkatli olursan sorun olmaz
Okulda ne olduğunu bilmiyorum ama sen her türlü halledersin akşam keşke çorba olsaydı sabaha kadar çok aç bırakacaksın vücudun korumaya geçmesin
Saol tatlim sen nasilsin? esinle daha iyimisiniz ? yakin zamanda tedaviyede basliycaksin artik yeni kararlar alma zamani canim bu surec stres kaldirmiyo malum ....Çok geçmiş olsun canım sanada oglunada dikkat et canım son günlerde kendine çok yüklendin doğal olarak da vücudun tepki veriyor biraz dinlenmeye çünkü herşey olacağına varıyor canım benim
Bana kalirsa sut en guzel altarnatifin cunku emziriyosun sonucta tarcinda seker istegini azaltiyo zaten diyette aksam yatmadan tarcinli sut var hem ayda 4 kilo verdiriyormus dogru yoldasin dostummKızlar bi de ben onu hiç yazmıyorum
Hem söylemiş olayım hem de sorayım
Şimdi benim ufaklık uyumuyor gece
Saat 1, 2 oluyor, ben de çok acıkıyorum
1/1,5 bardak süt içiyorum
Sıkıntı olmaz Di mi
Şekersiz ve tabiki yanında bişey yok
Bazen de içine tarçın atıyorum
Yok onu içmesem kafamda Ne yiyecekler uçuşuyor bilseniz...
Suyu buraya yazdiktan sonra tamamliyorum canim iki kesin oluyo bazen 2.5 oluyo degisiyo yani ama dedigin gibi bir duzenim kalmadi ne menumden ne sporumdan memnun degilim insallah toparliycam canim soz ..Spor neyse de suyu azalttin canim.asil ona yuklenmelisin.şu okuma isleri gecsin duzene girersin insallah
Ama emziriyor canim ac kalamazki ekmek arasi biseyler yemesinden iyidir sut bir bardak kac kaloriki icmiyorum ya hiccccc bakmiyorum kalorisineNayir nolamaz icmemeliain sıfır kalori değil ki sonuçta.. su iç sabaha kadar yağ yakarsinsütü 10 gibi iç
ooo baya doku alınmış canım senden.ters t yapmaları normal o zaman.ben 2 sene önce gittiğimde 1er kilodan toplam 2 kilo alırım demişti ama o zaman 100 kiloydum.25-30 kilo gitti aşağı yukarı ve baya doku boşaldı içinden.sarkık bir deri kaldı.haliyle yine büyük ama bir tanesinden 1 kilo alacak kadar da büyük değiller.teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için Allah razı olsun,moral çok önemli çünkü.4 saat sürecek bir ameliyatın narkozu endişelendirebiliyor bazenBenim alt boydan boya kesikti göğse doğru kesik vardı Uç kısmıda nasibini aldı alınan kısım 5 kiloydu napsın dr ufacık yerden alamazdı ne yük taşımışım senelerce işin güzel kısmı süt bezlerim zarar görmedi ufaklıkta anne sütünü fazlasıyla tattı hatta ben bıraktırdım inşallah sende de sorun olmaz senin adına çok ama çok sevindim güzel resimlerini şimdiden düşünüyorum harika olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?