- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.081
Bana da hiç yaramadı zayıflama iç kemirmesi hiç bişey olmadıİnşallah canım:)
O değil de canım
Emzirmek bi bende kalori harcatmıyor sanırsam
İki kızımdada da emzirirken hamilelikteyim gibi kilo aldım .
Tabi ki habire yemekten...
İnşallah tevafuk inşallah vereceğim canım
Sagol canim yaa ne bileyim ekmek pilav makarna yemiyorum dedikce bu ara menulerimde olmaya basladi.o rahatsiz ediyor beni.kulce gibiyim suançokta vasat değil be gülüm arada o makarnayı zaten yemen lazım ki geçen konuştuk ya karbonhidrata da vücudumuzun ihtiyacı var sen akıllaca davranmış öğlen yemişsin
şimdiden strese falan girme bacım daha 1 hafta var sen sadece hafifleyen güzelleşen dikleşen göğsünü sırtının ağrımadığını düşün mutlu olmaya bak :)
aa sen de soğan suyu kürü yapsana canım ilaçların bitince başla sabah akşam 1 soğanı 4 de bölüp 10-15 dk kaynatıp içiveriyorsun çok kolay içmesi de zor değil limon sıkıp içiliyor zaten içinde ne var ne yok temizler kk de topik bile var soğan kürü kullananların istersen bir göz atKizlar buarada sol yumurtaligimda kist var. 5.5 cm ve ilac tedavisindeyim suan 10 gunluk.bitince hasta olup 6. Gunu tekrar dr a gitcem. Yani nerdeyse 2 hafta gecikti adetim ve 1 hafta daha olamam heralde.kiyafetlerimden zayifladigimi hissediyorum ama tarti oyle demiyo.sizce hasta olamadigim icin fazla cikiyo olabilirmiyim kaç kilo fazladir bu sebepten dolayi
Arti cikmanda etkisi vardir muhtemelen.cunku regl olmadan once bile arti cikariz hep.ki senin hep gecikmeliymis.sogan kuru denedin mi kist icin hic?Kizlar buarada sol yumurtaligimda kist var. 5.5 cm ve ilac tedavisindeyim suan 10 gunluk.bitince hasta olup 6. Gunu tekrar dr a gitcem. Yani nerdeyse 2 hafta gecikti adetim ve 1 hafta daha olamam heralde.kiyafetlerimden zayifladigimi hissediyorum ama tarti oyle demiyo.sizce hasta olamadigim icin fazla cikiyo olabilirmiyim kaç kilo fazladir bu sebepten dolayi
Niye medical gezisiSagol canim yaa ne bileyim ekmek pilav makarna yemiyorum dedikce bu ara menulerimde olmaya basladi.o rahatsiz ediyor beni.kulce gibiyim suangerci bugun is cikisi bi 40 dakika yurumusumdur.carsida medikalci gezdim durdum...
ben mi nazar ettim acaba maşallah demiştim sanki ekmeği yine kestin demiştim bak yaaa kendime huylandım şimdi :)Sagol canim yaa ne bileyim ekmek pilav makarna yemiyorum dedikce bu ara menulerimde olmaya basladi.o rahatsiz ediyor beni.kulce gibiyim suangerci bugun is cikisi bi 40 dakika yurumusumdur.carsida medikalci gezdim durdum...
Amin canim insallah hayirlisiyla kavusursunuz.Rabbim yavrularinla birlikte esine kavusmayi nasip etsin insallahekim2009 yarın başvuru süreci başlıyor Rabbim çocuklarımı babalarından ayrı bırakmasın hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hep aynı duayı yapıyorum
aminn ezan okudukça aklıma geliyor ben de dua ediyorum gülüm cuma selasın da mutlaka bol bol dua edelim inşallah tayinin çıkacakekim2009 yarın başvuru süreci başlıyor Rabbim çocuklarımı babalarından ayrı bırakmasın hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hep aynı duayı yapıyorum
allah rahatlık versin analı kuzulu size iyi geceler tatlı rüyalarUfaklık yatmak için beni bekliyor onu uyuturken muhtemelen bende uyurum herkese hayırlı gecelerrrrr
Yok be gulum ne nazariben mi nazar ettim acaba maşallah demiştim sanki ekmeği yine kestin demiştim bak yaaa kendime huylandım şimdi :)
bildiğin yürüyüş olmuş medikalcileri gezerken
bizim ilk baştan kilo almamızın sebebi zaten stresten yemekti kendine çok yüklenme şu 1 hafta, kaçamaklar yapsan da vicdan yapıp bir de ona streslenme gülüm
İnşallah canım:)
O değil de canım
Emzirmek bi bende kalori harcatmıyor sanırsam
İki kızımdada da emzirirken hamilelikteyim gibi kilo aldım .
