- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.961
Cok yapmis canim yaa kayinvalidelerede goturecekti tembelligi tuttu benim adamin yazik disleride yok cignemeden yutardi kayinvalideyle kayinpeder ... bu ara dis yaptiriyorlarda ikiside dissiz kaldiahh ahh o çiğ köfte bizde olacaktı ertesi öğleye bulgur tanesi kalmazdı vışş iştahsızlar siziii
güzel olmuş menün afiyet şifa olsun canoomm
Selam kizlarrr az once geldim
Selamm kizlarr oglen yaziyordum yarim kaldi mesajim ..... cocuklarin resimlerinin oldugu evalar vardi kapiya yapisacakti neyse uc dort arkadas yapistirdik sonra bu problem yaratan kisi geldi bu boyle olmamis diyip sokmek istedi ogretmen hayir boyle kalsin dedi ona ragmen sokelim dedi soktu vee evalar haliyle kapida iz birakti cok kotu oldu resimler yamuldu oglumun resminin oldugu eva yirtildi sabirli oldum ogretmenimiz sabret bir gun kaldi dedi az oncede tum sinifin oldugu gruptan mesaj atmis seytan demis bana onuda ogretmene gonderdim artik is cigrindan cikti ne kadar sacma bir insanla karsi karsiyayim ya sabir dedim ogretmenimiz mesaj atti oda torenin bitmesini bekliyor sizinde benimde konusacagim zaman gelecek dedi meger bu dorduncu vukaatmis hic bisey olmamis gibi hayata devam ediyorumm ..cunku sizlere soz verdim kendimi uzmiycem .....
sabah
2 hafif rafadan yumurta
2 zeytin
1 d. t.b. ekmeği
öğle
2 dilim t.b. ekmeğiyle mikrodalgada tost
ara
1 bardak tarçınlı süt
1 elma
akşam
1 tabak etli nohut
salata
yarım salatalık turşusu
1 tane lokum :)
kızlar bu soğan kürü bana kilo yapıyor galiba 2 gün iştahımı çok açmıştı sonra normaldi 8 gündür içiyorum sabah akşam ama kilo da oynama yok karnım belim ağrıyor sadece :)
ciddi anlam da bıkkınlık geldi neden hep yerim de sayıyorum o kadar hareket çalışma bitkiler içiyorum sofrada canım çekse de her şeyi yemiyorum tadına bile bakmıyorum çarşamba yine aynı çıkarsam ben izin istiycem galiba bir süre kiloyu almayı vermeyi saplantılı şekilde düşünmeden kafamı resetlemem gerek gibi hissediyorum
Herkese merhaba
Birkaç gün giremedim. Eşim cuma akşamı arkadaşıyla dışarda yemek yemişti. Zehirlendi. Daha yeni yeni toplanıyor.
Şimdi de kardeşim hasta. Grip mı soğuk algınlığı mı nedir 3_4 gündür sabah akşam iğne olmasına rağmen düzelmedi. Ayrı şehirlerdeyiz. Yüreğim ağzımda. Sık sık hasta olur bünyesi zayıf. Bu sefer iyileşmedi . Normalde 1_2 güne iyi olurdu.
2017 kötü geldi. Hem bana hem ülkeye...
Bugün 2 lt su içtim 3 mile yaptım
Sabah 10:00 pastırmalı yumurta. 1 açık çay. Biraz peynir 5 zeytin. Yarım dilim tam buğday ekmeği 1 salatalık
Ara yok. Sadece yulaf kepeği
Öğlen. 14:00 1 tavuk Budu. Yeşil mercimek çorbası salata yoğurt
19:30 gibi salata yeşil mercimek çorbası içeceğim
Hiç yiyesim yok.sadece acikmamak için yiyorum.. aklım karfesimde.
