- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #36.101
Canim benim menülerine yediklerine hiç takılma hoş takılacak bir şey de yokAmeliyat gunu yaklastikca ben strese girmeye basladim sanirim ve kendimi yemeye verdim.bugunku menum biraz vasat
Sabah 8.30
1 tk karadut pekmezi
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 salatalik
2 kup kasar
5 yesil 5 siyah zeytin
Ara 11.30
1 kivi
Oglen 14
2.yk taze fasulye
1 tabak makarna
1 kase yogurt
Aksam 18.30
2 tavuk baget
3 yk pilav
1 kup tahin helvasi
1 fincan sade turk kahvesi
Su 2 litre
Kaç kilo mucanoom sporuna mı kıyamadın, yarın tartı günü diye mi akşam yemek yok sade salata yoğurt:))
maşallah sporun çok güzel menün de güzel yarını merak ediyorum kaç kilo zayıfladın
Aynısı ben yaİnşallah canım:)
O değil de canım
Emzirmek bi bende kalori harcatmıyor sanırsam
İki kızımdada da emzirirken hamilelikteyim gibi kilo aldım .
Tabi ki habire yemekten...
İnşallah tevafuk inşallah vereceğim canım
Canim benim çok sağolSenin şu aksam yemeklerine bayiliyorum.neden biliyo musun gunu cok guzel dengeliyorsun aksaminla.iradene hayranim
Canim hadi inşallah Rabbim evlatlarinin yüzü suyu hürmetine sizi biraraya getirsin.ekim2009 yarın başvuru süreci başlıyor Rabbim çocuklarımı babalarından ayrı bırakmasın hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hep aynı duayı yapıyorum
Canim allah sifa versin arkadaşlar spylemisler zaten bu sayede kistten kurtulan çok.insan var inş sende kurtulursun..Benimde tahliller iyi çok sukur.hormonlar falan.iste kistide ici kan dolu gibi gorunuyo atarsin dedi ama soganida deneyeyimde granti olsun insallah
Kız ne enerjiksin ya güldürdün beni :) yarınki solda sıfırda bırakma mutluluğu mu yoksamYeşil çayımı içerken sizleri okumak çok keyifli...
Bayağı da msj varmış, maşallah...
@sara_28 veangelina35 ne yetenekli hatunlarmışsınız bakim siz öyle..
valla bravo..
@sara_28 tomurcuğun dediği gibi canım aslında çok yememişsin, hiç doyurucu olmayan sağlıksız bir kaç şey yemişsin.
Sebze-protein yüklen bacım,
hem doy, hem sağlıklı kal,
Daha bizim yolumuz uzun
Bu arada da kendinle ilgili aldığın kararlar da şahane...
İlla tefekkür, illa tefekkür...
Hayatın anlamını buldurur adama!!
@angelina35 canım senin menünü beğendim ama hala biraz arttırabilirsin gibi geliyo bana...
iştahlı mıyım ben neyim
Yarını da en güzel şekilde geçirin inşallah canım...
@Melrin tebrik ederim canım, çok güzel başarı. Uzun vadeli ve kararlı bir süreç tarifledin sen de diğer başaranlar gibi.
Canım şu Fransız'a (bana) bi anlat;
sen nerdesin, eşin nerde?
Nerde buluşmaya çalışıyorsunuz?
Hele bi anlat, detay bilelim de dua edecez da
@tevafuk_55 aslanım, kaplanım helal sana...
Menünü okurken tam 'aaaa...' diyecem
Akşamını, sporunu görünce 'oooo...' dedim
Harikasın canım
tomurcukkk 'um canım hiç stres yapma
Sen bizim idolümüzsün kaptanım.
Sen 3 gün üstüste boz diyeti, ben vardır bi bildiği der, ben gene susarım
İşin esprisi tabi, bunlar ufak tefek cıslar...
Bu dönem böyle gerekiyor belki de,
Relax kaptanım, her türlü toparlanırsın sen...
@evinkuzusu arkadaşlar da söyledi zaten, %101 ondan tartının durumu...
Aynen devam..
Ama bence de biraz kuvvetlensin menün..
Veee... @ekim2009
Sen ne tatlı şeysin yaa...
Enerji deposu, moral kaynağı insan..
Seviyorum seni ben...
Hani tomurcuğa dedim ya ekim'im
Sen de 1 ay bozsan diyeti,
Patlatsan karbonları..
İnsanın sana kızası gelmez be...
( sen tabi ki yapma öyle bişey)
Seninle de daha epey beraberiz
Hadi verilecek kilolar var ekim...
marş...
Ne yazdım be...
Destan oldu mübarek..
Ayy...Kız ne enerjiksin ya güldürdün beni :) yarınki solda sıfırda bırakma mutluluğu mu yoksam
Yorumlarina kurban bacciiiimmmmmYeşil çayımı içerken sizleri okumak çok keyifli...
valla bravo..
@sara_28 tomurcuğun dediği gibi canım aslında çok yememişsin, hiç doyurucu olmayan sağlıksız bir kaç şey yemişsin.