Tabi ki habire yemekten...
İnşallah tevafuk inşallah vereceğim canım
Pilav makarna birde helva eyvah eyvah.yarin dengele benceAmeliyat gunu yaklastikca ben strese girmeye basladim sanirim ve kendimi yemeye verdim.bugunku menum biraz vasat
Sabah 8.30
1 tk karadut pekmezi
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 salatalik
2 kup kasar
5 yesil 5 siyah zeytin
Ara 11.30
1 kivi
Oglen 14
2.yk taze fasulye
1 tabak makarna
1 kase yogurt
Aksam 18.30
2 tavuk baget
3 yk pilav
1 kup tahin helvasi
1 fincan sade turk kahvesi
Su 2 litre
ne bileyim gülüm valla aklıma ilk gelen şey oydu ben mi nazar ettim diye :))Yok be gulum ne nazariAllah iyiligini versin
Anestezi ve amelitat ile ilgili bi kagit verdiler onu okudum.ameliyat oncesi cok kati diyetler yapmayin yaziyordu bende ondan etkilendim sanirim bilinc altim biseyler yememi hatirlatiyor sanki hep.ondan olsa gerek
Simdi ekim2009 da soyledi sogan kurunu.duymustum aslinda ama hep kulak ardi ettim.ama yarin basliycam ona sanirimArti cikmanda etkisi vardir muhtemelen.cunku regl olmadan once bile arti cikariz hep.ki senin hep gecikmeliymis.sogan kuru denedin mi kist icin hic?
başla valla çoğu kişi kilo bile vermiş soğan kürüyle ben de başladım bu gün 9 yada 10 gün oldu 5 gün daha devam edip adete 1 hafta kala bırakmış olucam ben adetim çok uzun sürüyor belki işe yarar diye başlamıştım en son kontrolde iğne ucu kadar sert bişey görünüyor demişti doktor tahlilde bişey çıkmadı önemsiz dedi doktor. ben ne olur ne olmaz diye soğan kürü yapayım dedim :)Simdi ekim2009 da soyledi sogan kurunu.duymustum aslinda ama hep kulak ardi ettim.ama yarin basliycam ona sanirim
senin de d vitaminin mi eksildi acaba kışın genelde çok eksilir güneş görmeyince haliyle eksiliyor
Ah canım benim geçer her şey su akar yolunu bulur sen takılma her şey sağlıkmenun çok güzel inş tahlillerinde güzel çıkar canım.
Menun fena değil canım ara yapsan daha güzel olurdu tabisadece su çok çok az
kınanacak birşey yok gülüm sadece sabahın yetersiz olmuş küçükte olsa ara yapsan iyi olurmuş afiyet şifa enerji olsun sarama:)
sara_28 menüne azcık Ara öğün koysan daha iyi olacak diye düşünüyorum
@tevafuk55 senin menün beni rahatsız etmedi hele akşam salata ile dengelemen ayrıca güzel
tomurcukkk stres yapmak yerine mutlu olmalısın güzel günler bekliyor menüde miktarlarda ufak sıkıntı var yarın toparlarsın
Menun gayet iyi canim afiyet olsun
Ufak cislar var ama yinede guzel bi menu canim
Menu guzel ama kahvalti daha saglam olabilirmis canim.menu saatleri ictigimiz su ve varsa sporumuzu da yaziyoruz bilgin olsun
Canim yinede guzel menun seni gucsuz dusurmez.hayirlisiyla atlatin insallah.hersey cok guzel olacak merak etme dualarimdasiniz
Supersin dostum hic ekmek yok ve 5 mil harika
Menu coktan ziyade az ama diyetlik yiyecekler degil canim.olsun sen toparlanmasini bilirsin.
Senin şu aksam yemeklerine bayiliyorum.neden biliyo musun gunu cok guzel dengeliyorsun aksaminla.iradene hayranim
başla valla çoğu kişi kilo bile vermiş soğan kürüyle ben de başladım bu gün 9 yada 10 gün oldu 5 gün daha devam edip adete 1 hafta kala bırakmış olucam ben adetim çok uzun sürüyor belki işe yarar diye başlamıştım en son kontrolde iğne ucu kadar sert bişey görünüyor demişti doktor tahlilde bişey çıkmadı önemsiz dedi doktor. ben ne olur ne olmaz diye soğan kürü yapayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?