Haydi Yine Yeniden...

Canim benim menülerine yediklerine hiç takılma hoş takılacak bir şey de yok sen iradesi tuttuğunu koparan birisin. Her şeyde zorluk yaşamış ama Rabbimin izni ile sonuca tırnaklarınla ulasmissin. Ameliyat saat olarak uzun bir ameliyat ama eminim sonuçları seni çok tatmin edecek.. bol bol moral kuzum gerekirse menu verme sadece sohbet edelim
canoom sporuna mı kıyamadın, yarın tartı günü diye mi akşam yemek yok sade salata yoğurt:))
maşallah sporun çok güzel menün de güzel yarını merak ediyorum kaç kilo zayıfladın
Kaç kilo mu ben aylardır ramazandan bu zamana gramdan yukarı çıkmadım.. dün söylemiştim sanırım artidayim diye. Menum ise öğlen kaçtığı için akşam az yedim canım , öğlen yemeğinde iki ogunluk yiyince akşam dengeledim
Aynısı ben ya 40im çıkana kadar doğum öncesi kiloda düşerim ama sonra öyle bir yerim ki 6 7 kilo alırım
Senin şu aksam yemeklerine bayiliyorum.neden biliyo musun gunu cok guzel dengeliyorsun aksaminla.iradene hayranim
Canim benim çok sağol akşam tuttuğum gibi gündüz de tutabilsem kendimi ah aaahhhh
ekim2009 yarın başvuru süreci başlıyor Rabbim çocuklarımı babalarından ayrı bırakmasın hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hep aynı duayı yapıyorum
Canim hadi inşallah Rabbim evlatlarinin yüzü suyu hürmetine sizi biraraya getirsin. Bu arada puanın kaç canım merkez mi isteyeceksin yoksa ilçe koy gibi yerler mi

Benimde tahliller iyi çok sukur.hormonlar falan.iste kistide ici kan dolu gibi gorunuyo atarsin dedi ama soganida deneyeyimde granti olsun insallah
Canim allah sifa versin arkadaşlar spylemisler zaten bu sayede kistten kurtulan çok.insan var inş sende kurtulursun..

Kız ne enerjiksin ya güldürdün beni :) yarınki solda sıfırda bırakma mutluluğu mu yoksam

Yorumlarina kurban bacciiiimmmmm

dün artı da olsan ne olacak 1 gün bile sağlıklı beslenip suyu arttırdın mı fazlalık falan kalmıyor hem büyük düşün büyük işler başar boşuna dememişler ben artık 99 demiyorum direk 90 diyorum beynime hatta 90 kiloyum diyorum :))
gramımı sorucam tabiki de kilo olarak sorucam ki senin zihin altın da etkilensin cidden kilo olarak zayıfla dün ben 1.5 kilo fazla görünüyordum bayadır da tartılmadım +1.5 ğu görünce nasıl oldum düşün üstelik kendimi ağırlaşmış değil hafiflemiş hissediyordum bu gün unutmadım sabah çıktım tartıya yok gitmiş o artı falan kalmamış yarına da eksi çıksam ohh misss sen de eksi çıksan ohh yandan yandan miss

ayyy ben demi tatlı şeyy hihihihihih sevindirik oldum valla sağol gülümmm

Oooo masallah canim mekikde kolay bisey degil yanii sende kim bilir ne marifetler daha vardirr ..zurafayi yapan igne oyasini zaten yapar ki sen mekik yapiyormussun annemde guzel mekik yapar kazaklar orer kadin 55 yasindan sonra igne oyasi ogrendi komsularindan kafam rahatliyor diyo 40 basli isi var evde sikildikca degistiriyor ..
Kitap okumayi bende cok seviyorumm ama nedense hic vakit ayiramiyorum ne kadarda yanlis yapiyorum onceden gecede olsa okurdum simdi erkenden uyuyorumm

Canimsinnn sende benim hep dualarimdasin

Sagol canim benim de bende menu vermedimmi cok cozuturum diye dusunuyorum.boylesi daha iyi frenliyorum kendimi yazicam diye Allah izin verir de ameliyattan sag salim cikarsam ayni gun olmasa da en kisa surede menu vermeye baslarim yine.goguslerden gidecek kilo vucuduma geri donmesin sifira sifir elde var sifir olsun istemiyorum o yuzden duzene devam insallah

Ahh kuzum benimm sende icten ice heyecan yapiyosun dimi cok guzel olacak allahin izniyle fistik gibi olacaksin.. bu ameliyati olan herkes iyiki olmusum diyor kuzumm hic endise etme gece gunduz dua edecem sana ...

