- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.981
Ekmek olmasa iyiymis canim ama ara sira o hirsi kendimizden aliyoruz iste cezalandirmak icin bir nevii.Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı: 1 yum+1 yemek k yulafli omlet
3 zeytin 3 çatal peynir
Ara: 1 kuru incir çay
Öğle 12.30: 2 dilim ekmek 1 kase çorba
2 yemek kaşığı Fas kav.
2 yemek kaşığı patlıcan köz sal.
Ara: Türk Kahvesi 1 hurma
Aksam 16.00: 1 kaseden az çorba
1 kase etli kuru Fas
2 dilim ekmek
(Tartida memnun olmaynca ekmk yedim)
Ara 18.30: 4 kaşık yoğurt
bitki çayları, 2.5 litre su
Valla ne diyim harika olmus.ekmekten alinan karbon hic yok.gayet saglikli geldi menun bana10:30
yeşillik+havuç
1 kk kaşar
1 kk beyaz peynir
2 haş. Yumurta
Bir avuç kadar çiğ badem-fındık
4 tane zeytin
1 küp tahin helva
1/2 muz
12:45
Türk Kahveli süt
1 mandalina
15:15
4 kaşık ciğer kavurma
Yoğurtlu haş. Karnabahar
Salata
5 tane yaprak sarma
Yarım avuç yer fıstığı
1/2 muz
19:15
1 kase sebze çorbası
4-5 kaşık barbunya pilaki
1 kaşık yoğurt
Turp-havuç
Su 3 lt
Spor:??? Hala ümidim var
Istikrarli ve kalici olacaksan neden olmasinKizlar yeni birini kabul ediyormusunuz araniza
Hoş geldin canım inş çabucak ulasirsin hedefine :) bu arada çalışıyor musun ev hanımı misin evli mi bekar mi çocuk var mı varsa kaç tane yaş kaç aklımda deli sorulartabiki yeterki kilolar gitsin.167 boy ve 74 kiloyum uzak hedefim 65 ama suanki hedefim 70. Sanirim hergun yediklerimi yazicam.yarin baslayayim
10:30
yeşillik+havuç
1 kk kaşar
1 kk beyaz peynir
2 haş. Yumurta
Bir avuç kadar çiğ badem-fındık
4 tane zeytin
1 küp tahin helva
1/2 muz
12:45
Türk Kahveli süt
1 mandalina
15:15
4 kaşık ciğer kavurma
Yoğurtlu haş. Karnabahar
Salata
5 tane yaprak sarma
Yarım avuç yer fıstığı
1/2 muz
19:15
1 kase sebze çorbası
4-5 kaşık barbunya pilaki
1 kaşık yoğurt
Turp-havuç
Su 3 lt
Spor:??? Hala ümidim var
Hosgeldin o zaman.hergun duzenli menu paylasimi yapip diger arkadaslarimizin menulerini yorumluyoruz.tabiki yeterki kilolar gitsin.167 boy ve 74 kiloyum uzak hedefim 65 ama suanki hedefim 70. Sanirim hergun yediklerimi yazicam.yarin baslayayim
içimdeki benle dışım da ki çok farklı içimdeki enerjik esnek kıvrak dışımdaki 100 kiloyla ne kadar olursa işte :)kişilik çatışması mı yaşıyorum zihinaltımla bedenim uyumsuz ruhum da ikisinin arasın da kalmış anacımm:))Ben 2 yıldır aynı durumdayım bi sürü etek aldım bi beden küçük öyle dolapta duruyor kendime sinir oluyorum ama yapacak bişey yok yola devam biraz uzaklaşmak iyi gelir mi bilmem ama sen bizim gücümüzsün neşemizsin bizi sensiz uzun vadeli ayrı bırakma gelelim menuye bence yerli yerinde güzel bir menü olmuş Kahvaltıda peynir Akşam sonrası ufak bi ara yapsan şahane olurdu
Çok geçmiş olsun hoşgeldin aramıza menünü beğendim yulaf kepeği tek başına nasıl tükettiğini anlamadım sporda var daha ne olsun
akşam toparlamışsın güzelce afiyet şifa olsunBir menü bildirimi benden
Kahvaltı 07:30
3 yk menemen, 1 poğaça, az peynir, ıhlamur çayı
Ara 10:15
Avuçiçi çiğ badem
Öğle 12:30
3 yk zeytinyagli barbunya, 5-6 zeytinyağlı yaprak sarma, yoğurt
Ara 15:00
Türk kahvesi, 1 dilim kek, 1 minik haşhaşlı kurabiye
Ara 17:00
1adet tulumba tatlısı
Akşam 18:30
Brokoli haşlanmış üzerine limon zeytinyağı ekledim
1 kase yoğurt içine 2 yk yulaf ezmesi ile pul biber ekledim
Ara
Türk kahvesi olcak
çok geçmiş olsun eşine de kardeşine de .. dışarıda yemek yiyipte zehirlenmeyeni daha duymadım mutlaka 1 kez de olsa zehirleniyor millet benim sıpa da yazın zehirlenmişti komşu da 1-2 ay önce zehirlenmişti tavuk pizza ve dışarı kahvaltısın da haşlama yumurta tehlikeli olabiliyor olabildiğince dışarıda bunları pek yememek lazımHerkese merhaba
Birkaç gün giremedim. Eşim cuma akşamı arkadaşıyla dışarda yemek yemişti. Zehirlendi. Daha yeni yeni toplanıyor.
