- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.941
Sağol canımCanim ara ara geldim okudum ama yazamadımkız maşallah sana sakin bozma süper kilo veriyorsun böyle devam arkadaşım ikili haneler geldi bile baksana
Yaşamış biri olarak yanındayım harika olacak benim kide uzun sürmüştü ayılınca ağrı kesici yapıldı çok rahat atlattım biraz oturup kalkarken zorlandım eşimin desteğiyle halloldu güzel günler bekliyorooo baya doku alınmış canım senden.ters t yapmaları normal o zaman.ben 2 sene önce gittiğimde 1er kilodan toplam 2 kilo alırım demişti ama o zaman 100 kiloydum.25-30 kilo gitti aşağı yukarı ve baya doku boşaldı içinden.sarkık bir deri kaldı.haliyle yine büyük ama bir tanesinden 1 kilo alacak kadar da büyük değiller.teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için Allah razı olsun,moral çok önemli çünkü.4 saat sürecek bir ameliyatın narkozu endişelendirebiliyor bazen
Canim bir bardak süt 128 kalori yani bu da yaklaşık 2 dilim tam buğday ekmeği kalorisiAma emziriyor canim ac kalamazki ekmek arasi biseyler yemesinden iyidir sut bir bardak kac kaloriki icmiyorum ya hiccccc bakmiyorum kalorisine
tamam canımCanim bir bardak süt 128 kalori yani bu da yaklaşık 2 dilim tam buğday ekmeği kalorisisaat 10 gibi süt gece bol bol su
Onada bulucam care tatlim bizim tablet servise gitmeliymis uyum gostermezmis sarj aleti o nedenle biraz vakit var ona baska bir yontem bulucam canim ...Canım evde spor yapmayı denesen dışarıda başına bir şey gelecek Allah muhafaza
Cok haklisin canim allah sizlere sabir versin valla ne bicim insanlarla ugrasiyorsunuzangelina35 canım benim basit olaylara cahil insanlara takılma öyle velilerle karşılaşıyorum ki neler neler duyuyorum sen duruşunu bozma hiçte takma sen yiğenimizle ilgilen gerisi boş
Abooooo iyiki dedin valla ben icmiyorum ama icenler icin kalorisini bilmek iyi oldu yanlis yonlendirmeyelim dimiCanim bir bardak süt 128 kalori yani bu da yaklaşık 2 dilim tam buğday ekmeği kalorisisaat 10 gibi süt gece bol bol su
guruptan şeytan yazmış ya onu sakın silme eğer bu çirkef kadın daha da tozutursa sırf tırssın diye o yazdığını kullan birine şeytan demek hakaret suçuna giriyor az önce sordum eşime suça giriyor mu diye girer tabi dediSelam kizlarrr az once geldim
Selamm kizlarr oglen yaziyordum yarim kaldi mesajim ..... cocuklarin resimlerinin oldugu evalar vardi kapiya yapisacakti neyse uc dort arkadas yapistirdik sonra bu problem yaratan kisi geldi bu boyle olmamis diyip sokmek istedi ogretmen hayir boyle kalsin dedi ona ragmen sokelim dedi soktu vee evalar haliyle kapida iz birakti cok kotu oldu resimler yamuldu oglumun resminin oldugu eva yirtildi sabirli oldum ogretmenimiz sabret bir gun kaldi dedi az oncede tum sinifin oldugu gruptan mesaj atmis seytan demis bana onuda ogretmene gonderdim artik is cigrindan cikti ne kadar sacma bir insanla karsi karsiyayim ya sabir dedim ogretmenimiz mesaj atti oda torenin bitmesini bekliyor sizinde benimde konusacagim zaman gelecek dedi meger bu dorduncu vukaatmis hic bisey olmamis gibi hayata devam ediyorumm ..cunku sizlere soz verdim kendimi uzmiycem .....
ahh ahh o çiğ köfte bizde olacaktı ertesi öğleye bulgur tanesi kalmazdı vışş iştahsızlar siziiiSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Maydanoz roka
Uc zeytin
Sekersiz cay
Ara 13 30
6 badem
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Iki kasik salcali eriste
Bir cig kofte bitmedi bi turlu
Iki kasik yogurt
Biraz yesillik
Su 2 litre
Spor yine yokk
Tövbe Estafurullah resmen yüzsüz sen büyüklüğünü göstermişsin kabullenemediği için o sözü yazmıştır sudan çıkan balık gibi çırpınıp duruyor sen tepki vermeyerek en güzel cevabı vermişsinSelam kizlarrr az once geldim
Selamm kizlarr oglen yaziyordum yarim kaldi mesajim ..... cocuklarin resimlerinin oldugu evalar vardi kapiya yapisacakti neyse uc dort arkadas yapistirdik sonra bu problem yaratan kisi geldi bu boyle olmamis diyip sokmek istedi ogretmen hayir boyle kalsin dedi ona ragmen sokelim dedi soktu vee evalar haliyle kapida iz birakti cok kotu oldu resimler yamuldu oglumun resminin oldugu eva yirtildi sabirli oldum ogretmenimiz sabret bir gun kaldi dedi az oncede tum sinifin oldugu gruptan mesaj atmis seytan demis bana onuda ogretmene gonderdim artik is cigrindan cikti ne kadar sacma bir insanla karsi karsiyayim ya sabir dedim ogretmenimiz mesaj atti oda torenin bitmesini bekliyor sizinde benimde konusacagim zaman gelecek dedi meger bu dorduncu vukaatmis hic bisey olmamis gibi hayata devam ediyorumm ..cunku sizlere soz verdim kendimi uzmiycem .....