Ahh kuzum benimm sende icten ice heyecan yapiyosun dimi cok guzel olacak allahin izniyle fistik gibi olacaksin.. bu ameliyati olan herkes iyiki olmusum diyor kuzumm hic endise etme gece gunduz dua edecem sana ...
Allah razi olsun canim.iyi ki varsiniz hepiniz

Arkadaşlar hepinize çok teşwkkür ederim.

geldi mi herşey üst üste geliyor. size söylemiştim.mbilgisayara format atıcamdiye.. yanlış atmışım. bilgisayarı eşimdışarda yaptırdı. dün de kablo çekmecenin arasında kaldı. benim sakarlığım..içerden kopma oldu galiba,internetten sipariş verdim şarj adaptörünü dün akşam. yarın gelir herhalde. şuan eski bozuk laptop ile yazmaya çalışıyorum. ama klavyenin yarısı yok. allahtan harflerin yerinibiliyorum... tam rezillik yani... bugün de kavga edecek bir sebebimiz vardı çok şükür

ben herkesi tek tek çoklu alıntılamayı bilmiyorum. nolur cevap yazmıyor diye düşünmeyin.

sorularınıza yanıtt vereyim...

bebeğim çook şükür iyi. ama gün ölldüm diridim. 10 yaş yaşllandım
eşim tavuktan zehirenmiş. sizin de akınızda sun, dr dedi ki kırmızı et mide bozar. ama tavuk öldürür dedi. tavuktan zehirenmek çok ttehikeliymiş. inanır mısınız daha yeni iyieşti...özeike soslu tavuk almayın.genede sn kullanım tarihi sorunlu olanları soslarla kokusunu bastırıp satıyolarmış. tabiki heryer öyle yapmıyor olabilir ama genelde taktik budur dedi.

Ben cumartesi ve pazar biraz kaçırdım. ve bugün regl oldum. tartılmaya korkuyorum . almış bileolabilirim. çok çok korkuyorum. motivasyonum bozulabilir.

Bu arada ben diyetisyen desteği almaya karar verdim. bu hafta içi alabilirsemdiyetisyene randevu alıcam. bazı kürler ve çaylar var içebilir miyim hemonu sorucamhemde emzirdiğimiçin belki farklı önerileri olabilir. bi hibiskus içebilirmiyimdiye soracağımbir de tilya kürü apmak istiyorum...onları sorucam. hemkan değperlerime bi bakılsın.

yulaf kepeğini nasıl tüketiyorum...büyük bir su bardağına ayran yapıp içine 2çorba kaşığı karışttırıp tüketiyorum.
ama yoğurdu çok olmayacak. koyu değil, sulu bir ayran olacak şekilde... suylaiçemem. sanırım iğrenç olur. yoğurtla da denedim olmadı. midem bulandı. en iyisi ayran. ve yulaf kepeği kavrulacak. kavrulmuşolarak kullanıyorum.

bugün

domatesli lorlu yumurta 5 zeytin 1 fincan süt

ara 2kaşık yulaf kepekli ayyran

öğlen 1 shinitzel yarımdilim tam buğday ekmeği 1 mandalina

ara 2kaşık yulaf kepekliayran

akşam 19 30 yesşil mercimek çorbası bol salata kırmızıpul biberli 1kase yoğurt

2 lt biraz falza su ve 0 spor

şükür oğlun iyiymiş düşe kalka büyüyorlar da o korku endişeyle bizler de mahfoluyoruz o yüzden anaların hakkı ödenmez denmiş :)
tavuk çok tehlikeli şükür iyileşmiş eşin özellikle yazın eve tavuk sokmayız dışarıda da asla yemeyiz doktorun dediği gibi ölümcül olabilir allah korusun
diyetisyen desteği almaya karar vermen çok iyi bence soracaklarının hepsini bir yere not al insan o anda unutuyor bazı şeyleri sormayı eve gelince aaa diyorsun :))
yulaf kepeği sayesin de bu kadarcık yemeye acıkmıyorsun ama aklın da bulunsun yulaf kepeği en az 10 katı su çeker yedikten sonra bol boll su içmelisin

Gokce29 canım ben sınıf öğretmeniyim bu yüzden işim daha zor çocuklarımla beraber Tekirdağ 'dayım eşim İzmir'de onun yanına gitmek için uğraşıyorum ve bol bol duaya ihtiyacım var
@tevafuk55 eşim merkez ilçede bende ona yakın olmak istiyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…