Daha bizim yolumuz uzun
@angelina35 canım senin menünü beğendim ama hala biraz arttırabilirsin gibi geliyo bana...
iştahlı mıyım ben neyim
@Melrin tebrik ederim canım, çok güzel başarı. Uzun vadeli ve kararlı bir süreç tarifledin sen de diğer başaranlar gibi.
Harikasın canım
Aynen devam..
Veee... @ekim2009
Seviyorum seni ben...
Patlatsan karbonları..
marş...
Ne yazdım be...
Destan oldu mübarek..
dün artı da olsan ne olacak 1 gün bile sağlıklı beslenip suyu arttırdın mı fazlalık falan kalmıyor hem büyük düşün büyük işler başar boşuna dememişler ben artık 99 demiyorum direk 90 diyorum beynime hatta 90 kiloyum diyorum :))Canim benim menülerine yediklerine hiç takılma hoş takılacak bir şey de yoksen iradesi tuttuğunu koparan birisin. Her şeyde zorluk yaşamış ama Rabbimin izni ile sonuca tırnaklarınla ulasmissin. Ameliyat saat olarak uzun bir ameliyat ama eminim sonuçları seni çok tatmin edecek.. bol bol moral kuzum gerekirse menu verme sadece sohbet edelim
Kaç kilo muben aylardır ramazandan bu zamana gramdan yukarı çıkmadım.. dün söylemiştim sanırım artidayim diye. Menum ise öğlen kaçtığı için akşam az yedim canım , öğlen yemeğinde iki ogunluk yiyince akşam dengeledim
Aynısı ben ya40im çıkana kadar doğum öncesi kiloda düşerim ama sonra öyle bir yerim ki 6 7 kilo alırım
Canim benim çok sağolakşam tuttuğum gibi gündüz de tutabilsem kendimi ah aaahhhh
Canim hadi inşallah Rabbim evlatlarinin yüzü suyu hürmetine sizi biraraya getirsin.Bu arada puanın kaç canım merkez mi isteyeceksin yoksa ilçe koy gibi yerler mi
ayyy ben demi tatlı şeyy hihihihihih sevindirik oldum valla sağol gülümmmYeşil çayımı içerken sizleri okumak çok keyifli...
valla bravo..
Daha bizim yolumuz uzun
iştahlı mıyım ben neyim
Harikasın canım
Aynen devam..
Veee... @ekim2009
Seviyorum seni ben...
Patlatsan karbonları..
marş...
Ne yazdım be...
Destan oldu mübarek..
Oooo masallah canim mekikde kolay bisey degil yanii sende kim bilir ne marifetler daha vardirr ..zurafayi yapan igne oyasini zaten yapar ki sen mekik yapiyormussun annemde guzel mekik yapar kazaklar orer kadin 55 yasindan sonra igne oyasi ogrendi komsularindan kafam rahatliyor diyo 40 basli isi var evde sikildikca degistiriyor ..İnşallah hayalleriniz gerçek olur canım ben iğne oyasını bilmiyorum sadece zürafa yapabiliyorum o kadar ama mekik oyasını güzel yaparım lif örüp hediye ederim el işi yapmayı seviyorum
Birde kitap okumaya ara vermiştim kitap okumaya da başladım düşününce başkalarını memnun edecem diye kendimi çok ihmal etmişim artık kendime daha çok vakit ayıracam
Evet canim yarin cikicak yarin buyuk gun yanii ...kan tahlil sonuçların da mı yarın çıkacak hadi bakalım hayırlısıyla okumanız güzel geçer inşallah tahlillerde iyi çıkar b 12 düzelmiştir inşallah sen de rahatlarsın keyfin yerine gelince yemen de düzelir gülüm
CanimsinnnMenun gayet iyi canim afiyet olsun
Ufak cislar var ama yinede guzel bi menu canim
Menu guzel ama kahvalti daha saglam olabilirmis canim.menu saatleri ictigimiz su ve varsa sporumuzu da yaziyoruz bilgin olsun
Canim yinede guzel menun seni gucsuz dusurmez.hayirlisiyla atlatin insallah.hersey cok guzel olacak merak etme dualarimdasiniz
Supersin dostum hic ekmek yok ve 5 mil harika
Menu coktan ziyade az ama diyetlik yiyecekler degil canim.olsun sen toparlanmasini bilirsin.
