- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.921
Yok canım ben yaptım hazır yufkadan.eşim istedi.yemek yemek istemedi gözleme ayran yap dediakşam gözleme nereden çıktı kv mi yaptı maşallah yarım yemişsin tutmuşsun kendini afiyet şifa olsun
Yaa süpersin sen canım.hele şu enerjin yok mu bize de çok olumlu yansıyor.Tebrik ederim seni kısa sürede hedefini tutturdun,yeni yılın ilk haftasına iki hanelilerle girdin.Helal sana vallaKIzlar günaydınlarrr...
Korka korka çıktım tartıya
Ama güzel sürpriz oldu bana
-300 gr
Ve artık iki haneliler...
99,9...
Valla beklemiyordum...
Sağol tomurcuğumYaa süpersin sen canım.hele şu enerjin yok mu bize de çok olumlu yansıyor.Tebrik ederim seni kısa sürede hedefini tutturdun,yeni yılın ilk haftasına iki hanelilerle girdin.Helal sana valla
Başaracaksın elbette bundan hiç şüphem yok,başarırsam diye bir ihtimal yok canım BA ŞA RA CAK SIIIIINNNSağol tomurcuğum
Sizin de payınız büyük
Listeme yazamam diye nelerden vazgeçiyorum gün içinde bilseniz
İnsan evde olunca mutfak da sürekli elimin altında
Başarırsam ben de bi helal olsun çekeceğim kendime
CanımsınBaşaracaksın elbette bundan hiç şüphem yok,başarırsam diye bir ihtimal yok canım BA ŞA RA CAK SIIIIINNN
Valla dedigin gibi yapicam sanki ilk kez cocuk okutuyorum hey allahim kocaman oglum var 11 yildir okuyor cocuk ben ne veli bildim nede baska bisey birde cok kapsamli programlari oluyordu okulun yok yaa bunlarda var bisey simdi ipler ogretmende o nedenle cok rahattim ohh be dunya varmis ...amann bayılıp kalmışsın sen
yaa bacım bundan sonra ilk okul 1 için böyle stres yaparsan biriktirip canından çıkarsa valla ben dalıcam sana
oğlun için diyorsun ama çocuk senden görüp herşeye daha çok içleniyor sen bundan sonra kimseyi de etkinlikleri de tınlama kim ne halt yerse yesin sadece oğlun için özel olan olan şeyleri yap bak oğlun da umursamayacak o kadar
okurken hem üzüldüm hem sinirlendim değişik şeyler geçti aklımdan daha şimdiden neyin hırsı neyi paylaşamıyor kazık kadar kadınlar ne diye üstüne geliyorlar ortalık piskopat dolu yaaav
söz verrrr bak bundan sonra hiç kimseyi tınlamayacaksın kocan boşuna cevap verme dememiş akıllıdır erkekler bizim gibi duygusal bakmaz biti mi bitti der gerisini umursamazlar az kocanı dinle bacım bu karılara selam bile verme artık yaav yaşın kaç daha daha bunun lisesi üniv. askerliği sözü düğünü var bu gidişle sağlıklı bir şekilde görmez zor allah göstermesin
ayyyyy şiştim aklımdan neler geçiyor bir bilsen daha yazmıyayım en iyisi :))
Sen istedikten sonra basarirsin canimmm ben inaniyorum bu azimle cok guzel kilolar vereceksin insallah 7 li haneleri goreceksin bu baharaSağol tomurcuğum
Sizin de payınız büyük
Listeme yazamam diye nelerden vazgeçiyorum gün içinde bilseniz
İnsan evde olunca mutfak da sürekli elimin altında
Başarırsam ben de bi helal olsun çekeceğim kendime
Kilonu gorunce yuksek sesle hahhh dusmus dedim esimle kahvalti yapiyorduk ne dusmus dedi bende arkadas ikili hanelere dusmus dedimCanımsın
Çok sağol canım,Sen istedikten sonra basarirsin canimmm ben inaniyorum bu azimle cok guzel kilolar vereceksin insallah 7 li haneleri goreceksin bu bahara
Canım benim aman dikkat...Gunayyyydinnnnn kizlarrrrrrr hepinize kucak dolusu sevgilerrrbu sabahta spor yok cunku disarisi buz tutmus yollarda yuruyemiyorsun bu sabah az kalsin canagi kiriyordumm
Kilonu gorunce yuksek sesle hahhh dusmus dedim esimle kahvalti yapiyorduk ne dusmus dedi bende arkadas ikili hanelere dusmus dedimaksam cocuk dustu ya akli orda kalmis benim adamin ay kafayi yedik ailecek
Degilmi dusen hep kilomuz olsunnn incecik olalim bol bol da nazar duasi okuyalim kendimize malum kem goz cokk ortada ....Canım benim aman dikkat...
Angelinam ya bi nas felak oku canım benim,
Cidden nazar mı var nedir..
Ben de yapıyorum bazen öyle,
Sesli düşününce şaşırıyor çevredekiler...
Aman aman düşen hep kilomuz olsun
Hadi kolay gelsin sana canım.Temizlik yapmak da bir nevi hareket zaten.Hu hu nerelerdesiniz???
tevafuk55 hiç sesin çıkmadı bugün öğretmenim...
Ev temizleyecektim güya bugün, biraz sonra biraz sonra diye diye kaldım bu saate iyi mi
Neyse bişeyler atıştırayım, bismillah deyip hem temizlik ( çok detaylı olmasa da) hem de sporumu yapayım...
Aynen Can'ımHadi kolay gelsin sana canım.Temizlik yapmak da bir nevi hareket zaten.
Canim ara ara geldim okudum ama yazamadımHu hu nerelerdesiniz???
tevafuk55 hiç sesin çıkmadı bugün öğretmenim...
Ev temizleyecektim güya bugün, biraz sonra biraz sonra diye diye kaldım bu saate iyi mi
Neyse bişeyler atıştırayım, bismillah deyip hem temizlik ( çok detaylı olmasa da) hem de sporumu yapayım...
Süpersin canım,enerjin motivasyonun hep sürsünArkadaşlar okul sonrası anneme uğradım sonra pazara gittim annemleanneme yorgunluk kahvesi yaptım 1 saat sonra bi arkadaşım gelecek o gelene kadar spor yapayım
Canım evde spor yapmayı denesen dışarıda başına bir şey gelecek Allah muhafazaGunayyyydinnnnn kizlarrrrrrr hepinize kucak dolusu sevgilerrrbu sabahta spor yok cunku disarisi buz tutmus yollarda yuruyemiyorsun bu sabah az kalsin canagi kiriyordumm
UhüüüüüSüpersin canım,enerjin motivasyonun hep sürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?