Haydi Yine Yeniden...

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı: 1 yum+1 yemek k yulafli omlet
3 zeytin 3 çatal peynir

Ara: 1 kuru incir çay
Öğle 12.30: 2 dilim ekmek 1 kase çorba
2 yemek kaşığı Fas kav.
2 yemek kaşığı patlıcan köz sal.

Ara: Türk Kahvesi 1 hurma
Aksam 16.00: 1 kaseden az çorba
1 kase etli kuru Fas
2 dilim ekmek
(Tartida memnun olmaynca ekmk yedim )
Ara 18.30: 4 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 1 hurma
bitki çayları, 2.5 litre su

10:30
yeşillik+havuç
1 kk kaşar
1 kk beyaz peynir
2 haş. Yumurta
Bir avuç kadar çiğ badem-fındık
4 tane zeytin
1 küp tahin helva
1/2 muz

12:45
Türk Kahveli süt
1 mandalina

15:15
4 kaşık ciğer kavurma
Yoğurtlu haş. Karnabahar
Salata
5 tane yaprak sarma
Yarım avuç yer fıstığı
1/2 muz

19:15
1 kase sebze çorbası
4-5 kaşık barbunya pilaki
1 kaşık yoğurt
Turp-havuç

Su 3 lt
Spor:??? Hala ümidim var

Kızlar menüler gayet güzel
tomurcukkk
M Melrin ve tevafuk55
ArAda cıslar olmuş ama
akşam yemeğiniz erken olduğu için sorun yok bence..
E ekim 2009 canım uzaklaşmak daha kötü olmaz mı?
Son karar senin tabi canım
angelina35 valla şaşırdım canım ya nasıl insanmış o ya??
Bi kurtulsaydın...
S sultankemer çok geçmiş olsun canım
sara_28 canım menün biraz az geldi bana, ben doymazdım..
Sporiçin de tebrikler
Bi yerden başlamışsın, arttırırsın gitgide..
Kızım çok zorladı beni bugün
Hiç uyumadı, durmadı da...

Ekmek olmasa iyiymis canim ama ara sira o hirsi kendimizden aliyoruz iste cezalandirmak icin bir nevii.

Valla ne diyim harika olmus.ekmekten alinan karbon hic yok.gayet saglikli geldi menun bana

tabiki yeterki kilolar gitsin.167 boy ve 74 kiloyum uzak hedefim 65 ama suanki hedefim 70. Sanirim hergun yediklerimi yazicam.yarin baslayayim
Hoş geldin canım inş çabucak ulasirsin hedefine :) bu arada çalışıyor musun ev hanımı misin evli mi bekar mi çocuk var mı varsa kaç tane yaş kaç aklımda deli sorular

tabiki yeterki kilolar gitsin.167 boy ve 74 kiloyum uzak hedefim 65 ama suanki hedefim 70. Sanirim hergun yediklerimi yazicam.yarin baslayayim
Hosgeldin o zaman.hergun duzenli menu paylasimi yapip diger arkadaslarimizin menulerini yorumluyoruz.
Carsamba gunleri de kilo bildirim gunumuz, insallah saglikla hedef kilona ulasirsin

içimdeki benle dışım da ki çok farklı içimdeki enerjik esnek kıvrak dışımdaki 100 kiloyla ne kadar olursa işte :)kişilik çatışması mı yaşıyorum zihinaltımla bedenim uyumsuz ruhum da ikisinin arasın da kalmış anacımm:))
ben de 42-44 beden bir kaç yeni alıpta pek giyemediğim kıyafetleri saklıyorum senelerdir 48-50 giymekten gına geldi bu ara
bu gün modum düşük galiba gözüme bir sürme bile sürmedim öyle aval aval dolandım çok üşüdüm bir de belki ondandır burası -15 dereceydi soğuk bana yaramıyor anlaşılan yarına daha iyi olurum allahın izniyle

akşam toparlamışsın güzelce afiyet şifa olsun
okulda gün mü yaptınız kızzz bu kadar değişik mamalar yedin :)

çok geçmiş olsun eşine de kardeşine de .. dışarıda yemek yiyipte zehirlenmeyeni daha duymadım mutlaka 1 kez de olsa zehirleniyor millet benim sıpa da yazın zehirlenmişti komşu da 1-2 ay önce zehirlenmişti tavuk pizza ve dışarı kahvaltısın da haşlama yumurta tehlikeli olabiliyor olabildiğince dışarıda bunları pek yememek lazım
sade yulaf kepeğini ağzına alıp üstüne su mu içtin nasıl yuttun onu :) genele bakınca baya azalttın sen yeme işini çok güzel kilolar vereceksin bu hafta maşallah sana

maşallah 41 kere maşallah bundan sonra çok daha iyi olacaksınız yeter ki sen öncelik hep ben de ve kafana takma olabildiği kadar

sabahın birazcık az gibi onun dışında çook beğendim menünü güya bende erken kalkıp geri yatıyordum ya artık yatmıyorum ki yeme düzenim değişsin de zayıflıyım ara da yapıyorum inşallah faydası olur
amerikayı tekrar keşfetmenin anlamı yok:)) işin erbabı nasıl yiyorsa taklit et bak bakalım işe yarıyor mu hihi değil mi tomurcuğum (taklitçi ekim ) :))

Cok yapmis canim yaa kayinvalidelerede goturecekti tembelligi tuttu benim adamin yazik disleride yok cignemeden yutardi kayinvalideyle kayinpeder ... bu ara dis yaptiriyorlarda ikiside dissiz kaldi
nasiplerin de yokmuş :))
diş yaptıran ne kadar yaşlı gördüysemnormalde yemediklerini de yiyorlar çiğnemeden iki geveleyip yutup sonra da midem diyorlar azcıkta etlerine doluyorlar çok nadir kişi diş yaptırırken yiyemediği için zayıflıyor en azından benim gördüklerim
seninkiler ne yapıyor acaba diş yokken işkembe karın bumbar canları çekiyor mu :)))

endokrine değil dahiliyeciye gidiyorum artık diğerine sıra gelmiyor ki onun da başı çok kalabalık direk diyetisyen der troid tahlilini yapıp sonuç göstermeye gittim hızlıca baktı tahlile diyetisyene gidecektin sen değil mi dedi :)) yook dedim troid takibi için gelmiştim hiiç üstüme alınmadım hehehehe

çok düzenli güzel menü olmuş sporda eklemişsin şahaneee:)

zaten asıl sebep kilo verme değildi küre başlarken ara kanamalar olmasın diyeydi 15 günü tamalayıp bırakıcam süresi o kadar kk de var kilo vermek için kullanmışlar bazısın da işe yaramamış bende o bazılarındanım demek ki
yaaav ne güçlü bünyem var sevinsem mi üzülsem mi her şeye dayanıklı nuh diyor peygamber demiyor :))

ahh bu tartılar gözü çıkmayasıcalar sabah sabah hep moralimizi bozuyor
ama menün güzel dozunu aşan bişey yok pilav yerine ekmek yemişsin sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…