Haydi Yine Yeniden...

akşam gözleme nereden çıktı kv mi yaptı maşallah yarım yemişsin tutmuşsun kendini afiyet şifa olsun
Yok canım ben yaptım hazır yufkadan.eşim istedi.yemek yemek istemedi gözleme ayran yap dedi Kv hasta zaten ona da tarhana çorbası falan yaptım.herkes ayrı telden çaldı dün Ben lahana,pırasa,
eşim gözleme,oğluma karnabahar köftesi kızarttım.Kv de de tarhana ile biraz gözleme yedi.bende eşimden kalan yarımı yedim işte.bitirse belki onu da yemeyecektim ama kıyamadım

KIzlar günaydınlarrr...
Korka korka çıktım tartıya
Ama güzel sürpriz oldu bana
-300 gr
Ve artık iki haneliler...

99,9...

Valla beklemiyordum...
Yaa süpersin sen canım.hele şu enerjin yok mu bize de çok olumlu yansıyor.Tebrik ederim seni kısa sürede hedefini tutturdun,yeni yılın ilk haftasına iki hanelilerle girdin.Helal sana valla

Yaa süpersin sen canım.hele şu enerjin yok mu bize de çok olumlu yansıyor.Tebrik ederim seni kısa sürede hedefini tutturdun,yeni yılın ilk haftasına iki hanelilerle girdin.Helal sana valla
Sağol tomurcuğum
Sizin de payınız büyük
Listeme yazamam diye nelerden vazgeçiyorum gün içinde bilseniz
İnsan evde olunca mutfak da sürekli elimin altında
Başarırsam ben de bi helal olsun çekeceğim kendime

Başaracaksın elbette bundan hiç şüphem yok,başarırsam diye bir ihtimal yok canım BA ŞA RA CAK SIIIIINNN

Valla dedigin gibi yapicam sanki ilk kez cocuk okutuyorum hey allahim kocaman oglum var 11 yildir okuyor cocuk ben ne veli bildim nede baska bisey birde cok kapsamli programlari oluyordu okulun yok yaa bunlarda var bisey simdi ipler ogretmende o nedenle cok rahattim ohh be dunya varmis ...

Sen istedikten sonra basarirsin canimmm ben inaniyorum bu azimle cok guzel kilolar vereceksin insallah 7 li haneleri goreceksin bu bahara

Gunayyyydinnnnn kizlarrrrrrr hepinize kucak dolusu sevgilerrr bu sabahta spor yok cunku disarisi buz tutmus yollarda yuruyemiyorsun bu sabah az kalsin canagi kiriyordumm
Canım benim aman dikkat...
Angelinam ya bi nas felak oku canım benim,
Cidden nazar mı var nedir..
Kilonu gorunce yuksek sesle hahhh dusmus dedim esimle kahvalti yapiyorduk ne dusmus dedi bende arkadas ikili hanelere dusmus dedim aksam cocuk dustu ya akli orda kalmis benim adamin ay kafayi yedik ailecek

Ben de yapıyorum bazen öyle,
Sesli düşününce şaşırıyor çevredekiler...

Aman aman düşen hep kilomuz olsun

Degilmi dusen hep kilomuz olsunnn incecik olalim bol bol da nazar duasi okuyalim kendimize malum kem goz cokk ortada ....

Hu hu nerelerdesiniz???
tevafuk55 hiç sesin çıkmadı bugün öğretmenim...
Ev temizleyecektim güya bugün, biraz sonra biraz sonra diye diye kaldım bu saate iyi mi
Neyse bişeyler atıştırayım, bismillah deyip hem temizlik ( çok detaylı olmasa da) hem de sporumu yapayım...

Hadi kolay gelsin sana canım.Temizlik yapmak da bir nevi hareket zaten.

Canim ara ara geldim okudum ama yazamadım kız maşallah sana sakin bozma süper kilo veriyorsun böyle devam arkadaşım ikili haneler geldi bile baksana

Gunayyyydinnnnn kizlarrrrrrr hepinize kucak dolusu sevgilerrr bu sabahta spor yok cunku disarisi buz tutmus yollarda yuruyemiyorsun bu sabah az kalsin canagi kiriyordumm
Canım evde spor yapmayı denesen dışarıda başına bir şey gelecek Allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…