Bugun biraz daha iyi menun ama eski menulerine gore az tabi.olsun az kaldi duzene girersin insallahSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Maydanoz roka
Uc zeytin
Sekersiz cay
Ara 13 30
6 badem
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Iki kasik salcali eriste
Bir cig kofte bitmedi bi turlu
Iki kasik yogurt
Biraz yesillik
Su 2 litre
Spor yine yokk
Menun gayet guzel canim.sogan kurunu de 15 gunu tamamlamadan birakma bence.kilo verme olarak faydasi olmasa da iltihap sokucu ozelligi var sonucta.doktor kontrollerine gittiginde kilo verememenin sebebini de bir sor bencesabah
2 hafif rafadan yumurta
2 zeytin
1 d. t.b. ekmeği
öğle
ara
1 bardak tarçınlı süt
1 elma
akşam
1 tabak etli nohut
salata
yarım salatalık turşusu
kızlar bu soğan kürü bana kilo yapıyor galiba 2 gün iştahımı çok açmıştı sonra normaldi 8 gündür içiyorum sabah akşam ama kilo da oynama yok karnım belim ağrıyor sadece :)
ciddi anlam da bıkkınlık geldi neden hep yerim de sayıyorum o kadar hareket çalışma bitkiler içiyorum sofrada canım çekse de her şeyi yemiyorum tadına bile bakmıyorum çarşamba yine aynı çıkarsam ben izin istiycem galiba bir süre kiloyu almayı vermeyi saplantılı şekilde düşünmeden kafamı resetlemem gerek gibi hissediyorum
Canim esine ve kardesine cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin.menun yine herzamanki gibi cok guzel.bebis nasil oldu?Herkese merhaba
Birkaç gün giremedim. Eşim cuma akşamı arkadaşıyla dışarda yemek yemişti. Zehirlendi. Daha yeni yeni toplanıyor.
Şimdi de kardeşim hasta. Grip mı soğuk algınlığı mı nedir 3_4 gündür sabah akşam iğne olmasına rağmen düzelmedi. Ayrı şehirlerdeyiz. Yüreğim ağzımda. Sık sık hasta olur bünyesi zayıf. Bu sefer iyileşmedi . Normalde 1_2 güne iyi olurdu.
Sabah 10:00 pastırmalı yumurta. 1 açık çay. Biraz peynir 5 zeytin. Yarım dilim tam buğday ekmeği 1 salatalık
Ufak cislar olsada dengelemesini bilmissin aksamBir menü bildirimi benden
Kahvaltı 07:30
3 yk menemen, 1 poğaça, az peynir, ıhlamur çayı
Ara 10:15
Avuçiçi çiğ badem
Öğle 12:30
3 yk zeytinyagli barbunya, 5-6 zeytinyağlı yaprak sarma, yoğurt
Ara 15:00
Türk kahvesi, 1 dilim kek, 1 minik haşhaşlı kurabiye
Ara 17:00
1adet tulumba tatlısı
Akşam 18:30
Brokoli haşlanmış üzerine limon zeytinyağı ekledim
1 kase yoğurt içine 2 yk yulaf ezmesi ile pul biber ekledim
Ara
Türk kahvesi olcak
Menun guzel canim begendim ...canim eltimde yapti sogan kuru eger kilo aldirsaydi asla yapmazdi cok takintili kilo konusunda ama tabi her bunye bir degil sende istah problemimi basladi neyse insallah sifa verir sanada uzulme gerekirse dusunmeden devam et saglikli beslemene belki boyle daha cok verim alirsin ...sabah
2 hafif rafadan yumurta
2 zeytin
1 d. t.b. ekmeği
öğle
ara
1 bardak tarçınlı süt
1 elma
akşam
1 tabak etli nohut
salata
yarım salatalık turşusu
Ne guzel bak hem bizim guzel hedeflerimiz var ..onceligi kendimize ayirmadigimiz icin bunu yasiyoruz biz iyi olalimki hayatimizda iyi olsun ..iyi olmana cok sevindim helede esinle aranin duzelmesine daha cok sevindim canim hep iyi ol hep mutlu ol ..Bu haftada yoğunum canım sonra rahatlarim sanırım