Şimdi de kardeşim hasta. Grip mı soğuk algınlığı mı nedir 3_4 gündür sabah akşam iğne olmasına rağmen düzelmedi. Ayrı şehirlerdeyiz. Yüreğim ağzımda. Sık sık hasta olur bünyesi zayıf. Bu sefer iyileşmedi . Normalde 1_2 güne iyi olurdu.
2017 kötü geldi. Hem bana hem ülkeye...
Bugün 2 lt su içtim 3 mile yaptım
Sabah 10:00 pastırmalı yumurta. 1 açık çay. Biraz peynir 5 zeytin. Yarım dilim tam buğday ekmeği 1 salatalık
Ara yok. Sadece yulaf kepeği
Öğlen. 14:00 1 tavuk Budu. Yeşil mercimek çorbası salata yoğurt
Ara yok. Sadece yulaf kepeği
19:30 gibi salata yeşil mercimek çorbası içeceğim
Hiç yiyesim yok.sadece acikmamak için yiyorum.. aklım karfesimde.
maşallah 41 kere maşallah bundan sonra çok daha iyi olacaksınız yeter ki sen öncelik hep ben de ve kafana takma olabildiği kadarBu haftada yoğunum canım sonra rahatlarim sanırım
Iyiyim canım eşimlede daha iyiyiz stresi en aza indirmeye karar verdim bunuda söyle yapacam artık herseyi kafaya takmamaya herseyi duymamaya ve umursamamaya sadece kendimi düşünmeye ve kendi akıl ve beden sağlığımı önemsemeye çalışıcam kısaca hayatı akışına bırakarak kendimi onemseyecem böyle işte
sabahın birazcık az gibi onun dışında çook beğendim menünü güya bende erken kalkıp geri yatıyordum ya artık yatmıyorum ki yeme düzenim değişsin de zayıflıyım ara da yapıyorum inşallah faydası olurSabah 8.30
1 etimek uzerine beyaz peynir
1 salatalik
5.yesil zeytin
1 kup tahin helvasi
Ara 11.30
1 hurma 7 kaju
Oglen 14
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
Ara 16.30
1 hurma
Aksam 18.30
1 kase tarhana corbasi
5 adt karnabahar koftesi(2 si kasarli)
Kivircik salata
Su 2.5 litre
Bi ara daha yaparim meyve olabilir (kivi-muz)
nasiplerin de yokmuş :))Cok yapmis canim yaa kayinvalidelerede goturecekti tembelligi tuttu benim adamin yazik disleride yok cignemeden yutardi kayinvalideyle kayinpeder ... bu ara dis yaptiriyorlarda ikiside dissiz kaldi
endokrine değil dahiliyeciye gidiyorum artık diğerine sıra gelmiyor ki onun da başı çok kalabalık direk diyetisyen der troid tahlilini yapıp sonuç göstermeye gittim hızlıca baktı tahlile diyetisyene gidecektin sen değil mi dedi :)) yook dedim troid takibi için gelmiştim hiiç üstüme alınmadım heheheheBugun biraz daha iyi menun ama eski menulerine gore az tabi.olsun az kaldi duzene girersin insallah
Menun gayet guzel canim.sogan kurunu de 15 gunu tamamlamadan birakma bence.kilo verme olarak faydasi olmasa da iltihap sokucu ozelligi var sonucta.doktor kontrollerine gittiginde kilo verememenin sebebini de bir sor bence
Canim esine ve kardesine cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin.menun yine herzamanki gibi cok guzel.bebis nasil oldu?
Ufak cislar olsada dengelemesini bilmissin aksam
çok düzenli güzel menü olmuş sporda eklemişsin şahaneee:)Menümü yazayim artık
Sabah 08 .00
Bir dilim peynir
Bir tane yesil biber
Bir domates
Bir bardak şekersiz çay
Ara 10.00
Bir kase yoğurt
Yarim tane havuç
Öğle 12.00
Bir tabak et sote
Dört kaşık pilav
Bir kase yoğurt
Ara 17.00
Bir tane havuç
Aksam 19.30
Iki kaşık et sote
Bir kase yoğurt
Bir tane yeşil biber
Su iki litre
Spor bir mil Leslie
Suyu dahada icerim uyumadan oncede bir bardak süt içebilirim
zaten asıl sebep kilo verme değildi küre başlarken ara kanamalar olmasın diyeydi 15 günü tamalayıp bırakıcam süresi o kadar kk de var kilo vermek için kullanmışlar bazısın da işe yaramamış bende o bazılarındanım demek kiMenun guzel canim begendim ...canim eltimde yapti sogan kuru eger kilo aldirsaydi asla yapmazdi cok takintili kilo konusunda ama tabi her bunye bir degil sende istah problemimi basladi neyse insallah sifa verir sanada uzulme gerekirse dusunmeden devam et saglikli beslemene belki boyle daha cok verim alirsin ...
ahh bu tartılar gözü çıkmayasıcalar sabah sabah hep moralimizi bozuyorMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı: 1 yum+1 yemek k yulafli omlet
3 zeytin 3 çatal peynir
Ara: 1 kuru incir çay
Öğle 12.30: 2 dilim ekmek 1 kase çorba
2 yemek kaşığı Fas kav.
2 yemek kaşığı patlıcan köz sal.
Aksam 16.00: 1 kaseden az çorba
1 kase etli kuru Fas
2 dilim ekmek
(Tartida memnun olmaynca ekmk yedim)
Ara 18.30: 4 kaşık yoğurt
bitki çayları, 2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?