Haydi Yine Yeniden...

Bana da hiç yaramadı zayıflama iç kemirmesi hiç bişey olmadı

Sagol canim yaa ne bileyim ekmek pilav makarna yemiyorum dedikce bu ara menulerimde olmaya basladi.o rahatsiz ediyor beni.kulce gibiyim suan gerci bugun is cikisi bi 40 dakika yurumusumdur.carsida medikalci gezdim durdum...

aa sen de soğan suyu kürü yapsana canım ilaçların bitince başla sabah akşam 1 soğanı 4 de bölüp 10-15 dk kaynatıp içiveriyorsun çok kolay içmesi de zor değil limon sıkıp içiliyor zaten içinde ne var ne yok temizler kk de topik bile var soğan kürü kullananların istersen bir göz at

Arti cikmanda etkisi vardir muhtemelen.cunku regl olmadan once bile arti cikariz hep.ki senin hep gecikmeliymis.sogan kuru denedin mi kist icin hic?

Sagol canim yaa ne bileyim ekmek pilav makarna yemiyorum dedikce bu ara menulerimde olmaya basladi.o rahatsiz ediyor beni.kulce gibiyim suan gerci bugun is cikisi bi 40 dakika yurumusumdur.carsida medikalci gezdim durdum...
ben mi nazar ettim acaba maşallah demiştim sanki ekmeği yine kestin demiştim bak yaaa kendime huylandım şimdi :)
bildiğin yürüyüş olmuş medikalcileri gezerken
bizim ilk baştan kilo almamızın sebebi zaten stresten yemekti kendine çok yüklenme şu 1 hafta, kaçamaklar yapsan da vicdan yapıp bir de ona streslenme gülüm

ekim2009 yarın başvuru süreci başlıyor Rabbim çocuklarımı babalarından ayrı bırakmasın hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hep aynı duayı yapıyorum
Amin canim insallah hayirlisiyla kavusursunuz.Rabbim yavrularinla birlikte esine kavusmayi nasip etsin insallah

ekim2009 yarın başvuru süreci başlıyor Rabbim çocuklarımı babalarından ayrı bırakmasın hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hep aynı duayı yapıyorum
aminn ezan okudukça aklıma geliyor ben de dua ediyorum gülüm cuma selasın da mutlaka bol bol dua edelim inşallah tayinin çıkacak

Yok be gulum ne nazari Allah iyiligini versin
Anestezi ve amelitat ile ilgili bi kagit verdiler onu okudum.ameliyat oncesi cok kati diyetler yapmayin yaziyordu bende ondan etkilendim sanirim bilinc altim biseyler yememi hatirlatiyor sanki hep.ondan olsa gerek

Valla bende emzirme doneminde şişmiştim resmen.emzirmek hic ise yaramadi

Pilav makarna birde helva eyvah eyvah.yarin dengele bence

ne bileyim gülüm valla aklıma ilk gelen şey oydu ben mi nazar ettim diye :))
heheyyy eline kağıtla yazı vermişler sen de ona göre herşeyden ufak ufak ye hiç bir ameliyat öncesi böyle yazı verildiğini duymadım var bir bildikleri ki vermişler sen zaten abartarak bir şey yemezsin alışkanlık oldu kaçamak bile kararın da yaparsın hepimize alışkanlık oldu atıyorum mantı yiyoruz hiç 2 tabak yada fazlası yiyen var mı yok hep 1 tabak yarım tabak onu bile şişene kadar yemiyoruz angelina o güzel ciğ köfteleri bile 5-6 tane yedi abartı hiç yok yapmıyoruz ki

Arti cikmanda etkisi vardir muhtemelen.cunku regl olmadan once bile arti cikariz hep.ki senin hep gecikmeliymis.sogan kuru denedin mi kist icin hic?
Simdi ekim2009 da soyledi sogan kurunu.duymustum aslinda ama hep kulak ardi ettim.ama yarin basliycam ona sanirim