Iyiyim canım eşimlede daha iyiyiz stresi en aza indirmeye karar verdim bunuda söyle yapacam artık herseyi kafaya takmamaya herseyi duymamaya ve umursamamaya sadece kendimi düşünmeye ve kendi akıl ve beden sağlığımı önemsemeye çalışıcam kısaca hayatı akışına bırakarak kendimi onemseyecem böyle işte
Cok guzel dengeli bir menu olmus canim.1 mil leslie biraz az olmus sadece.Menümü yazayim artık
Sabah 08 .00
Bir dilim peynir
Bir tane yesil biber
Bir domates
Bir bardak şekersiz çay
Ara 10.00
Bir kase yoğurt
Yarim tane havuç
Öğle 12.00
Bir tabak et sote
Dört kaşık pilav
Bir kase yoğurt
Ara 17.00
Bir tane havuç
Aksam 19.30
Iki kaşık et sote
Bir kase yoğurt
Bir tane yeşil biber
Su iki litre
Spor bir mil Leslie
Suyu dahada icerim uyumadan oncede bir bardak süt içebilirim
Hicc ogretmeni duymadi bile birde ogretmenler odasi cok yakin ogretmenler derse giderken hepsi dikildi ve olaylari bizzat gorduler yani herkes kalitesini belli etti o nedenle onun lafini ogretmenimizinde dedigi gibi uzerime bile alinmiyorumm kotu soz sahibinin dedim icimden gecip gittim ..sessizligim onu delirttiAaa kadina bak yaa hayret birsey ne hakla ogretmenin sokmeyin demesini cigneyip soker.bu ne ego boyle... bide seytan demis asil seytan kendisi pis fesat.tovbe yarabbim kizdirdi beni aksam aksam.neyse ki sen sakinligini korumussun canim.seviyesine inme sakin aynen boyle.devam
Her zamanki gibi mukemmel bir menu canim afiyet olsunn ..Sabah 8.30
1 etimek uzerine beyaz peynir
1 salatalik
5.yesil zeytin
1 kup tahin helvasi
Ara 11.30
1 hurma 7 kaju
Oglen 14
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
Ara 16.30
1 hurma
Aksam 18.30
1 kase tarhana corbasi
5 adt karnabahar koftesi(2 si kasarli)
Kivircik salata
Su 2.5 litre
Bi ara daha yaparim meyve olabilir (kivi-muz)
Cok guzel dengeli bir menu olmus canim.1 mil leslie biraz az olmus sadece.
Ne guzel bak hem bizim guzel hedeflerimiz var ..onceligi kendimize ayirmadigimiz icin bunu yasiyoruz biz iyi olalimki hayatimizda iyi olsun ..iyi olmana cok sevindim helede esinle aranin duzelmesine daha cok sevindim canim hep iyi ol hep mutlu ol ..
Menu cok guzell oo leslie de var masallah cok guzel canim afiyet olsun ..Menümü yazayim artık
Sabah 08 .00
Bir dilim peynir
Bir tane yesil biber
Bir domates
Bir bardak şekersiz çay
Ara 10.00
Bir kase yoğurt
Yarim tane havuç
Öğle 12.00
Bir tabak et sote
Dört kaşık pilav
Bir kase yoğurt
Ara 17.00
Bir tane havuç
Aksam 19.30
Iki kaşık et sote
Bir kase yoğurt
Bir tane yeşil biber
Su iki litre
Spor bir mil Leslie
Ahh canimm cok gecmis olsun hem esine hem kardesine ..bu seneki hastalik cok agir geciyor benim kayinvalidede cok hasta iyilesemedi bi turlu iki kez hastaneye goturduler grip bronsite donmus malesef zaten astim yatkinligi var kadincagizin kardesinde iyilesir insallah uzulme ..Herkese merhaba
Menu cok guzell oo leslie de var masallah cok guzel canim afiyet olsun ..
