- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.041
sabah yok
anca ilaç içip 1-1.5 saat sonra soğan suyunu içince arada 1 litrede su, iştah kalmadı bende
öğle
birden acıktım ve çok yedim :)
peynirli yumurta
2 zeytin
2 çatal helva
2 çatal bala bandım
yarıma yakın taze çıtır ekmek yedim valla hiiç farketmedim bile
d vit ve bi gıdım zeytinyağı
öğleden sonra misafirim vardı
1 superfreşin parmak böreği fırında
1 mini elmalı kurabiye
akşam
1 tabak tarhana çorbası
2 yemek kaşığı z.y. fasulye kavurması
1 yemek kaşığı yoğurt
yoğurt soğuktu dişte hassasiyet olunca yiyemedim
vayy kerataBiz senede 7 8 kere dogum gunu kutlariz.oglumun cani pasta isteyince dogum gunu diye tutturuyo buda onlardan biri.sabah genelde 1 yumurta yiyorum ama acelem oluyo bazen.
haklısın gülüm temizliğe daldım benim pilim birden bitiyor gücüm tükeniyor ya yapabildiğimi yapayım diye yemeyle uğraşmıyayım dedim öğle oldu zaten :)Ohh afiyet olsun canım ama sabah kahvaltısı yapsan bu kadar acikip ekmek yemezdin
haklısın gülüm temizliğe daldım benim pilim birden bitiyor gücüm tükeniyor ya yapabildiğimi yapayım diye yemeyle uğraşmıyayım dedim öğle oldu zaten :)
Kahvaltı benim için çok az geldi az zenginleştirebilirsin Kahvaltı kral, öğle vezir, akşam halk gibi beslenme benim felsefem yiğenin pastasını abartmadan yemekte sakınca yok afiyet olsunKizlaar gun boyu yediklerimi
Sabah
1 dilim kizarmis ekmek ve biraz peynir
Ara
Bir avuc kuru uzum ve leblebi
Oglen
1 kase ozsutte biftekli salata cay
Aksam
1 kase haslanmis karnabahar yogurtlamasi
Valla oglumun pastasinda gozum var.belki cayin yaninda alirim 2 catal
Canim kan degerlerine baktir kansizlik cok halsiz birakiyor insani ...İki gündür bende de bir halsizlik var canım en ufak bişey yapsam yoruluyorum
Sende temizlik yaparak yakmissindir o ekmeği
Son bikaç saat çok stres yaptın yıpratma artık kendini benim paşam okumayı çözmüş madalyasını alıyor bundan güzeli yok menün desen daha toparlanmis geldi regl bende iştah açar sende ters etki yapmış bu açıdan güzelmiş afiyet olsun arkadaşımSabah 11 00
Malum kan verdim
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Dort zeytin
Sekersiz cay
Oglen 13 30
Uc cig kofte sonunda bitti
Ara 15 00
5 badem
Aksam 18 00
Uc kasik bezelye yemegi
Iki kasik pirinc pilavi
Iki kasik yogurt
Su 1.5 oldu
Spor yok
Zorla yiyorum yemekleri sanki icimde buyuyor yiyemiyorum birde regl oldum az oncecok uykum var ve su carsamba hayirlisi ile bitsin istiyorummm .....
Koskaca 5 mil vay anam vay buna draje mi dayanır menü de gayet ölçülü şahanesin afiyet olsun arkadaşımSlm lar...
Menüm;
10:00
yeşillik
2 kk kaşar
2 Yumurta ( tereyağında)
Bir avuç kadar çiğ badem-fındık
5 zeytin
1 hurma
14:30
Sebze çorbası
Barbunya pilaki
Turp-çeri domates
1 elma
16:30
Sade Türk Kahvesi
1 mandalina
2 bitter
19:00
5-6 yk karnabahar graten
3-4 yk yoğurt
Salata
Tam bitti derken....
2 tane portakallı bitter draje
Neyse ikisinin kalorisi 25 kcal falanmış
Olmasaydı iyiydi tabii...
Su 3 lt
Spor: 5 mil Leslie
Çok sağol arkadaşımKoskaca 5 mil vay anam vay buna draje mi dayanır menü de gayet ölçülü şahanesin afiyet olsun arkadaşım
Canim kan degerlerine baktir kansizlik cok halsiz birakiyor insani ...
ekim2009 canım benim hava soğuk yoğurt desen ayrı soğuk brokoliyi dün haşlamıştım oda soğuktu anlayacağın eşim gitmeden beyaz ekmek almıştı o gün bende kendimi tutamadım çok olmuştu yemeyeli sıcak bi ekmek yanında peynir zeytin çay başka bi şeye gerek yok
sara_28 halsizlik neden oldu ki bi tahlil yaptırsan verdiğin kararları çok beğendim önce kendini seveceksin ki çevrendekilerde seni sevip saysın haaaa sevmeselerde çokta tınnn bunu gerçekten hayatına yerleştirince niye bu kadar bekledim diye içerleyeceksin
Aynen canim cok stres oldum bende bu kadar stresten sonra bir yerden patlak verecek ondan korkuyorum.. oglumun madalyaya pek hevesi kalmadi artik kac kere iptal oldu heycani kalmadi cocugun okumayi cozdu cok sukur biliyosunuz zaten uzun zamandir okuyodu ..reglle gelince hep tatli istegi olurdu ama birak tatliyi hic bisey yiyesim yok zorla yiyorum herseyi icim hic almiyor ignelerden galiba bayadir istahsizim yarin sonuclarimi alayimda hayirlisi ile bakalim ne olacak ignelere devammi der tamammi der ...Son bikaç saat çok stres yaptın yıpratma artık kendini benim paşam okumayı çözmüş madalyasını alıyor bundan güzeli yok menün desen daha toparlanmis geldi regl bende iştah açar sende ters etki yapmış bu açıdan güzelmiş afiyet olsun arkadaşım
Aynen canim cok stres oldum bende bu kadar stresten sonra bir yerden patlak verecek ondan korkuyorum.. oglumun madalyaya pek hevesi kalmadi artik kac kere iptal oldu heycani kalmadi cocugun okumayi cozdu cok sukur biliyosunuz zaten uzun zamandir okuyodu ..reglle gelince hep tatli istegi olurdu ama birak tatliyi hic bisey yiyesim yok zorla yiyorum herseyi icim hic almiyor ignelerden galiba bayadir istahsizim yarin sonuclarimi alayimda hayirlisi ile bakalim ne olacak ignelere devammi der tamammi der ...
Aa ne guzel yapmissin canim orgu bende cok severim ama aslinda ince iscilik daha cok severim igne oyasi yapiyorum bende ama su sira derslerden firsat bulamiyorum ese dosta hediye ediyorum aslinda el isciligi ne varsa yaparim cabuk ogrenirim himm birde cok degisik kurabiyeler yaparim buyuk oglum pastane acacakmis buyudugunde bana birde defterim var bu defter hazine gibi der bunu sakin kimseye verme benim olcak der ...keske gercek olsa ...Kızlar örgü başladım boyunluk örüyorum hem boyunluk hem bere olarak kullanılanılabilecek vede dikişsiz olacak misinali şişle örüyorum örgü örmek terapi gibi geliyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?