Simdi ekim2009 da soyledi sogan kurunu.duymustum aslinda ama hep kulak ardi ettim.ama yarin basliycam ona sanirim
başla valla çoğu kişi kilo bile vermiş soğan kürüyle ben de başladım bu gün 9 yada 10 gün oldu 5 gün daha devam edip adete 1 hafta kala bırakmış olucam ben adetim çok uzun sürüyor belki işe yarar diye başlamıştım en son kontrolde iğne ucu kadar sert bişey görünüyor demişti doktor tahlilde bişey çıkmadı önemsiz dedi doktor. ben ne olur ne olmaz diye soğan kürü yapayım dedim :)

senin de d vitaminin mi eksildi acaba kışın genelde çok eksilir güneş görmeyince haliyle eksiliyor

Bak bu olabilir geçen sene çok düşmüştü iğneyle normale dönmüştü baktirayim yeniden

Ara yapacam haklısın canım

kınanacak birşey yok gülüm sadece sabahın yetersiz olmuş küçükte olsa ara yapsan iyi olurmuş afiyet şifa enerji olsun sarama:)

Ara yapma konusunda haklısınız canım ama o kadar yoğunum ki aklıma bile gelmiyor

Haklısın canım

Açma ve ekmek diyetlik değil biliyorum yarın dengelerim

Yeşil çayımı içerken sizleri okumak çok keyifli...
Bayağı da msj varmış, maşallah...

sara_28 ve angelina35 ne yetenekli hatunlarmışsınız bakim siz öyle..
valla bravo..
sara_28 tomurcuğun dediği gibi canım aslında çok yememişsin, hiç doyurucu olmayan sağlıksız bir kaç şey yemişsin.
Sebze-protein yüklen bacım,
hem doy, hem sağlıklı kal,
Daha bizim yolumuz uzun
Bu arada da kendinle ilgili aldığın kararlar da şahane...
İlla tefekkür, illa tefekkür...
Hayatın anlamını buldurur adama!!
@angelina35 canım senin menünü beğendim ama hala biraz arttırabilirsin gibi geliyo bana...
iştahlı mıyım ben neyim
Yarını da en güzel şekilde geçirin inşallah canım...
@Melrin tebrik ederim canım, çok güzel başarı. Uzun vadeli ve kararlı bir süreç tarifledin sen de diğer başaranlar gibi.
Canım şu Fransız'a (bana) bi anlat;
sen nerdesin, eşin nerde?
Nerde buluşmaya çalışıyorsunuz?
Hele bi anlat, detay bilelim de dua edecez da
@tevafuk_55 aslanım, kaplanım helal sana...
Menünü okurken tam 'aaaa...' diyecem
Akşamını, sporunu görünce 'oooo...' dedim
Harikasın canım
tomurcukkk 'um canım hiç stres yapma
Sen bizim idolümüzsün kaptanım.
Sen 3 gün üstüste boz diyeti, ben vardır bi bildiği der, ben gene susarım
İşin esprisi tabi, bunlar ufak tefek cıslar...
Bu dönem böyle gerekiyor belki de,
Relax kaptanım, her türlü toparlanırsın sen...
@evinkuzusu arkadaşlar da söyledi zaten, %101 ondan tartının durumu...
Aynen devam..
Ama bence de biraz kuvvetlensin menün..

Veee... @ekim2009
Sen ne tatlı şeysin yaa...
Enerji deposu, moral kaynağı insan..
Seviyorum seni ben...

Hani tomurcuğa dedim ya ekim'im
Sen de 1 ay bozsan diyeti,
Patlatsan karbonları..
İnsanın sana kızası gelmez be...
( sen tabi ki yapma öyle bişey )
Seninle de daha epey beraberiz
Hadi verilecek kilolar var ekim...
marş...

Ne yazdım be...
Destan oldu mübarek..

Benimde tahliller iyi çok sukur.hormonlar falan.iste kistide ici kan dolu gibi gorunuyo atarsin dedi ama soganida deneyeyimde granti olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…