Ne biçim insan ya rezil resmen, ne öğretmene ne de emeğe saygısı var. Orada olsam onu laflarımla doverdim.. hadsiz ne olacak...Selamm kizlarr oglen yaziyordum yarim kaldi mesajim ..... cocuklarin resimlerinin oldugu evalar vardi kapiya yapisacakti neyse uc dort arkadas yapistirdik sonra bu problem yaratan kisi geldi bu boyle olmamis diyip sokmek istedi ogretmen hayir boyle kalsin dedi ona ragmen sokelim dedi soktu vee evalar haliyle kapida iz birakti cok kotu oldu resimler yamuldu oglumun resminin oldugu eva yirtildi sabirli oldum ogretmenimiz sabret bir gun kaldi dedi az oncede tum sinifin oldugu gruptan mesaj atmis seytan demis bana onuda ogretmene gonderdim artik is cigrindan cikti ne kadar sacma bir insanla karsi karsiyayim ya sabir dedim ogretmenimiz mesaj atti oda torenin bitmesini bekliyor sizinde benimde konusacagim zaman gelecek dedi meger bu dorduncu vukaatmis hic bisey olmamis gibi hayata devam ediyorumm ..cunku sizlere soz verdim kendimi uzmiycem .....
Afiyet olsun canım eksi getirecek menuSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Maydanoz roka
Uc zeytin
Sekersiz cay
Ara 13 30
6 badem
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Iki kasik salcali eriste
Bir cig kofte bitmedi bi turlu
Iki kasik yogurt
Biraz yesillik
Su 2 litre
Spor yine yokk
Sağlıklı bir gün olmuş canım afiyet olsun. Bende aylardır aynı kilodayim ama buraya menu vermeyince cozutuyorum :) ama sen nasıl rahat edersensabah
2 hafif rafadan yumurta
2 zeytin
1 d. t.b. ekmeği
öğle
ara
1 bardak tarçınlı süt
1 elma
akşam
1 tabak etli nohut
salata
yarım salatalık turşusu
Ah canım ya çok geçmiş olsun hem kardeşine hem eşine... menun ise gayet güzel..Herkese merhaba
Akşamla dengelemissin canım afiyet olsunBir menü bildirimi benden
Kahvaltı 07:30
3 yk menemen, 1 poğaça, az peynir, ıhlamur çayı
Ara 10:15
Avuçiçi çiğ badem
Öğle 12:30
3 yk zeytinyagli barbunya, 5-6 zeytinyağlı yaprak sarma, yoğurt
Ara 15:00
Türk kahvesi, 1 dilim kek, 1 minik haşhaşlı kurabiye
Ara 17:00
1adet tulumba tatlısı
Akşam 18:30
Brokoli haşlanmış üzerine limon zeytinyağı ekledim
1 kase yoğurt içine 2 yk yulaf ezmesi ile pul biber ekledim
Ara
Türk kahvesi olcak
Ekmeksiz harika bir menü afiyet olsun canımSabah 8.30
1 etimek uzerine beyaz peynir
1 salatalik
5.yesil zeytin
1 kup tahin helvasi
Ara 11.30
1 hurma 7 kaju
Oglen 14
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
Ara 16.30
1 hurma
Aksam 18.30
1 kase tarhana corbasi
5 adt karnabahar koftesi(2 si kasarli)
Kivircik salata
Su 2.5 litre
Bi ara daha yaparim meyve olabilir (kivi-muz)
Çok güzel menu canım afiyet olsunMenümü yazayim artık
Sabah 08 .00
Bir dilim peynir
Bir tane yesil biber
Bir domates
Bir bardak şekersiz çay
Ara 10.00
Bir kase yoğurt
Yarim tane havuç
Öğle 12.00
Bir tabak et sote
Dört kaşık pilav
Bir kase yoğurt
Ara 17.00
Bir tane havuç
Aksam 19.30
Iki kaşık et sote
Bir kase yoğurt
Bir tane yeşil biber
Su iki litre
Spor bir mil Leslie
Hareket iyidir canim yaptikca yaptiriyor insana hem aksamlari derin derin uyursun ilk gunlerde halsiz olman cok normal zorlama zaten ayaginda yeni gecti tekrar etmesin ..Evet canım artık sporda yapacam az az da olsa hareket etmek iyidir diye düşünüyorum
Bir tam kivi 46 kaloriymis canim masum yani afiyet olsunBen birazdan bir tane kivi yiyecem kivinin zararı olmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?