- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.001
Hoş geldin canım inş çabucak ulasirsin hedefine :) bu arada çalışıyor musun ev hanımı misin evli mi bekar mi çocuk var mı varsa kaç tane yaş kaç aklımda deli sorular
Him.tamamdirHosgeldin o zaman.hergun duzenli menu paylasimi yapip diger arkadaslarimizin menulerini yorumluyoruz.
Carsamba gunleri de kilo bildirim gunumuz, insallah saglikla hedef kilona ulasirsin
Hosbuldumtomurcukkk , tevafuk55 menümü beğenmenize çok sevindimm
Yarın yine eksi gelir tartıda inşallah...
E evinkuzusu hoşgeldin arkadaşım
Herkese hayırlı geceler
topiğimize de gönlümüze de hoş geldincevap veriyoruuuum.evliyim 29 yasindayim.3 bucuk yasinda bir oglusum var.ogretmenim. sanirim hepsini cevapladim
hadi bismillah yarına bol eksiler olsun gülüm :)Günaydınlarrr
Bugün dünle aynı geldim;
99,900...
O sporu bugün yapacağım
Ne güzelmiş,
Sağol canım,hadi bismillah yarına bol eksiler olsun gülüm :)
ne demek canımcım hoşuma giden şeyleri sizle paylaşmak beni mutlu ediyor :)hepimiz mutlu olalım enerjimiz bol olsunNe güzelmiş,
insana enerji veriyor
çok beğendim..
Tşk ederiz ekim'im...
Hos geldin tatlim insallah istedigin kiloya ulasirsin canim ...sinif ogretmenimisin ... hayirli olsun istikrarin tam olur insallah ....cevap veriyoruuuum.evliyim 29 yasindayim.3 bucuk yasinda bir oglusum var.ogretmenim. sanirim hepsini cevapladim
inşallah normal değerlere gelmiştir canım b12...Gunaydin kizlarr okuldan ciktim dr gittim tekrar tahlil yapildi insallah yukselmistir b12 ..dr cildimi gorunce kan tahliline bakalim bi dedi kulaklarim kasiniyor bir haftadir uykumdan uyaniyorum dedim kulaklarda biseyyok dr durdu buyuk bir stres altindamisiniz dedi bende sessiz sessiz okuma bayramimiz varda bazi veliler zorluyo bizi dedim ..tamam anlasildi mesele dedi kan degerlerine bakinca ona gore ilac verecek okulu hiccc sormayinn kapi susu yilan hikayesine dondu neyse bitti artik yarin insallah madalyamizi alicaz ...sizde benim dert yanmalarimdan kurtulacaksinizzvalla hakkinizi helal edin kizlar hergun kafanizi sisirdim burda iyiki varsiniz canlarim benimmm
Insallah canim valla totom igne olmaktan kevgire donduinşallah normal değerlere gelmiştir canım b12...
Hadi hayırlısı yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiniz.Allah utandırmasın.Bir solukta okur kurtulur inşallah paşa
Hayir muzik ogretmeniyim.insallah hepimiz ulasiriz istedigimiz kiloyaHos geldin tatlim insallah istedigin kiloya ulasirsin canim ...sinif ogretmenimisin ... hayirli olsun istikrarin tam olur insallah ....
Iyi bakalım teşekkür ederimcevap veriyoruuuum.evliyim 29 yasindayim.3 bucuk yasinda bir oglusum var.ogretmenim. sanirim hepsini cevapladim
Sporumu yaptım kızlar
5 mil leslie, 68 dk
Sporun bi avantajı da yapınca yiyemiyorsun
Sporuna acıyor insan
Bende akşam spora gidecem Ohh yandan yandanSporumu yaptım kızlar
5 mil leslie, 68 dk
Sporun bi avantajı da yapınca yiyemiyorsun
Sporuna acıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?