Senin şu aksam yemeklerine bayiliyorum.neden biliyo musun gunu cok guzel dengeliyorsun aksaminla.iradene hayranim
Hadi hayirlisi olsun canim rabbim tez zamanda kavustursun sizi ...ekim2009 yarın başvuru süreci başlıyor Rabbim çocuklarımı babalarından ayrı bırakmasın hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hep aynı duayı yapıyorum
Sagol canim benim de bende menu vermedimmi cok cozuturum diye dusunuyorum.boylesi daha iyi frenliyorum kendimi yazicam diyeCanim benim menülerine yediklerine hiç takılma hoş takılacak bir şey de yoksen iradesi tuttuğunu koparan birisin. Her şeyde zorluk yaşamış ama Rabbimin izni ile sonuca tırnaklarınla ulasmissin. Ameliyat saat olarak uzun bir ameliyat ama eminim sonuçları seni çok tatmin edecek.. bol bol moral kuzum gerekirse menu verme sadece sohbet edelim
Kaç kilo muben aylardır ramazandan bu zamana gramdan yukarı çıkmadım.. dün söylemiştim sanırım artidayim diye. Menum ise öğlen kaçtığı için akşam az yedim canım , öğlen yemeğinde iki ogunluk yiyince akşam dengeledim
Aynısı ben ya40im çıkana kadar doğum öncesi kiloda düşerim ama sonra öyle bir yerim ki 6 7 kilo alırım
Canim benim çok sağolakşam tuttuğum gibi gündüz de tutabilsem kendimi ah aaahhhh
Canim hadi inşallah Rabbim evlatlarinin yüzü suyu hürmetine sizi biraraya getirsin.Bu arada puanın kaç canım merkez mi isteyeceksin yoksa ilçe koy gibi yerler mi
Ahh kuzum benimm sende icten ice heyecan yapiyosun dimi cok guzel olacak allahin izniyle fistik gibi olacaksin.. bu ameliyati olan herkes iyiki olmusum diyor kuzumm hic endise etme gece gunduz dua edecem sana ...Sagol canim benim de bende menu vermedimmi cok cozuturum diye dusunuyorum.boylesi daha iyi frenliyorum kendimi yazicam diyeAllah izin verir de ameliyattan sag salim cikarsam ayni gun olmasa da en kisa surede menu vermeye baslarim yine.goguslerden gidecek kilo vucuduma geri donmesin sifira sifir elde var sifir olsun istemiyorum o yuzden duzene devam insallah
Allah razi olsun canim.iyi ki varsiniz hepinizAhh kuzum benimm sende icten ice heyecan yapiyosun dimi cok guzel olacak allahin izniyle fistik gibi olacaksin.. bu ameliyati olan herkes iyiki olmusum diyor kuzumm hic endise etme gece gunduz dua edecem sana ...
şükür oğlun iyiymiş düşe kalka büyüyorlar da o korku endişeyle bizler de mahfoluyoruz o yüzden anaların hakkı ödenmez denmiş :)Arkadaşlar hepinize çok teşwkkür ederim.
geldi mi herşey üst üste geliyor. size söylemiştim.mbilgisayara format atıcamdiye.. yanlış atmışım. bilgisayarı eşimdışarda yaptırdı. dün de kablo çekmecenin arasında kaldı. benim sakarlığım..içerden kopma oldu galiba,internetten sipariş verdim şarj adaptörünü dün akşam. yarın gelir herhalde. şuan eski bozuk laptop ile yazmaya çalışıyorum. ama klavyenin yarısı yok. allahtan harflerin yerinibiliyorum... tam rezillik yani... bugün de kavga edecek bir sebebimiz vardı çok şükür
ben herkesi tek tek çoklu alıntılamayı bilmiyorum. nolur cevap yazmıyor diye düşünmeyin.
sorularınıza yanıtt vereyim...
bebeğim çook şükür iyi. ama gün ölldüm diridim. 10 yaş yaşllandım
eşim tavuktan zehirenmiş. sizin de akınızda sun, dr dedi ki kırmızı et mide bozar. ama tavuk öldürür dedi. tavuktan zehirenmek çok ttehikeliymiş. inanır mısınız daha yeni iyieşti...özeike soslu tavuk almayın.genede sn kullanım tarihi sorunlu olanları soslarla kokusunu bastırıp satıyolarmış. tabiki heryer öyle yapmıyor olabilir ama genelde taktik budur dedi.
Ben cumartesi ve pazar biraz kaçırdım. ve bugün regl oldum. tartılmaya korkuyorum . almış bileolabilirim. çok çok korkuyorum. motivasyonum bozulabilir.
Bu arada ben diyetisyen desteği almaya karar verdim. bu hafta içi alabilirsemdiyetisyene randevu alıcam. bazı kürler ve çaylar var içebilir miyim hemonu sorucamhemde emzirdiğimiçin belki farklı önerileri olabilir. bi hibiskus içebilirmiyimdiye soracağımbir de tilya kürü apmak istiyorum...onları sorucam. hemkan değperlerime bi bakılsın.
yulaf kepeğini nasıl tüketiyorum...büyük bir su bardağına ayran yapıp içine 2çorba kaşığı karışttırıp tüketiyorum.
ama yoğurdu çok olmayacak. koyu değil, sulu bir ayran olacak şekilde... suylaiçemem. sanırım iğrenç olur. yoğurtla da denedim olmadı. midem bulandı. en iyisi ayran. ve yulaf kepeği kavrulacak. kavrulmuşolarak kullanıyorum.
bugün
domatesli lorlu yumurta 5 zeytin 1 fincan süt
ara 2kaşık yulaf kepekli ayyran
öğlen 1 shinitzel yarımdilim tam buğday ekmeği 1 mandalina
ara 2kaşık yulaf kepekliayran
akşam 19 30 yesşil mercimek çorbası bol salata kırmızıpul biberli 1kase yoğurt
2 lt biraz falza su ve 0 spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?