Haydi Yine Yeniden...

Hoş geldin canım inş çabucak ulasirsin hedefine :) bu arada çalışıyor musun ev hanımı misin evli mi bekar mi çocuk var mı varsa kaç tane yaş kaç aklımda deli sorular

cevap veriyoruuuum.evliyim 29 yasindayim.3 bucuk yasinda bir oglusum var.ogretmenim. sanirim hepsini cevapladim

Gunaydin kizlarr okuldan ciktim dr gittim tekrar tahlil yapildi insallah yukselmistir b12 ..dr cildimi gorunce kan tahliline bakalim bi dedi kulaklarim kasiniyor bir haftadir uykumdan uyaniyorum dedim kulaklarda biseyyok dr durdu buyuk bir stres altindamisiniz dedi bende sessiz sessiz okuma bayramimiz varda bazi veliler zorluyo bizi dedim ..tamam anlasildi mesele dedi kan degerlerine bakinca ona gore ilac verecek okulu hiccc sormayinn kapi susu yilan hikayesine dondu neyse bitti artik yarin insallah madalyamizi alicaz ...sizde benim dert yanmalarimdan kurtulacaksinizz valla hakkinizi helal edin kizlar hergun kafanizi sisirdim burda iyiki varsiniz canlarim benimmm

inşallah normal değerlere gelmiştir canım b12...
Hadi hayırlısı yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiniz.Allah utandırmasın.Bir solukta okur kurtulur inşallah paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…