Bana menü az geldi ağzının tadı yok ama azcık meyveyle desteklesen Allah korusun hastalanmayasın spor olarakta bence şuan için müzik açıp dans etsen inan çok işe yarar hem kafan rahatlar hem yağlar yakılırSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Maydanoz roka
Uc zeytin
Sekersiz cay
Ara 13 30
6 badem
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Iki kasik salcali eriste
Bir cig kofte bitmedi bi turlu
Iki kasik yogurt
Biraz yesillik
Su 2 litre
Spor yine yokk
Ben 2 yıldır aynı durumdayım bi sürü etek aldım bi beden küçük öyle dolapta duruyor kendime sinir oluyorum ama yapacak bişey yok yola devam biraz uzaklaşmak iyi gelir mi bilmem ama sen bizim gücümüzsün neşemizsin bizi sensiz uzun vadeli ayrı bırakma gelelim menuye bence yerli yerinde güzel bir menü olmuş Kahvaltıda peynir Akşam sonrası ufak bi ara yapsan şahane olurdusabah
2 hafif rafadan yumurta
2 zeytin
1 d. t.b. ekmeği
öğle
2 dilim t.b. ekmeğiyle mikrodalgada tost
ara
1 bardak tarçınlı süt
1 elma
akşam
1 tabak etli nohut
salata
yarım salatalık turşusu
1 tane lokum :)
kızlar bu soğan kürü bana kilo yapıyor galiba 2 gün iştahımı çok açmıştı sonra normaldi 8 gündür içiyorum sabah akşam ama kilo da oynama yok karnım belim ağrıyor sadece :)
ciddi anlam da bıkkınlık geldi neden hep yerim de sayıyorum o kadar hareket çalışma bitkiler içiyorum sofrada canım çekse de her şeyi yemiyorum tadına bile bakmıyorum çarşamba yine aynı çıkarsam ben izin istiycem galiba bir süre kiloyu almayı vermeyi saplantılı şekilde düşünmeden kafamı resetlemem gerek gibi hissediyorum
Çok geçmiş olsun hoşgeldin aramıza menünü beğendim yulaf kepeği tek başına nasıl tükettiğini anlamadım sporda var daha ne olsunHerkese merhaba
Birkaç gün giremedim. Eşim cuma akşamı arkadaşıyla dışarda yemek yemişti. Zehirlendi. Daha yeni yeni toplanıyor.
Şimdi de kardeşim hasta. Grip mı soğuk algınlığı mı nedir 3_4 gündür sabah akşam iğne olmasına rağmen düzelmedi. Ayrı şehirlerdeyiz. Yüreğim ağzımda. Sık sık hasta olur bünyesi zayıf. Bu sefer iyileşmedi . Normalde 1_2 güne iyi olurdu.
2017 kötü geldi. Hem bana hem ülkeye...
Bugün 2 lt su içtim 3 mile yaptım
Sabah 10:00 pastırmalı yumurta. 1 açık çay. Biraz peynir 5 zeytin. Yarım dilim tam buğday ekmeği 1 salatalık
Ara yok. Sadece yulaf kepeği
Öğlen. 14:00 1 tavuk Budu. Yeşil mercimek çorbası salata yoğurt
Ara yok. Sadece yulaf kepeği
19:30 gibi salata yeşil mercimek çorbası içeceğim
Hiç yiyesim yok.sadece acikmamak için yiyorum.. aklım karfesimde.
günaydın sarammm
gülüm sene sonu bitti senin işler hafifledi mi artık nefes alabilecek zamanın var mı
Saol tatlim sen nasilsin? esinle daha iyimisiniz ? yakin zamanda tedaviyede basliycaksin artik yeni kararlar alma zamani canim bu surec stres kaldirmiyo malum ....
Aaa kadina bak yaa hayret birsey ne hakla ogretmenin sokmeyin demesini cigneyip soker.bu ne ego boyle... bide seytan demis asil seytan kendisi pis fesat.tovbe yarabbim kizdirdi beni aksam aksam.neyse ki sen sakinligini korumussun canim.seviyesine inme sakin aynen boyle.devamSelam kizlarrr az once geldim
Yok yaziyi silmedim ogretmendede var zaten devam ederse bende aynen dedigin gibi yapicam zaten acikca yuzume bisey diyemiyor boyle mesaj atiyor biz carsambayi bekliyoruz simdilik ..guruptan şeytan yazmış ya onu sakın silme eğer bu çirkef kadın daha da tozutursa sırf tırssın diye o yazdığını kullan birine şeytan demek hakaret suçuna giriyor az önce sordum eşime suça giriyor mu diye girer tabi dedi
o kadını psikatriye götürseler kesin açık alanda velisiz dolaşamaz tehlikeli diye tımarhaneye tıkarlar o yüzden iyi yapıyorsun bir şey olmamış gibi umursama kendi yoluna devam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?