Haydi Yine Yeniden...

Sabah 8.30
1 etimek uzerine beyaz peynir
1 salatalik
5.yesil zeytin
1 kup tahin helvasi

Ara 11.30
1 hurma 7 kaju

Oglen 14
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt

Ara 16.30
1 hurma

Aksam 18.30
1 kase tarhana corbasi
5 adt karnabahar koftesi(2 si kasarli)
Kivircik salata

Su 2.5 litre

Bi ara daha yaparim meyve olabilir (kivi-muz)

ahh ahh o çiğ köfte bizde olacaktı ertesi öğleye bulgur tanesi kalmazdı vışş iştahsızlar siziii
güzel olmuş menün afiyet şifa olsun canoomm
Cok yapmis canim yaa kayinvalidelerede goturecekti tembelligi tuttu benim adamin yazik disleride yok cignemeden yutardi kayinvalideyle kayinpeder ... bu ara dis yaptiriyorlarda ikiside dissiz kaldi

Tövbe tövbe insanlar iyice delirmis bosver canim sen sakin ol çizgini bozma sen boyle davranmakla ona en guzel cezayı vermişsin zaten

Tatlim kilo vermenin durduğu donemler olur sen moralini bozma ve bizi sensiz birakma menunde cok güzel afiyet olsun

Eşine ve kardeşine gecmis olsun canım

Son düzenleme:
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Maydanoz roka
Uc zeytin
Sekersiz cay
Ara 13 30
6 badem
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Iki kasik salcali eriste
Bir cig kofte bitmedi bi turlu
Iki kasik yogurt
Biraz yesillik
Su 2 litre
Spor yine yokk
Bugun biraz daha iyi menun ama eski menulerine gore az tabi.olsun az kaldi duzene girersin insallah

Menun gayet guzel canim.sogan kurunu de 15 gunu tamamlamadan birakma bence.kilo verme olarak faydasi olmasa da iltihap sokucu ozelligi var sonucta.doktor kontrollerine gittiginde kilo verememenin sebebini de bir sor bence

Canim esine ve kardesine cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin.menun yine herzamanki gibi cok guzel.bebis nasil oldu?

Ufak cislar olsada dengelemesini bilmissin aksam

Menümü yazayim artık

Sabah 08 .00
Bir dilim peynir
Bir tane yesil biber
Bir domates
Bir bardak şekersiz çay

Ara 10.00

Bir kase yoğurt
Yarim tane havuç

Öğle 12.00

Bir tabak et sote
Dört kaşık pilav
Bir kase yoğurt

Ara 17.00
Bir tane havuç

Aksam 19.30

Iki kaşık et sote
Bir kase yoğurt
Bir tane yeşil biber

Su iki litre
Spor bir mil Leslie

Suyu dahada icerim uyumadan oncede bir bardak süt içebilirim

Menun guzel canim begendim ...canim eltimde yapti sogan kuru eger kilo aldirsaydi asla yapmazdi cok takintili kilo konusunda ama tabi her bunye bir degil sende istah problemimi basladi neyse insallah sifa verir sanada uzulme gerekirse dusunmeden devam et saglikli beslemene belki boyle daha cok verim alirsin ...

Ne guzel bak hem bizim guzel hedeflerimiz var ..onceligi kendimize ayirmadigimiz icin bunu yasiyoruz biz iyi olalimki hayatimizda iyi olsun ..iyi olmana cok sevindim helede esinle aranin duzelmesine daha cok sevindim canim hep iyi ol hep mutlu ol ..

Cok guzel dengeli bir menu olmus canim.1 mil leslie biraz az olmus sadece.

Hicc ogretmeni duymadi bile birde ogretmenler odasi cok yakin ogretmenler derse giderken hepsi dikildi ve olaylari bizzat gorduler yani herkes kalitesini belli etti o nedenle onun lafini ogretmenimizinde dedigi gibi uzerime bile alinmiyorumm kotu soz sahibinin dedim icimden gecip gittim ..sessizligim onu delirtti

Her zamanki gibi mukemmel bir menu canim afiyet olsunn ..

Sağol canım çok iyisin hoş hepiniz öylesiniz hepimiz çok mutlu çok iyi olalım

Menu cok guzell oo leslie de var masallah cok guzel canim afiyet olsun ..

Ahh canimm cok gecmis olsun hem esine hem kardesine ..bu seneki hastalik cok agir geciyor benim kayinvalidede cok hasta iyilesemedi bi turlu iki kez hastaneye goturduler grip bronsite donmus malesef zaten astim yatkinligi var kadincagizin kardesinde iyilesir insallah uzulme ..
Menun az diycem ama canin sikkin simdi meyve de ekle menuye galiba bugun yok meyve hani emziriyorsun birde gucten dusup hasta olma bebis cok kucuk cunku afiyet olsun canim ..

Ne biçim insan ya rezil resmen, ne öğretmene ne de emeğe saygısı var. Orada olsam onu laflarımla doverdim.. hadsiz ne olacak...
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Maydanoz roka
Uc zeytin
Sekersiz cay
Ara 13 30
6 badem
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Iki kasik salcali eriste
Bir cig kofte bitmedi bi turlu
Iki kasik yogurt
Biraz yesillik
Su 2 litre
Spor yine yokk
Afiyet olsun canım eksi getirecek menu
Sağlıklı bir gün olmuş canım afiyet olsun. Bende aylardır aynı kilodayim ama buraya menu vermeyince cozutuyorum :) ama sen nasıl rahat edersen
Ah canım ya çok geçmiş olsun hem kardeşine hem eşine... menun ise gayet güzel..
Akşamla dengelemissin canım afiyet olsun
Ekmeksiz harika bir menü afiyet olsun canım
Çok güzel menu canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…