Haydi Yine Yeniden...

İnşallah hayalleriniz gerçek olur canım ben iğne oyasını bilmiyorum sadece zürafa yapabiliyorum o kadar ama mekik oyasını güzel yaparım lif örüp hediye ederim el işi yapmayı seviyorum

Birde kitap okumaya ara vermiştim kitap okumaya da başladım düşününce başkalarını memnun edecem diye kendimi çok ihmal etmişim artık kendime daha çok vakit ayıracam

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 6.55: 1 has yumurta 3 zeytin
2 çatal beyaz peynir
Ara: yeşil çay 1 kurabiye

Öğle 13.30: 1 kase çorba 1 kase kuru Fas
2 d ekmek, 4 dilim kabak tatlısı

Ara: sade kahve, 2 hurma 6 badem

Aksam 18.00: bol kış salatası
3.4 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Bitki çayları 2.5 litre su

Spor: 1 saat 15 dakika step+minder hareketleri

kan tahlil sonuçların da mı yarın çıkacak hadi bakalım hayırlısıyla okumanız güzel geçer inşallah tahlillerde iyi çıkar b 12 düzelmiştir inşallah sen de rahatlarsın keyfin yerine gelince yemen de düzelir gülüm

Süper menu olmuş arkadaşım spor da var daha ne olsun maşallah sana. Canım bir şey soracam 3 gün step kursuna gidiyorum bugünlerden birinde aletlerle çalışıyoruz. Ama aletler çok az zor sıra geliyor :) bu ekliptik bisiklet nasıl bir şey hangi bölge için özellikle
Afiyet olsun canım mutlulukla yemissin kilo olarak dönmez bence
Ne kadar az ve hafif bir menü afiyet olsun canım
Valla coştun artiz seni şaka bir tarafa canım emeklerinin karşılığını bu menulerle bu sporla alacaksın tabiki emzirmek de sana ekstra kalori harcatiyor

oh ohh ohh maşalah menü güzel spor yapılmış su da iyi :)

Ah canım benim geçer her şey su akar yolunu bulur sen takılma her şey sağlık menun çok güzel inş tahlillerinde güzel çıkar canım.
Menun fena değil canım ara yapsan daha güzel olurdu tabi sadece su çok çok az

kıyamammm yaradanına kurban olurummm sen soğukların için de mi kaldın rabbim kalbini her zaman sıcak tutsun varsın yemekler soğuk olsun.. kız eşim gitmeden ekmek almıştı dedin ya içim cıss etti nedense rabbim tez zaman da kavuşmayı nasip etsin .. yarın dilekçeni veriyorsun hadi hayırlısı

kınanacak birşey yok gülüm sadece sabahın yetersiz olmuş küçükte olsa ara yapsan iyi olurmuş afiyet şifa enerji olsun sarama:)

kınanacak birşey yok gülüm sadece sabahın yetersiz olmuş küçükte olsa ara yapsan iyi olurmuş afiyet şifa enerji olsun sarama:)

Ameliyat gunu yaklastikca ben strese girmeye basladim sanirim ve kendimi yemeye verdim.bugunku menum biraz vasat
Sabah 8.30
1 tk karadut pekmezi
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 salatalik
2 kup kasar
5 yesil 5 siyah zeytin

Ara 11.30
1 kivi

Oglen 14
2.yk taze fasulye
1 tabak makarna
1 kase yogurt

Aksam 18.30
2 tavuk baget
3 yk pilav
1 kup tahin helvasi

1 fincan sade turk kahvesi
Su 2 litre

Asıl ilham kaynağı tomurcukkk ben nacizane bahsedeyim herşeyden yedim ama kalorisi yüksek yiyecekleri erken saatlerde yedim eğer karbonhidrat varsa akşam dengeledim ekmek olarak tahıllı ekmek yemeye başladım Ara öğün mutlaka yaptım bol bol yürüdüm akşam yemeğinden 1 saat sonrada 40 dk koşu bandı kullandım 20 dk plates hareketleri yaptım bitki çayları da hayatımda yerini aldı kendimin diyetisyeni oldum en önemlisi bi lokmadan bişey olmaz bizde ye evde diyet yap diyenlere hayır demeyi öğrendim

canoom sporuna mı kıyamadın, yarın tartı günü diye mi akşam yemek yok sade salata yoğurt:))
maşallah sporun çok güzel menün de güzel yarını merak ediyorum kaç kilo zayıfladın

Kizlar buarada sol yumurtaligimda kist var. 5.5 cm ve ilac tedavisindeyim suan 10 gunluk.bitince hasta olup 6. Gunu tekrar dr a gitcem. Yani nerdeyse 2 hafta gecikti adetim ve 1 hafta daha olamam heralde.kiyafetlerimden zayifladigimi hissediyorum ama tarti oyle demiyo.sizce hasta olamadigim icin fazla cikiyo olabilirmiyim kaç kilo fazladir bu sebepten dolayi

İnşallah canım:)
O değil de canım
Emzirmek bi bende kalori harcatmıyor sanırsam
İki kızımdada da emzirirken hamilelikteyim gibi kilo aldım .
Tabi ki habire yemekten...
İnşallah tevafuk inşallah vereceğim canım

çokta vasat değil be gülüm arada o makarnayı zaten yemen lazım ki geçen konuştuk ya karbonhidrata da vücudumuzun ihtiyacı var sen akıllaca davranmış öğlen yemişsin
şimdiden strese falan girme bacım daha 1 hafta var sen sadece hafifleyen güzelleşen dikleşen göğsünü sırtının ağrımadığını düşün mutlu olmaya bak :)

Bende en az 2 kilo fazla çıkarım kararlı ol güzel sayılar göreceksin

Menun gayet iyi canim afiyet olsun

Ufak cislar var ama yinede guzel bi menu canim

Menu guzel ama kahvalti daha saglam olabilirmis canim.menu saatleri ictigimiz su ve varsa sporumuzu da yaziyoruz bilgin olsun

Canim yinede guzel menun seni gucsuz dusurmez.hayirlisiyla atlatin insallah.hersey cok guzel olacak merak etme dualarimdasiniz

Supersin dostum hic ekmek yok ve 5 mil harika

Menu coktan ziyade az ama diyetlik yiyecekler degil canim.olsun sen toparlanmasini bilirsin.

Senin şu aksam yemeklerine bayiliyorum.neden biliyo musun gunu cok guzel dengeliyorsun aksaminla.iradene hayranim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…